ΑΕΛ

εγω δεν ξέρω τι θέλω. ή μάλλον ξέρω. αλλά άντε πες το…

Πες το,πες το ,δεν ειμαι Νικιωτης!!!:stuck_out_tongue:

Διακρίσεις εν έτη 2012; Όχι βέβαια προς Θεού! Έχεις Λαρισινές πινακίδες; Δεν μπαίνεις στο Βόλο! Έτσι απλά. Η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας αποφάσισε να απαγορεύσει την είσοδο στο Βόλο αυτοκινήτων που φέρουν Λαρισινές πινακίδες. Στο ύψος του Σέσκλου έχει στηθεί ήδη μπλόκο της τροχαίας, το οποίο σταματά κάθε διερχόμενο όχημα με Λαρισινές πινακίδες και [B]αν οι επιβάτες του δεν αποδείξουν πως δεν είναι οπαδοί της ΑΕΛ[/B] αναγκάζονται σε αναστροφή καθώς του απαγορεύεται να προσεγγίσουν την πρωτεύουσα της Μαγνησίας. Τα συμπεράσματα δικά σας…

http://sportlarissa.gr/1-αελ-1964/παε-αελ-1964/3826-μα-έχει-λαρισινές-πινακίδες.html

τραγούδα τον ύμνο της παοκαρας ρε!!! :lol:

αντε σιγα σιγα για το ματς.
δωστε καμιά ευχή γιατι η πίεση θα φτασει 30

link???

βαρέθηκα την ζωη μου…

*16 αελαρες φώναζαν πιο δυνατά απο κατι χιλιαδες στρουμφακια. καλή φάση

Eντελως αντικειμενικα θα πω τα εξης,καθως ειδα το παιχνιδι:1ο ημιχρονο,χαλια μπαλα,κακη η Νικη,λιγο καλυτερη η Λαρισα η οποια ειχε και την κλασικη ευκαιρια με το δοκαρι.
2οημιχ:Μονοτερμα επαιζε η Νικη την Λαρισα,θα μπροσουσε να ειχε κερδισει ,αλλα το παιχνιδι ηρθε ισοπαλο και ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι και πολυ περισσοτερο εμεις,ο Ολυμπιακος Βολου καθως δεν ξεφυγε καποιος στην βαθμολογια.

το γκολ που ακυρώθηκε της αελ.

όποιος βρει που ειναι το φαουλ.,κερδίσει παγωτό χωνάκι…

βέβαια για να τα λέμε ολα, οι ομαδες έπρεπε να χάσουν και τον εναν βαθμό που πήραν για κακοποίηση του ποδοσφαίρου

ποσο πιο μπροστα στα ματια του βοηθου επρεπε να ειναι δλδ για να νιωσει τη βουτια και το θεατρο? :roll:

ε δεν πειράζει. βασικά με τέτοια μπάλα που είδαν τα ματάκια μου και απο τις δυο οτι να γινόταν το ίδιο θα ήταν…

Πρεπει να το πάρουμε το ματσάκι σήμερα.

πρέπει αλλά ο εργοτελης ειναι αήττητος εκτός, η κούραση αρχίζει και φαίνεται, κτλ κτλ… μην αρχίζω πάλι γιατι δεν εχω όρεξη

Άφοβα. Άμα γκρινιάζει ο Κρίμσον, κερδίζουμε. Και 2-0 άνετα λέω γω…

γιατι το χασαμε το ματσακιον ρε παιδες?? κριμας να αρχισει τις γκελες εντος εδρας

Λοιπον παλι ο αντίπαλος έκανε μία φάση και έβαλε γκολ. Το γκολ ήταν ίδιο μαυτό που έφαγε ο ολυμπιακός την τεταρτη. Εχει τη μπαλα ο αλλος δεν ξέρει τι να την κάνει σουτάρει και μπαίνει γκολ.
Ζεκίνια, χασομέρης και δεινόπαπας σήμερα ήταν για σφαλιάρες.

το χάσαμε γιατί έχουμε αυτούς τους παίχτες και αυτόν τον προπονητή. τι να κάνουμε τωρα… καλη καρδιά…πάμε για άλλα…

*ναι πάλι χάσαμε βαθμούς απο ομάδα που κάνει μονο ενα σουτ. αλλά πλέον και εμείς δεν κάνουμε διψήφιο αριθμό όπως πριν…

Καπου το είδα γραμμενο και μου άρεσε.

Συγχαρητήρια στην ομάδα που περιοδεύει την επαρχία της Ελλάδος και προσφέρει στους κατοίκους τους την ευχαρήστιση να κερδίζουν μια - πρωην - μεγάλη ομάδα. Στις δύσκολες μέρες που περνάει ο τόπος μας η ομάδα προσφέρει χαρά σε μέρη οπως τα Ψαχνά.

ειδα ενα ματς 90 λεπτα… το πιο εντυπωσιακό που εγινε ηταν που τραγούδησα avantasia Και Vicious Rumors απο την βαρεμάρα:!:

ασε την ηττα… αυτο το πράγμα δεν βλέπεται ρε παιδιά!!

και καπως ετσι σε μικρο χρονικο διαστημα η λαρισα βρισκεται απο πρωτη, ακριβως στη μεση της βαθμολογιας. κριμα ρε παιδια να συνεχισει ετσι η ομαδα

ε καλα ρε… δεν θα συνεχίσει ετσι …

[SPOILER]θα πάει και πιο κάτω! :lol:[/SPOILER]