“Ειδα το δευτερο βιντεο στο emvolia.wordpress.com και πραγματικα εμεινα αναυδος!Θελουν λεει να εξοντωσουν το 2/3 του πληθυσμου!Αυτη η συνωμοσια συζητειται χρονια τωρα,και πολλοι πιστευουν οτι ηρθε η ωρα.Ειδικα το σημειο που λεει για τις ευπαθεις (ταχα)ομαδες , εγκυες και παιδια πραγματικα σε βαζει σε σκεψεις.Δειτε το!Και προσκαλεστε οσους μπορειτε σ’αυτη την ομαδα”
“ONTWS POSO MALISTA OTAN OI EGGIES APAGOREVETAI NA KANOUN EMVOLIA!ALITHIA AMA KANOUME EMVOLIO GIA THN PALIA GRIPI TOSO KAKO THA EINAI?PREPEI NA KANOUME SONI KAI KALA GIA THN NEA …POU EINAI H IDIA ?”
Ο καθένας λέει την πίπα του σ’ αυτή τη χώρα. Επίσης “ειδικοί” έχουν πλέον γίνει όσοι την περάσανε και όσοι “έχουν μιλήσει με γιατρό”. χαχαχ
Koiτα εδω στην Ελλαδα οι γιατροι εχουν ενα κακο!Δε συμφωνει κανεις με κανενα γιατι θεωρει τον εαυτο του τον καλυτερο οποτε υπαρχει ενα μπαχαλο,αλλος λεει ν ατο κανει αλλος να μη το κανει.Υπαρχει και αυτο το σεναριο περι αφανισμου των 2/3 του πληθυσμου,αλλο σεναριο πως ψεκασαν το Μεξικο και ετσι αρρωστησαν,οτι ο υδραργυρος που περιεχει το εμβολιο θα μας διαλυσει.
Ευτυχως φετος ειλικρινα που δεν ειμαι εγκυος θα με ειχαν τρελανει!!
Φυσικα και ολοι ειναι ειδημονες !!!Λεει σημερα ο πεθερος μου στον αντρα μου “Μα γιατι εμβολιαστηκε η Ελινα μα δεν επρεπε και χιλιες δυο ανακριβειες!!!” ο καθενας λεει οοοοοτι μα οτι του κατεβει.Εμβολιαζεσαι?γιατι το εκανες
Δεν εμβολιαστηκες"?εισαι δημοσιος κινδυνος
Κοιτα Vadder αυτη η γριππη εινια μια απλη γριππη απλα αν εισαι πχ οπως εγω με καρδιοπαθεια,χειρουργημενος κτλ μπορει και ενα απλο κρυωμα να σε διαλυσει ποσο μαλλον μια γριππη οπου σηκωνεις και πυρετο για αυτο εμβολιαζουν τους καρδιοπαθεις+διαβητικους με τρελα.
Τωρα ειλικρινα αν ημουν υγιης δε θα εμπαινα καν στη διαδικασια οπως και πριν αρρωστησω ποτε δεν εκανα αντιγριππικο
τελικά το τμήμα μου δεν έκλεισε επειδή έχουμε μονο 2 άτομα με γρίπη.Ετσι λοιπον μας τιμά που πέρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας και αύριο οι μισοί θα λείπουν με ψεύτικα συμπτώματα
Δεν υπαρχει πανδημια…Μια γριπη οπως η κλασσικη ειναι,απλως πρεπει να προσεχουν τα ατομα με βεβαρημενο ιστορικο.Τα υπολοιπα ειναι κλαιν μαιν παιχνιδια των φαρμακευτικων εταιρειων…
Συμφωνώ!.. δεν υπάρχει πανδημία… όλοι περνάμε σχεδόν κάθε χειμώνα μια γριπούλα… ε, απλά φέτος μπορεί να κρατήσει κάποιες μερούλες παραπάνω… κατα τ’αλλα ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ…
Μη σας πατησει κανα αυτοκινητο ή μην πεσετε απο καμια ταρατσα και εχετε τον ιο,τοτε παιζει και να πεθανετε απ τη γριπη…
Επισης βρεθηκε limited edition του ιου το,Η2Ν1,με ενσωματωμενο το εμβολιο.Το Υπ.Προστασιας του Πολιτη ηδη εχει βαλει 5 γουρουνια στην εισοδο απο τα οποια μπορειτε να κολλησετε αφοβα οσοι θελετε και το νεο στελεχος για συλλεκτικους λογους.Φημες για πωληση στο Ε-Bay κρινονται αναληθεις.
μαγκες η γριπη των χοιρων ειναι μια αρλουμπα…ξερετε ποσοι πεθαινουν ετησιως απο κοινη γριπη?σας πληροφορω οτι το μεγεθος ειναι αρκετα μεγαλο,το περιεργο ειναι οτι δεν γινεται ντορος.Λοιπον εχω πληροφορηση εκ των εσω διοτι η μανα μου ειναι νοσηλευτρια και παντως η ιδια δεν προκειτε να κανει το εμβολιο. Ολα αυτα ειναι κατασκευασμενα απο τις φαρμακοβιομηχανιες οι οποιες για λογους stock η προωθησης νεων φαρμακων προσπαθουν να τα διοχετευσουν στην αγορα με την συμπραξη βεβαια και των ισχυρων οργανισμων(ΟΗΕ,Ε.Ε,ΚΛΠ)…το ιδιο ειχε γινει αν θυμαστε και με την γριπη των πτηνων,βεβαια εδω παιζονται χοντρα παιχνιδια με στοχο τον αποπροσανατολισμο των μαζων και την χειραγωγηση τους απο το διεθνες συστημα.Εαν γκουγλαρετε για πληροφοριες θα βρειτε ποιοι πραγματικα ευνοηθηκαν και με την γριπη των πτηνων αλλα και με το κολπο με τις τρελες αγελαδες!!!
εκλεισε το μπουρδελο…5 τμηματα ειχαν 4 και πανω αρρωστους(και καλα αρωστους,οι μισοι την κοπανησαν συνενοημενοι) και αναγκαστηκε να κλεισει ολοκληρο,οποτε τα λεμε σε μια βδομαδα με τους καθηγητακους μας8)
Συμφωνω, και εγω απο γνωστους που δουλευουν σε νοσοκομεια τα ιδια εχω ακουσει. Απλα οπως καθε χρονο εξαπλωνεται κατα περιοδους καποια γριπη, ετσι ειναι και αυτη. Παρα πολλοι γνωστοι μου ηταν αρρωστοι τον τελευταιο καιρο, αλλα ολοι ανεξαιρετως σε κανα 2 μερες ηταν μια χαρα. Βεβαια δεν μπορεις ποτε να εισαι σιγουρος, αλλα μου φαινεται πολυ πιθανο να ειναι κολπακι για να κονομησουν οι φαρμακοβιομηχανιες…
Κι εγώ συμφωνώ με τους προλαλήσαντες και από την άλλη έχετε νιώσει ότι είναι πανδημία,με τον όρο της λέξης, όπως λένε και ξαναλένε οι διεθνείς και εγχώριοι οργανισμοί ?!?!? Αυτο που μου κάνει λίγο εντύπωση είναι ότι φέτος κλείνουν συνέχεια τα σχολεία,όπως και το δικό μου, κάτι που φυσικά δέν γίνονταν με τις προηγούμενες κοινές γρίπες,που αριθμός των αρρώστων μπορεί να μην είναι και διαφορετικος φέτος σχετικά με τις προηγούμενες χρονιές. :-k Ποιος ξέρει άραγε ?!?!?
Πάντως έχει πλάκα. Πριν τις εκλογές κάθε μέρα τα Μ.Μ.Ε. ούρλιαζαν για τη γρίπη. Μετά ήρθαν οι εκλογές- έφυγε ο κίνδυνος. Αφού πέρασαν οι εκλογές, ξαναήρθε η γρίπη. Πάμε πάλι ουρλιαχτά τα Μ.Μ.Ε. Τις τελευταίες 4 μέρες, πάλι, πρέπει να έφυγε η γρίπη, δε βλέπω κανένα να ασχολείται μαζί της.
Παίδες,τη βρήκαμε τη λύση, όταν ξανακούσετε για τη γρίπη, βγείτε κάντε μπάχαλα, αμέσως εξαφανίζεται.