ΑΕΛ

κοίταξα όλα τα θρεντ , δν πρέπει να υπάρχει για βολάρα , αλλά ας το ξεκινήσει κανας jiopas / deckard π ασχολούνται πιο πολύ με τα αθλητικά , εγώ είμαι άμπαλος …

Παμε μωρη Βολαρα :smiley:

Ναι αλλά ο Deckard αν και σπουδάζει Βόλο, δεν είναι από εκεί. Οπότε για να μη μας πούνε και προδότες ας το ανοίξει κάποιος άλλος :stuck_out_tongue:

όπα ? δν το ήξερα , για βολιώτη σε είχα ρε . από που είσαι ρε ? [SIZE=“1”]τύρναβο ?[/SIZE] :-k

oh yeah

ωραίος :wink:

Ρε μη σπαμάρετε στο thread της βασίλισσας :Ρ …

μπράβο στον βολο και να βάλουν στον κώλο το καινούριο γήπεδο αυτοί που θέλουν να πάνε στο γήπεδο για να πετάξουν οτι έχουν πάνω τους…
έλεος με τον κάθε καραγκιόζη και το κάθε παιδάκι…

*χωρίς αμυντικό χαφ , σέντερ φορ, και με όλους τους νέους ανέτοιμος δεν γάμησε κανείς…
**ο jiopas που ειναι?

ηταν για 6 μηνες οταν πρωτοηρθε ο Μετιν στην ΑΕΛ

ναι, thanx…απλά αναρωτιόμασταν με τον κολλητό μου αν τον πρόλαβε στην ομάδα…
πάντως και πάλι μπράβο του…

ο γκερεμι στη λαρισα για συζητησεις λοιπον (εδω εισαι κριμσον) :stuck_out_tongue:
δεν τον βλεπω να κλεινει

Και εμενα δυσκολο μου φαινεται αλλα προτιμοτερη δεν ειναι η Λαρισα απο την Ανταμπουργκοκλασισμαν(:p)?

Γκερεμι παντως μεγαλη αγαπη απο το FIFA 2005 στην τσελσι με gudjohnsen,duff κτλ κτλ

οχι ρε…ποια λαρισα…στην αθηνα ειναι…
και εγω δυσκολο το βλεπω

γιατι τοση απαισιοδοξια? :D:D:D:D:D:D:D

επιτελους ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ

[CENTER][SIZE=“5”][B]ΚΟΥΖΕΝ

ΜΑΚΙΝΟΥΑ. ΚΑΝΟΜΠΙΟ. ΜΠΛΑΖΕΚ

ΡΟΜΕΟΥ. ΓΚΕΡΕΜΙ

ΒΕΝΕΤΙΔΗΣ ΤΑΥΛΑΡΙΔΗΣ ΝΤΑΜΠΙΖΑΣ ΤΑΛ

ΒΙΕΡΑ[/SIZE][/B][/CENTER]

αυτή θα ειναι η διάταξη της αελαρας για φέτος…
όταν θα γίνεται επίθεση θα μένει ο γκερεμι πίσω και παίρνει μετρά μπροστά ο ρομεου…
έτσι ο κανομπιο θα πηγαίνει αριστερά και ο μακινουα θα γίνεται δεύτερος επιθετικός…

το μεγάλο ερώτημα είναι το πότε θα δέσουν όλοι αυτοί καθώς το πρόγραμμα ειναι πολύ κάλο στην αρχή και θα ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για ενα πρώτο σύνολο βαθμών…

*λες και βγήκε απο το μάνατζερ η εντεκάδα.!!! :smiley:
**και ο θεός βοηθός…

αυτο με το μακινουα αριστερο εξτρεμ που γινεται επιθετικος απο που το συμπεραινεις? ο τυπος απ ο,τι ξερω ειναι καθαρος επιθετικος αμπαλος μεν, αλλα με τρομερα αθλητικα προσοντα…για να παιξει εξτρεμ που γινεται φορ πρεπει να εχει πολυ καλες κινησεις χωρις μπαλα και αντιληψη του παιχνιδιου (για να μην αναφερω τελειωματα, που απο τα στατιστικα που ειδα εχει 5 γκολ σε 5 χρονια ξερωγω)
γιατι να μην παιξει ο πουρι που το παιδι και εξτρεμ καθαρο ειναι και μπαλα ξερει? ασε που μπορουν να αλλαζουν συνεχεια θεσεις με τον μπλαζεκ καθως και οι 2 παιζουν και στις 2 πλευρες, πολυ σημαντικο για μενα αυτο…

και γενικα δηλαδη οσοι πηγαν στο αλκαζαρ για το φιλικο με το βολο (οσο μπορεις να παρεις φιλικο στα σοβαρα) μου ειπαν πως μονο μπλαζεκ, πουρι τραβηξαν, με το μακινουα να κανει συνεχεια λαθος πασες και γενικα εκτος τοπου…
αα επισης μου ειπαν να κανω το σταυρο μου να ειναι καλα ο βελασκο γιατι ο ταλ ειναι μεγαλο χωνι :stuck_out_tongue:

οσο για το ποτε θα δεσουν, περα απο τον γκερεμι που ηρθε αργα, οι αλλοι μαζι καναν προετοιμασια (+τον κουζεν που την ξερει την ομαδα)…

αυτά έχει πει ο παπακωστας σε δημοσιογράφους και αν το σκεφτείς δεν γίνεται αλλιώς…
αν το σύστημα ειναι 4-2-3-1 το φυσικό είναι ο σέντερ φορ να είναι ο κουζεν…οπότε μόνο αριστερά πάει ο μακινουα…
και εγώ θα ήθελα να δω περισσότερο πουρι πάντως

*και εγώ τον φοβάμαι τον ταλ.
**ο μπλαζεκ παίζει παντού…είναι θεός…ελπίζω να κάνει καλή χρονιά…

γιατι δεν γινεται αλλιως? πουρι αριστερα και μακινουα παγκο

που το προβλημα? :stuck_out_tongue:

για αρχή μάλλον όχι…αλλά αν βλέπουν οτι δεν πάει καλά η ομάδα όλο και καμιά αλλαγή θα γίνει…κλασικά…:smiley:

θα τραυματιστει μωρε και ειμαστε νταξει :stuck_out_tongue:

παντως θα ναι κριμα να παραμελησουν μια επενδυση σαν τον πουρι που ξερει μπαλα, για ενα δανεικο που δεν παιζει καν στη θεση αυτη…τεσπα θα δειξει

ανυπομονω απο τωρα για τον αγωνα το σαββατο (και τα τσιπουρα που θα πεσουν πριν :p)