ΑΕΛ, χασίσια και πέσιμο στα ίσια
[B]ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΠΑΔΟΣ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟΚΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ![/B]
βέβαια χωρίς πονσε δεν θα δούμε και πολλά, αλλά δεν γαμιέται. πάμε γήπεδο πάλι!! :bounce:
βραδάκι με προβολείς, βροχούλα θα εχει πέσει, μαγεία λέμε
Η ΠΑΕ Α.Ε.Λ. 1964 ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι ειδικά για τον (Πέμπτη 9 Αυγούστου) αγώνα με τη Βέροια στο AEL FC ARENA (21:00) ? το πρώτο εντός έδρας φιλικό παιχνίδι της Α.Ε.Λ. για τη νέα χρονιά ? θα δίνεται η δυνατότητα [SIZE=“4”][B]εισόδου δύο (2) ατόμων με ένα (1) εισιτήριο ημέρας[/B][/SIZE] (δηλ. πλέον στην μισή τιμή, απο αυτήν που είχε αποφασισθεί) σε όλες τις θύρες.
Υπενθυμίζεται ότι οι τιμές των εισιτηρίων ? που θα διατίθενται από τις 19:00 από τα εκδοτήρια του γηπέδου ? έχουν ως εξής:
Θύρες 11 / 12Α / 23: 7 ευρώ
Θύρες 3-4 / 5-6 / 7-8 / 9-10: 15 ευρώ
Θύρες 14-15 / 16-17 / 19-20 / 21-22: 18 ευρώ
Θύρα 18 VVIP: 30 ευρώ
Επίσης θα διατίθενται παιδικά εισιτήρια για όλες τις θύρες στην τιμή των 3 ευρώ
Χωρις πλακα,ζηλευω.
Αντε ωραια,αληθεια.
Εμεις περιμενουμε πως κ ως τη Δευτερα που θα γινει η πρωτη προπονηση ,αλλα δυστυχως δεν θα ειμαι.
βεβαια αυγουστο και πεμπτη βράδυ ειναι ακόμη ολοι στις θάλασσες. δεν υπάρχει άνθρωπος εδω. ας ελπίσουμε οτι θα έχουν γυρίσει ως τις 9.
πάντως πραγματικά το γήπεδο βράδυ ειναι μια ομορφιά
Οχι ρε φίλε. Δεν θέλω να δω τον Κατσιαρό στους φλώρους.
Langgg = http://el.thefreedictionary.com/κομπλεξικός
Eπισης,πλατυποδα,πες μου λιγο απο ποτε εχεις να κερδισεις τους φλωρους διοτι εγω δεν θυμαμαι.
θελω να παρεμβω και να σας πω να μην μαλώνετε. αλλά οι slayer που ακούω τώρα μου λεν να σας αφήσω.(κατι waaaaaarrr ακούγονται)
συνεχίστε
τι εγινε ρε κρισμον στο φιλικο?
δεν μου εστειλες και βαρεθηκα να ανηφορισω μονος μου.
[SPOILER]βασικα σκεφτηκα τα λεφτα για το εισιτηριο να τα επενδυσω σε ποτα:p:p[/SPOILER]
δεν σου έστειλα γιατί μέχρι να κανονίσω με την κοπελα μου που ειχε την αδερφη της στο νοσοκομείο τίποτα δεν ηταν σίγουρο για ώρες και τα λοιπά.
*δεν πρόλαβα λεωφορείο και έκανα με τα πόδια να φτάσω σπιτι 1 ωρα και 20 λεπτα το βραδυ…!! μένω στην άλλη άκρη της λαρισας :?
τα είχαμε πει.χωρίς τερματζη σέντερ μπακ και φυσικά χωρίς τον πονσε που θα ειναι το 50% της ομάδας δεν θα βλέπαμε και τρελά πράγματα.
αλλά…
η αελ ηταν αρκετά καλή που μέχρι το 65 η βεροια ειχε εξαφανιστεί απο το γήπεδο και έριχνε μόνο κλωτσιές.υπηρχαν 7 μαρκαρίσματα απίστευτης δύναμης(και αμπαλοσυνης οπως τις τάπες στο στήθος του ζεκινια!) και απλα την γλύτωσαν με κάρτες και οχι κόκκινες καθώς ηταν φιλικό. χειρότερος όλων ο θρασύδειλος γεωργεας που χτυπαει κόσμο απο πισω. οταν πριν απο 3-4 χρόνια μου το ειχαν αναφέρει δεν το ειχα πιστεύει τι κουτοπόνηρος ειναι. εχε χάρη που δεν μπήκε μέσα κάνεις να δούμε που θα βρει μαιστοροβιτσ να τον σώσει.
εμενα η αελ μου εδειξε καλα στοιχεία. απέναντι σε μια ομάδα που αρχίσει τις υποχρεώσεις 1 μήνα νωρίτερα και παίζει μια κατηγορία πιο πάνω είδαμε παίχτες να προσπαθούν καθε στιγμή του ματς(εστω και με μερικά λαθάκια απο τους μικρούς). είδαμε κλασικά νεμπεγλερα να τρεχει σαν τον τρελο.
αλλά αυτός που ξεχώρισε ηταν ο ζουρουδης!! ειχα αμφιβολίες για το ποσο κανει ενας τέτοιος παίχτης για την αελ. ο άνθρωπος ζητούσε μπάλα συνέχεια, έκανε ολη την ωρα κινησεις επιθετικού, πάλευε την καθε μπάλα, στον αέρα κέρδισε σχεδόν τα πάντα και δικαίως χειροκροτήθηκε.
η βεροια αν αυτό ειναι το αληθινό της πρόσωπο που μέχρι το 65 δεν άλλαξε 3η πάσα θα πέσει πιο γρήγορα και απο θέατρο του γιανακοπουλου!
πάντως οπως τα βλέπω τα πράγματα πρέπει να σωθούμε οσο πιο γρήγορα γινεται. και να μην κάνουμε ήττες στην αρχή. γιατί τοτε βλέπω προβλήματα.
ΤΡΑΓΙΚΗ παε που μια ωρα πριν το ματς έπρεπε να κάνω φασαρία στα εισητηρια, σε αυτούς που είναι στην είσοδο και στον υπεύθυνο ασφαλείας για να ισχύσει το με ενα εισιτήριο , 2ατομα. “δεν υπάρχει τέτοια ενημέρωση” έλεγαν!! και τότε ο crimson idol εγινε κόκκινος. οι αθεόφοβοι ξεχάσαν να ενημερώσουν τους υπεύθυνους!!! οργάνωση, οχι αστεία
*ο κόσμος 5 μέρες πριν το δεκαπενταύγουστο ηταν πιο λίγος και απο κηδεία. 2,5 χιλιαδες με τα χίλια ζόρια:?
που να μην ειχε πεσει 4 βαθμούς η θερμοκρασία .και να μην ηταν και βράδυ

Ρε συ,ποιος ειναι αυτος διπλα στον ‘‘Κανε τα @@δια μας αερα,Νεμπεγλερα,Νεμπεγλερα’’?
.ο Μιραλας???
Στους σωσσιες τωρα!!!
ο ζεκινια. μπαλαδορος αλλά απο μυαλό κουκούτσι.
ειναι αυτός που έκανε αυτό το πράγμα σε διαιτητή!! :lol:
(συγκλονιστικός μετά που κλαίει!)
(βρε με ποιον ροναλντο μοιάζει…)
επισης πρεπει να τρωει το περισσότερο ξύλο σε ολη την ελλαδα.ακόμη και χθες στο φιλικο του έμειναν τα σημάδια απο τις ταπες του αντιπάλου. στο στήθος και στην γάμπα!
*επισης ο νεμπεγλερας είναι απο τους καλύτερους αθλητές εβερ

Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2012
Monsters: Όχι στην επιστροφή των σκουπιδιών και του χοντρού απατεώνα στη Football League!“
Aνακοίνωση με αφορμή το ενδεχόμενο αύξησης των ομάδων στη Football League με τη συμμετοχή Ηρακλή, Καβάλας και Ολυμπιακού Βόλου εξέδωαν οι Monsters της Λάρισας. Οι Λαρισαίοι αντιδρούν σε τέτοιο ενδεχόμενο χαρακτηρίζοντας"σκουπίδια” την ομάδα του Βόλου και βάλλουν κατά του πρώην προέδρου της ομάδας Αχιλλέα Μπέου τον οποίον αναφωνούν"Χοντρό Απατεώνα"!Αναλυτικά:
«Το τελευταίο επίτευγμα του εκσυχρονισμού του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι η επικείμενη σύσκεψη και ψηφοφορία της football league για την επαναφορά ποδοσφαιρικών φαντασμάτων.
Εκφράζοντας το σύνολο του φίλαθλου κόσμου της ΑΕΛ που έζησε τόσο το στήσιμο όσο και τις συνέπειες του ποδοσφαιρικού παρασκηνίου, θεωρούμε αυτονόητη την αρνητική ψήφο της εκπροσώπησης της ΑΕΛ απέναντι στο κουφάρι του Χοντρού Απατεώνα.
Πέρα όμως απ’ αυτό, είναι αναγκαίο να ξεκαθαρίσει η ΑΕΛ από την αρχή της παρουσίας της στην ψηφοφορία-παρωδία πως θα κινηθεί νομικά απέναντι σε κάθε απόφαση που θα ευνοήσει την επιστροφή των σκουπιδιών.
Είναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει ο μακρινός “ιδιοκτήτης” για να επιδιώξει μια υποψία αξιοπρέπειας αφού τότε που είχε το χώρο και το χρόνο “βαριόταν να ασχοληθεί”.
Σύσκεψη και ψηφοφορία την Παρασκευή 17 Αυγούστου; Πολύ σοβαρή δουλειά έπεσε…!
ΥΓ.: Η ΑΕΛ πρέπει να ξεκαθαρίσει από την αρχή πως θα κινηθεί νομικά… και να κινηθεί νομικά (χωρίς να βαρεθεί αυτή τη φορά).’
Παιδια σας την επιστρεφω …και σας υπενθυμιζω οτι το ποδοσφαιρικο φαντασμα πριν δυο χρονια αλωσε το μαντρι σας!
μαλάκα στο ειπα οτι θα σε χαζέψουν οι (μη)αποφάσεις 
βάζεις μια ανακοίνωση που λεει απατεώνα τον μπεο και προσβλητικά αυτά που έλεγε πέρυσι(για αυτά που έκανε ούτε λόγος).
ακόμη λέει ανύπαρκτο τον πηλαδακη.
μιλαμε αν δεν υπήρχε το θέμα με την επαναφορά του ολυμπιακού και εσύ θα συμφωνούσες σε όλα :lol:
*σκουπίδια δεν ειναι η ομάδα του βολου. άλλοι είναι…
**επίσης σχολιάζεις ανακοίνωση οργανωμένων…
To ‘‘σκουπιδια’’ δεν μνου αρεσε.Οσο για τον Μπεο κι εγω χοντρο τον λεω…Χεστηκα για Μπεο.

Ναι τώρα το είδα και σε άλλο site. Ειδικα του τσίγκα είναι πολυ καλή μεταγραφή. Θα βοηθήσει πολύ.