Νεα γριπη - Η πρωτη πανδημια του 21ου αιωνα

Το καταλαβαίνεις όμως Λέπερ ότι θα πεθάνουμε όλοι, έτσι;

Εγώ δεν πρόκειται να πεθάνω, είμαι μπαχαλάκιας, σου λέω.

Τι θα της κάνεις δηλαδή?! Θα της πετάξεις μπουκάλι?? Πφ κλασικός χαζός μπάχαλος.

Γαμώτο, σήμερα μου είπαν πως υποχρεούμαι να το κάνω το εμβόλιο, επειδή είμαι σε ομάδα υψηλού κινδύνου. :?

κι αν δεν το κάνεις?

Δεν θα με δέχονται στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις/φάρμακα κλπ :frowning:
Εκβιασμός με άλλα λόγια.

λογικό όμως δεν είναι; Αν πηγαίνεις συχνά σε κάποιο νοσοκομείο και τον έχεις τον κολλήσεις μια μέρα τον ιό θα τον μεταδώσεις σε τόσους ανθρώπους, οι οποίοι για να είναι στο νοσοκομείο, ήδη έχουν κάποιο πρόβλημα υγείας :wink:

Ναι, σ’ αυτό έχεις δίκιο, απλά έχω μάθει και για περιπτώσεις ακόμα και παράλυσης από το εμβόλιο, και όσο να πεις έναν φόβο τον έχω. :-s

Πάντως παιδιά, η συγκεκριμένη γρίπη (εξαιρούντε προφανώς τα άτομα που αντιμετωπίζουν κι άλλα προβλήματα) δεν είναι όχι απλώς τίποτα το φοβερό, αλλά ΤΙΠΟΤΑ σκέτο. Από την Κυριακή το πρωί (έκανα πυρετο Σάββατο βράδι, Κυριακή πήγα στο νοσοκομείο) μου είπαν ότι την έχω και εγώ και ο γιος μου και η γυναίκα μου. Τη γλίτωσε μόνο η κόρη μου. Έκανα πυρετό μέχρι 38,5-39 ΜΟΝΟ την Κυριακή. Από την Δευτέρα τίποτα, αν εξαιρέσεις κάποια κόπωση που νιώθω που συμβαίνει σε όλες τις ιώσεις. Το ίδιο και ο γιος μου και η γυναίκα μου. Είναι η πιο ελαφριά γρίπη που θυμάμαι να έχω περάσει. Ευτυχώς που δεν πήγαμε να κάνουμε εμβόλιο. Αν δεν είσαι σε ομάδα υψηλού κινδύνου, ούτε εμβόλια, ούτε τίποτα. Να εύχεστε να την κολλήσετε, να αράξετε τρεις μέρες χαλαρά και ΤΕΛΟΣ. Σιγά το πράγμα για να γίνεται τόσος ντόρος. Αν και όλοι ξέρουμε γιατί γίνεται ο ντόρος…

Μάλλον έτσι είναι τα πράγματα για τους περισσότερους, απ’ την άλλη όμως για τις ομάδες υψηλού κινδύνου 36 θάνατοι δεν είναι και τίποτα σκέτο. Μην περνάμε και στην αντίθετη πλευρά.

Ναι, οπωσδήποτε. Για τις ομάδες υψηλού κινδύνου, αλλάζουν τα πράγματα. Αλλά με τη “φασαρία” που κάνουν τα κανάλια, έχουν τρομοκρατήσει και ανθρώπους που στην πραγματικότητα δεν έχουν τίποτα να φοβιθούν.

Εγώ πάντως σήμερα μίλησα με το γιατρό μου και μου είπε πως σύμφωνα με τους εππιστημονικούς κύκλους η πανδημία αρχίζει να υποχωρεί.
Θα δείξει…

Σήμερα πέτυχα στο αστικό και ένα ωραίο αυτοκολλητάκι. “πες όχι στο εμβόλιο” ή κάπως έτσι τέλος πάντων. φασίστες.

εσυ θα το κανεις βαψιλε?

Είδα στις ειδήσεις ότι κυβερνήσεις ακυρώνουν παραγγελίες της τάξεως εκατομμυρίων εμβολίων μιας και η αναλογία των ανθρώπων που πάνε να κάνουν το εμβόλιο σε σχέση με το σύνολο του πληθυσμού είναι ελάχιστη…Και τώρα η ευρωπαική ένωση καταγγέλει τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ότι υποκινήθηκε απο οικονομικά κίνητρα (κατευθυνόμενος από τις φαρμακευτικές εταιρίες) για να κυρήξει τον ίο μόλις σε ένα δίμηνο σε πανδημικό φαινόμενο…

Βασικά το θεωρώ μεγάλη νίκη μιας και πρώτη φορά σε τόσο μαζικά κατευθυνόμενη προπαγάνδα η μάζα ούτε τρομοκρατήθηκε, όυτε έδρασε όπως της επιβλήθηκε και όλοι μείνανε με τα εμβόλια (ή με το πουλί) στο χέρι…ξεφούσκωσε και αυτή η πατάτα…

Εγώ προσωπικά δεν έκανα το εμβόλιο και ούτε πρόκειτε.Εν τω μεταξύ από την κοινή γρίπη έχει πεθάνει πολύς περισσότερος κόσμος.

Η γρίπη για τους περισσότερους είναι μια σαν τις γρίπες που χουμε συνηθίσει, απλά έχουν πεθάνει και μερικοί που δεν έπρεπε. Γι΄αυτό γίνεται ντόρος.

Φαντάζομαι,χωρίς να γνωρίζω,οτί απλά η νέα γρίπη σε βεβαρυμένα περιστατικά έδωσε την χαριστική βολή.

Εδώ στην Κύπρο όλα τα αρνιά (περίπου 90% τις Κύπρου:p) αγχώνονται για το τίποτα. Πολλοί λίγοι ενημερώνονται και έτσι δημιουργείται μια κατάσταση μπουρδέλο. Τρέχουνε να πάρουνε τα φάρμακα και να εμβολιαστούνε σαν καλά ζώα που είναι… #-o

Δεν συμβαίνει μόνο στην Κύπρο αυτό :stuck_out_tongue:
είναι παγκόσμιο φαινόμενο