ΑΕΛ

Στο στρατό είχαμε έναν που ήταν ΑΕΚ αλλά υποστήριζε πιο χαλαρά και τον Ατρόμητο επειδή έμενε Περιστέρι, τον Λεβαδειακό γιατί η μάνα του ήταν από την Λιβαδειά και τον Αστέρα Τρίπολης επειδή ο πατέρας του ήταν από την Τρίπολη… :lol:

Και ήταν και φασίστας ο απάλευτος… :stuck_out_tongue:

Πίσσα και πούπουλα στους τραβεστί οπαδούς.

Αν θέλουν να λογίζονται ως φίλαθλοι, να μη δηλώνουν προτίμηση σε ομάδα, απλά. Ένας τύπος που έχει κολλήσει το 7 στο nick του δε μπορεί να πάει να το παίξει φίλαθλος και να μιλάει για κολλημένους οπαδούς.

Και κυρίως, δε μπορεί να δηλώνει ΑΕΛ. Και που γράφει στο thread, πολύ του είναι…

[SIZE=“4”]Ηλίας Κυριακίδης, τέλος[/SIZE]

Με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις να έχουν τελειώσει για τους «βυσσινί» η υλοποίηση του σχεδιασμού για τη νέα σεζόν βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Ο Γιάννης Παπακώστας έχει, σχεδόν, σχηματίσει ξεκάθαρη άποψη για όλους τους παίκτες του και έχει κάνει τις εισηγήσεις του στην διοίκηση για το ποιους θέλει και ποιος όχι τη νέα περίοδο. Αν και ήδη έχει ανακοινωθεί το πρώτο νέο πρόσωπο, και φυσικά αυτό είναι ο Στάθης Ταυλαρίδης, μέχρι σήμερα δεν υπήρχε καμία εξέλιξη όσον αναφορά τις ανανεώσεις των συμβολαίων που λήγουν.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του τεχνικού της ΑΕΛ στην απολογιστική συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε πριν μια εβδομάδα. «Αναφορικά με τους παίκτες που υπάρχουν ήδη στο έμψυχο δυναμικό. Γίνονται συζητήσεις με τη διοίκηση, έχουν γίνει προτάσεις σε Μετίν, Νταμπίζα και Κυριακίδη, αλλά δεν είναι μόνο στο χέρι μας, αλλά εξαρτάται και από τους ίδιους τους παίκτες αλλά και από το μπάτζετ της ομάδας. Σίγουρα όμως έχουν γίνει προτάσεις και είμαστε σε διαπραγματεύσεις».

Το πρώτο νέο που έβγαλαν αυτές οι «διαπραγματεύσεις» είναι αρνητικό. Οι «διαπραγματεύσεις» με τον Ηλία Κυριακίδη οδήγησαν σε «ναυάγιο» και έτσι ο σκληροτράχηλος Έλληνας μέσος αποτελεί παρελθόν από τους «βυσσινί».Μετά από τρία χρόνια και 74 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της ΑΕΛ ο Ηλίας Κυριακίδης αποχαιρέτησε τη Λάρισα μέσω του sportlarissa.

Ο Έλληνας μέσος με μια λιτή ανακοίνωση γράφει τον επίλογο σε αυτή τη συνεργασία.

«Μετά από τρία χρόνια ζωής στην πόλη της Λάρισας και τρία χρόνια συνεργασίας με την ομάδα της ΑΕΛ, δυστυχώς ήρθε η στιγμή που κρίθηκε απαραίτητο ένα «διαζύγιο» το οποίο δεν ήταν ακριβώς «κοινή συναινέσει». Θα ήθελα, λοιπόν, να ευχηθώ στους υπαλλήλους και στη διοίκηση της ΠΑΕ ολόψυχα καλή συνέχεια και καλή πρόοδο.

Οι ευχάριστες αναμνήσεις που με συντροφεύουν είναι δεδομένες και συγκεκριμένες. Ενδεικτικά θα αναφέρω την πρόκριση επί της Μπλάκμπερν, την ανατροπή επί της Ζενίτ, τη δήλωση του σπουδαίου Φαν Γκααλ : «η Λάρισα υπήρξε μαζί με τον Άγιαξ η δυσκολότερη φετινή μας αντίπαλος», τις συνεχόμενες θέσεις στην 5άδα και την απίστευτη επιστροφή στις νίκες στο τελευταίο μισό του δευτέρου φετινού γύρου.

[B]Αυτή τη στιγμή βγαίνω από μια συνεργασία από την οποία δεν θα μπορούσα ποτέ να αποχωρήσω εάν δεν έστελνα ένα μεγάλο και ειλικρινές «ευχαριστώ» στον κόσμο της ΑΕΛ, που με αγκάλιασε και με υποστήριξε μέχρι τέλους. Ίσως να ακούγεται τετριμμένο, αλλά για μένα είναι πέρα για πέρα ειλικρινές και έντιμο.

Όσοι θα είμαστε μακριά και όσοι βρίσκονται «ψηλά» έχουμε ανάγκη τη φωνή σας.:!:

Καλή δύναμη.[/B]

Ηλίας Κυριακίδης».

ποσο μαλακες ειναι ρε πουστη μου…??
κανε γηπεδο και κρατα τον ινγκλεσιας να παιξει…!!

Ρε φίλε έλεος…είμαι και με την ΑΕΛ και σε όποιον γουστάρει…
Ο καθένας έχεις τις προτιμήσεις του, δεν μπορείς να τον κρίνεις για αυτά που ΠΙΣΤΕΥΕΙ!!!

μη μου φοβασαι καθολου, αν πραγματικα κανει κινησεις για να φερει τον κοβασεβιτς της lens, μιλαμε για τεραστια μεταγραφη! (νταξει βασικα δεν ξερω κατα ποσο ειναι υπαρκτο το ζητημα, αλλα ετσι και λεμε…) τον εβλεπα τον τυπο στο γαλλικο πρωταθλημα και μου ειχαν φυγει τα ματια, 2 επιπεδα πανω για ελλαδα
ο κυριακιδης καλος χρυσος, καρδια κτλ αλλα απο μπαλα ελαχιστα πραματα

παντως απο τα ρεπορταζ και μονο φαινεται πως θελει να την ανεβασει επιπεδο την ομαδα

θα αλλαξει…μονο μην ειναι προς τα κατω…

στα ρεπορταζ εχω τρελους παιχτες…στο γηπεδο δεν εχω κατι…
βεβαια ειναι νωρις…
αν και ειμαι σιγουρος το πως θα παει το θεμα…

γιατι τοση γκρινια ρε συ, πρωτη μεταγραφη ταυλαριδης ηταν… και μονο που γραφονται τετοια ονοματα ειναι καλο (γιατι ακομα και αυτα που γραφονται προτασεις ειναι, δεν τα βγαζουν απο το μυαλο τους)
εγω πραγματικα πιστευω θα φτιαξει ομαδα για να χτυπησει πολυ πανω θεσεις

Το νεο γηπεδο παιδες ποτε θα ανοιξει;Προλαβαινει να τελειωσει μεσα στο καλοκαιρι;

νοεμβριο λεει

οσο υπαρχει στο μυαλο μου ο περσινος μεταγραφικος σχεδιασμος τοσο μου βγαινει η γκρινια…

και η μεταγραφη του ταυλαριδη τα εκανε σκατα…!! (ασχετα που ειναι καλη μεταγραφη…!!)
ο κυριακιδης γιαυτο εφυγε…ειδε ποσα θα παρει και αντι για συμφωνια σε 5 λεπτα ειχαμε διαζυγιο!!
και οπως και ο ινγγλεσις το ιδιο θελει…
η αύξηση ή να φυγει…(να φυγει ειναι αχρηστος)

θα δουμε με τον καιρο…
και υπαρχει και η ιστορια με τα διαρκειας…
θελει λεει 7.000-7.500 χιλιαδες…!!
κατσε ρε συ…
μου λες οτι θα ειναι ακριβα λογο γηπεδου(που δεν θα ξερεις ποσους αγωνες θα δεις εκει) και θες και 7.000 ?? :?

κατσε να δουμε αυριο (νομιζω) γινεται η παρουσιαση…

ναι αλλα δεν ξερω αν θα πει και τιμες…
περισοτερο ειναι για τις σουιτες…

http://www.kalimera.gr/_NEA/cat_news/PREVIEW_newS_KALIMERA.asp?news_data_id=191084&news_category_id=&category_id=58

γελαν οι τοιχοι:lol::lol:

γιατι γελας ΡΕ ?

γιατι ειναι ο μεγαλυτερος παπας που εχω ακουσει εδω και καιρο

εννοείς οτι δεν του μιλάει η λαρισα ή ότι δεν ερχεται…?

εχει διαφορα…

εννοω οτι ακομα δεν αρχισε η μεταγραφικη περιοδος και λεει πως δεν εχει προτασεις στα χερια του και η λαρισα εχει πιθανοτητες…να ταν αυγουστος,τουλαχιστον εχει λογικη:lol::lol:

ο κεζμαν που ξερουμε(ξεραμε?) ειναι τουλαχιστον για επιπεδο totenam ας πουμε…ασε που το κασε του ειναι λογικα τεραστιο…δεν εχει λογικη να ουμε

δεν ξερω ποσο ειναι το κασε του…
το ψαχνω…
αν το βρω θα σου πω…
παντως οτι τον δινουν ελευθερο απο την Paris St. Germain ειναι ετσι…
και δεν ειναι η πρωτη φορα…

13 ματς με τα 10 απο αυτα να μπαινει αλλαγη φετος
και μερικα με την ζενιτ αλλα και εκει τα ιδια εκανε

επισης τον χειμωνα δεν μας εκανε…
τωρα τον θελουμε…? :-k
μαλλον γιατι τον δινουν ελευθερο…

ενα παλιο αρθρο…

Δεν ενδιαφέρεται η ΑΕΛ για τον Ματέγια Κέζμαν που προτάθηκε στην ΠΑΕ. Ο λόγος είναι καθαρά οικονομικός αφού οι απαιτήσεις της Παρί Σεν Ζερμέν κρίνονται υψηλές από τους ανθρώπους του θεσσαλικού συλλόγου. Συγκεκριμένα, οι απαιτήσεις των Γάλλων αγγίζουν τις 300.000 ευρώ για δανεισμό μέχρι το τέλος της σεζόν. Η παρουσία του Ματέγια Κέζμαν στην Αγία Πετρούπολη δεν εντυπωσίασε τη Ζενίτ και φυσικά δεν γίνεται λόγος για παραμονή του στην ομάδα. Στα 30 του ο Σέρβος επιθετικός, έπαιξε κατά το 2009 μόνο σε 10 ματς, από τα οποία μόνο τα τρία ως βασικός και πέτυχε δύο γκολ.

παρουσιαση για της σουιτες…

ειναι σαν περιοδικο…τραβαμε την σελιδα με το ποντικι…

http://www.ael1964.gr/flipbook/index.html