στην κατερινη υπήρξε πετροπόλεμος για 10 λεπτά με τραυματία παλιό παίχτη της λαρισας…71 ετών άνθρωπος έφαγε πετρά στο κεφάλι…!!!
ναι αλλά απο σου έβγαινε ο χεργουντ θα κάναμε τρελή χρονιά…το εχει ο άνθρωπος…
ο φατι ηταν πολυ δύσκολη περίπτωση…τέτοια ηλικία και με ζήτηση απο αγγλια να φύγει απο την ρομα να έρθει στη λαρισα δύσκολα…αν και μια στιγμή πίστευα οτι θα τον κάνουμε δικό μας…
σκατά νωρίς … για το πρώτο ματς δεν έχουμε το αμυντικό χαφ και μπροστά άμα τραυματιστεί ο μακινουα(χτυπά ξύλο) θα παίξουμε με τον αμπουχατζιρα ξανά…
και ειναι υπερβολικά κάλο το πρόγραμμα στην αρχή…θα ειναι κρίμα που θα χάσουμε βαθμούς επειδή δεν είναι έτοιμη η ομάδα…
πετροπολεμος με κατερινιωτες? τραγικο…εχω δει ποσες φορες φιλικα πιερικος-αελ στην κατερινη, ποτε δεν δημιουργηθηκε ουτε υπονοια μπαχαλου
οσο για το harewood καλα αν σου εβγαινε, αν σου τραυματιζοταν ομως και ο αλλος σεντερφορ σου θα ηταν αλλος πιστοποιημενος σαπακας οπως ο μακινουα, τι θα εκανες
προτιμω κουζεν που δεν θα θελει καθολου χρονο προσαρμογης, γερός ειναι, κανει για αυτο που θελει ο παπακωστας και ειναι και γαμω τους παικτες στο κατω κατω
οσο για τα αμυντικα χαφ, γαμησετα…για μενα 2 θελει
και σεντερ μπακ θελουμε γιατι αμα διαβαζω πως εχουμε προβλημα στις μπαλιες στην πλατη της αμυνας νιωθω ενα ριγος ειναι η αληθεια (στον νταμπιζα αναφερομαι καλα καταλαβες)
γιατι αντε να παει ο ταλ να παιξει σεντερ μπακ, μετα θα εχεις μονο βελασκο δεξια
βλέπω μικρο πάγκο και βλέπω να μην έρχεται ο κουζεν… ρε συ ζητάει 600.000 ευρό.!!
σιγά μην δώσει για τον κουζεν τόσα χρήματα…αν και εγώ τον θέλω στην ομάδα, είναι πολύ μεγάλο το ποσό…
:respect: στον τουρκο παίχτη της αελαρας που ταξίδεψε εως την καλαματα για να παραβρεθεί στην κηδεία του παναγιωτη μπαχραμη…
ενω εχω την εντύπωση οτι δεν ήταν μαζί στην ίδια ομάδα…!!!*(τον ίδιο καιρό εννοώ)
ηταν μαζι για ενα εξαμηνο με τον τουμερ
ναι? προσπαθούσαμε με τον κολλητό μου να θυμηθούμε ημερομηνίες και δεν μας έβγαινε…
δεν πειράζει…το ίδιο είναι…μπράβο του…
τον πηρε τον κουζεν κριιιμσον, παλι καλα
ναι…
δεν χρειάζεται προετοιμασία καθώς εχει κάνει με την ομάδα του, ξέρει την ομάδα και το πρωτάθλημα…
το μόνο κακό ειναι τα πολλά χρήματα που θα πάρει…μαζί με τα μπόνους μισό εκατομμύριο.!!!
μαρεσει που το αμυντικό φαχ ηταν η πρώτη προτεραιότητα τη ςαελαρας…περάσαν 4 μήνες…#-o
ε καλα μισο εκατομμυριο μαζι με μπονους δεν ειναι και τοσα πολλα…εδω ηθελε μισο εκατομμυριο χωρις μπονους νομιζω και στη χαλ μια φορα επαιρνε πανω απο εκατομμυριο
τωρα για αμυντικο χαφ κλασικα υπομονη (ενω θελει 2 ξερωγω)
πόσο υπομονή??
18 αυγουστου έχουμε…!!
Μισο εκατομμυριο για επιθετικο που απ’οτι λες crimson ειναι οτι πρεπει για την
Λαρισα ε δεν ειναι και πολλα ρε.Απο την Αγγλια τον πηρες δεν τον αγορασες
απο την Τσακαριτα.
μακάρι να ξαναεπρενα πίσω τον πάρα αλλά δεν γίνεται…μόλις πήγε στην ιντεπεντιεντε…
πάντως μιλάμε άνετα για την πιο ακριβή επαρχιακή ομάδα εβερ…
και να παλεύουμε πάλι να σωθούμε…ε ρε γλέντια…
και παρολαυτα με τοσο μικρο παγκο μυριζομαι αρπαχτη
τι εννοείς??
όντως αν τραυματιστεί κάνεις η έχουμε καμιά τιμωρία θα μπω εγώ να παίξω…
εννοω πως με τοσο μικρο παγκο σαν να τον νοιαζει να καπαρωσει τα διαρκειας στο νεο γηπεδο και να βγει ισα ισα μεχρι τοτε (νοεμβριο-δεκεμβριο) και μετα να αρχισει τα κλασικα παλι τον ιανουαριο
εχω και γω το ποδι μου παντως ,αλλιως δεν θα ηθελε αμυντικο χαφ 8)
τα εχει κάνει μάνταρα με τα τριετίας διαρκείας…
το νόημα ειναι να πάμε καλά στην αρχή ώστε να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο με το απλό εισιτήριο…εκεί είναι τα λεφτά
ρε σεις πόσο ήρθε λάρισα-βόλος ? είμαι δουλειά κ δν το είδα .
άντε μωρή [SIZE=“4”]ΒΟΛΑΡΑ ![/SIZE]
εδιτ. να κάνουμε κ κανα θρεντ για τη βολάρα ?
Oλοι οι Ολυμπιακοι καλοι ειναι.
Αλλα νομιζω οτι υπαρχει thread.