καλα παει…
ΛΑΡΙΣΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΛΑΡΙΣΑ - ΚΑΒΑΛΑ
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ
ΛΑΡΙΣΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ
ΛΑΡΙΣΑ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ - ΛΑΡΙΣΑ
ΛΑΡΙΣΑ - SKODA ΞΑΝΘΗ
ενταξει, το εχει σηκώσει η λαρισα λεμε…
αυτο ειναι πρόγραμμα.8 αγωνιστικές κανενα ματς με τους μεγαλους…
σαπακας λεει ο μακινουα, αντε παιζει να γλυτωσουμε
ερχεται ο φαμπιαν κανομπιο , παρα πολυ καλη μεταγραφη αν γινει και το καλο ειναι πως εκτος απο αριστερο εξτρεμ παιζει και επιτελικος και σεντερ φορ και γεματες χρονιες στην ισπανια
μονο να κλεισει ε
τον αλλο το σενεγαλεζο δεν τον ξερω (αληθεια θα τον κλεισει αυτον?)
οχι ρε…
εχει το ιδιο προβλημα με τον βενετιδη…
απλα πρεπει να μην κανει φουλ προπονήσεις(οπως ο βενετιδης) και να υπαρχει στοχευμενη ξεκούραση…
μάλλον θα μείνει…!
οσο για τον κανομπιο , σήμερα ειναι στην αθηνα ο μάνατζερ του και μιλάει με πηλαδακη…
μακάρι…
ο αλλος ο σενεγαλεζος έπαιζε ναντ και παίζει και κεντρικός αμυντικός και δεξι μπακ…
ειναι στην αθηνα και μιλαει και αυτος με τον προεδρρο…
αν και χθες το βράδυ εγινε μια ανεπίσημη επαφή του μανατζερ του με την αεκ.!!
και ποιο το νοημα να παρεις ενα τετοιο παικτη με τετοιο προβλημα? λες και ειναι το κελεπουρι ξερωγω που ερχεται απο γεματες χρονιες και εχει φορτωσει τα αντιπαλα διχτυα η δεν υπαρχουν αλλα σεντερ φορ
αλλωστε και ο βεντιδης μια μεσα μια εξω ειναι
ειναι κατι που ειναι κοινο σε πολλους παντως…
θα δουμε…
για τωρα…[SIZE=“4”]«Μπαμ» με Κανόμπιο η Λάρισα![/SIZE]
Μια μεγάλη μεταγραφική επιτυχία ολοκλήρωσε η Λάρισα!
Οι «βυσσινί» ήρθαν σε συμφωνία με τον Ουρουγουανό μεσοεπιθετικό της Βαγιαδολίδ, Φαμπιάν Κανόμπιο, που αγωνιζόταν τα επτά τελευταία χρόνια στην Primera Division.
O 30χρονος χαφ (που είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου) θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας 1+1 χρόνου με τους Θεσσαλούς και στο τέλος της εβδομάδας θα ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας στο Καρπενήσι.
Ο Κανόμπιο προέρχεται από αρκετά καλή χρονιά με τη Βαγιαδολίδ, σημειώνοντας 24 συμμετοχές και 1 γκολ με τη φανέλα της (53 συμμ. και 5 γκολ συνολικά στη διετία που αγωνίστηκε εκεί).
Έχει, δε, μεγάλη πείρα σε επίπεδο Primera Division, αφού έχει αγωνιστεί σε αυτήν και με τις Βαλένθια και Θέλτα.
Ο αριστερός εξτρέμ έχει χριστεί και διεθνής κατά το παρελθόν, καταγράφοντας 8 συμμετοχές με τη φανέλα της εθνικής Ουρουγουάης.
“Μπαμ” με Κανόμπιο!
Βόμβα μεγατόνων από την ΑΕΛ καθώς απέκτησε τον 30χρονο Ουρουγουανό μεσοεπιθετικό, Νέστορ Φαμπιάν Κανόμπιο.
Η ομάδα του “κάμπου” μας έχει συνηθίσει σε μεταγραφικές βόμβες, όμως αυτή του Κανόμπιο είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις καλύτερες προσθήκες του φετινού καλοκαιριού.
Ο Ουρουγουανός άσος που αγωνιζόταν μέχρι πέρσι στην Βαγιαδολίδ και έχει πολύ μεγάλη εμπειρία από Πριμέρα Ντιβισιόν συμφώνησε με τους “βυσσινί” για 1+1 χρόνια και θα “κοσμεί” το πρωτάθλημα της χώρας μας από τη νέα σεζόν.
Πρόκειται για μια εξαιρετική μεταγραφή για τα ελληνικά δεδομένα και σίγουρα θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα της Λάρισας. Άλλωστε εκτός από την αγωνιστική αξία του Κανόμπιο και την εμπειρία του από το ισπανικό πρωτάθλημα, εξίσου σημαντικό είναι πως διανύει μόλις το 30ο έτος της ηλικίας του.
Το who is who του Κανόμπιο
Ο Νέστορ Φαμπιάν Κανόμπιο Μπενταμπέρι όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στις 9 Μαρτίου το 1980 στο Μοντεβιδέο, έχει ύψος 1.79 μ. και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός.
Η ποδοσφαιρική καριέρα του ξεκίνησε το 1997 στην Προγκρέσο, με την οποία έκανε τρεις σούπερ χρονιές και ανάγκασε την μεγάλη Πενιαρόλ να τον αποκτήσει. Εκεί έμεινε για δύο σεζόν όπου σε 73 συμμετοχές κατάφερε να σκοράρει 26 γκολ.
Το 2003 ο Κανόμπιο έκανε το μεγάλο άλμα στην καριέρα του, μετακομίζοντας στην Ισπανία για λογαριασμό της Βαλένθια. Στις “νυχτερίδες” ο Ουρουγουανός δεν τα κατάφερε και μετά από μια χρονιά με λίγες συμμετοχές, πήρε μεταγραφή για την Θέλτα.
Στον σύλλογο της Γαλικίας έμεινε για 4 χρόνια και εκεί έκανε το μεγάλο “μπαμ”, καθώς ήταν αναπόσταστο κομμάτι της ομάδας και από τους καλύτερους παίκτες.
Τρανό παράδειγμα οι 131 συμμετοχές και τα 29 γκολ με την Θέλτα, από την οποία έφυγε το 2008 όταν και έπεσε στην δεύτερη κατηγορία.
Το 2008 ο επόμενος σταθμός του Κανόμπιο ήταν η Βαγιαδολίδη στην οποία αγωνιζόταν μέχρι το τέλος της σεζόν, έχοντας 53 συμμετοχές και 5 γκολ. Είχε δηλαδή δύο γεμάτες χρονιές.
Κάπου εκεί μπαίνει στην μέση η ΑΕΛ, όπου καταφέρνει να τον πείσει να έρθει στην Ελλάδα για να φορέσει τα “βυσσινί”.
Σ’ ότι αφορά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, ο Κανόμπιο μετρά 8 συμμετοχές δίχως γκολ.
2001 Πενιαρόλ 26 7
2002 Πενιαρόλ 34 16
2003 Πενιαρόλ 13 3
2003-04 Βαλένθια 11 1
2004-05 Θέλτα 38 12
2005-06 Θέλτα 32 8
2006-07 Θέλτα 34 2
2007-08 Θέλτα 27 6
2008-09 Βαγιαδολίδ 29 4
2009-10 Βαγιαδολίδ 24 1
ουτε τραυματίας, ουτε αμπαλος, και με γεματες χρονιες στην ισπανια…!!
αντε ρε ομαδαρα.!!!
Παικταράς. Σιδερένιος και μακάρι να παίξει μπάλα.
Άντε μωρέ όνειρο.
«Έφυγε» ο Στέλιος Καντώνιας
Στο πένθος βυθίστηκε η κοινωνία της Λάρισας μετά το άκουσμα της είδησης του θανάτου του πρώην προέδρου της ποδοσφαιρικής ομάδας, Στέλιου Καντώνια.
Ο 67χρονος εκλιπών απεβίωσε το απόγευμα της Παρασκεύης (23/7), με τις πρώτες πληροφορίες ν? αναφέρουν πως ο θάνατος του προήλθε από καρδιακή ανακοπή.
Ο Στέλιος Καντώνιας υπήρξε πρόεδρος των «βυσσινί» την αγωνιστική περίοδο 1987-88, όταν η Λάρισα έγινε η πρώτη επαρχιακή ομάδα που κατάφερε να πάρει το πρωτάθλημα Ελλάδος.
Οι διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει την οδύνη της για το θάνατο του Στέλιου Καντώνια.
"Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 και προσωπικά ο πρόεδρός της, Κώστας Πηλαδάκης, εκφράζουν τη βαθιά τους οδύνη για το θάνατο του Στέλιου Καντώνια και διαβιβάζουν στους οικείους του τα θερμά τους συλλυπητήρια.
Ο εκλιπών υπήρξε εξέχουσα μορφή του λαρισινού αθλητισμού, άνθρωπος με σπάνιο ήθος και ένας από τους κορυφαίους παράγοντες στην ιστορία του συλλόγου, με ανεκτίμητη προσφορά και τεράστια συνεισφορά στην προσπάθεια της ΑΕΛ για την καταξίωσή της στην ελίτ του ελληνικού ποδοσφαίρου. Συνέδεσε, δε, άρρηκτα το όνομά του με τη διαχρονικά κορυφαία επιτυχία της, ως πρόεδρος της πρωταθλήτριας ΑΕΛ του 1988.
Η παραγοντική του θητεία στάθηκε περίοδος-ορόσημο στη μακρά ιστορική διαδρομή της ομάδας μας και ταυτόχρονα πολύτιμη παρακαταθήκη για όλες τις διοικήσεις που ακολούθησαν μέχρι και τη σημερινή?".
- Η κηδεία του θα γίνει αύριο (24/7) στις 11 το πρωί στην Λάρισα, στον μητροπολιτικό ναό του Αγίου Αχιλλείου.
κριμα…
Αν και θα ακουστεί καφρίλα, επειδή πέθανε, αν ήξερες τίποτα για τον βίο και την πολιτεία του, δε θα στενοχωριόσουν και τόσο.
:!:
αν θες πες…
εστω και σε pm.
γιατι αυτα που ξερω εγω ειναι για πολλα πραγματα που προσεφερε στην κοινωνια της λαρισας…
και σε εργατες του, και σε αθλητικους συλλογους, και σε δωρεες, και σε κατασκευη βρεφοκονομιακου σταθμου και πολλα άλλα…
εχει κανει πολλα καλα και δεν εχω ακουσει καποιον να μιλαει ασχημα για αυτον…
ακριβως τα ιδια και γω
αν ειναι να πετας κατι ετσι στο ασχετο για καποιον τουλαχιστον πες συγεκεκριμενα τι εκανε
haliseco Μου εξηγησε με Pm…
εχει συγκεκριμένους λογους που ειπε αυτα που ειπε…
ειναι Ok>…
Haliseco, δεν είμαι μωρό, με ότι συνεπάγεται αυτό.
Τέλοσπαντων, εφόσον χάθηκε ο άνθρωπος όλα τα άλλα δεν έχουν καμία αξία πλέον. Κρίμα για τους δικούς του και συλληπητήρια.
Πηλαδάκης: «Περίμενα περισσότερα διαρκείας»
Δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για τον αριθμό των εισιτηρίων διαρκείας που έχει πωλήσει μέχρι στιγμής η ΑΕΛ ο πρόεδρός της, Κώστας Πηλαδάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Εξέδρα». Ο 42χρονος παράγοντας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να περάσει η ομάδα σε πολυμετοχικό σχήμα.
Για τα εισιτήρια διαρκείας: «Δεν είμαι ικανοποιημένος. Και να σας το εξηγήσω. Η μία όψη του νομίσματος είναι ότι έχουν φύγει τα περισσότερα που έχουν φύγει ποτέ σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Το νούμερο αυτό το πετυχαίναμε τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου. Η άλλη όψη δείχνει ότι όταν η οροφή του Αλκαζάρ είναι τα περίπου 4.000 διαρκείας, αισιοδοξούσα ότι τουλάχιστον αυτή τη στιγμή θα βρισκόμασταν στην οροφή του Αλκαζάρ, ώστε οι νέοι άνθρωποι, που θέλουμε να προσελκύσουμε, οι νέες κατηγορίες γυναικών, παιδιών, που δεν ήταν τόσο φιλικά προσκείμενοι μέχρι τώρα, να πάνε στο γήπεδο, να φύγουν από τον καναπέ τους σπιτιού τους».
Για το γήπεδο και τους στόχους της ομάδας: «Δεν είναι δυνατόν να κατασκευάζεις ένα τέτοιο γήπεδο, σε τέτοιες εποχές, και να είσαι ευχαριστημένος αν η ομάδα σωθεί. Αποτελεί μια τεράστια επένδυση. Αντιλαμβάνεστε ότι αν δεν πρωταγωνιστήσουμε δεν υπάρχει κανένας λόγος να έχουμε νέο γήπεδο. Η νέα έδρα θεωρούμε ότι θα μας δίνει περισσότερούς βαθμούς και θα μας δώσει μια ώθηση για να πρωταγωνιστήσουμε. Είναι αμαρτία να μην κάνεις και τις ανάλογες υπερβάσεις στο ρόστερ σου για ένα τέτοιο γήπεδο. Ένα νέο αγωνιστικό χώρο δεν θα πρέπει να τον απαξιώνεις. Πρέπει να κάνεις τον συνδυασμό ρόστερ και νέου γηπέδου. Θέλω να μπούμε σε διαδικασία, όπως σε άλλες ποδοσφαιρικά προηγμένες πόλεις, όπου μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού επισκέπτεται το γήπεδο. Αν δώσεις θέαμα, νέο αγωνιστικό χώρο, τέτοιος συνθήκες, δεν γίνεται να μην κερδίσεις νέους οπαδούς. Θα αλλάξει την ψυχαγωγική ζωή ολόκληρης της Θεσσαλίας. Δεν μπορεί στο Μπλάκμπερν για παράδειγμα το 15% του πληθυσμού να πηγαίνει στο γήπεδο. Μια πόλη 300.000 κατοίκων όπως είναι η Λάρισα, δεν γίνεται έστω το 3%- 4% του πληθυσμού της να μην επισκέπτεται το γήπεδο».
Για το «άνοιγμα» σε πολυμετοχικό σχήμα: «Υπάρχει μια ανοιχτή πρόσκληση για οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο. Αρκεί να μιλάμε την ίδια γλώσσα. Δεν κάνω συνεταιρισμούς με ανθρώπους που γνωρίζω ξαφνικά μια μέρα. Η όποια πολυμετοχικότητα θα πρέπει να έχει συγκεκριμένες γραμμές επικοινωνίας. Η προηγούμενη χρονιά ήταν πολύ δύσκολη. Το ρόστερ πέρυσι και ο προϋπολογισμός της ομάδας φτιάχτηκαν με τις επενδύσεις και με τη συμμετοχή αυτών των ανθρώπων που ήταν να μπουν. Και φάνηκε ότι δεν άνοιξε μύτη. Θα πρέπει, όμως, να καταλάβετε ότι δεν είμαι ο Ωνάσης, που μια έλλειψη 5 εκατ. ευρώ μπορούμε να την καλύπτουμε μέσα σ’ ένα βράδυ. Σταθήκαμε στο ανάστημά μας με τεράστιες θυσίες και φανήκαμε αντάξιοι. Αυτή η πολυτέλεια, που φάνηκε τα προηγούμενα έξι χρόνια, δεν έχω πια τη δυνατότητα να την επαναλάβω. Είμαι στα όριά μου, γιατί για μένα το ένα ευρώ χρέος έχει πολύ μεγάλη σημασία. Η ΑΕΛ να παραμένει ψηλά σε όλα τα επίπεδα όχι μόνο αγωνιστικά, όχι μόνο με τις επενδύσεις της, αλλά και την αξιοπιστία της όσον αφορά τις πληρωμές και τις υποχρεώσεις της».
τι να πεις αυτοι ειμαστε, δυστυχως το ταβανι της αελ και στο αλκαζαρ και στο καινουργιο στα διαρκειας φαινεται να ειναι τα 4000
α και κατι αλλο…καλυτερο αδειο γηπεδο παρα γυναικες εχω παει με το γκομενο\εχω παει για να με δει ο γκομενος που θελω\εχω παει με 2 φιλες μου για να (νομιζω πως) με βλεπουν τα μπακουρια και να νιωθω μουναρα\εχω παει για να μπορω να πεταω τη μαλακια μου οταν οι αντρες της παρεας μιλανε για μπαλα
γυναικες εξω απο την μπαλα μου ΤΩΡΑ (βεβαια υπαρχουν ελαχιστοτατες εξαιρεσεις στη ελλαδα που ξερουν μπαλα, αλλα ειναι ελαχιστοτατες)
σε αλλα νεα, επεσε ξυλο με μπρεσια, αποβολες νταμπιζας-ρομεου 8) και ηττα 1-2
και περιμενουμε ακομα το αμυντικο χαφ και τον επιθετικο…βεβαια αισθανομαι καποιες ανισορροπιες στο ροστερ, αλλα θα δουμε πως θα παει με τις μεταγραφες και θα μιλησουμε στο τελος
ας τα μην τα εκανε τριετιας…
το νοημα ειναι να παει καλα η ομαδα στην αρχη και μετα θα ερθει ο πολυς ο κοσμος στο γηπεδο…θα δωσει και το ακριβο το εισητηριο…
φτανει να αρχησει καλα…εχει και πολυ καλο προγραμμα…
ελα ρε συ, περσυ τελευταιες αγωνιστικες σε sold out αλκαζαρ επαιζε με την ομαδα να εχει κανει αθλιοτατη χρονια…αλλα με χαμηλο εισιτηριο
αυτο με τα 3ετιας ειναι προβλημα μαλλον, γιατι νταξει για λαρισα μιλαμε, δεν μιλαμε για αθηνα που θα βρεθει κοσμος να τα δωσει τα λεφτα
κοιτα το προβλημα δεν ειναι οτι τα δινεις ολα τα χρηματα μαζεμενα…
ετσι και αλλιώς δεν ειναι ετσι… ειναι στην αρχη της καθε περιόδου…
αλλα γιατι να πρεπει να δεσμευτεί ο κοσμος με ενα τετοιο διαρκείας…?
εδω δεν ξερει αν αυριο θα εχει την δουλειά του…??
Ο Πηλαδάκης, λέει πολλά και δεν τον βλέπω καλά, αν δεν γίνουν πραγματικότητα:):!:
άντε ρε…θέλετε και καινούριο γήπεδο…
έγινε το γήπεδο του πιερικου καλοκαιρινό…
*χάσαμε μεγάλη ευκαιρία με τον χεργουντ…σε 40 λεπτά 2 γκολ και 1 ασίστ…σε πρεμιέρα premιer league …καθόλου άσχημα…
γιατι ρε συ, τι εγινε στην κατερινη?
για το harewood δεν συμφωνω, επιρρεπης σε τραυματισμους και εχει καιρο να παιξει σοβαρη μπαλα…γενικα παικτης απο αγγλια σε τετοια ηλικια (31) η προβλημα τραυματισμου θα εχει η προβλημα χαρακτηρα
τον φατυ δεν επρεπε να τον χασει ομως
με αυτα και με αυτα χασαμε ποσο καιρο, μαρεσει που θα τελειωναν ο μεταγραφες νωρις