ΑΕΛ

τους θεωρω και τους 2 καλούς παίχτες(ειδικά τον ντινο).
αλλά ρε παιδί μου. ο ενας ειχε φύγει και ειχε κάνει προσφυγή και ο άλλος δεν τον υπολογίζαμε σαν καλό επιθετικό.
βέβαια σε αυτό το πρωταθλημα και με τους παίχτες που δεν εχει η αελ, όλοι καλοί φαίνονται :stuck_out_tongue:

αυτο :stuck_out_tongue:

Nα σου θυμίσω απλά πως το 2008 που έπαιζε στην αελ ο τσίγκας και δεν τον υπολογίζαμε σαν καλό επιθετικό μπροστά είχαμε τον ζουραφσκι.
Τώρα που έχουμε τον ζουρούδη θα είναι αλλιώς τα πράγματα.

ο ζουρουδης δεν είναι κακός πάντως!! θα το δεις.(βέβαια θα το δεις αν παίζουμε και μια κάποια υποτυπώδη μπάλα)

*καλά εγω το λεω γενικά. οχι σε σύγκριση με τον ζουρα. θα πέσει κανένα φλεγόμενο ταβάνι να μας πλακώσει:p
**ο θεος να βάλει το χέρι του ο πονσε να μην εχει προβλήματα τραυματισμού.

Ρε ντάξει αμα γίνουν αυτές οι δυο μεταγραφές θα είμαστε πολύ καλα.
Σου είχα ξαναπει. Φετος θα υπάρχουν ομάδες πάρα πολυ χειρότερες απο την αελ.
Εγώ είμαι αισιόδοξος. Θα πάμε καλύτερα από πέρισυ φέτος.

θα δειξει. ειναι πολλά στην μέση.
σίγουρα δεν θα φύγουν οι 7 καλύτεροι μας παίχτες όπως πέρυσι ούτε καν στα μισά.
απο την αλλη, ειναι πολλά τα ερωτηματικά. η άμυνα ας πούμε. ή οι αλλαγές αντικαταστάτες. αν τραυματιστούν νεμπε και χατζης για κανένα μήνα την γαμήσαμε απλά.

*εντωμεταξύ ο νεμπεγλερας κάθε μέρα αποσπά απίστευτα σχόλια απο όλους στην ομάδα.

:-k είναι αλήθεια?

Γιατι σου φαίνεται περίεργο?

καλα περίεργο δεν μου φαίνεται τίποτα. απλά αναρωτιέμαι. οι παίχτες ξέρουν και τα χορτοκοπτικά μηχανήματα. και ποιος τους ενημέρωσε οτι είχαν γίνει κατάσχεση και έγινε δημοπρασία.?

τελικά τα χορτοκοπτικά δεν ήταν δικά μας. ήταν του τιμ υπεύθυνου για τον χλοοτάπητα. μετα την λήξη της σύμβασης απλά έφυγαν και τα μηχανήματα.
βέβαια δεν ειναι να χαίρεσαι καθώς αυτο που δεν έγινε με τα μηχανήματα γινεται με τους παίχτες :stuck_out_tongue:

Οι νεοι παιχτες μας

[B]Θάνος Δεινόπαπας[/B] 24 Μ Αναγέννηση Επανομής
[B]Κώστας Παγώνης[/B] 24 Α Θρασύβουλος
[B]Joel Tshibamba[/B]27 Ε Κρίλια Σοβέτοφ (επέστρεψε)??!!
[B]Κώστας Γιώτας[/B] 32 Α Ηρακλής Ψαχνών
[B]Πέτρος Ζουρούδης[/B] 33 Ε Καλλονή
[B]Θανάσης Μάγγος[/B] 24 Μ Τύρναβος
[B]Απόστολος Σκόνδρας[/B] 24 Α Θρασύβουλος
[B]Κώστας Σκούπρας[/B] 24 Α Τύρναβος
[B]Sergio Daniel Ponce[/B] 28 Μ Πανθρακικός
[B]Δημήτρης Παπαϊωάννου[/B] 19 Ε Οικονόμος Τσαριτσάνης
[B]Στέργιος Δημόπουλος[/B] 22 Α Αναγέννηση Καρδίτσας
[B]Δημήτρης Ραπτάκης [/B]24 Α Πλατανιάς Χανίων
[B]Κώστας Νταγκαλής[/B] 18 Μ Ακαδ. Ασκληπιού Τρικάλων

• τσιγκας, σερεμετ και ο ξενος ο τερματζης μαλλον

εμεινε ο Τσιμπαμπα??

ασχετο αλλα τωρα το θυμηθηκα την προηγουμενη Δευτερα νομιζω ειδα Ζεκινια στον Αγιοκαμπο

τυπικα ειναι στο ροστερ της ομάδας. ουσιαστικά δεν ειναι καν εδω. έψαχνε να βρει ομάδα γιατι η αελ δεν μπορεί να κρατήσει τέτοιο συμβόλαιο. είναι το 1/3 του συνολικού μπάτζετ!

ζεκινια θεουλης.εγω τον πετυχα σε σουπερ μαρκετ μετά απο πληρωμές απο την παε και ειχε γεμίσει ενα καρότσι με 60 κιλά πράγματα :lol:

κρίμσον θέλω να δώ να ανεβαίνει η ΑΕΛ και να μένει στην κατηγορία ο ολυμπιακός βόλου και η νίκη
Θα ήταν επικ το σκηνικό

δεν ξέρω τι θα κάνουν οι άλλες, αλλά εμείς δεν παίζει να ανεβούμε.
ομάδα με 4-5 τερματοφύλακες πάμε να γίνουμε. συνεχίζεται η παράνοια.

http://www.goalpost.gr/index.php/podosfairo/football-league/ael/item/3285-υπογράφει-στη-λάρισα-ο-γκοντά

ετσι. τερματζηδες να εχουμε πολλους να μαζευουν την μπαλαμ απο τα δυχτια

http://www.volosnet.net/2012/08/monsters.html

οπαδέ που γράφεις στο ολαβυσινι, γαμιέται το σπιτι σου
ευχαριστώ

Σε σας δε μπηκα να το μαγαρισω ολιγον τι :smiley:

Πραγματικα σεβομαι την ομαδα σας για ο,τι εχει καταφερει και πιστευω οτι φετος θα δουμε καλα παιχνιδια… Απλως οταν ερθετε, πειτε στον οδηγο του πουλμαν να μη διασχισει ολοκληρη την Μαιανδρου :smiley: