Τα 7 θανασιμα αμαρτηματα του Ελληνα Μεταλλα

Ποιοι ειναι λοιπον το μεγαλυτερο ελλατωμα του Ελληνα Banger???

α) Ειμαστε τσιγκουναροι, γυφτοι, προσπαθουμε να μπουμε τσαμπα σε συναυλιες,παζαυρευουμε τα παντα, δεν αγοραζουμε cdia !

β) Μεταλλοπατερες.Ειμαστε μεντορες του ειδους,εχουμε φαει το χεβι μεταλ με το κουταλι, κατεχουμε την υψιστη γνωση,πειραζουμε πιτσιρικαδες στα μαγαζια που φορανε μπλουζες Metallica και τους κραζουμε που δεν εχουν ακουσει Kraken

γ) Κραζουμε πισω απο την πλατη αλλους μεταλλαδες,ενω μπροστα τους λεμε "Ελα ρε φιλαρακι τι κανεις ".Αυτο γινεται μεταξυ οπαδων, “φιλων”, και κυριως μεταξυ μελων ντοπιων συγκροτηματων (οι παθοντες θα ξερουν)

δ) Παραμυθαδες,φαντασμενοι και ψευτες.Εμενα φιλαρακι που με βλεπεις οταν το 1988 ακουγα Kreator πλακωνα 5 πανκιδες στιν καθισια μου, ασε που εχω 4000 cd και τη μπαγκετα του Lombardo την οποια καθως την πετουσε με εδειχνε με το δαχτυλο λεγοντας “For You”

ε) Μεταλλαδες του καναπε. Μεταλλαδικα γιοκ, συναυλιες γιοκ και εννιοτε αμα θελουμε να ριξουμε καμμια γκομενα λεμε οτι ακουμε και ροκ

στ)Ποζεραδες. Μποτακι-Τζιν Σωληνα-Καρφουμπες (ολα ωραια ειναι αυτα δε λεω).Τσιριζουμε ουρλιαζουμε και ξερουμε το Sortilege απεξω στα γαλλικα, το οποιο το εχουμε μονο σε Mp3, και οταν ο Dj παιζει το “Die Young” (τι σημαινει απο ποιους) κοιταμε με το βλεμμα, του ταχα σνομπαρω, αλλα στην αληθεια δε ξερουμε το τραγουδι.Ελα μωρη γκρουπαρα…

ζ)Καθοδηγουμενα ακουσματα,αποψεις και ατακες απο εγχωριο τυπο. Ναι το ξερω οι Nevermore ειναι η καλυτερη γκρουπαρα της χιλιετιας και οι Mastodon πιο progressive και απο το Progressive, ενω οι Αlice in Chains ηταν πολυ μεταλ οταν κυκλοφορουσαν δισκους και εισαι κολλημενος αν δε σου αρεσουν.

Για πειτε παιδες::lol:

PSQ Τα παραπανω ειναι αληθινες ιστοριες και ανφερονται σε πραγματικα γεγονοτα και προσωπα

Όλα τα παραπάνω. :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :lol:

Ειδικά εδώ πόσο δίκιο έχεις…

Mετα τα 24-25 ακουει σκυλαδικα. Χαχαχα… Γαβγαβγαβ:p

γ) Κραζουμε πισω απο την πλατη αλλους μεταλλαδες,ενω μπροστα τους λεμε "Ελα ρε φιλαρακι τι κανεις ".Αυτο γινεται μεταξυ οπαδων, “φιλων”, και κυριως μεταξυ μελων ντοπιων συγκροτηματων (οι παθοντες θα ξερουν)

:tomato:

ολα αιωνιο προβλημα…

για το 1ο)εδω και χρονια βλεπω τα ιδια ατομα εξω απο τις συναυλιες να περιμενουν να περασει καμια ωρα για να μπουν τζαμπα να δουν το συγκροτημα που “γουσταρουν” εστω και για 5 λεπτα(…) και επισης…δοξα και τιμη στους σκληρους δισκους !!!:lol:

το 2ο ειναι το χειροτερο…και στη τελικη…“τι σε νοιαζει ρε γυφτο τι ακουω εγω?”

3ο) κλασσικα μαχαιρωματα!!!οσο καιρο ακουω μεταλ (13 χρονια) τα ιδια και τα ιδια!!!δεν εισαι σιγουρος για κανεναν!!!

το 4ο)απλα γελαω με τα σκηνικα:lol:

  1. no cd?no lives?no metalhead

6)οταν μαθαινεις 70 γκρουπ παραπανω…ειναι πιο ευκολο να πουλησεις μουρη…
αλλιως ειναι να κοπανιεσαι με vortex και αλλιως με το paranoid…δεν ειναι και τοσο κακο…απλα να το κανεις επειδη το γουσταρεις και οχι για τη ποζερια…

7)no comments…εννοειται ξερουμε οτι οι system of a down Και οι mastodon ειναι δωρα εξωγηινων και ειμαστε πολυ βλακες για να καταλαβουμε…

ΖΗΤΩ ΟΙ ΜΕΤΑΛΧΑΜΠΑΡΙΟΙ…

βασικα, (καλησπερα σας!) σε ολα εχεις δικιο.
ΙΣΧΥΟΥΝ ολα, λιγο ή πολυ, για πολλους σε διαφορες απο τις περιοδους που περναμε σαν μελη αυτης της “υπο-κουλτουρας”.
Προσωπικα, θεωρω οτι το μεγαλυτερο μειονεκτημα ειναι η κακεντρεχεια, η οποια σε συνδιασμο με το κουτσομπολιο,το ψεμα και τη γυφτια, κανει ΓΕΡΟΥΣ μεταλλαδες! η μεταλλουδες…
Πολλα τα παρδειγματα στην προσωπικη μου πορεια…
Ισως το μονο που εχω χαρει μετα απο ολα αυτα τα χρονια με τις “κλικες” και τους αγαμητους, ειναι οτι ΠΟΛΛΟΙ εχουν ξεχασει πλεον το ιδιωμα και ακουνε οτιδηποτε αλλο.
Πραγμα που με ικανοποιει ιδιαιτερα!
Ευτυχως, αν και κατεβαζω πλεον το πατο μου απο mp3, δεν εχω ζησει αυτο που λεει ο Mayhem.
Δηλαδη “οπαδους” των οποιων η συμμετοχη ειναι μηδαμινη και απλα ακουνε οτι θελουν με παρανομο download.
Πιστευω οτι αν ειχαμε αυτο,ισως τα πραγματα να ηταν πιο “ξεκαθαρα” οσο αφορα το ποιος ηταν πραγματικα ακροατης/υποστηρικτης αυτης της μουσικης και ποιος ηταν για πισσα και πουπουλα!

Η θεοποίηση του πιο μαλακισμένου περιοδικού έβερ.

τι να κανουνε μωρε τα ρεταλια?

αντιγραφουν τα Χαμερ του εξωτερικου και μαλιστα με κακο τροπο…

ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΧΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥ!:stuck_out_tongue:

που ειναι ο Μπληντιγκ?:smiley:

Δυστυχώς, δεν είναι μόνο οι μεταλλάδες έτσι. Είναι και σχεδόν όλοι οι εν ελλάδι “μουσικόφιλοι”, ο καθένας στον τομέα του.
Πάμε:

α) Κλασική αξία του νεοέλληνα. Πίστεψέ με, οι μεταλλάδες έχουν ένα α επίπεδο σ’αυτό τον τομέα. Πού να δεις τι γίνεται στα αλτέρνατιβ ξερωγώ.

β) Το χειρότερο μακράν. Εσύ ρε μάγκα όταν ήσουν 13 δεν άκουγες Μέιντεν? Κατευθείαν με exumer ξεκίνησες όταν άκουσες ένα βράδι στο junior’s tv? Αει παρατήστε με ρε! ΞΥΛΟ στους ελιτιστές.

γ) Νο κόμεντς. Οι έλληνες γενικότερα είμαστε ικανοί να φτιάξουμε κλίκες ακόμα κι αν είμαστε 3 άτομα ναυαγοί σ’ερημικό νησί.

δ) Καλά νταξ’ τι να λέμε τώρα. Μαζί με τα 5 εκατομμύρια που ήταν στο πολυτεχνείο, έχουμε και τους 120.000 που είχαν δει τους μέηντεν το 88 μαζεύοντας σκάλπ μπάτσων απ’τον Περισσό! Άσχετα αν τότε ακούγανε Τουρνά στην καλύτερη.

ε) καλά αυτό είναι ανάξιο λόγου.

στ) Ναι ρε! Βάλε Μπλάσφεμυ ρε άμπαλε! Τι μετάλικα κι αρχιδιές είναι αυτές! Α Μέγκαντεθ είναι?

ζ) Ε ναι, το’πε το χάμερ, το πε ο Τάκης! Είναι κλάσικ λέμε!

Μην προσβαλλεις τη μ…@#ια. Ειναι θεσμος :stuck_out_tongue:

στ)Ποζεραδες. Μποτακι-Τζιν Σωληνα-Καρφουμπες (ολα ωραια ειναι αυτα δε λεω).Τσιριζουμε ουρλιαζουμε και ξερουμε το Sortilege απεξω στα γαλλικα, το οποιο το εχουμε μονο σε Mp3, και οταν ο Dj παιζει το “Die Young” (τι σημαινει απο ποιους) κοιταμε με το βλεμμα, του ταχα σνομπαρω, αλλα στην αληθεια δε ξερουμε το τραγουδι.Ελα μωρη γκρουπαρα…

Λογω εξωτερικου,ειχα πολλα χρονια να κινηθω σε μερη που πηγαινα πριν το 2001.
με τη συγκεκριμενη παραγραφο μου ερχεται στο μυαλο μονο μια απορια…
ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΟΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ?
“κατσαριδες” αποκαλω ολους τους ποζεροθρασαδες ('η νεο-ποζεραδες και νεο-θρασαδες) που απο εκει που ψαχναμε χρονια να βρουμε εναπομεινοντα ατομα με τετοιο “dress-code” ξαφνικα εσκασε το δευτερο κυμα!
και ακομη απορω.
νομισα πως ειχαν κυριλεψει και οι τελευταιοι!

E, όλα λίγο πολύ. Αλλά μην είμαστε υποκριτές γιατί μπορεί όλοι μας εδώ μέσα να έχουμε κάνει κάτι από τα παραπάνω ή και όλα μαζί…

χώνει το πολλ.

εγώ ψήφισα τον καναπέ που είναι ίσως το χειρότερο γιά μένα. η συστηματική απουσία από τις συναυλίες. και δεν μιλάω γιά τις διοργανώσεις που θα μαζέψουν ούτως ή άλλως χιλιάδες κόσμου αλλά γιά τα μικρά events που θέλουν στήριξη.

Φυσικα μη νομιζεις οτι επειδη τα ανεφερα δεν εχω υποπεσει κιολας, καμμια φορα ας πουμε με πιανει μεταλοπατεροσυνη (ultimate sin) και μετα γελαω με τον εαυτο μου, οπως και εννιοτε εχω πουλησει κανα φουμαρο για να κανω την ποζερια μου.Αλλα εχουμε και ενα καλο ,ξερουμε να αυτοσαρκαζομαστε:lol:

Ναι αυτό το έχουμε οι άτιμοι :wink:

ενταξει σε ο,τι ειπες μεσα επεσες.πανω-κατω ολο και καποιο απο αυτα θα εχει ο καθενας.
το θεμα ειναι μετα απο καποια ηλικια να σοβαρευεις, γιατι ως πιτσιρικια η καγγουρια ειναι πιθανοτατη.

το α και το δ τα συμπυκνωνουν ολα για μενα :stuck_out_tongue:
β και ζ: το κραξιμο ειναι χαρακτηριστικο του μεταλλα οπως και οι τυποποιημενες- μασημενες- παθητικες αρλουμπες
γ: …
ε: γιατι ο ελληνας ειναι και πεφτουλας:p

:lol::lol:
Πολύ εύστοχα και τα 7…
Ψήφισα το ζ…με μικρή διαφορά από το β…