Παντόφλα ή μέταλ?

EΤΣΙ ΡΕΕΕ!!! Σε παω λεμε!!:metal:

ΟΚ, περι ορεξεως… μπουγατσα με αλευρι. Το θεματακι ειναι οτι δεν μπορουν να γουσταρουν ολοι τα παντα. Εγω για παραδειγμα οταν καποια εποχη επι λυκειου πηγαινα με παρεα σε κλαμπο-σκυλαδικα (sorry but i can’t tell the difference…) ημουν μακραν ο πιο ξενερωτος ανθρωπος σε ΟΛΟ το μαγαζι. Καθομουνα με το ουισκακι μου στη γωνια και περιμενα ποτε θα βαρεθουν οι αλλοι (και οι αλλες) να σηκωθουμε να φυγουμε. Οποτε καποια στιγμη ειπα να ξεκαθαρισω τη θεση μου. Τους λεω “κοιταχτε να δειτε. Οταν ξανακανονισετε για κλαμπ-σκυλαδικο κλπ απλως ΜΗΝ μου το πειτε καν. Δεν εχει νοημα. Ουτε γω περναω καλα αλλα και εσεις ξενερωνετε οταν με βλεπετε ακινητο μ’ένα ποτο στο χερι να περιμενω ποτε θα φυγουμε…” Και εγενετο φως!!!:smiley:

Οχι και ξενερωτες οι μεταλλουδες ρε!:evil::lightsabre:

Εγω στο ειχα πει πως θα χασετε οταν ακομα ημασταν 1-2, χαχαχαχαχα!!!:stuck_out_tongue:

Ακριβως ρε φιλε! Περα απο την πλακα τωρα, ο λογος που αποφευγουμε κλαμπς, σκυλαδικα, πιστες και αλανες δεν ειναι οτι ειμαστε πιο ΤΡΟΥ απο σας ουτε οτι εμεις ειμαστε και καλα οι αληθινοι και γαματοι “μεταλλαδες” και εσεις οι fake. Καμια σχεση. Ισα-ισα καποιος “μεταλλας” που παει και σε σκυλαδικα και σε κλαμπ και δεν ξερω γω σε τι αλλο και γουσταρει μπορει να ειναι πολυ πιο ψαγμενος απο μενα που δεν παω και να εχει πολυ περισσοτερα ακουσματα και γνωσεις στον ροκ/μεταλ χωρο.
Το θεμα ειναι αλλο και ΠΟΛΥ απλο: Δεν παμε γιατι δεν γουσταρουμε οπως ακριβως ειπε και ο φιλος ο Επιταφ. Ας μιλησω για μενα καλυτερα για να μην βαζω και αλλους μεσα. Αν πχ καποιος φιλος κανει καποια γιορτη σε κλαμπ ή σε μαγαζι που παιζει ελεεινη ελληνικη μουσικη, μπορει να παω μονο αν με αναγκασει. Δηλαδη σε φαση “ελα ρε φιλαρακι για την παρεα, καντο για μενα που ειμαι κολλητος σου απο το δημοτικο, και μην εισαι τοσο κολλημενος πια, και θα εχει και σουπερ-γκομενακια” και ολες αυτες τις κλασσικες αηδιες. Αν και προσωπικα το εχω ξεκαθαρισει στην παρεα μου πως αν θελετε να ερχομαι απλως μην οργανωνετε κατι σε ενα τετοιο “μαγαζι”. Για παραδειγμα σε ενα ποιοτικο ρεμπεταδικο θα μου ηταν πολυ πιο ευκολο να παω και να περασω και καλα. Ή εστω ενα βραδακι εξω για ρακομελα ή μπυρες. Τοσο δυσκολο ειναι? Αλλα οχι σε σκυλαδικο ρε παιδια, ελεος!#-o
Στην τελικη γιατι να σκασω οπως ειπε και ο φιλος τοσα λεφτα για ενα βραδυ που θα περασω ΣΚΑΤΑ και να μην τα κρατησω για μια συναυλια ή να παω να παρω 5-6 δισκους? Εκτος και αν μου περισσευανε πραγμα το οποιο δεν συμβαινει σε καμια περιπτωση…:frowning:

Επειδη το κουρασα, ηθελα μοναχα να πω να μην το βλεπετε σαν “ποζερια” οταν καποιος δεν δεχεται να παει σε κατι πολυ μακρινο απο τη μουσικη που ακουει. Δεν ειναι απαραιτητο να το κανει απο εγωισμο μηπως του πουνε οτι δεν ειναι ΤΡΟΥ κλπ. Μπορει απλως να ΜΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ. Οπως ειπε και ο Epitaph αλλα και η Angel of Death μπορει καποιες καταστασεις ή καποια ειδη μουσικης οχι απλως να μην σου αρεσουν αλλα να σε ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΥΝ κιολας. Ποιος ο λογος για να πας τοτε?:-k Και καλα για να το παιξεις “ανοιχτομυαλος” μην χεσω? Οχι ευχαριστω, δεν θα παρω.
Στην τελικη, οπως ειπωθηκε και απο αλλους, οταν οι σκυλαδες και οι τρεντυ δεν ειναι διατεθειμενοι να κανουν κανενος ειδους συμβιβασμο και να σκασουν 35ευρω για να ερθουν μαζι μου σε μια συναυλια που δεν εχω παρεα, γιατι να κανω εγω τον συμβιβασμο και να σκασω 50 για να παω στο κωλομαγαζο τους? No Compromise… O καθενας οπου γουσταρει, οπου τον εκφραζει και οπου περναει καλα και οι αλλοι ας μην τραβανε κανενα ζορι…

Μηπως απαντησα πολυ σοβαρα…?:-s

Επειδη ειπωθηκε, νομιζω οτι λιγοι ειναι αυτοι που δεν πανε σε κλαμπ σκυλαδικα κτλ επειδη φοβουνται μη τους χαλασει το μεταλ ιματζ, οι περισσοτεροι που δεν πηγαινουν σε τετοια μαγαζια απλα δεν γουσταρουν…

προσωπικα και μενα δε με νοιαζει να παω και σε τρεντικο μαγαζι η καφετερια , αμα υπαρχει καλη παρεα…σιγα το πραγμα, τη μουσικη που σου αρεσει πας και την ακους μετα σπιτι σου αν ειναι.

απλα εχω και καποια ορια και σε μπουζουξιδικο η κλαμπακι , δεν παταω…τα μπουζουκια ειναι παρακμιακα και απαισια (αλλα σε αυτα ετσι κι αλλιως λιγα παιδια στην ηλικια μου πατανε)…οσον αφορα τα κλαμπς,εκτος της αθλιας μουσικης εκνευριζομαι απιστευτα να βλεπω τον καθε φλωρακο να κουνιεται στους ρυθμους των αθλιων beats…και επισης θεωρω ελεεινη την πορτα…στηνονται σαν τα προβατα κοσμος απ εξω και περιμενουν να περασουν face control απο εναν γοριλλα …δλδη οχι μονο σκαει καποιος και γω δεν ξερω ποσα φραγκα εκει μεσα, αλλα χαιρεται κι ολας που δεν τον απεριψαν απ το μαγαζι!δλδη ελεος…

το μονο καλο στα clubs ειναι οτι εχει πολλες γκομενες, αλλα αυτες υπαρχουν παντου…ειναι αστειοι οι τυποι που ξεροσταλιαζουν σ αυτα τα μαγαζια μπας και πετυχουν καμια γκομενιτσα…

τελοσπαντων ο καθενας οτι γουσταρει κανει …το θεμα ειναι να περνας καλα :slight_smile:

Στα κλαμπς ποτε δε περναω καλα.Κατασκηνωνω στο τραπεζι καθε φορα,πινω κανα ποτακι και κοιταω περα δωθε.Οποτε γιατι να καταπιεζω τον εαυτο μου?Απλα οι φιλοι μου ξερουν οτι αμα παιξει τετοια φαση θα με ρωτησουν μια φορα μπας και θελω να παω μαζι τους και τελος.Ουτε πρηξιματα για να χαλιομαστε,ουτε ιστοριες…

Τωρα για μαγαζι,ειναι 2-3 γαματοι λαικαντρες,τους οποιους εκτιμω και ευχαριστως θα πηγαινα αν ηταν και τα κεφια αναλογα(Τερζη πχ).Μεχρι εκει ομως.Σε νεοσκυλαδικο της πλακας(σε φαση Θελξη κι ετσι η στον μαλακα τον Οικονομοπουλο που η σχολη μου τον εχει κανει στεκι και μας πρηζουν τα αρχιδια καθε φορα),ε δεν ειμαι μαλακας για να σκασω λεφτα για κατι τετοιο…το βρισκω περα για περα τραγικο.Στη τελικη δε σκοπευω να συντηρησω το συστημα της σημερινης ελληνικης μουσικης βιομηχανιας που κραζω οποτε το φερει η κουβεντα γιατι το βρισκω γλοιωδες.

Εννοειται ΠΑΝΤΑ μεσα για κουτουκια,ρεμπεταδικα και τα λοιπα.Αυτα ναι αξιζουν…

Και βεβαια συμφωνω οτι η συναυλια μπαντας που γουσταρεις σε αυτο το τομεα μπαινει πανω απο ΟΛΑ…

Τωρα για το τι πρεπει να ακουμε.Ο καθενας με ο,τι γουσταρει τη βρισκει απλα μου τη σπαει η λογικη “ο,τι ακουγεται ευχαριστα”,“ακουω τα παντα”…δε ξερω σα να μου λεει γενικα το ατομο οτι ειναι ο,τι να ναι και οπου φυσαει ο ανεμος και ξενερωνω…

τι να πω εγω που μενω σε ενα μερος που εχει μονο κλαμπακια?:frowning:
ουτε κανα εντεχνο, κατι ρε γαμωτο.κλαμπ, κλαμπ, κλαμπ.σε ολα τα παραπανω εχετε δικιο.
το μονο στο οποιο δεν ειμαι συμφωνος ειναι ο ρατσισμος απεναντι στα μη-μεταλ πιπινακια!

Ο ασυφτάος είναι ΤΙΜΙΟΣ. Παρακαλώ να εμφανιστεί κι ο 4ος ΤΙΜΙΟΣ που στηρίζει βεληγκέκα.

what is veligkekas?

η Αρχή των Πάντων! [-o<

8O8O8O:-k
ε τότε πρέπει να το ψηφίσω?8O8O:lol:

:thumbup:

κι εγω βεληγκεκα ψηφισα χωρις να ξερω τι ειναι …ηταν αποφαση της στιγμης:p

(πλέον) ξέρει.

παναγια μου τεστ… ελεος … βασικα γτ αποκλειστικα η γκομενα πρεπει να ναι μεταλλου??? διακρινω μια αδιαλλαξια η ειν ιδεα μου???

Βασικα, ο Μανος ειναι σπαμποτ οποτε υποθετικα τα λεει ολα αυτα

Κοιτα, ποτε δεν ειχα προβλημνα με φιλους για το θεμα αυτο.
Στην τωρινη μου παρεα εχω και μεταλα φιλους και μη μεταλα και δεν υπηρξε ποτε προβλημα.
Εννοειτε οτι αν υπηρχε προβλημα (οχι μονο γιαυτο το θεμα) τοτε δεν θα διαλεγα αυτα τα ατομα για παρεα μου.
Νταξει δεν εχω προβλημα ουτε στα μπουζουκια να παω διασκεδαζω με τα παντα αρκει να εχω καλη παρεα. Ουτε τα μη μεταλα εχουν προβλημα οταν ερχονται σπιτι μου λυνουμε ασκησεις και βαζω να παιζει (oxi behemoth μη το παρατραβαμε:p) pantera ας πουμε. Ισα ισα που ολοι ακουνε τουλαχιστον ροκ…
Την αλλη φορα εβαλα στον πανο-κιαμο-φαν φιλο μου να ακουσει AC/DC & Queen και ξετρελαθηκε.
Τωρα κατι ατομα που ειναι τελειως σνομπ και δεν εχουν ανοιξει ενα κασετοφωνο να ακουσουν εστω μια μπαλαντα scorpions, που μεχρι και η μανα τρελαινεται, ειναι σιγουρο οτι δεν θα μου ταιριαζαν απο την αρχη σαν χαρακτηρες για να κανω φιλια.

Ρε παιδιά, εννοείται ότι τα άτομα που ακούνε μέταλ είναι πνευματικά ανώτερα από αυτά που ακούνε σκυλάδικα. Δε θα αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες τώρα.

Διακρίνω έναν κυνισμό…

να μπει ο θρυλικός λονσομ να τοποθετηθεί επί του θέματος παρακαλώ…

ενα κλαμπ σαντουιτς παρακαλω!

(σπαμ:oops:)

αμα δεν ειναι και οι 2 κομπλεξικοι και βλαμμενοι, δηλαδη απο τη μια ο ενας “βγαινω μονο σε μεταλ μαγαζια, σε ολα τα αλλα πηγαινουν τρεντυδες η αμα βγω κρεμαω μια μουρη μεχρι το πατωμα,φοραω μονο μπλουζακια με το λογκο της αγαπημενης μου μπαντας ακομα και οταν παμε στους γονεις της, θελω να βαζω καθε μερα τερμα μουσικη να τριζουν τα παραθυρα, οταν βγαινουμε με παρεα δεν ανοιγω το στομα μου εκτος κι αν πει κατι καποιος για το καινουριο νεβερμορ” η αν ειναι η αλλη “βγαινω μονο σε ιν μερη, θελω καθε Σαββατο πρωτο τραπεζι πιστα, δεν μπορω να πηγαινω σε κουτουκια η σε μερη που συχναζουν μουσατοι και μαλλιαδες, θελω ο δικος μου να ναι παντα στην τριχα γιατι εγω ακομα και για καφε οταν θα βγω θα φαω 2 ωρες γιατι δεν μπορει να λεει η καθεμια “μα καλα που τον βρηκε αυτον?”, δεν μπορω οτιδηποτε με κουραζει η με κανει να σκεφτομαι οσο αφορα μουσικη,ταινιες κτλ θελω μονο να περναω καλα” δεν νομιζω οτι υπαρχει προβλημα. Γενικα πιστευω οτι οι περισσοτεροι ανθρωποι ειναι φυσιολογικοι και αμα κολανε ολα σε μια σχεση δεν θα κατσεις να σκασεις για τα γουστα και στο κατω κατω και σε ενα μερος να βγεις που δεν ειναι του γουστου σου για να κανεις το χατιρι του αλλου δεν χαλασε ο κοσμος αρκει να μην ικανοποιουνται μονο οι καβλες του ενος.

Μα ποσο καρακλασσικ παραδειγμα ειναι αυτο του αυτοκινητου?? Ολο τις ιδιες πιπες ακουμε.

Σωστοτατο και το ΥΓ3 (οπως και ολο το ποστ) γιατι μας παρα-εγιναν ζεπελιν.

Ξερεις πιο ειναι το θεμα? Οτι το πρωτο παραδειγμα που δινεις παιζει να μην υπαρχει καν, εγω τουλαχιστον δεν εχω συναντησει τετοιο ατομο, τοσο κολλημενο τουλαχιστον. Απο την αλλη το δευτερο παραδειγμα το εχω συναντησει πολλακις.

ΜΕΤΣΑΛ και αγιος ο Rudolph ρε.

Eχω κανει καποιους συμβιβασμους αλλα πολυ περισσοτερες φορες εχω επιμεινει στα θελω μου και στις αποψεις μου πανω στην μουσικη και στην διασκεδαση που σχετιζεται με αυτην. Αυτο εφερε μερικους επικους καυγαδες βεβαια αλλα εκ του αποτελεσματος δεν το μετανιωσα γιατι και τις παραχωρησεις που εκανα τις εκανα τσαμπα τελικα. Αντιθετως οπου επεμεινα στις αποψεις μου δικαιωθηκα.

Τους τελευταιους μηνες που ειμαι Ελλαδα εχω βγει πολυ σε κωλο-κλαμπα αλλα το εχω κανει με πολυ καλη παρεα και αλκοολ οποτε σχεδον καθε φορα εχω φυγει εχοντας περασει καλα. Τα παιρνω χαβαλετζιδικα, χορευω οσο πιο αθλια γινεται το καθε καγκουροτραγουδο και ολα ωραια και καλα.

Αν είναι σωστή μεταλλογκόμενα θα σου πει “Πρώτα θα τελειώσει το μπλακ άλμπουμ και μετά εσύ.”