ντακς ρε λειντι, μην σε πιάνει το λακριντί… εγώ είπα αυτό που ήθελα να πώ…
αυτό με το μαύρο το στρινγκ τι είναι ???
τραγουδι του μπουγα ωρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! (χαχα ολο επιπεδο ειμαι σημερα )
Ούτε εμένα μου αρέσουν οι Tool αλλά φίλε karja με τα τόσα post διαφήμιση τους κάνεις:lol:
Παιδιά, έλεος ε. Άμα κάτι εμένα δε μου αρέσει γιατί να δαπανήσω τόση πια ώρα απο τον χρόνο μου για να το θάψω? Υπάρχουν και καλύτεροι τρόποι να περάσει την ώρα του κανείς.
on topic: δεν τρελαίνομαι για τους tool, αλλά οκ, so what?
Φιλε karja εμένα δεν με καλύπτουν όμως αυτά που λες. Όπως σου είπα, την άποψη σου τη σέβομαι… Αλλά δεν μου απάντησες στο τελευταίο μου ποστ περι μουσικών γνώσεων… Και μην μου πεις για αφορισμούς, γιατί παπας δεν είμαι.
Είπα οτι δεν μπορεις να διακρίνεις τι είναι καλο και τι όχι εαν δεν έχεις κάποιες γνώσεις.
το τι θα απολαύσεις, είναι δικο σου ζήτημα και δεν μου πέφτει λόγος.
(αλλά αντιλόγο αμα θέλω μπορώ να κάνω) - αντικρουσέ τον.
Αυτό εξαρτάται από το πως ορίζεις το καλο. Για μένα καλό είναι ότι μου ακούγεται καλό. Από κει και πέρα δε με νοιάζει το αν παίζει με κουβαδάκια ο άλλος…
Το τι είναι “καλό” ή όχι δεν είναι θέμα γνώσεων, εκτός αν μιλάμε με καθαρά μουσικούς όρους. Δηλαδή τι είναι “τεχνητά” καλό και τι όχι, απο άποψη μουσικής δεξιοτεχνίας κλπ. Όλα τα υπόλοιπα είναι θέμα προτιμήσεων που έχει ο καθένας. Γενικά το θέμα της αισθητικής στην τέχνη είναι μεγάλο και δεν εξαντλείται με καμία δύναμη στις “γνώσεις”. Άλλος βρίσκει “καλό” έναν πίνακα του Πικάσο και ένας άλλος έναν πίνακα του Ραφαήλ, για παράδειγμα. Αυτό δεν έχει σχέση με γνώσεις.
Απο κει και πέρα, υπάρχουν περισσότερο ή λιγότερο επιδραστικά συγκροτήματα, περισσότερο ή λιγότερο εμπορικά, κλπ. Αλλά και πάλι, αυτό δεν σχετίζεται με το γούστο του καθένα, το αν κάποιος δηλαδή θεωρεί κάτι ως “καλό” ή όχι.
και για μένα η θρήσκεια πχ είναι άχρηστη - αλλά για τόσους πολλούς είναι χρήσιμη…
opinions !!!
Όχι. νομίζω οτι αυτό που με μουσικολογικά κριτίρια θα θεωρηθεί άρτιο, είναι αρκετά συγκεκριμένο.
οτιδήποτε αποκλίνει αλλά μας αρέσει … είναι κάτι άλλο. Δεν σημαίνει οτι είναι καλή μουσική.
Και προς θεού… μ αρέσουν άπειρα ΜΗ αρτια γκρουπ και συνθέσεις ! βλ, motorhead, venom…
αλλά δεν λέω οτι είναι το καλύτερο πράμα ever … !?!
Μα, ήταν χρήσιμη. Κατεύθυνε τις μάζες.
there you have it … τι άλλο να πώ.
Εγω πιστευω οτι το προβλημα καργια δεν ειναι αυτο που λες αλλα πως το λες και αυτο το εχω δει και για αλλα τοπικ που σου την εχουν πεσει. Συμφωνω οτι αυτο που ειπες περι γνωσεων εχει να κανει μονο με την τεχνικη αξιολογηση ενος συγκροτηματος/τραγουδιου.
Τωρα τον χαρακτηρισμο “καλο” τον δινω σε οτι κανει κλικ στο αυτι μου, μιλωντας για μουσικη.
o karja προφανώς δεν έχει δουλειά (όπως είπε) κ θέλει να ασχολούμαστε μαζί του. κ το καταφέρνει. ας δούμε κάποιες από τις καλύτερες στιγμές του, για να καταλάβει κ αυτός αλλά κ όσοι μας διαβάζουν, ότι δεν έχει νόημα να του απαντήσουμε. όχι γιατι δεν μπορούμε ή δεν θέλουμε. αλλά γιατί δεν θέλει να καταλάβει. απολάφτε υπεύθυνα.
έτσι κατ αναλογία αν [SIZE=“3”]δεν έχετε[/SIZE] ιδέα απο
νότες και έστω μια βασική μουσική παιδεία, πώς [SIZE=“3”]κρίνετε [/SIZE]τους εαυτούς σας τόσο ικανούν να
αποφασίσουν τι είναι καλό και τι όχι ?
αναφορά στο δεύτερο πρόσωπο… τι λέει όμως ο ίδιος για τον εαυτό του?
Μουσική ακούω κύριοι και αρκετά περισσότερη, απο πολύ κόσμο. [SIZE=“3”]Και ενώ δέχομαι οτι έχω ελλειπέστατη μουσική γνώση… [/SIZE]μπορώ να έχω μια άποψη α
Εγώ δεν λέω να μην ακούτε. Εγώ λέω γιατί ΔΕΝ μου ΑΡΕΣΕΙ εμένα.
ναι… αλλά κ πάλι…
το τι θα απολαύσεις, [SIZE=“2”]είναι δικο σου ζήτημα[/SIZE] και δεν μου πέφτει λόγος.
(αλλά αντιλόγο αμα θέλω μπορώ να κάνω) - [SIZE=“4”]αντικρουσέ τον[/SIZE].
τουτέστιν δεν του πέφτει λόγος, αλλά πρέπει ΕΣΥ φίλε χρήστη να αντικρούσεις (!!!) γιατί σου αρέσει κάτι, που ΕΚΕΙΝΟΣ θεωρεί χαμηλού επιπέδου. μπορείς φυσικά να ακους ότι θέλεις… σε αφήνει. απλά πρέπει να απολογηθείς στο φόρουμ γι αυτό.
η αποθέωση ακολουθεί
Απλά λοιδωρώ το γεγονός οτι μια απάντηση, δεν μπορεί να δοθεί, διατι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να βρεθεί και να συνταχθεί και να είναι βασιμη!? πολύ απλά διοτι
α) αυτά που λέω [SIZE=“3”]ισχύουν σε μεγάλο βαθμό, [/SIZE]
β) διότι εκφέρω μια προσωπική μου άποψη, [SIZE=“3”]backed απο επιχειρήματα,[/SIZE] που για να ανατραπεί, θέλει κάτι άλλο…να έρθει και να την ανατρέψει…
ας δούμε τα επιχειρήματα
3/4 και 5/4 ΠΑΡΑ πολλές φόρες…εναλλασόμενα, - [SIZE=“3”]στην ουσία είναι το feel σε 4/4 …[/SIZE]
Δεν είπα οτι δεν είναι κάλος drummer, αφου παίζει και αρκετά smoothατα… [SIZE=“3”]αλλά το όλο το σύνολο … είναι κουράσα.
[/SIZE]
Eγω εχω επιχειρημα!
Οι Tool ειναι θεοι και γαμανε μπαντουλες τυπου Hanoi Rocks…
το feel των hanoi είναι καλύτερο από το feel των tool φίλε κ το λέει ο κάργια, άρα είναι Η ΑΛΗΘΕΙΑ
επίσης ο drummer των hanoi είναι καλύτερος από τον κουλό τον tool, κ το λέει ο κάργια, άρα είναι Η ΑΛΗΘΕΙΑ.
πες μας τώρα γιατί σαρέσουν οι χάλιες οι tool, αλλά να μας πείσεις,ε ! αν δεν μας πείσεις θα σε κάνω ban.
έχεις 5’ και 400 χαρακτήρες…
ξεκίνα
:hippy: brothers…
Kai oi Tool gamane kai oi Hanoi Rocks gamane alla pano apo olous oi ZZ Top kai oi Motorhead
Alitheia mpike ston kopo kanenas na akousei Hanoi? Parte paradeigma to teleytaio albumidi. Einai ena rock party apo tin arxi eos to telos. Apla ithela na to po. Alli mousiki i mia alli i alli. Den thelo na emplako se sizitiseis.
Apla tha po mia koubenta san palios se aytin tin mousiki. H mousiki san biomixania einai antistoixi me aytin tis modas. Prospathei na proballei to neo se baros tou paliou gia na min “barethei” o katanalotis. That’s all folks. It’s the name of the game. To mono einai sigouro. Polles fores me pianei nostalgia…isos na einai kai i ilikia isos oxi. Den sinexizo allo giati ta greeklish kourazoun 8)
Kai pali :hippy: Bazo sto stereo Black Mountain 2008 kai 16 lepto epos apo tin freskadoura, na anapso ena tsigaro kai na thimitho ta paidika mou xronia (1973). Den einai oraio prama i mousiki?
Το δικο μου ποστ ηταν ειρωνικο. Γιατι ο Καργια οποτε ακουστει το παραμικρο αρνητικο σχολιο για τους Hanoi γινεται εξαλλος την ιδια στιγμη που ανα δυο ποστ του θαβει τους Tool…
Φυσικα και γαμανε και οι Hanoi Rocks και οι Skid Row και πολλα αλλα μελωδικα rock συγκροτηματα…
[I]Αν απογυμνώσει κανεις τη μουσική των tool απο τα εφφέ και την ψευδεπίγραφη, μαστουριασμένη “πνευματικότητα” που διασπάται έυκολα και αποκρυσταλώνεται στην φοβερή ατάκα "
μην παίρνετε φωτο ή video αλλίως δεν θα έρθετε να μας δείτε και δεν έχει νόημα να το κάνουμε τσάμπα…" που έχει πεί και σε συνέντευξη, δεν μένει παρά ένα κενο. Η απόλυτη εξίψωση του “δήθεν” φτιαγμένη για να κατευθύνει καθημερινά ανθρωπάρια και να τα κρατάει "πνευματικα μαστουρωμενα"
περίμενω απαντήσεις.
Αυτό πάει και για μια μεγάλη μερίδα άλλων “νεων καλλιτεχνών”
[/I]
karja
μιλας για γνωσεις,μιλας για το ενα,μιλας για το αλλο
αλλα τελικα πιαστηκες αδιαβαστος!!!
τις “απαγορευσεις” στις συναυλιες τις κανουνε εδω και χρονια οι king crimson.
πραγματικοι μουσικοι,με Μ κεφαλαιο!!!
οι king crimson ειναι η μεγαλυτερη επιρροη των tool!!!
αλλα περα απο αυτο οταν βγαινουν αυτοι οι ΜΟΥΣΙΚΟΙ και οχι καποιοι τυχαιοι ανθρωποι (χρηστες του rocking gr.) και μιλανε με τα καλυτερα λογια για μπαντες οπως οι tool,οι mastodon,οι dillinger escape plan
ε πιστευω κατι ξερουν…
εκτος αν και αυτοι ειναι δηθεν…
αληθεια τι γνωμη εχεις για τους king crimson???
Οι King Crimson ειναι εμφανως χειροτεροι απο τους Hanoi Rocks…
καλήμερα. Πριν την κάμω, θα κάμω ένα recap.
με χρονικα αντίστροφη σειρά.
Καλοι οι KK.
o μοντε, λεει λεει λεει αλλα τπτ δεν λεεί. Δεν πέφτω σε καποια μεγάλη λούμπα…
ελλειιπή γνώση έχω, αλλά είναι υπαρκτή. Αν δεν είχα ελλειπή θα είχα δίπλωμα
στη σύνθεση, θα είχα σπουδάσει 4 plus χρόνια σε πανεπιστήμιο και θα με προσφωνούσα
σαν μουσικό. α επίσης μην απομονώνεις μέρη για να δημιουργήσεις εντυπώσεις.
Στο προσφατό παρελθόν, ο χρήστης ?ripper?, σου είχε παραθέσει 5-6 αποσπάσματα στα οποία
κορόιδευες χρήστες για τα ακουσματά τους, εντελώς αστγρηκτα όμως…
εγώ σε πολλές φάσεις απαντάω, σε άλλους χρήστες μεμονωμένα.
Δεν ζητάω απολογία για το τι θα ακούσει ο καθένας, που σε πολλές περιπτώσεις, αν
συμπίπτει με μοδάτα ακούσματα, το θεωρω χαμηλού επιπέδου και πειθαναγκασμένο
απο γνώμες άλλων και την ανάγκη επικοινωνίας με musical peers… αλλά
εγώ επειδή πολλές φορές έχω κριθεί ως κακεντρεχής είπα να εστιάσω μια φορα
τα επιχειρηματα μου, γιατί θεωρω οτι οι ΤΟΟL είναι overhyped & overated. So i did !
Δεν μπαινώ ούτε καν στον κόπο να απαντήσω για τους ΗΑΝΟΙ, διότι παίζουν
ROCK N ROLL. Δεν προσπαθούν να “δημιουργήσουν” κάποιες εντυπώσεις με το
show τους, αφού οι ίδιοι είναι το show. Είναι επαρκέστατοι σε αυτό που κάνουν.
mathcore ? 12+3432/131134/34399393/4 ? Ειλικρινά, πέραν τις όποιας δεξίότητας,
υπαρκτής ή στουντιακής, είναι μουσική που μπορεί να σου μείνει και να σε συγκινήσει ?
(ώχ έγινα εμο !!! shit !)