και τωρα τα δικα μας τα μπουμπούκια θα περιμένουν το ματς του δευτέρου γύρου για να βρουν εναν δημοσιογράφο απο βολο… ρε μπεεεεεε
Bασικά το όνομα του δημοσιογράφου ρο ξέρουμε? Δεν έμαθα τίποτα.
*Εμαθα ποιος ήταν τελικα ο δημοσιογράφος.
Παρακάτω είναι μια φωτογραφία που λεει ποσα και σε ποιους είναι τα χρέη τις παε. Δεν ξέρω αν το πιστεύω. Δεν ξέρω καν αν είναι αληθεια όλα αυτά. Αλλα δεν φαίνεται και τελειως παράλογο.
Αλλα να βλέπεις οτι μία παε χρωστάει χρήματα σε μακινουαδες και πλιάγκιδες ειναι θλιβερό.
[SPOILER]
[/SPOILER]
*Ο τσιμπάμπα δεν παίζει να πάρει φράγκο.
αυτα τα ποσα ειναι αστεια… 1 εκατομμυριο ο σιμιτς λεει!!!
εχω την εντύπωση οτι ο πηλαδακης εχει μεταφέρει ολα τα χρεη της παε απο οποιονδήποτε και τα εχει περάσει στους παιχτες
επισης ξερω πολυ καλα ποσα παιρνει ο τσιμπαμπα. αυτα τα χρηματα ειναι για 5(και κατι) χρονια. σε εμας εχει 3 6μηνα
Εκτός του Σιμιτς και του τσιμπαμπα όλα τα άλλα ειναι φυσιολογικά και τα περισσοτερα ονόματα τα ξέραμε που είχαν κάνει προσφυγή.
Αλλα ο σιμιτσ είχε μεγαλο συμβόλαιο. Αμα εκανε πρσφυγή και την κέρδισε παίρνει όλα τα χρήματα του υπόλοιπου συμβολαιου του οπότε… Φαντάσου οτι 990 χιλιαδες κερδισε ο σηφάκης στον αρη:lol:
δεν ειναι φυσιολογικα. ο πουρι αυτα τα χρηματα ειναι για 4ετες συμβολαιο.
επισης του μορτε αυτα ειναι για 2 χρονια, ενω ηταν εδω 5 μηνες
Ναι ειναι για 2 χρόνια. Αμα ο μποα μορτε εκανε προσφυγη και την κέρδισε παίρνει τα χρήματα και για τα 2 χρόνια του συμβολαιου του και ας ήταν και για 5 μερες. Ετσι πάει.
ναι αλλα δεν μπορεις να διακανονίσεις
(ουτε να κουρεψεις ή να παγωσεις) χρήματα που δεν εχουν κερδιθει απο κανεναν και δεν εχουν ζητηθεί απο κάμποσους απο αυτους καθως πηραν λύση συμβολαίου με συμφωνία.
επισης το ολο θεμα εχει γινει νομιζω για να μπορει να μπει η εταιρια στο αρθρο γιατι πρεπει να εχει χρεη απο καποιο ποσο και πανω.
φορτσα ντινο :p:p
Λοιπον 9000 εισιτηρια εκδοθηκαν για την κυριακή για να μην πεσουν εισιτηρια σε χέρια λαρισαιων. Από αυτά τα 3000 τα δώσαν στην αστυνομια(!). Και η νίκη κράτησε τα 2/3. Οποτε αν γίνει σολντ αουτ(?) το γήπεδο θια βράζει. :lol:
Και πολλά μπράβο σε όλους το φορείς που πήραν τη δικτατορική απόφαση για ακόμα μια χρονια βάζοντας σύνορα εντός περιφέρειας. Εσεις ειίσαστε οι πραγματικοί ηθικοί αυτουργοί της διατήρησης έχθρας μεταξύ των οπαδών των δύο πόλεων της Θεσσαλίας .
o ιωαννιδης εδωσε εντολή για την μη μετακίνηση σε οπαδούς παοκ και λαρισας λεει.
μόνο που στην περίπτωση της αελ κανείς δεν σκέφτεται οτι αυτο ειναι επικίνδυνο.
τι θα γινει αν τελικα δεν λειτουργήσει ουτε η αρχική θύρα που ειχαν πει? αν πάνε χίλια άτομα? 500? έστω 100 ρε αδερφέ?? αστεία πράγματα. δεν θέλουν 1000 να τους ελέγχουν αλλά θέλουν 500 ξέμπαρκους. αμα γίνουν επεισόδια, δεν με νοιάζει καν να δω το ματς. παω για τα 30, βαρέθηκα την ζωη μου με τις μαλακίες. αμα δεν μπορούν να κάνουν ενα ματς 90 λεπτά, ας το κλείσουν το μαγαζι και ας αφήσουν τις απαγορεύσεις και τις χαζομάρες.
αυτό λέω ακριβώς από πάνω. ότι έκλεισαν τα σύνορα πάλι. την κυριακή βγήκε απαγόρευση εισόδου στην πόλη οχήματος με λαρισαικες πινακίδες πριν την έναρξη του αγωνα. δημοκρατία λέμε.
αστεία πράγματα… αν και αστεία δεν τα λες. άντε γελοία…
Θα ειναι μεγάλο το διπλό της ΑΕΛ φίλε Βολιώτη
Πιστεύω ότι τα μέτρα πάντως ειναι για το πούτσο…ειμαι υπέρ της μετακίνησης οπαδών σε τέτοιους αγώνες που ειναι απο κοντινές περιοχές
Με είπε Βολιώτη… :lol:
σκατα. αν και ειμαι καπως, γέλασα τοσο έντονα που βούλωσαν τα αυτιά μου. :lol:
Neoromantic7:εγγυημενη διασκεδαση!!!
Eγω παντως εντελως ψυχρα κι ωφελιμιστικα το παιχνιδι το θελω ??Χ?? για να μην ξεφυγει κανενας σας!!!
Εγώ το θέλω διπλό αλλα το βλέπω άσσο.