ετσι ειναι τα πραγματα :thumbup:
ΒΘΜΠ.
Κάτι μεσαίο προτιμώ. Ούτε στούμπους ούτε άλογα να μας περνάνε. Ανάμεσα σε 1.60 και 1.70
Oι μέτριες γιατί δεν υπάρχουν στο poll?
Ψήφισα κοντές γιατί με τα 175cm που είμαι δεν είναι να κυκλοφορώ με ντερέκια ενώ η κοντή-μέτρια με ένα τακουνάκι έρχεται στο ύψος μου
Είναι και πιο εύκολο να τις κουμαντάρεις!
[B][I]Έλααα να παίρνουν τ’απάνω τους οι κοντές!!![/I][/B]
Κοντές και εγώ ψήφισα…γιατί οι κοντές έχουν χαμηλό κέντρο βάρους…
Είμαι και 1,90 γαμώτο
Και αρα εχουν καλυτερη τριπλα ε ?? :-s
Τι φλώροι είστε ρε που θέλετε και το κάτι ενδιάμεσο. Δείτε τα πρώτα πόστς εδώ που οι απαντήσεις ήταν ξεκάθαρες και αντρίκιες!
Μισό να ανάψω το πούρο.
[SPOILER][/SPOILER]
Λοιπόν…
Κοντές. Αλλά γιατί κοντές; Κοντές γιατί είμαι και εγώ κοντός. Και άσε που οι ψηλές έχουν ανεβάσει ταρίφα. Που να τρέχεις τώρα που βαράει και η κρίση. Τις αγαπάμε όμως.
…όλες καλές:):!:
πανηγύρια για την κατάκτηση του ευρο, κέντρο της λαρισας…
ο κολλητός μου κοιτάει συνέχεια πίσω…
(εγώ)-ρε μαλάκα, τι κοιτάς συνεχεία πίσω σου…?
- ε…όλο και κάτι θα κοιτάω…
-ααα…αυτή με κόκκινο μαλλί…?
-ναι…
-ρε συ…αυτή είναι κοντή…
[B]-ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ.???!![/B]
*η απάντηση δόθηκε…δεν πάμε για μπάσκετ…
αμα θεωρησουμε πως μια γυναικα ειναι το ιδιο ωραια με μια αλλη,με τη διαφορα οτι η μια ειναι κοντη και η αλλη ψηλη,εγω θα διαλεγα την ψηλη…
ωστοσο,δεν ειμαι προκατειλειμενος στα υψομετρικα,διοτι η ωραια γκομενα ειναι ωραια οπως και να το κανουμε,ειτε ψηλη ειτε κοντη
Πιο κοντη απο μενα και ειμαστε οκ.
Η αλήθεια είναι ότι μια ψηλή γυναίκα που είναι ταυτόχρονα πολύ όμορφη είναι πάρα πολύ εντυπωσιακή… Ωστόσο αυτό είναι κάπως σπάνιο… Παρόλα αυτά ψήφισα κοντές γιατί πάντα με τραβούσαν περισσότερο… Με βγάζουν κάτι το πιο χαριτωμένο. Και επίσης γιατί η κοπέλα που με σημάδεψε όσο καμιά άλλη είναι 1.58… (και εγώ 1.94…:p)
Εγώ ψηλές έβαλα αν και προτιμώ το μεσαίο. Ασχέτως αν όλες όσες είχα ήταν 1.50-1.60 Και γω είμαι κάπου 1.86
τις κοντες τις εχετε ρωτησει αν προτιμουν τους ψηλους?? εχετε σκεφτει ποσο ποναει ο σβερκος οταν ειναι μονιμως στην αναταση???δλδ ελεος να 'ουμε!! μεχρι 1.80 καλος ειναι (με τακουνι 12ποντο σε ξεπερναει μολις 9 ποντους!! :D:D:D )
Σιγουρα κοντες.Μου αρεσουν περισσοτερο.
κοντουλες
δεν ξέρω τι λέτε πάντως εγώ θα πώ ψηλές! όταν είσαι 1.95 δεν είναι και τόσο ωραίο να κοιτάς τις κοντές, δε πα να 'ναι όμορφες δεν μπορώ να τις δώ κάπως έτσι! :lol:
τις μετριες προτιμω,αλλα η πιο εντυπωσιακες ειναι οι ψηλες,εχουν αλλον αερα.