τα μπρος ή τα πίσω;:?:?
:lol::lol::lol:
δεν την εχω αυτή την πληροφορία. θα την ψάξω 
*τι γκαντέμης άνθρωπος ο πηλαδακης
μπορει η αελαρα να μην εχει σάλιο οπότε ούτε και παίχτες, αλλά εχουμε ομάδα στον καναδα :!: (indoor βέβαια, αλλά who cares)
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!
ποιος χαζός ειναι αυτός που θα επενδύσει τωρα που στα ταμεία κάθε ομάδα δεν μένει τίποτα?!
*μονο και μονο που λεει για μεγάλο όνομα προπονητή καταλαβαίνει κανείς για τι παπατζα μιλαμε
επισης ο τσακμακιδης λεει οτι αυτοί θέλουν να γίνουν χορηγοί στο γήπεδο ίσως και στην φανέλα. οχι να αναλάβουν την ομάδα
πως μαθαίνεις οτι παίρνουμε νεο ποδοσφαιριστή στην αελ.

Σαν λαϊκός τραγουδιστής μου κάνει εμένα…
οι περισσοτεροι φέτος ετσι ειναι 
στο χέρι του είναι να δείξει οτι ειναι αθλητής. αν και πέρυσι πήγε καλά
Όλα τα μωρά στο χόρτο…
Βυσινιστείτε μυστήρια πλάσματα…
:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:
:lol: τι μαλάκες θεε μου! :lol:

:lol::lol::lol::lol:
την κοιτουσα 5 λεπτα για να καταλαβω!!
Βοηθήστε και μένα το τυφλό παιδί…
Τι δεν καταλαβαίνω;;;
δες καλυτερα τον σημαιοφορο της αποστολης 
ο πηλαδακης εχει σταματήσει να ασχολείται με την ομάδα και είναι 25 μέρες του μήνα στην ζαμπια. εχει ανοίξει κατι καζίνο.
οπότε τον έβαλαν σημαιοφόρο στους ολυμπιακούς αγώνες.:lol:
Οχιρεπούστημου…:lol::lol::lol:
Θα πω την αλήθεια μου, μου φάνηκε λίγο παράταιρος ο σημαιοφόρος στο ψάξιμο της φωτό, αλλά ως εκεί δεν πήγε ο νους μου…βαθιά υπόκλιση…
Kαλες δουλειες!
2 ποστ πιο πάνω
κατά τα άλλα η ομάδα είναι ενα αίνιγμα.μόνο νέοι+“νέοι” + ο νεμπεγλερας.
αμα κανουν και καμια μαλακια και αργήσουν κανένα μήνα για αν μπουν με το ζόρι βολος καβαλα θα μείνουμε χωρίς ευρο(οχι οτι τώρα έχουμε αλλά οι υποχρεώσεις τρεχουν).αν είναι να μπουν οι ομάδες πρέπει να μπουν…χθες!
Σε τρωει ο κωλακος να εχουμε τις περσυνες κηδειες παλι,ε?:naughty::naughty:
ε δεν με πειράζει να γίνουν. φέτος η ομάδα ειναι απλά για να σωθεί. είπαμε.3-5 χρόνια η άνοδος. εκτός αν κάτσει νωρίτερα καθως είναι και περίεργη κατηγορία η β.
αλλά πραγματικά δεν πρέπει να αργήσει να αρχίσει η κατηγορία. αν το κάνουν αυτό θα μιλαμε για θάνατο των μισών ομάδων