ΑΕΛ

Μια νέα εποχή ξεκινά για την ΑΕΛ, μια εποχή την οποία σηματοδοτεί η είσοδός της -σε λίγους μήνες - στο νέο υπερσύγχρονο γήπεδό της. Το όνειρο είναι πλέον χειροπιαστή πραγματικότητα και το κεντρικό σύνθημα «θα ?μαι κι εγώ εκεί», μοιάζει αυτονόητη επιλογή, όταν βλέπει κανείς να ορθώνεται μπροστά του επιβλητικό και συνάμα προκλητικό το νέο «στολίδι του κάμπου». Ένα γήπεδο, που από τη μία ανεβάζει την ΑΕΛ σε άλλο status ως κλαμπ κι από την άλλη διασφαλίζει ένα πολύ υψηλό επίπεδο ανέσεων και παρεχόμενων υπηρεσιών, εφάμιλλο με αυτό που προσφέρουν τα κορυφαία γήπεδα της Ευρώπης.

Το εισιτήριο διαρκείας είναι το «κλειδί» που ανοίγει την πόρτα στο καινούριο «σπίτι» της ΑΕΛ, την πόρτα σε μια νέα ποδοσφαιρική πραγματικότητα για όλους τους φίλους της ομάδας.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 παρουσιάζει το πρόγραμμα εισιτηρίων διαρκείας για την τριετία 2010-2013 προσφέροντας μια θέση στη νέα εποχή και ταυτόχρονα πλήθος προνομίων, πέρα από εκείνα που ? έτσι κι αλλιώς ? συνοδεύουν ένα καινούριο υπερσύγχρονο γήπεδο?

-Επιβράβευση για τους κατόχους διαρκείας της περασμένης τριετίας (οποιασδήποτε από τις σεζόν 2007-08, 2008-09, 2009-10) με έκπτωση 10% επί της τιμής του βασικού εισιτηρίου και προτεραιότητα στην επιλογή θέσης στο νέο γήπεδο. Για πρώτη φορά η ΑΕΛ ορίζει προνομιακές χαμηλότερες τιμές για παλαιούς κατόχους, τηρώντας στο ακέραιο τη δέσμευσή της για επιβράβευση όλων όσοι παρείχαν στην ομάδα την πολύτιμη στήριξή τους τα προηγούμενα χρόνια.

-Εκπτωτικές παροχές για όλες τις κατηγορίες εισιτηρίων πλην του βασικού, που κυμαίνονται από 10% έως 50% και αφορούν τόσο στους παλαιούς, όσο και στους νέους κατόχους διαρκείας. Έτσι οι παλαιοί κάτοχοι (της προηγούμενης τριετίας) εκτός από την έκπτωση 10% που κερδίζουν έναντι των νέων, απολαμβάνουν και επιπρόσθετες εκπτωτικές παροχές, εφόσον υπόκεινται ταυτόχρονα και σε μια από τις υπόλοιπες κατηγορίες (άνδρες άνω των 60 ετών, γυναίκες, παιδιά, μαθητές)

-Μεγάλες διευκολύνσεις στην αποπληρωμή με πολλές άτοκες δόσεις με την ΑΕΛ VISA και για πρώτη φορά δυνατότητα διακανονισμού με σύναψη ιδιωτικού συμφωνητικού με την ΠΑΕ:-k

-Δωρεάν είσοδο για παιδιά έως 6 ετών σε όλες τις θύρες του γηπέδου, με την επίδειξη της αντίστοιχης κάρτας

-Δωρεάν είσοδο για παιδιά ηλικίας έως 12 ετών στην παιδική κερκίδα του νέου μας γηπέδου, με την επίδειξη της αντίστοιχης κάρτας

-Έκπτωση στο εισιτήριο διαρκείας από 30% έως 50% σε παιδιά και μαθητές ηλικίας 7 έως 17 ετών σε όλες τις θύρες του γηπέδου

***Οι κάρτες διαρκείας για την τριετία 2010-13 ισχύουν για τους επίσημους αγώνες της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος Super League, του Κυπέλλου Ελλάδος καθώς και για όλες τις φιλικές αναμετρήσεις με γηπεδούχο και διοργανώτρια την ΑΕΛ. Δεν ισχύουν για πιθανούς αγώνες ευρωπαϊκών διοργανώσεων και αγώνες πλέι οφ πρωταθλήματος Super League, όπου οι κάτοχοι θα απολαύσουν προνομιακή μεταχείριση. Αντίστοιχα προνόμια θα έχουν και σε κάθε event που θα λάβει χώρα στο νέο μας γήπεδο (συναυλίες, πολιτιστικές εκδηλώσεις κτλ.).

***Επισημαίνεται επίσης, ότι η πολιτική των εισιτηρίων διαρκείας τριετίας, θα ισχύσει ? εκτός της φετινής ? και για την καθεμία από τις επόμενες δύο σεζόν (2011-12 και 2012-13)

Οι κατηγορίες των εισιτηρίων διαρκείας

-Βασικό παλαιών κατόχων: Αφορά σε κατόχους διαρκείας της περασμένης τριετίας (οποιασδήποτε από τις σεζόν 2007-08, 2008-09, 2009-10) και προβλέπει έκπτωση 10% επί της τιμής του βασικού εισιτηρίου νέου κατόχου8)

-Βασικό νέων κατόχων: Αφορά σε όσους δεν υπήρξαν κάτοχοι διαρκείας της ΑΕΛ σε καμία από τις τρεις προηγούμενες σεζόν (2007-08, 2008-09, 2009-10)

-Γυναικείο: Αφορά στα εισιτήρια αποκλειστικά για το συγκεκριμένο φύλο και ανεξαρτήτου ηλικίας και προβλέπει έκπτωση 10% επί της τιμής του βασικού εισιτηρίου νέου ή παλαιού κατόχου

-Παιδικό: Αφορά στα εισιτήρια για παιδιά ηλικίας 7 έως 12 χρόνων, με έκπτωση 50% επί της τιμής του βασικού εισιτηρίου νέου ή παλαιού κατόχου

-Μαθητικό: Αφορά στα εισιτήρια αποκλειστικά για μαθητές ηλικίας 13 έως 17 ετών, με έκπτωση 30% επί της τιμής του βασικού εισιτηρίου νέου ή παλαιού κατόχου

-Άνδρες άνω των 60 ετών: Αφορά στα εισιτήρια για άνδρες άνω των 60 ετών, με έκπτωση 10% επί της τιμής του βασικού εισιτηρίου νέου ή παλαιού κατόχου

-Παιδιά έως 6 ετών: Αφορά στα εισιτήρια για παιδιά της συγκεκριμένης ηλικιακής κλίμακας και εκδίδεται δωρεάν

***Παιδιά ή μαθητές, οι οποίοι τον 2ο ή/και τον 3ο χρόνο της τριετίας βγαίνουν εκτός ηλικιακού ορίου της κατηγορίας του εισιτηρίου που απέκτησαν φέτος, συνεχίζουν να απολαμβάνουν τα ίδια εκπτωτικά προνόμια μέχρι εξαντλήσεως της τριετίας και χωρίς περεταίρω επιβάρυνση

***Οι εκπτωτικές παροχές για οικογένειες εμπεριέχονται στις υπάρχουσες κατηγορίες (γυναικείο, παιδιά έως έξι ετών, παιδικό, μαθητικό) και προβλέπουν ιδιαίτερα προνομιακές τιμές (με έκπτωση από 10% έως 50%) για τα αντίστοιχα μέλη (σύζυγος, παιδί ή παιδιά)

***Προτεραιότητα στην έκδοση κάρτας εισόδου για την παιδική κερκίδα του νέου γηπέδου, διατηρούν τα παιδιά που ήταν κάτοχοι της αντίστοιχης κάρτας κατά την προηγούμενη σεζόν (2009-10) στην παιδική κερκίδα του Σταδίου Αλκαζάρ.

Η διαδικασία

-Για κάθε περίπτωση απόκτησης εισιτηρίου διαρκείας, απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο ενδιαφερόμενος να προσέρχεται αυτοπροσώπως, αφού η Εθνική Κάρτα Φιλάθλου ? που τίθεται σε ισχύ από τη νέα αγωνιστική περίοδο ? προϋποθέτει τη φυσική παρουσία του κατόχου για τη λήψη της σχετικής φωτογραφίας

• Για κάθε περίπτωση απόκτησης εισιτηρίου διαρκείας απαραίτητη είναι επίσης, η προσκόμιση της του ενδιαφερομένου

-Για την απόκτηση παιδικού/μαθητικού εισιτηρίου και εισιτηρίου για παιδιά έως 6 ετών - εκτός από τη φυσική παρουσία του κατόχου - απαραίτητη είναι η προσκόμιση πιστοποιητικού γέννησης ή πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης ή εναλλακτικά αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου

μονο τριετίας…
καλα κρασια…

let the war begin

[SIZE=“4”]ΛΑΡΙΣΑ: Χαμός με την πώληση των διαρκείας[/SIZE]

Τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου ξεκίνησαν να διατίθενται τη Δευτέρα και, ήδη, άρχισαν να φεύγουν με γοργούς ρυθμούς, κάτι που ενημέρωσε με σχετική ανακοίνωση η θεσσαλική ΠΑΕ. Λόγω της μεγάλης προσέλευσης, παρατηρήθηκαν κάποια προβλήματα και δυσλειτουργίες στο σύστημα, κάτι που αναγκάζει την ΑΕΛ να ζητήσει συγγνώμη από τους φιλάθλους της, συμπληρώνοντας πως τα γραφεία θα είναι κλειστά την Τρίτη.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Με ρεκόρ προσέλευσης κόσμου ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΛ για το νέο της γήπεδο, με τις δεσμεύσεις θέσεων να αγγίζουν τετραψήφιο αριθμό. Εκατοντάδες φίλοι της ομάδας μας βρέθηκαν σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ (Ερυθρού Σταυρού 1-3) και, παρά το τεχνικό πρόβλημα που παρουσιάστηκε στο on-line σύστημα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για την έκδοση Εθνικής Κάρτας Φιλάθλου, εξυπηρετήθηκαν χάρη στις συντονισμένες προσπάθειες του υπαλληλικού προσωπικού της ΠΑΕ.
Εξαιτίας της συγκεκριμένης δυσλειτουργίας? που δεν αφορά στο σύστημα πώλησης διαρκείας της ΑΕΛ, αλλά στο αντίστοιχο σύστημα της ΓΓΑ ? δεν στάθηκε δυνατή η ολοκλήρωση της διαδικασίας αγοράς εισιτηρίου διαρκείας, παρά μόνο η δέσμευση θέσεων από τους παλαιούς κατόχους.
Για τον λόγο αυτό, τους φίλους της ομάδας που προσήλθαν σήμερα στα γραφεία δίνοντας δυναμικό ?παρών? και στέλνοντας ένα ξεχωριστό μήνυμα αισιοδοξίας για τη νέα εποχή, η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει ιδιαιτέρως για την υπομονή και την άψογη συνεργασία τους. Ταυτόχρονα, ζητά συγγνώμη για την όποια καθυστέρηση προέκυψε, λόγω της ταυτόχρονης προσέλευσης μεγάλου όγκου φιλάθλων, όπως, επίσης, συγγνώμη ζητά και από μεμονωμένες περιπτώσεις φίλων της ομάδας, οι οποίοι, ενδεχομένως δεν μπόρεσαν να εξυπηρετηθούν, λόγω της σημερινής ιδιάζουσας κατάστασης.

δικαίωμα είχαν μονο οι παλιοί κάτοχοι…ρε λες αν γινει κανενα θαυμα?

----------------------------------------------------------

πήγα και εγώ στο γήπεδο να δω τι παίζει…
εντάξει…
αντί για γήπεδο χτίζουμε ανάκτορα…:!:
πήγα την παρασκευή…
την προηγούμενη μέρα είχαν πάει 1.500 άτομα.
εκείνη την μέρα ήμασταν 1.200 αν και την ώρα που έφευγα αντί να την κάνει ο κόσμος ερχόντουσαν και άλλοι…!!
(πολλα παιδακια, μαναδες, ακομη και γιαγιαδες.!)

μπήκαμε σε μια από τις θύρες που θα βλέπει η τηλεοπτική κάμερα…(σε αντιστοιχια με το αλκαζαρ είναι η 10 ας πούμε)
μας έβγαλε στη στο 1/4 από την θύρα σε ύψος…δηλαδή ειχε 3 φορές άλλο όσο είχε προς τα κάτω…
μιλάμε για μια θεοτεραστια εξέδρα…!!
ήταν κάτι το τρομερό…
όσο χωρητικότητα εχει αυτη η πλευρά δεν εχει όλο το άλλο γήπεδο μαζί…!!
έχει μπει και ο σκελετός για το σκέπαστρο το οποίο αν φανταστούμε από το μέγεθος του σκελετού και αυτό πρέπει να είναι πάρα πολύ μεγάλο
__όταν πήγα στην τελευταία σειρά πάνω κυριολεκτικά ζαλίστηκα…!
έκατσα κάτω και κοιτούσα…
τι είδα λοιπόν…

απέναντι στα επίσημα είδα την πιο αγγλική εξέδρα που υπάρχει στην ελλαδα…
ούτε στο στάδιο της φουλαμ να ήμασταν.
υπάρχουν χωρισμένοι 9 μικροί χώροι με τις “κολώνες” από τις θύρες να δημιουργούν έναν πιο κλειστό χώρο που μέσα του χωράει 60-70 άτομα σε κάθε μια από αυτά τα 9 πιο κλειστά σημεία των επισήμων …
κάτω απο αυτά είναι ένας μικρός αριθμός από σειρές στο μήκος όλης της εξέδρας και πάνω από όλα αυτά έχουν κτίσει ένα τεράστιο 3οροφο κτήριο το οποίο θα είναι οι σουίτες και οτι άλλο χρειαστεί…
η εικόνα του έμενα που είμαι φαν τέτοιων γηπέδων με ικανοποίησε πάρα πολύ.
ακόμη και έτσι που είναι απλά με τα τσιμέντα και τις βάσεις για τα καθίσματα(πλάκες).
και πάλι στον χώρο των επισήμων, θα έχουμε και τις θέσεις των δημοσιογράφων.!!
δεν ξέρω κατά πόσο ειναι σωστό να ειναι υπαίθριες όπως είναι στο οακα.χωρίς κουβούκλιο ή δωμάτιο.:?

στις πλάγιες εξέδρες(δεν υπάρχουν πέταλα πλέον) μου έκανε εντύπωση το πόσο μικρές είναι…!
θα έλεγα ότι είναι ακόμη μικρότερες και από του αλκαζαρ…!!!
μοιάζουν και αυτές απο αγγλια αλλά απο μικρότερες κατηγορίες που είναι λίγες οι θέσεις στα πλαϊνά…
και κάτι άλλο που μου έκανε εντύπωση…
σε μια απο αυτές τις πλαϊνές εξέδρες κοντά στους φιλοξενούμενους υπάρχουν και διαρκείας…!!
δεν ξέρω πως μπορεί να δουλέψει αυτό στην ελληνική πραγματικότητα.
θα δούμε.

από όλες τις θύρες το τοιχακι που σε χωρίζει με με το χόρτο(οχι ακόμη) έχει ύψος πάνω απο 2-2,5 μέτρα κάτι που μου άρεσε…αλλά δυστυχώς ο κολλητός μου που ξέρει καποιες λεπτομέρειες παραπάνω είπε οτι αυτο θα αλλάξει μετα τα αποστραγγιστικά έργα και την τοποθέτηση του χλοοτάπητα και θα φτάσει στα 70 εκατοστά :?
και εκεί έρχεται η απορία ποιος είναι αυτός που θα σταματήσει τον κάθε μεθυσμένο/χουλιγκανο/βλαμμένο/σχιζοφρενή από τα μπει μέσα στον αγωνιστικό χώρο…???
αν με ενα πηδηματάκι μπαίνεις μέσα τα βλέπω δύσκολα τα πράγματα…
βέβαια και αυτό θα το δείξει ο χρόνος …
ο τζημας μας ειπε επίσης οτι η απόσταση απο αυτό το τοιχακι εως τις γραμμές που οριοθετούν τον αγωνιστικό χώρο θα είναι 10 μέτρα καθώς λέει αυτό ζητάει η ουεφα .!
10 μέτρα και ελληνας φίλαθλος… :-k σαν να μη είναι τόσο κάλος ο συνδυασμός.

overall η πρώτη εντύπωση είναι πάρα πολύ θετική αλλά θα πρέπει να δούμε και άλλες λεπτομέρειες και επίσης το πως θα συμπεριφερθεί ο κόσμος σε αυτό το γήπεδο…αλλα αυτο που ειδα ηταν κατι παραπάνω απο αυτο που περίμενα και καπως βαζει την χαρα πανω απο τα ερωτηματικα :smiley:

------------------------------------------------------------------------

ερχόμαστε τώρα στην παρουσίαση των διάρκειας…
όλα ωραία και καλά…
μου άρεσε που είπε πως όποιος δεν συμπεριφερθεί σωστά στο καινούριο γήπεδο θα του αφαιρείτε το διαρκείας
αλλά σε μερικά σημεία ο πηλαδακης δεν κρατήθηκε και έπεσε σε ατοπήματα

όταν λες οτι αλλάζουμε επίπεδο δεν χρειάζεται να αναφέρεις ποιες ομάδες θα ξεπεράσουμε ή ποιες δεν συγκρίνονται με εμάς και όλα αυτά.
μόνο η αναφορά της αλλαγής λειτουργίας της ομάδας φτάνει…
δεν χρειάζεται να δημιουργούμε έχθρες με κανέναν μόνο και μόνο για να πούμε πράγματα που θα ακουστούν καλά στα αυτιά των υποψηφίων αγοραστών διαρκείας.

επίσης…
κάθε χρόνο μιλάμε με άσχημο τρόπο για παίχτες που δεν μας κάνουν τα χατίρια…
πέρυσι ήταν ο φακουντο παρα και φέτος ο μαλαρτζ
και να πεις οτι έχουμε ποτέ δίκιο…?
πέρυσι έγινε μια προσφορά στον παρα να συνεχίσει και αυτός δεν δέχτηκε αφού περισσότερο έμοιαζε με μείωση παρά με επιβράβευση της πολύ καλής χρονιάς που έκανε…
και εμείς τον ξεφωνίσαμε και τον στείλαμε στην ουεφα…!!! (ακόμη γελάνε εκεί…:?)
είχε στην οψιον όρο να μιλήσει πρώτα με την λαρισα και μετά είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει…
9 μέρες πριν φύγει για αργεντινή του μίλησαν(νωρίς ε?) και έμεινε κάγκελο ο άνθρωπος…
είμαι σε θέση να ξέρω οτι ήθελε σαν τρελός να μείνει…
και σαν απόδειξη αυτού οτι φερθηκε σαν κύριος όταν τον πλησίασαν δυο συγκεκριμένες ομάδες…
ο πρόεδρος σε μια απο αυτές του έδινε σχεδόν όσα εμείς σε 3 χρόνια.!!
αλλά αυτός τους έλεγε περιμένετε να μιλήσω με την λαρισα…
και μας περίμενε και του βγάλαμε το όνομα…

η δεύτερη περίπτωση ειναι του μαλαρτζ…
έναν ολόκληρο γύρο όπου η λαρισα ήταν ομάδα γ’ εθνικής ήταν ο μόνος που άξιζε να φοράει την φανέλα της αελαρας…
ώσπου βλέποντας τα χάλια της ομάδας, μέσα απο την ομάδα αποφασίζουν να γίνει το εξιλαστήριο θύμα…:!:
έφαγε 3 γκολ στη λιβαδεια με κακή εμφάνιση και άρχισαν ολοι με διάφορους τρόπους να δείχνουν τον μαλαρτζ…!
ξαφνικά φέραν τον βιερα(μεγάλο τέρμα θα μας φέρει και χρήματα:wink: αλλα δεν εχει σχέση με το γεγονός ο άνθρωπος) και μόλις ειχε διακαιωμα να παίξει μπήκε με την μια και στον μαλαρτζ είπαν δεν ξαναπαιζεις…!!!

και τώρα που θέλουν να τον διώξουν αυτός λεει εχω συμβόλαιο δεν παω πουθενά…
και απο ολο αυτο πάλι βγάζουμε τον ποδοσφαιριστή κακό…!!
δεν γίνεται να λες στην παρουσίαση “μας εκβιάζει” για εναν παίχτη που του έχεις κάνει συμβόλαιο…

με αυτά τα δυο περιστατικά θέλω να πω οτι στην παε πρέπει επιτελούς να μπει ένας ποδοσφαιρανθρωπος σε στυλ μανατζερ η κατι τέτοιο
υπήρχαν ποδοσφαιριστές με παράπονα και δεν ειχαν που να μιλήσουν!!
όπως κατι αντίστοιχο γίνεται με τις μεταγραφές…
δεν γίνεται να προσεγγίζει τους παίχτες ο κανένας…
πετάει λεει ο πηλαδακης εδώ και εκεί…
δεν είναι έτσι…
μετά απο εναν χρόνο ουτε ο ιδιος ο πηλαδακης δεν έχει καταλάβει τι συμφωνία εχει κάνει με τους παίχτες που ο ίδιος εχει κλείσει…

---------------------------------------------------------------------------

διάρκειας…
γιατί μόνο τριετίας…??
εχεις ενα προϊόν και αντι να δίνεις την δυνατότητα στον καθένα να το δοκιμάσει μου λες μόνο τριετίας?
ξέρω μας πίεσε η τράπεζα για σταθερά έσοδα…
εγώ αυτό δεν το καταλαβαίνω…
κανόνισε ενας άσχετος με την ομάδα οτι θα υπάρχουν μόνο τριετίας…?
ο ηλικιωμένος που δεν θελει να μπλέξει με κάρτες και διακανονισμούς…?
ο μισθωτός, ο άνεργος, ο φοιτητής?
ξέρω οτι είναι με πολλές διευκολύνσεις και δυνατότητες τα διάφορα διαρκείας αλλα γιατί για 3 χρόνια??
αυτος που έλεγε δεν παίρνω ενα διαρκείας ρε αδερφέ, τωρα πολυ δύσκολα θα το κανει…
ειναι τεράστιο λάθος(και βγαίνει και μέσα απο συζητήσεις) και δεν βλέπω να διορθώνεται…

ελπίζω αυτό το γήπεδο να μας πάει μπροστά και μας έχει σε ένα σταθερό επίπεδο για πολύ καιρό…
σε αυτο βέβαια θα χρειαστεί να ειναι ο κόσμος κοντά.
αν και στους καιρούς αυτούς που είμαστε το βλέπω δύσκολο…
και πρέπει να υπάρξει μεγαλη προσοχή σε αυτό το γήπεδο…
πρέπει ο πρόεδρος να κάνει με μεγάλη προετοιμασία για το πως πρέπει να συμπεριφέρεται ο κόσμος την ωρα του αγώνα…
θα χρειαστεί χρόνος και κόπος για αυτο αλλα ελπίζω ο πηλαδακης να μην το αμελήσει καθώς θα δει πράγματα που δεν θα του αρέσουν …
ούτε στο μάτι και φυσικά ούτε στο ταμείο.
τελοςπαντων με τον καιρό. .

παμε και ο θεος βοηθος…
υγεια και το γηπεδο έρχεται…

:slight_smile:

Φιλε…ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ _Shadowcaster.:stuck_out_tongue:

η δομη του ποστ ειναι λες και ειναι ετοιμο για εφημεριδα

να το και το ποστ που μας χρωστουσες
εγω να σου πω και λαρισα να ημουν δεν θα πηγαινα να δω το γηπεδο με τα μπετα, προτιμω να περιμενω λιγο

αυτο που μου χτυπαει πολυ ασχημα στις μακετες που εχω δει ειναι πως το γηπεδο δεν εχει γωνιες και ουσιαστικα αποτελειται απο δυο μεγαλες κερκιδες και δυο κερκιδες πισω απο τα τερματα με 5 σειρες καθισματων…το θεωρω εντελως κακογουστο, ενω πχ υπαρχουν και γηπεδα με 2 τεραστιες κερκιδες και κενα σημεια πισω απο τα τερματα που ειναι εργα τεχνης οπως αυτο:

θα μπορουσαν να κανουν κατι πιο πρωτοποριακο στο 2010 ειμαστε…μη λεμε παλι καλα που δεν μας βγηκε το γηπεδο σαν το λυομενο του πανοπουλου

και μαλιστα θυμαμαι ειχε βγει μια βρωμα (δεν θυμαμαι τι ακριβως ομως :p) ,ειτε πως ο παρα αθετησε το συμβολαιο ειτε πως δημιουργηθηκε προβλημα με την τσακαριτα (με υπαιτιοτητα της τσακαριτα…και μαλιστα ελεγαν θα πανε στη φιφα και κολοκυθια)…τα φουμαρα λεμε

τον οποιο παρα τον ειχα πετυχει στο μαγειριο της γιαγιας αν ξερεις, που θα ξερεις δηλαδη, με την αδερφη του η οποια ηταν μπουκια και συγχωριο λεμε :lol:
…και μας τον εδιωξαν οι ΑΜΠΑΛΟΙ

τωρα για τα διαρκειας, δεν νομιζω να μπορουσαν να ηταν στο χερι τους το 3ετιας…τελοσπαντων
απλα ελπιζω να μην ανεβασει πολυ τις τιμες στα μεμονωμενα εισιτηρια γιατι υπαρχουν πολλα ατομα σαν και μενα που δεν μπορουν να παρουν διαρκειας, γιατι πολυ απλα δεν ξερουν ποτε θα βρισκονται στη λαρισα

:lol::lol:

προσπαθώ…

ο GRACCHUS φταίει που ειπε οτι δεν προσφέρω τίποτα στο φόρουμ και απλα ποσταρω λινκ απο το νετ και γράφω μια-δυο λεξεις…χα…revenge :lol::stuck_out_tongue:

αν με κοροϊδεύεις να σου καούν τα Mp3 …!
πλάκα κάνω αλλά πραγματικά επειδή ποτέ στην ζωή μου δεν διάβαζα και δεν έγραφα ο γραπτός(και μερικες φορες ο προφορικος) λογος μου ειναι σαν να βρίσκεται σε τρικυμία…σορρυ αν ζαλίστηκε κανείς…

1__προσπαθώ να το κανω τοσες μέρες το ποστ αλλα μετα τους big-4 το φορουμ την εχει ακούσει…

2__και εγω το σκεφτόμουνα αλλα με έφαγε η περιέργεια…(εμένα και την γάτα)

3__εχεις ενα δικιο…αλλά στην πλευρά των φιλοξενούμενων είναι κάπως πρακτικό

4)__απλα ειναι για γελια στην υπόθεσή του ανθρώπου…μεχρι που βγηκε ενας μανατζερ που ελεγε οτι ειναι του παρα και ελεγε πως ειναι αληθεια οτι ο παρα εχει υπογράψει ορο οτι είναι στην ευχαίρια της αελ να τον ανανεώσει μονομερώς…!
μια μικρη λεπτομέρεια… ο παρα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ…!!!
θελω να πιστεύω οτι δεν ηταν βαλτός απο την παε
του το είπαμε μεσω msn και ο άνθρωπος μας πηρε τηλέφωνο απο την αργεντινή και μας ζήτησε να μαθει το όνομα αυτου που ειπε πως ειναι μανατζερ του…(για να μη παω αυτα που ελεγε για τις εφημερίδες τις αεκ που ελεγαν οτι θελει να παει σαν τρελος…)
μαγεια. . .

εχω δει φωτογραφίες απο κατι θηλυκές παρουσίες στο σπιτι του…δεν ξερω αν καποια απο αυτες ηταν η αδερφή του αλλά . . τυφλώθηκα

5__ναι ρε συ, αλλα ξέρεις ποσοι ειναι αυτοι που δεν θα πάρουν διαρκείας μονο και μονο απο αυτο το γεγονος…??
θα επρεπε τουλάχιστον ενα αριθμός(1.000 ας πουμε) να ηταν και μονοετές.

6__και εγω αυτο φοβάμαι καθως δεν θα πάρω μάλλον διαρκείας(αν και με πιανει έκπτωση 10% απο το παλιό) καθώς εχω πολλα έξοδα αυτον τον καιρό…
επισης αν θες παμε και μαζι σε κανενα ματς…:slight_smile:

Ο Aμπάρης έκλεισε στην ΑΕΛ για 2 χρόνια.

αντε να πουλήσουμε τον βιερα να διπλασιαστεί το μπατζετ.!

μακινουα απο λατσιο σε λαρισα για ενα χρονο…!!
ειμαι οπαδος της λατσιο και μπορω να πω οτι την κατσαμε την βαρκα…!!!

και με πολλα χρηματα…:?
για εναν παιχτη που σε 11 μηνες δεν θα ανηκει σε εμας…!

πανω απο δυο χιλιαδες διαρκειας σε 3 μερες η λαρισα.:!::!::!:

απλα η γ.γ.α. τα έκανε μαντάρα με το σύστημα της και δεν ολοκληρώνεται η διαδικασία

κουφάλα πηλαδακη τα κατάφερες…

γαμησετα ομως
και γω οπαδος της λατσιο ειμαι και για να ειμαι ειλικρινης τον ειχα ξεχασει τον τυπο

εχει να παιξει μπαλα 5 χρονια (αν ποτε επαιξε σοβαρα μπαλα) και προφανως δεν χρειαζεται να πω ποσο ριψοκινδυνο ειναι να τον παρεις για βασικο φορ
αληθεια θα παρουμε αλλο φορ η οπως ειπες την κατσαμε τη βαρκα?

ξενερωσα τωρα, το κλου ειναι πως ειναι η βομβα ο μακινουα :lol:

:lol:

ετσι ειναι…η βομβες καταστρεφουν
ε, και αυτος θα καταστεψει εμας.!! :stuck_out_tongue:

τεραστιο ρίσκο, πολλα χρηματα και μετα απο 11 μηνες δεν θα ειναι δικος μας…:?
εγω περιμενω να δω τι παιχτη θα παρουμε απο αριστερα…
για εμενα εκει ειναι η υποθεση…
αν βρισκαμε εναν γρηγορο παιχτη και απο εκει θα εχουμε τρομερες πτέρυγες…(επιθετικά παντα)

*καλα εισαι και λατσιο.?? σε συμπαθω ολο και περισσοτερο…
εχω ενα φιλο που ο πατερας του επαιξε μεγαλο ρολο στο πως ειναι σημερα η λατσιο…
ο πατερας του ηταν ο λογος που καταστράφηκε ο κρανιοτι…!!!
εκανε οικονομικο έλεγχο στην εταιρεία του και απο εκει και μετα τερμα τα μεγαλεία…!!

αχαχαχα πλακα κανεις
ολος ο κοσμος μια αγκαλια τελικα :stuck_out_tongue:

τεσπα για τον μακινουα τωρα…ισως απο την αλλη να θελει απλα ενα καλο αθλητη μπροστα να παιζει ξυλο και να ανοιγει χωρους, γιατι νταξει ο τυπος ειναι και γρηγορος και δυνατος και ψηλος (και ο κουζαν περσι αλλωστε περιπου αυτη τη δουλεια εκανε, αλλο τωρα πως γενικα εχει κανει πολυ πιο γεματη καριερα απο το μακινουα)
αμα παρουμε δυνατα χαφ απο πισω που να μπορουν να εκμεταλλευονται τους χωρους και να τη βαζουν τη μπαλα στο πλεκτο, ολα καλα

θα δειξει, προς το παρων ας παιρνει ο κοσμος διαρκειας, να δουμε μην τρελαθει ο προεδρος και φερει κανα σουπερ αριστερο εξτρεμ να τριβουμε τα ματια μας :stuck_out_tongue:

ναι ειναι μικρος ο κοσμος… 6-7 δις σου λεει μετα…

δεν ξερω αν μπορει τοσο καλα να ανοίξει διαδρομο σαν τον κουζεν…
ο κουζεν οταν το κανει ειναι λες και ζωγραφιζει…(ασχετα που ηρθε σε ασχημο σημειο.)
ας πουμε στον αγωνα με τον παοκ στο αλκαζαρ ο κουζεν πηρε 11 κεφαλιες(και απο ποια αμυνα ετσι…8)) και οι 7 απο αυτες πηγαν σε συμπαίχτη του.!!!
δυσκολο μου φαίνεται να μπορεσει να κανει κατι αντίστοιχο…
εγω φοβαμαι τι θα κανει με την μπαλα στα ποδια…
ελπιζω να μην κανει τριπλες σαν τον μπακαγιοκο…

ρε μάγκες αν πάρει τον Λούις Γκαρσία η ΑΕΛ θα γίνει χαμός…για μένα που είμαι και λίβερπουλ ήταν ο αγαπημένος μου παίχτης αλλά τον έφαγε ο βλάκας ο Μπενίτεζ

δυστυχώς μαλλον δεν θα γινει…:frowning:

δεν κατεβαίνει 100.000 …

ο πηλαδακης ανέβηκε 2 φορες αλλα υπαρχει αυτη η διαφορά…
ο γκαρσια ειπε οτι έρχεται ακομη και αυθημερόν με τα χρηματα που ζητάει…
αλλα ακριβώς τα χρηματα… οχι 100.000 κατω…
κριμα…
και ηταν μεγαλο ονομα…
ασχετα αν εχει πεσει τωρα…

μεγαλη μεταγραφη εφοσον πραγματοποιηθει

ρε κριμσον, ειναι ονομα που θα κανει μπαμ ε…και δεν εχει κανει τετοια μεταγραφη ακομα
και θελει να κανει μια τετοια τουλαχιστον
μακαρι

μακαρι, αλλα δεν το βλεπω να έρχεται ο γκαρσια…μαλλον δεν πέφτει με τιποτα 100.000 που ειναι η διαφορα…και εχουμε ανεβει 2 φορες…

τωρα για τον μακινουα πολυ θα ηθελα να δω τα μουτρα του το απογευμα οταν θα δει που θα κανει προπονησεις για του επομενους 11 μηνες…αλλα δεν εχω με ποιον να παω…