Ψηλες η κοντες?

Kόμπλεξ!:stuck_out_tongue:

“η κοντη γυναικα ειναι για το κρεβατι,η ψηλη γυναικα για την παρελαση”…

ταδε εφη η σεξοβομβα:lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: epic!!! μα τι βγαίνει στην τηλεόραση…???#-o#-o

Καλά ναι όντως, για να φιλήσεις κοπέλα θα πρέπει να κάνεις ακροβατικά:p

Εγώ πάντως ψηφίζω μετρίου αναστήματος, νομίζω βολεύουν όλους!

α ξεχασα πως προτιμουμε κοντες με τα χιλια σε περιπτωση που το υψος τους ειναι σε κατηγορια Π.Π.Ο

στηρίζουμε κοντούλες ρε :roll: :smiley:

Eμ οι κοντές έχουν άλλη χάρηη:!::stuck_out_tongue:

Και τις δύο:
[B]Κοντές[/B] διότι είναι σκέτη γλύκα σα φατσούλες:D και πιο ευέλικτες κατα κανόνα. Προσωπικά τις πάω με τα χίλια.

[B]Ψηλές[/B] διότι όπως και να το κάνουμε σε ποιόν άντρα δεν αρέσουν οι γυναικάρες με τα ατελείωτα πόδια?8) Και αυτές τις γουστάρω πολύ

Και οι 2 πάντως τραβάνε τα ζόρια τους όταν είναι με καποιον αρκετά ψηλότερο ή κοντότερο. Οπότε βοήθεια και συμπαράσταση μόνο.:slight_smile:
Επίσης καμία από τις 2 κατηγορίες να μη πηγαίνει στα άκρα (ειδικά όταν η άλλη είναι αλόγα είναι και ψιλοάχαρη, η τέρμα κοντή κάπως παλεύεται)

επιμενω8)

Υπέρτατο, αξεπέραστο ποστ Lupin…:bow2:

Θεός Lupin!! :smiley:

Lupin τα λες γαμάτα…[SPOILER]…για σένα γίνομαι και γκέι…[SPOILER]:lol::lol::p[/SPOILER][/SPOILER]

οντοπικ

Και εγώ προτιμώ κοντούλες…είναι πιο γούτσου…:oops:[SPOILER]:naughty:[/SPOILER]

Δεν έχει σημασία, αρκεί να κάνουν “φλαπ, φλαπ, φλαπ”.

:respect: στον Lupin!!!

μετα το victorias secret show Που χω φαει κολλημα,δαγκωτο ψηλες .μπορουν να εχουν κιαλες λειτουργιες περα απτο κρεβατι…καταρχας γεροδεμενες,για τους κλεφτες…μπορουν να κατεβαζουν γατακια απτα δεντρα…να σε σκουπιζουν οταν χεζεις χωρις να μπουν στο μπανιο και γινει ιχ!.μπορουν να βαλουν το αστερι στο χριστουγεννιατικο δεντρο…αμα κλανουν το αεριο φευγει απο ψηλοτερη θεση

E τι θα ελεγες μωρη κοντη !

Εμένα πάντως με έψησες, κοντές ftw λοιπόν :lol::lol::lol::lol::stuck_out_tongue:

Δεν είμαι εγώ κοντή, εσύ είσαι ψηλός!
Θα έλεγα ότι αισθάνομαι κομπλεξαρισμένη εδώ και 25 σελίδες γιατί είμαι βαρετά κανονική.

Και αυτό είναι ανατομικά πολύ σωστό, και μεγαλώνοντας σέρνονται και αυχενικά, οπότε με πιάνω να ρίχνω τα κριτήρια ύψους καθώς παρνάνε τα χρόνια :-s Στηρίζω. Στηρίζω και στο ύψος μου άμα λάχει, και λίγο πιο κάτω με τακούνι (εγώ με τακούνι, ε). Αν και το να μπορεί σε κουμαντάρει ο άλλος είναι όντως μεγάλο πράμα :roll:

Επίσης δάκρυσα με το πόστ το παπαρδέλα…
[I]Να κατεβάζει γατάκια από τα δέντρα???[/I]
Κλαίω :lol::lol::lol:

Ψηλές φυσικά.Άνω του 1.75 τουλάχιστον (και καλά)8)