ΑΕΛ

εμ τα λεω τοσες μέρες αλλά δεν με πιστεύεις ουτε εσυ.
το πρόβλημα σε ολες τις μεταγραφές ειναι οτι ζητάν ολοι προκαταβολή και εγγυήσεις για τα χρήματα τους.μονο που η ομάδα δεν εχει καν ταμείο.

*ο πονσε αν θέλουν να μην πέσουμε, πρέπει να κλειστεί άμεσα!

Αλλαγή πλεύσης φαίνεται πως θα υπάρξει στην εταιρεία που θα “ντύνει” την Α.Ε.Λ. κατά την νέα αγωνιστική πρίοδο.

Συγκεκριμένα οι άνθρωποι των “βυσσινί” βρέθηκαν μπροστά σε μία απροσδόκητη άρνηση των συμφωνηθέντων από την Joma που την μετέφερε ο εκπρόσωπος τους, με αποτέλεσμα να στρέψουν το βλέμμα τους, σε μία άλλη εταιρεία ένδυσης, η οποία είχε προτείνει και αυτήν την ένδυση όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ Α.Ε.Λ. 1964 αλλά και των U-20 της λαρισινής ομάδας.

Και αυτήν δεν είναι άλλη απο την ιταλική Givova, που τελικά, εάν οριστικοποιηθεί η …“ρήξη” με την παραπάνω εταιρεία (σ.σ. Joma) θα είναι αυτήν που θα λανσάρει την νέα της κολεξιόν, στους παίκτες της “βασίλισσας” κάνοντας ένα σημαντικό βήμα στην Ελλάδα, επί επαγγελματικού συλλόγου, εκτός των ιταλικών συλλόγων που την προτιμούν τα τελευταία χρόνια (π.χ. Reggina Catania, Mantova κ.λ.π.) αλλά και του καναδικού πρωταθλήματος, όπου είναι χορηγός (Sponsors Canadian soccer League).

Είπα και εγώ. Σιγά μην είχαμε τόσο όμορφη φανέλα.

Βέβαια το διαβασα στον παπαδούλη οπότε ποτέ δεν ξέρεις.

αελαρα. ετσι και μείνει μισή μέρα χωρίς είδηση, κάτι θα γίνει :stuck_out_tongue:

*ουτε συμφωνία με εταιρία ρουχισμού δεν μπορούμε να κλείσουμε. θέλουμε και παίχτες…

παπαδουλης

[B]Τερματοφύλακας[/B] ο Δημήτρης Σωτηρίου.

[B]Πλάγιοι οπισθοφύλακες[/B] θε είναι απο τα δεξιά ο Θανάσης Παπαγεωργίου και απο τα αριστερά ο Κώστας Παγώνης.

[B]Κεντρικοί αμυντικοί[/B] θα είναι ο Κώστας Γιώτας και μάλλον δίπλα του ο Καρλάο.

[B]Στα χαφ[/B] υπάρχουν ήδη οι Κώστας Νεμπεγλέρας και Κώστας Χατζής που συμπληρωθούν απο την παρουσία του Ντανιέλ Σέρχιο Πόνσε.

[B]Στην επίθεση[/B] απο τα αριστερά, θέση θα διεκδικήσουν θέση ο Μούτσα Μπλέντι και ο Θάνος Δεινόπαπας.

Στα δεξιά ο Μπράνκο Ζεκίνια φαντάζει να ξεκινήσει βασικός, όμως και ο Δημήτρης Χασομέρης έχει πολλά υπέρ του, για τη κατάληψη της θέσης αυτής.
[B]
Στην κορυφή της επίθεσης[/B] αναζητείται ο “άνθρωπος-γκολ”, σε ένα βατό και όχι εξ’ ανάγκης εναλλακτικό σχήμα.

Φυσικά και δεν θα πρέπι να λησμονούμε και την παρουσία και άλλων [B]νεαρών και άκρως εξελίξιμων ποδοσφαιριστών[/B] της Α.Ε.Λ.που μπορεί να “ξεπεταχθούν” και να αποτελέσουν τρην έκπληξη της χρονιάς για τους “βυσσινί”.

Οι [B]Πότσι, Βούζας, Μάγγος, Καρανίκας, Γκαλίτσιος, Φωτιάς, Βοσνιάδης, Πρίφτη, Τσιάρας[/B] είναι κάποιοι απο αυτούς που αναφέρουμε.

Ο Μιχάλης Ζιώγας οραματίζεται ένα νεανικό και ευέλικτο γεμάτο φρεσκάδα, σχήμα με πάθος και όρεξη για διάκριση…

Εδώ να πούμε ότι στα σχέδια των ανθρώπων της Α.Ε.Λ. είναι να αποκτηθούν άλλοι τρείς παίκτες (ένας ακόμη αριστερός μπακ, ένας σεντερ φορ και ένας χαφ) χωρίς όμως να πιέζονται για το συγκεκριμένο εγχείρημα, μιας και υπάρχει ο χρόνος για κάτι καλό και επιλεκτικό, στον μήνα των ποδοσφαιρικών “προσφορών”, που όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι ξέρουν ότι είναι ο Αύγουστος.

Και όλα αυτά χωρίς να υπολογίζουμε για το τι θα γίνει τελικά με τον [B]Tshibamba[/B], που όσο καλή διάθεση και άν έχουμε και παρά την καταφατική του στάση για να συνεχίσει στην λαρισινή ομάδα, εμάς ακόμη και τώρα μας κάνειι διαίτερα επιφυλακτικούς και δικαιολογημένα, νομίζω…

http://www.crimsonscorer.gr/2012/07/blog-post_5816.html

τον πονσε πρέπει να τον πάρουν οπωσδήποτε

http://www.goalpost.gr/index.php/goalpost/paraskinio/item/2077-panthessaliko-alkazar-patsis

Υποδεχθειτε τους!!!

:lol::lol::lol:

χαχαχα πανηγυρι θα γινε!!

να κανω μια χαζη ερωτηση? ο Πατσης ειναι αυτος που ηθελε να παρει την ΑΕΛ πριν λιγο καιρο?

ναι αυτος ο απατεωνας ειναι

*κονξες κανει στην εταιρια του γυπεδου στονβλο

εχει αγώνα σήμερα :slight_smile:

http://www.goalpost.gr/index.php/podosfairo/football-league/ael/item/2201-sto-petalo-monsters

ωραία ήταν χθες. ήμουν στην περιοχή απο πολύ νωρίς και δεν γινόταν να γυρίσω πίσω. οπότε πήγα στο γήπεδο 1,5 ωρα νωρίτερα. αεράκι, ισκιακος στα επίσημα και αγνάντεμα το γήπεδο.
ηρθε και ο κόσμος(φωτο δεν βάζω . τράβηξαν μόνο στην αρχή που ο κόσμος ερχοταν απο την θάλασσα#-o).

η ομάδα μόνο με ελληνες και μεσο ορο ηλικίας 22,6 χρονών. και αν αφαιρέσεις τον νεμπεγλερα, πάμε στα 21.!!!
ο οποίος νεμπεγλερας εχει τα πιο γυμνασμένα πόδια που εχω δει σε ποδοσφαιριστή. δεν παίζει να είναι αληθινά αυτά τα πόδια.

οι νεοι παίχτες που βρέθηκαν νωρίτερα απο τους άλλους στο γήπεδο για να μιλήσουν με τους δημοσιογράφους. μερικούς τους είδα φοβισμένους/τρακαρισμένους

[B]Κώστας Παγώνης,Κώστας Γιώτας,Κώστας Σκούπρας,Θανάσης Μάγγος και Σάκης Δηνόπαπας[/B]

Τη Δευτέρα (23/7), ο Σάββας Σιατραβάνης “πετάει” για Γερμανία με σκοπό να δοκιμαστεί από τη Βέρντερ Βρέμης και το Τόμας Σάαφ.

Να σημειώσουμε πως το συμβόλαιο του Σιατραβάνη με την ΑΕΛ λήγει στις 30/06/2014, κάτι που σημαίνει ότι αν τυχόν αποκτηθεί από την ομάδα της Βρέμης, η ΑΕΛ θα βάλει στα ταμεία της ένα ποσό.

Ο Σάββας Σιατραβάνης ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Άρη Λάρισας πριν μετακομίσει στην ΑΕΛ και στην ομάδα Νέων U-21.

http://www.olavissini.gr/index.php/podosfairo/ael/item/4144-στηβερντερβρεμηςθαδοκιμαστειοσιατραβανης.html

επισης ο φακουντο παρα εκλεισε στην αταλαντα

πετάει η αελαρα. μας εχουν ξεπεράσει σε διαρκείας ο τυρναβος η τσαριτσανη και ο απολλων λαρισας.
η γ ολο και πλησιάζει

Ανακοίνωση Street Gang 1

http://www.olavissini.gr/index.php/podosfairo/ael/item/4168-προς-διοικηση-παε-αελ.html

αστεία, παιδική, και δίνει το στίγμα πόσο “λίγοι” είμαστε εδώ στη λαρισα.
καλά να πάθουμε

[B]

Μετά από την υπογραφή του συμβολαίου του ο Ντανιέλ Πόνσε έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας:[/B]

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό βήμα στην καριέρα μου. Η ΑΕΛ είναι από πλευράς μεγέθους και δυναμικής το μεγαλύτερο κλαμπ στο οποίο έχω αγωνιστεί. Συστάσεις μου έδωσε ο Άγγελος Διγκόζης με τον οποίο συνεργαστήκαμε πέρσι στον Πανθρακικό. Μάλιστα, [B]μετά από το ματς στο AEL FC ARENA[/B] του είχα πει - μεταξύ σοβαρού και αστείου και χωρίς να έχει προηγηθεί επαφή - ότι η ΑΕΛ θα είναι η επόμενή μου ομάδα. Και ήρθαν έτσι τα πράγματα που το προαίσθημά εκείνο έγινε πραγματικότητα. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και ελπίζω ότι στο τέλος και με τη δική μου συμβολή η ομάδα θα πετύχει τους στόχους της»

http://www.olavissini.gr/index.php/podosfairo/ael/item/4193-eixeproaisthima.html

τουλάχιστον με αυτόν σουλουπώνεται κάπως η οργάνωση. κλείσαμε ελπιζω την παραμονή.(το κακο ειναι οτι δεν σκοραρει. αλλα απο τελική πάσα το εχει κανει επιστήμη)
αν και πολυ αμφιβάλω οτι θα υπάρχει β εθνικη τον χειμώνα

*στο ματς το αδιάφορο που ειχε κάμποσο κόσμο

Προκριματικά τσαμπιονια
Χαποέλ Σμόνα-Ζίλινα 2-0
(Αμπέντ 70’, [B]Αμπουχατζίρα[/B] 78’)

αυτη ειναι προετοιμασία. χωρις τερμαζτη, τα 2 σεντερ μπακ και χωρις σεντερ φορ.
νεμπεγλερας ποιο γυμνασμένος απο ολους,χατζης άλογο σκέτο και με τους νεους να παλεύουν να τα βγάλουν περα.
πονσε ξεχωρίζει απο τωρα

Ρε πούστημ δε σου ξεφεύγει τίποτα; Μα τίποτα;;;;
:lol:

οχι.
ο μπλαζεκ που είχαμε αλλά δεν τα πήγαινε καλά με το ποτό εδω, έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του στην επόμενη φάση τους champions league στο 119 .

επισης ο γιος του πηλαδακη έπεσε απο τον πρώτο και έσπασε τα ποδια του