το 1/3 των μαθητών του σχολείου
συμφωνα με τον γιατρο μου, η κοινη γριπη χτυπα φεβρουαριο
οποτε οτι σε γριπη κυκλοφορει τωρα θεωρειται πως ειναι η νεα
και επειδη δεν προυπηρχε δν εχουμε και αντισωματα οποτε θα κολλαμε ο ενας τον αλλον μεχρι τελικης πτωσεως
αχ παιδια με πηραν τηλεφωνο και μου παν πως πρεπει να εμβολιαστω…σκεφτομουν ξανασκεφτομουν ειπα να παω να το κανω επειδη ανηκω σε ευπαθη ομαδα+ εχω παιδι κατω των 6 μηνων.Και επαθα αλλεργια…καλο ε? και τωρα ειμαι χαλια σερνομαι λες και εχω γριππη
Στο σχολειο της μαμας μου ηρθε χαρτι ειπε 1 μαθητης απο 2 διαφορετικα τμηματα αν νοσησει κλεινει το σχολειο
κλεινουν τα σχολεια και λειτουργουν τα φροντιστηρια…:lol::lol:#-o
Thanks!
Με μαθητες που ειναι οκ προφανως…
και στο σχολειο υπαρχουν μαθητες που ειναι οκ…δε νομιζω να ειναι ολοι τεζα
Σ’ ενα φροντιστηριο των 6 ατομων ανα τμημα, ποσες πιθανοτητες εχεις να κολλησεις, να βρισκεσαι σε ομαδα υψηλου κινδυνου η να βρεθει μαθητης με γριπη; Και ποσοι μαθητες πανε φροντιστηριο; Πολλοι αλλα οχι ολοι. Με το σχολειο ξερεις τις διαφορες (και στην υγιεινη), οποτε καταλαβαινεις οτι ειναι σαν να πηγαινει ο ιδιος υγιης μαθητης φροντιστηριο οπως με το να βγαινει εξω.
μαλλον δε ζεις στην ελλαδα οπου η παραπαιδεια ζει και βασιλευει.επρεπε να πεις οι περισσοτεροι πανε και ελαχιστοι δε πανε,οποτε πρακτικα ειναι και τα φροντιστηρια επικινδυνα εξισου.λιγοτερο απο τα σχολεια αλλα ειναι και αυτα επικινδυνα
Η εγκυκλιος που ρχεται στα σχολεια παντως αφορα και φροντιστηρια,ωδεια,κολλεγια και τετοια τωρα αν δεν τηρειται…flu παρτυ θα γινει εκειμεσα
Παίζει η Ελλάδα να ναι η μόνη χώρα που ο καθένας λέει ο,τι του κατέβει. Δε μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται όλοι να χουν άποψη για τη γρίπη, ενώ καλά καλά το 70% των γιατρών δεν ξέρουν τι τους γίνεται σχετικά μ’ αυτή :b
Συμφωνώ και επαυξάνω. Με μία γνωστή παθολόγο μίλαγα τις προάλλες και μόλις είχε ενημερωθεί για τη φύση του εμβολίου, τώρα, πώς κατάφεραν όλοι οι υπόλοιποι να είναι γνώστες της κάθε λεπτομέρειας της γρίπης, συμπεριλαμβανομένου του εμβολίου παραμένει στη σφαίρα μυστηρίου.
όσοι γνωστοί μου έχουν αρρωστήσει απλά ανάρωσαν με 3-4 μέρες πυρετό και μετά ήταν εντάξει…
και όλο και περισσότερα ακούγονται για το “ύποπτο” εμβόλιο…
Αυτό δε λέει κάτι. Κι εγώ 5 μέρες πυρετό είχα και μετά κομπλέ αλλά δεν το γενικεύω ότι πάντα είναι έτσι. Λογικό είναι κάποιοι να πεθάνουν, γρίπη είναι. Τώρα για όλα όσα ακούγονται για το εμβόλιο κλπ δεν έχω τις γνώσεις για να μπορέσω να πιστέψω κάτι, τουλάχιστον δε θα χρειαστεί να μπω στη διαδικασία του να το κάνω ή όχι.
να ρωτήσω κάτι?
πχ αύριο με πιάνει η γρίπη αυτή και πάω στο γιατρό/νοσοκομείο…
θα πρέπει να μου κάνουν το εμβόλιο αναγκαστικά ή μπορώ να έχω εγώ την επιλογή?
Now playing: Biffy Clyro - Booooom, Blast & Ruin
via FoxyTunes
Άμα κολλήσεις δεν κάνει κάτι το εμβόλιο
αα ok
Σωστά,είναι για πρόληψη το εμβόλιο.
αμα κολλησεις θα πρεπει να κανεις ενα ειδικο τεστ μονο αυτο την ανιχνευει και δε χρειαζεται να νοσηλευτεις
αν κανεις το εμβολιο δε σημαινει πως δεν θα την κολλησεις ,ειναι για προστασια αμα την κολλησεις να την περασεις ελαφρια
αυτο ισχυει για ολα τα εμβολια κ αυτα που κανουν τα παιδακια
το οποιο τεστ κανει 180 ευρω…
στα ιδιωτικα κεντρα τωρα στα δημοσια νοσοκομεια ειναι δωρεαν+το εμβολιο ειναι δωρεαν
Κοιτα επιλογη σου ειναι να κανεις οτι θες ουτε σε δενει κανεις να παρεις τα μετρα,ουτε
να εμβολιαστεις,ουτε αν αρρωστησεις να πας νοσοκομειο