εγω ειχα μιλήσει για την ομαδα με ζιωγα , χωρις πονσε λιαπακη. αμα εκεινη η ομαδα ηταν για ανοδο, εγω ειμαι ο bruse dickinson και βγαζω και νεο δισκο.
ειδαμε και μημερα που λειπαν αυτοι οτι με τα χιλια ζορια να κερδισει την χειροτερη ομαδα της κατηγοριας.
επειης εχω επιστρεψει εδω και καμποσο καιρο.
οπαδους ρας αγαπαμε., κατι αλλους με περπλ και απο γιαννενα οχι:p
αν χασει την χρονιά ή τοσο μεγάλο μέρος της ο πονσε, οχι. δεν υπάρχει άνοδος.
κατα τα αλλα τραγική ομάδα τα γιαννιτσα, χασαμε τα κερατα μας, είχαμε δοκάρι, χάσαμε 2 απίστευτα τετ α τετ. 8+ χιλιάρικα ο κόσμος. ωραια μερα, παμε για αλλα.
…επίσης πρώτη επίθεση και πρώτη άμυνα στην κατηγορία. Όπως και η αρμάδα του μαρινάκι στην Σουουουουουύπερ Λίγκα. Τώρα πώς διάολο δεν είμαστε καμιά δεκαριά βαθμούς μπροστά, ένας Θεός ξέρει…
αν όντως είναι 1μιση μήνα εξω ο πονσε, θα πάθω κατάθλιψη. γιατί γαμώ την τύχη μου.πάνω που έστρωσε η ομάδα.
οι αντιδράσεις του καββακα στα τετατετ που χάναμε συνέχεια ήταν απολαυστικές :lol:
δεινοπαπα αγόρι μου.αφού το έχεις. μην γίνεις ζεκινια.
με βάση την συμπεριφορά των ομάδων, πάμε για ενα χ στον βολο. αλλά η απουσία του πονσε(και του λιαπακη) θα φέρει πάλι τρικυμιά στην ομάδα.
Οντως τραγική ομάδα τα γιαννιτσα. Ανετα μπορούσαμ,ε να βάλουμε κι αλλα γκολ.
Πάντως ο πόνσε όσο έπαιξε χτες δεν ήταν καλός. Εγώ νομίζω πως ο καβακάς θα βρει τρόπο να αντικαταστήσει την απουσία του.
Στους τελευταίους 8 αγώνες η ΑΕΛ έχει μαζέψει 19 πόντους έχοντας 6 νικες μια ήττα και μία ισσοπαλία και έχει δεχτεί 1 γκολ.
Την κυριακή η ΑΕΛ θα επισκεφτεί το εξοχικό της, εκει που έχει γράψει ιστορία. Εννοείται πως οι Βολιώτες θα γεμίσουν το γήπεδο γιατί θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια τεράστια ομάδα με τιτλους. Γενικά οι ομάδες του καβακά κάνουν πολλά διπλά. Και ο πλατανιας περισυ έκανε πολλά. Εγώ είμαι πολύ αισιόδοξος.
διαφωνώ εντελώς. οσο το ματς ηταν στο 0-0 ηταν ο μόνος που έβγαζε την μπάλα στα πλάγια και δημιουργούσε κινδύνους η ομάδα και ήταν ο μονος σύνδεσμος με την επίθεση.
αν καταφέρει ο καβακας να αποπληρώσει το κενό του στο ματς με τον βολο θα του βγάλω το καπέλο(οκ. του το βγάζω ηδη βασικά).εχει καταφέρει να εχει μια ομάδα που χάνει πχ εντός με τις σερρες και να χειροκροτεί όλος ο κόσμος στο τέλος. να παίζει μπάλα και να προσπαθεί μεχρι να καταφέρει κάτι. οχι να ειναι με πεσμένα τα μούτρα οι ποδοσφαιριστές μολις δεν πιάνει κάτι και να κοιτανε ο ενας με μισό μάτι τον άλλον. ακομη και ο ζεκινια που έχει να παίξει ενάμιση μήνα λεει οτι ο προπονητής είναι πολύ καλός!
[B][SIZE=“4”]
ΦΛΩΡΟΙ…ΦΛΩΡΟΙ…
[/SIZE][/B]
Χα,χα,χα,χα…
Ρε Langgg στο Πανθεσσαλικο δεν εχεις κερδισεις τον Ολυμπιακο Βολου,αλλα τον Παναθηναικο και την Blackburn.
Mπραβο συγχαρητηρια,σε αυτα κι εγω μαζι σου,αλλα τωρα ελα Βολο να δεις γουστα…
Εμεις αγαπητε εχουμε σταθερα γυρω στα 7 χιλιαρικα,οποτε με σας σιγουρα θα εχουμε περισσοτερο κοσμο λογω της ιδιαιτεροτητας του παιχνιδιου,αλλα ουτως η αλλως την αγαπαμε την ομαδα μας και τη στηριζουμε οπου χθες κοκκινισαμε την Αμφισσα και καναμε το γηπεδο εδρα μας .Και στο λεω αυτο επειδη πηγα Αμφισσα…
Οποτε στα ψιλοτετοια μας αν παιζουμε με ομαδα που εχει τιτλους…
…Crismon ,μην αρχισω τωρα τα Σελ,Σελ,Σελ…