χριστε μου οχι κεζμαν, εχει να παιξει μπαλα 4 χρονια
[SIZE=“4”]Νέο Γήπεδο ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 [/SIZE]
αντε γεια…!!
[SIZE=“4”]Η ΑΕΛ γίνεται σήμερα 46 ετών [/SIZE]
Σαν σήμερα πριν από 46 χρόνια στην αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας πήρε σάρκα και οστά το όραμα λίγων ρομαντικών, που σύντομα έγινε υπόθεση μιας ολόκληρης πόλης. Η 17η Μαϊου του 1964 είναι η ημερομηνία σταθμός για το ποδόσφαιρο της Λάρισας.
Είναι η ημέρα ίδρυσης της ΑΕΛ, της ομάδας που εξέφρασε και υπηρέτησε τη μεγάλη ιδέα της συνένωσης των ποδοσφαιρικών δυνάμεων του νομού και στο πέρασμα του χρόνου εξελίχθηκε σε σύμβολο όχι μόνο της αθλητικής δράσης, αλλά και της ευρύτερης κοινωνικής ζωής της πόλης.
Η πορεία της ΑΕΛ όλες αυτές τις δεκαετίες επιβεβαίωσε, ότι υπήρξε πάντα συνεπής απέναντι σε αυτές της αρχές: Όταν ανάγκαζε ολόκληρη την ποδοσφαιρική Ελλάδα να υποκλίνεται μπροστά της ως Κυπελλούχος (1985, 2007) ή το 1988, ως η πρώτη και μοναδική μέχρι σήμερα ομάδα της Περιφέρειας που κατέκτησε το πρωτάθλημα, αλλά και όταν πάλευε για την επιβίωσή της στη Γ? Εθνική, συσπειρώνοντας γύρω της και εμπνέοντας όλους τους Λαρισαίους.
Η ΑΕΛ γίνεται σήμερα 46 ετών και γιορτάζει σε μια ιδιαίτερη ιστορική συγκυρία, αφού τα φετινά είναι τα τελευταία γενέθλιά της ως οικοδέσποινα στο Στάδιο Αλκαζάρ. Η 47η επέτειος από την ίδρυσή της - σε ένα χρόνο από σήμερα - θα βρει τη «Βασίλισσα του Κάμπου» στο νέο δικό της «παλάτι», αλλάζοντας κεφάλαιο στην ήδη λαμπρή ιστορία της, όπου φιλοδοξεί να προσθέσει νέες «χρυσές» σελίδες.
Δεν πάνε μαζί αυτά. Δεν μπορείς να είσαι ταυτόχρονα ο αρνητικός κι ο θετικός πόλος ενός μαγνήτη. Ακριβώς τέτοια είναι η διαφορά νοοτροπίας που πρεσβεύει η ΑΕΛ σε σχέση με τον gay.
Μπορείς να λες ότι θες, όπως κι εγώ μπορώ να μη σε παίρνω στα σοβαρά και να γελάω με την επιχειρηματολογία σου.
Edit: Χρόνια πολλά βασίλισσα. MILFάρα μου εσύ :* …
μεταξυ μας κριμσον το γηπεδο σαν σχεδιο μια μπουρδα και μιση ειναι ε (δεν θυμαμαι αν στο χω ξαναπει)
με γηπεδο ομαδας β’ κατηγοριας αγγλιας μοιαζει
ε η β’κατηγορια στην αγγλια ειναι α’ στην ελλαδα…οποτε δε μας λες και τιποτα
παντως ουτε μενα μαρεσε…ειδικα οι κερκιδες…
Μια χαρα ειναι το γηπεδακι.
Οταν ειναι ετοιμο πιστευω οτι θα αρεσει και σε εσας.
Και στην τελικη πολυ καλυτερο απο το Αλκαζαρ θα ειναι.
αφου απο εκει ξεσήκωσαν τα σχεδια με τι να μοιάζει…?
με τον πυργο του Άιφελ…??
εγω δεν εχω προβλημα με το σχεδιο…
με αλλα εχω…
οταν θα εχω ορεξη θα γραψω ενα ποστ για τις φοβίες που εχω για το καινούριο γηπεδο και το μελλον της αελαρας…
και μεσα σε αυτες δεν ειναι το σχεδιο…ασε που μου αρεσουν τετοια γηπεδα…
Εσυ το πας στο οικονομικο μετα την κατασκευη να υποθεσω…
ναι αλλα οχι σε σχεση αν μας βουλιάξει τελείως καθως απο οτι καταλαβα δεν εχει σχεση με τους ισολογισμους που εχει η καθε ομαδα…
αλλωστε θα ηταν παράλογο…
εχω πολλες φοβιες…
ειναι πολλα θέματα …
θα κανω ενα ποστ μετα την παρουσιαση των διαρκειας…(σε μια εβδομάδα…)
*ο ραντοσαβλεβιτς παει πολυ καλα στο μουντιαλ…
αλλα εμεις ψαχνουμε παιχτη στη θεση του…:?
αφου τον πηραν χειμωνα και καταφεραν να του κανουν συμβολαιο για 12 μηνες…:?
εδω και τωρα μπορει να μιλησει με αλλη ομαδα εστω και για 5 μηνες μετα…
ευτυχώς δεν εχει γινει το ιδιο με τον βιερα…
ελα μιλαν χωσε το χρημα…[SIZE=“4”]ελα λεμε[/SIZE]
βασικα ναι οικονομικα δεν εχει σχεση με την ομαδα, εχουν μπει και πολλοι επιχειρηματιες για τις εμπορικες χρησεις που ειναι πολλες (τωρα πως μπορει μια πολη σαν τη λαρισα να εχει τοσα πολλα εμπορικα κεντρα μα το θεο δεν το καταλαβαινω)
παντως τωρα μου κινησες την περιεργεια με τις φοβιες σου περιμενω ποστ
οσο για το σλοβενο, εκει που λεγαμε παλι καλα με το παλτο τελειωνει το καλοκαιρι, τωρα θα τον παρακαλαμε να μη φυγει η θα χτυπαμε το κεφαλι μας που θα φυγει ελευθερος χαχαχ
:lol::lol:
ναι ετσι ειναι με τον σλοβενο…
οσο για το ποστ δεν ειναι και τοσο πρωτότυπο αυτο που θελω να πω…
εχει να κανει με τα διαρκειας με τον κοσμο και με το καινουριο γηπεδο…
εχω την εντυπωση πως δεν εχουμε λογαριασει καλα την κατασταση…
ας δουμε πρωτα τι θα γινει την αλλη εβδομαδα…
μαζι με τα διαρκειας προσπαθει να ανακοινώσουν και την μεταγραφη του λουις γκαρσια…!!
χθες το βραδυ ειχαν συναντηση σε εστιατόριο με τον παιχτη και τον μανατζερ του…
τον θελουν για κεντρικο χαφ ή και για αριστερα…
αν δεν ξερω κατα ποσο μπορει να ερθει αυτος στην αελαρα…
σε καμια βδομαδα θα ξερουμε περισσότερα για πολλα πραγματα
το θεμα ειναι να αρχιζει να κλεινει και κανας παικτης γιατι ολο απο βδομαδα σε βδομαδα παμε και δεν βλεπω να γινεται και τιποτα
αν γινει του λουις γκαρσια καλη μεταγραφη θεωρητικα, αλλα φετος δεν ξερω καθολου τι εκανε και γενικα καθοδικη πορεια (σαν τον κεζμαν ενα πραμα)
το ξαναλεω το θεμα ειναι να αρχιζει να κλεινει παικτες!
Τι έχει πάρει μέχρι τώρα και τι έχει κρατήσει απ αυτούς που ήρθαν το χειμώνα?
τιποτα και τιποτα…χαχαα
οχι πλακα κανω…
εχει παρει τον ταυλαριδη…(καλη μεταγραφη αλλα χαλασε τις ισορροπίες)
παει να παρει τον Βέλι Λάμπι (σεντερ και δεξι μπακ) απο την ζυριχη…25 ετων
προσπαθει να τα βρει με ναπολι και γιουβεντους στα χρηματα για τον ζαλαγιετα(τρεχα γυρευε)
εχει αγορασεο το 50% του μπλαζεκ(η αεκ και ο βρυζας τον ηθελαν αλλα πρωτα επρεπε να μιλήσει με την αελ οποτε δεν προλαβαν…χα) μεγαλος παιχτης…
με τον ραντοσαβλιεβιτς ειναι περιεργα τα πραγματα…
τον πήραμε χειμωνα και σε 5 μηνες λυγει το συμβολαιο του…
στο μουντιαλ παιζει καλα…
υπαρχει μεγαλη πυθανοτητα να μην βγαλουμε ουτε λεφτα ουτε και να παιξει πολυ σε εμας…:?
νταμπιζας και μετιν μαλλον ανανεωσαν για εναν χρονο…(ο νταμπιζας μεγαλυτερος σε ηλικια σε ολη τη σουπα λιγκ αν σταματησει ο νικοπολιδης…)
ο κουζεν εφοσον δεν μενει ελευθερος δεν τον κλεινουν(παιχταρας αν και στο τελος δεν τον βλεπω να θελει)
ο βιερα εγινε κρουση της μιλαν(:!::! στον μανατζερ του αλλα επειδη την ακουσαν και ο παιχτης και ο μανατζερ λενε συνεχεια ειμαι παιχτης της λαρισας(ηταν παρανομη η προσέγγιση…!!)
γενικα θελει ενα σεντερ φορ, αριστερο και κενρικο χαφ ενα σεντερ και δεξι μπακ και ισως και αμυντικο χαφ…
καλα κρασια δηλαδη…
μεσα στη βδομάδα θα υπαρχουν σιγουρα ανακοινωσεις μεταγραφων…
ειναι και τα διαρκειας στη μεση…
αχαχαχαχαχα δεν τον εκλεισαν τον μπλαζεκ, προφορικα τα ειχαν συμφωνησει
θα πεσει ντοματα
ειναι και αυτο μεσα στο ποστ που θα κανω την παρασκευη…
το νοημα ειναι να τα πιανεις πριν τα πουν τα site…
ειδικα αυτοι που ειμαστε στην πολη πρεπει να καταλαβαίνουμε μερικα πραγματα…
με τον φιλο μου εχουμε ενα Inside joke…
το “ουζο contract”
αυτο τα λεει ολα…
αν δεν ανακοινωσουν την αγορα του 50% του μπλαζεκ αυριο στις 1 το μεσημερι θα πεσει πολυ κραξιμο…
ορεξη να εχει κανεις…
τι να σου πω ρε γαμωτο, ειμαι θεσσαλονικη και εχω να πατησω λαρισα εδω και κανα μηνα, δεν ξερω τι γινεται, εχω χασει τα backstage info
και διαβαζω τωρα αυτο
ειχα μεινει με την εντυπωση πως ειχαν πεσει υπογραφες, αλλα τελικα @@
αν καταφερουν και τον χασουν μεσα απο τα χερια τους ας βαλουν τα διαρκειας στους κωλους τους…ενα παικτη επρεπε να κλεισει αμεσα ρε γαμωτο απο τους ποιοτικοτερους στο πρωταθλημα και θα παιχτει καμια μαλακια τωρα
εγω το φωναζω απο τοτε που τελειωσε το πρωταθλημα και ολοι μου λεγαν οχι δεν εχεις δικιο…
εδω και 4-5 μερες που εγινε γνωστο ολοι βριζουν…
θελω να πιστευω οτι θα ανακοινώσουν το 50% αυριο…
για να μην μας λεει παλι ψέμματα ο πηλαδακης οπως με τον παρα…
που βγηκε στα περσινα διαρκειας και ελεγε ασχημα πραγματα για τον αργεντινο…(και ψεμματα επισης)