χαχαχαχαχαχα
O Μπανούσης που τον διώξαμε κάνει παπάδες στον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Μπράβο τους.
[SIZE=“4”][B]ΘΥΡΕΣ [COLOR=“DarkRed”]3-4-5-6-7-8-9-10:[/COLOR] 190?
ΘΥΡΕΣ [COLOR=“Green”]1Α-1Β-2-11-12Α-23:[/COLOR] 100?
ΘΥΡΕΣ [COLOR=“Blue”]14-15-21-22 και VIP:[/COLOR] 290?
ΘΥΡΕΣ [COLOR=“SandyBrown”]VVIP:[/COLOR] 450?
[COLOR=“DarkOrchid”]ΠΑΙΔΙΚΑ [/COLOR](για όλες τις θύρες μέχρι 16 ετών): 70? (αν ο γονέας έχει διαρκείας) και 100? (αν δεν έχει)[/B][/SIZE]

Θα πάρω εγώ μάλλον. 100 ευρώ μια χαρά ειναι.
ε ναι. και η ομάδα να πάρει κάτι και ο οπαδός στους καιρούς που είναι να γλυτώσει κάτι.
*ομαδα δεν εχουμε βέβαια, αλλά δεν πειράζει. κρατάω την παρουσία του κόσμου οταν ήμασταν 8η και 10η θεση.
**ελπιζω να σωθούμε γρήγορα βέβαια
και συνεχιζω να λεω. που ειναι οι δικηγόροι, γιατροί που καθαρίζουν εκατοντάδες χιλιάρικα τον χρονο? θα γυρίσουν κάτι στην κοινωνία εστω και με ενα διαρκείας της ομάδα της πόλης? ή μια σουίτα.?
Ελα ρε γιατι τοση απαισιοδοξια?Εγω του χρονου σας θελω δυνατους!!!
Για να μην εχετε δικαιολογια οταν θα χανετε:p:p:p
είσαι τρελός. ? εχει δει τι ροστερ θα έχουμε φέτος?? ειναι στο στυλ του τυρναβου πάνω κάτω. και στο επίπεδο θα έλεγα 
εγω πάλι θέλω να δω ποτε θα σας το τοποθετήσουν. γιατι αμα σας πουν 30 αυγουστου κάντε ομάδα να δω ποιον θα κυνηγάτε.
βέβαια τι να λέμε. εδω το κορόιδο ο πηλαδακης περίμενε μέχρι τον οκτωμβρη. 4 μηνες προετοιμασία :lol:
Σοβαρα τωρα,ομαδες με κοσμο,μην τις φοβασαι.Αργα η γρηγορα αποκτουν ταυτοτητα και στοχους,διοτι ο κοσμος απο την κερκιδα περα απο τη γκρινια δινει και μεγαλη ωθηση αν θελει.
Αυτο επισης ειναι δολωμα και για πολλους επιχειρηματιες να ερθουν και να κανουν κατι,αργα η γρηγορα.
Κι εσεις αποδεδειγμενα ,εχετε κοσμο.
ωραία αυτά που λες αλλά αν σου δείξω εναν προς εναν τους παιχτες της αελ, θα κλάψεις.πραγματικά!
ελπιζω να σωθούμε σχετικά εύκολα. γιατι προς το τέλος θα ειναι δύσκολα τα πράγματα.
μονο εμενα μου φανηκαν ακριβα τα διαρκειας??
!! οχι ρε! τι ακριβά?!
4 χιλιαδες με 100 ευρω, και 7 χιλιαδες με 190. πόσο να τα βάλουν?!
Άμα πχ το είχαν 90 θα ήταν πιο ψαρωτικό. Αλλά πάλι πιστεύω καλά είναι. Το θέμα είναι οτι έχεις ένα φοβερό ποδοσφαιρικό γήπεδο που μαζί με το καραισκάκη είναι τα καλύτερα και σε έχουν κανει να μη μπορείς να δεις ποδόσφαιρο.
Μπορει σε κάποιους που το διαβάζουν να φαίνεται περίεργο, αλλά οταν μπήκα με τον παοκ και είδα 16 χιλιαδες κόσμου(παρά 400ους. χίλια εισιτήρια απούλητα) κόντεψα να βγάλω το πουλί μου εξω να αρχίσω να το βαράω.
το ίδιο και με ολυμπιακο, παναθηναικο, βολο.
ακόμη και πέρυσι σε β εθνικη οταν δεν είχαμε στόχους.!!
αλλά χωρίς ομάδα δεν γάμησε κανείς
επίσης οτι λεει ο απο πάνω. [B]ποδοσφαιρικό[/B] γήπεδο.
καλά για ματς την νύχτα δεν λεω. όνειρο… γαμω την τύχη μας
Nύχτα και 21:45 :lol:
αυτο να ζήσω και ας πεθάνω
[B][SIZE=“4”][COLOR=“DarkRed”]ΑΕΛ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ[/COLOR][/SIZE][/B]
Με την εταιρεία Joma συμφώνησε η ΠΑΕ Α.Ε.Λ., για να επιμεληθεί το αθλητικό υλικό της ομάδας.
Η Ισπανική εταιρεία, είναι αυτή που ντύνει και την ομάδα της Βαλένθια, η φανέλα της οποίας για την νέα περίοδο, έχει ήδη παρουσιαστεί. Μπορείτε να την δείτε εδώ
Στο ίδιο στύλ αναμένεται να είναι και η εμφάνιση της νέας περιόδου για τους βυσσινί, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, εκτός αν υπάρξει κάποια αλλαγή, η οποία θα έχει να κάνει με το οικονομικό συμφέρον της ΠΑΕ.
Αξίζει να θυμίσουμε, πως η συνεργασία με την Joma στο παρελθόν, ξυπνάει άσχημες αναμνήσεις στους Λαρισαίους, μιας και την περίοδο 2000 - 2001, χρονιά που η Joma είχε επιμεληθεί και πάλι το αθλητικό υλικό της ομάδας, η ΑΕΛ υποβιβάστηκε στην Γ’ Εθνική…
εμ σου τα λεω και δεν με πιστεύεις. πάμε σφαίρα για γ εθνική :lol:
…όπως και νά’χει…πολύ μουράτη η φανέλα:):!: