γενικως κυκλοφορει πολυ τελευταια πως το εμβολιο το καινουριο γινεται και καλα για να μας αφανισει η “ελιτ”.Εχω 2 παιδια πολυ μικρα ,το μικρο ειναι και προωρο ηταν διασωληνομενο σε εντατικη αλλα εμβολιο ειπε η παιδιατρος μας κατηγορηματικα οχι.Κανω τα εμβολια στα παιδια μου κανονικα οπως ο νομος διατασει γιατι αν δεν τα κανεις δεν στα παιρνουν στο σχολειο και αλλα ομορφα.Ομως αληθεια με εχουν καταφερει να με φοβισουν οι ιδιοι οι γιατροι οσον αφορα τα μικρα…Πριν κανα μηνα ειχα νοσηλευτει στον οροφο μου ειχε 6 περιστατικα με τη νεα γριππη.Σημερα ειδα και αυτο…
Τι εννοείς?
Να πω πρωτα πως εγω δεν το πιστευω αυτο μου φαινεται υπερβολικα τραβηγμενο σεναριο απλα το ακουω γενικως οπου παω σε συζητησεις τελευταιως.
Λοιπον το σεναριο αυτο λεει πως : Πριν πέσετε στην παγίδα που οι σκοτεινές δυνάμεις μας έχουν στήσει που διοικούν και καταδυναστεύουν τον πλανήτη μας (Ιλουμινάτοι, δισεκατομμυριούχοι, τραπεζίτες, πολιτικοί), που είναι οι ιδιοκτήτες και ελέγχουν τις μεγάλες πολυεθνικές και μάλιστα τις φαρμακευτικές εταιρίες οι οποίες αποτελούν σήμερα το ισχυρότερο λόμπυ που επηρεάζει τις περισσότερες κυβερνήσεις του πλανήτη, (δείτε το δεύτερο συνημμένο του παρόντος), και πριν δεχθείτε εσείς και η οικογένεια σας να κάνετε to εμβολιο.
πιο αναλυτικα διαβασε εδω
http://www.ioanninatoday.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3148:to-&catid=25:gnomes&Itemid=26
Κοιτα ειναι γεγονος πως σε υποχρεωνουν στα παιδια τουλαχιστον να κανεις καποια εμβολια που ειναι οντως αχρηστα και λιγοι ειναι οι παιδιατροι που σου λενε οχι μην κανεις οι περισσοτεροι για να παιρνουν και ποσοστο απο την εταιρεια απο 2 μηνων τα βομβαρδιζουν τα μωρα με 10000 εμβολια.Το κεφαλαιο εμβολια ειναι πολυ μεγαλο απλα στο συγκεκριμενο θεμα με τη γριππη κυκλοφορει πολυ οτι και καλα θελουν να κανουμε το εμβολιο για να ψοφησουμε απο αυτο.Σιγουρα το νεο εμβολιοειναι τοξικο μια και περιερχει υδραργυρο και το οτι συνιστουν να γινεται σε βρεφη 6 μηνων για μενα ειναι…εγκληματικο.
Επισης να πω ειχα πολυ διαφορετικη αποψη για ολα αυτα κ τις αρρωστιες πριν κανω τα μωρα και να δω τι χαμος γινεται με τα εμβολια,τι παρενεργειες εχουν και τι περιεχουν μεσα.
εγώ απ’οτι μου είπαν ιατροί,δεν διατρέχουμε μεγάλο κίνδυνο απο την γρίπη.Τα εμβόλια θα μας κάνουν χειρότερα μονο διότι είναι ‘πειραγμένα’
την πέρασα και γω την γρίπη,μην ψαρώνετε
ακριβως
αληθεια την περασες βαρια?νοσηλευτηκες?
σιδερενιος!
σπίτι μου.Είχα αρκετό πυρετό δηλαδη μερικές φορες έφτανε 39,5.Για 5-6 μέρες αυτό.Μετά τέλος.Μου είπαν απο το νοσοκομίο πως δεν χρειάζετε να νοσηλευτώ
Πεταχτά το διάβασα το άρθρο αλλά μου φαίνεται πολύ ακραίο, και κάποια σημεία του δεν βγάζουν και νόημα. Δεν το λέω για σένα, εφόσον ξεκαθάρισες ότι δεν ενστερνίζεσαι αυτήν την άποψη, αλλά κουβέντα να γίνεται…
τωρα ομως εισαι οκ ετσι? τουλαχιστον τωρα δεν ανησυχεις τοσο μην κολλησεις κτλ.Ευτυχως ολα πηγαν καλα
Τωρα πριν κοιμισω τα μωρα ρε γμτ εβαλα λιγο τηλεοραση και ειδα παλι θανατοι κτλ κλτ κλτ τελοσπαντων…
Narcoleptic ναι βεβαια δεν την ενστερνιζομαι γιατι αυτο ειναι σεναριο τρελο ετσι? Σιγουρα το εμβολιο το καινουριο δεν ειναι τοσο δοκιμασμενο οσο πχ της κοινης γριππης που κυκλοφορει το οποιο αν διαβασετε μεσα εμπεριεχει τον Η1Ν1 .Σιγουρα τα εμβολια μερικα
δεν ειναι τοσο απαραιτητα αλλα …απο την αλλη πχ για το μικρο μου γιο που ειναι προωρος πρεπει να κανει ενα ειδικο εμβολιο synagis λεγεται προστατευει τα μωρακια που ταν σε θερμοκοιτιδα κ ειχαν διασωληνωθει. Θελω να πω συμφωνω με τον εμβολιασμο αλλα οχι και να παραφορτωνομαστε με εμβολια,φαρμακα κτλ κλτ Ειμαι υπερ των βασικων εμβολιων στα παιδια μου για μηνιγγιτιδα,ηπατητιδα,τετανο,διφθεριτιδα οχι ομως
για γριππες,για γαστρεντεριτιδα κτλ
Τωρα βεβαια αλλο γριππη απλη αλλο αυτο που ηρθε εδω.Οπως μου πε η παιδιατρος μας το Η1Ν1 ηταν ιος υπαρχων απλα τωρα ειναι η μεταλλαξη του που προσβαλλει τον κοσμο.Ειναι αντιθετη με το tamiflu λογω του οτι βγηκε πολυ γρηγορα,δεν υπαρχουν δεδομενα και υπαρχει μεγαλος κινδυνος παρενεργειων πχ σε αλλεργικα ατομα κτλ
Επισης υπαρχει και μια αλλη ιατρικη προσεγγισει που θεωρει σωστο να χορηγειται μονο αντιπυρετικο στη γριππη οχι αντιικο ωστε ο οργανισμος να αναπτυξει αντισωματα…
Γιατρος δεν ειμαι,απλος ανθρωπος ειμαι κ εγω και μαλιστα απο αυτους “του υψηλου κινδυνου” να σας πω την αληθεια για τα παιδια φοβαμαι πιο πολυ κι ιδιαιτερα για τον μικρο
οταν ακουω περιστατικα, μερικες μερες ειμαι καθησυχασμενη αλλες εχω πολυ αγχος
Βεβαια εχουμε κοψει τους κλειστους χωρους,τους φιλους μας τους βλεπουμε εξω ενω παλια εδω παντα μαζευαμε κοσμο+με το παιδι και εγκυος που ημουν ,και φυσικα παντα κουβαλαω μαζι μου αντισηπτικα μαντηλακια γιατι καθε εβδομαδα παω για την καρδια μου σε νοσοκομειο οποτε εκει ειναι που με πιανει ο φοβος.
Επισης οταν διαβασα αυτο για την ελιτ να σου πω την αληθεια γελασα λεω γιατι υπαρχουν οντως οι πεφωτισμενοι?νομιζα υπηρχαν στη σελιδες του Dan Brown. Μου θυμιζει κατι που για ολα τους φταιγαν οι μασονοι
τελοσπαντων θα δουμε τωρα πως θα εξελιχθει παντως απο το περιβαλλον μας οσοι την περασαν την περασαν σπιτι ενταξει με πυρετο αλλα σαν μια γριππη
μην ανχόνεσαι απο την γρίπη κινδυνεύουν ευπαθή άτομα ή άτομα με προβλήματα υγείας.Ακόμα κινδυνεύουν όσοι πίασουν και h1n1 και κοινή γρίπη μαζί
Αχ κι εγω στις ευπαθεις ομαδες ανηκω εχω καρδιοπαθεια+ασθμα
omg ελπίζω να μην σε άγχοσα τώρα
οχι βρε δε με αγχωσες εχω κι αλλα με την υγεια μου που μου αφησαν οι γεννες αλλα δε τα γραψα μη φρικαρετε!
Κοιτα εγω καθε Εβδομαδα παω πλεον στον καρδιολογο σε νοσοκομειο οποτε εκει ειναι που προσεχω πολυ μια και τριγυρνανε τοσοι ασθενεις.Τωρα γενικως η ζωη μου ειναι αλλιως με τα παιδια δεν τριγυρναω σε κλειστους χωρους ,αποφευγω το μετρο κτλ
Εγώ που έχω χρόνιο πρόβλημα υγείας πάντως, ρώτησα τους γιατρούς για το νέο εμβόλιο και μου είπαν κατηγορηματικά να μην το κάνω. γιατί έχει και αρκετές παρενέργειες.
Απλά μου είπαν να κάνω το άλλο που είναι για την κοινή γρίπη.
καλα εννοειται και μενα οχι μου ειπαν για το νεο απλα συζηταμε τωρα αν θα κανω της κοινης.Στο μεγαλο μου γιο εκανα της κοινης+ο αντρας μου τωρα στο μωρο θα δω γιατι απο 6 μηνων τα εμβολιαζουν τα μωρα για αντριγριπικα
Εξαιρετικό άρθρο της Ελευθεροτυπίας για το θέμα:
http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=23/11/2009&id=104684
:–:--
Εγω υποψιαζομαι οτι μπορει να κολλησα γιατι ειχα λιγο πυρετο και συμπτωνματα γριπης, που τα ειχε και το ξαδερφακι μου.Δεν ηταν κατι τρομακτικο παντως, αν ηταν αυτη η γριπη. Απλα πυρετος και υπνηλια.
εγω παντως ειμαι τεσσερις μερες με γριπη,αλλα θα ζησω:p.ηδη αρχιζω να γινομαι καλυτερα
ειχα συμπτωματα απο την παρασκευη αλλα σημερα εχω σχεδον πληρως αναρωσει.Βεβαια δεν ξερω αν αυτη που περασα ειναι η φονικια ή η απλη.Anyway i’m alive and kicking:)
Στους ποσους αρρωστους μαθητες κλεινει το σχολειο ρε σεις; Αλλα μου λεει ο ενας, αλλα ο αλλος… πανικος. Δεν μας εμεινε δειγμα απο την πρωτη λυκειου και συνεχιζουμε να λειτουργουμε κανονικα ξερωγω. Οι μαθηται τριγυρνανε λυσσασμενοι στους διαδρομους, αποδεκατιζομαστε. Θα παθει τιποτα το μελλον της χωρας, πειτε μου.