Σελ Σελ λέει και BP χαχαχαχ :p:p
φουλ για άνοδο λέμε η ομάδα
Σελ Σελ λέει και BP χαχαχαχ :p:p
φουλ για άνοδο λέμε η ομάδα
και δεν εχεις ιδέα για ποιο λόγο το λεω. απο το ποδοσφαιρικό ξεκίνησε, αλλά … 
Πηγε αλλου ο νους μου,σε ενα συνθημα που ξεκιναει ετσι…κι εχει εμας στοχο!
Aμα εσεις έχετε σταθερά 7.000 κόσμο εγώ είμαι ο Ironman.
7000 ομως μπορεί να έχτε την κυριακή γιατί θα ενωθείτε με τους νικιώτες και γιατί θα έρθουν και ξεκάρφωτοι βολιώτες να θαυμάσουν μια τεράστια ομάδα με ιστορία.
Πάντως μου κίνησες την περιέργεια με αυτό το νούμερο και το έψαξα και βρήκα βίντεο που όντως αποδεικνύει ότι είστε όντως 7000.
:lol:
θεε μου. και ειναι ακομη δευτέρα… τι έχει να γίνει εδώ μεχρι τότε :lol:
Langgg,εισαι στο Βολο καθε Κυριακη να δεις τι γινεται?
Τι να κανουμε ?Να ενωθουμε με τους Νικιωτες?
Ρε συ πραγματικα εισαι τοσο μαλακας και μιλας χωρις να ξερεις η απλα τρολαρεις ετσι γιατι σε αφησε η γκομενα και δεν θα γαμησεις σημερα βραδυ και δεν εχεις τι να κανεις?
Οχι δεν είμαι στο βόλο αλλα για να δεις κάποια πράγματα δεν χρειάζεται να είσαι στο βόλο. Γιαυτό υπάρχουν και τα βιντεο.
Αυτό με τους νικιώτες εννοω πως θα έρθουν αρκετοί στο γήπεδο την κυριακή και έτσι θα φαίνεστε περισσότεροι. Και εννοείται δεν τρολλάρω. αν θες απέδειξε μου. Εγω στο youtube που κοίταξα εναν εντος ειδα 1000 ατόμα βαριά.
Να σου θυμήσω επίσης πως τη χρονια που είσασταν Α εθνική είχατε μ.ο. 5000. Και σαυτά μέσα είναι και τα παιχνίδια απο ολυμπιακό αεκ παο και παοκ που οι φιλοξενούμενοι στα 4 αυτα παχνίδια ηταν 30000 σιγουρα (μόνο 10000 ήταν οι ολυμπιακοι πειραιώς). οπότε υπολόγισε μόνος σου. Ασε που πρέπει να είσαι ανύπαρκτη ομάδα για να δώσεις τόσα εισιτήρια σε φιλοξενούμενους,
Langgg,επειδη βαριεμαι να ασχολουμαι με κομπλεξικους σου λεω εντελως ειλικρινα οτι για οτι λες εχις αδικο,αλλα στα παπαρια μου αν θα σε πεισω,οποτε γραψε ο,τι μαλακια θες,εγω σε συνδεω με κεντρο και φευγω.
Αν εσυ κρινεις απο τα παιχνιδια τα αρχικα οπου ο κοσμος σαμποταριζε τον Μποτσιβαλη,ελα τωρα να δεις τι γινεται καθε Κυριακη.
Σιγα ομως να μην ασχοληθω αλλο με σενα…
Εδώ είμαι, φώναξες; Το ξέρω ότι είναι Δευτέρα. Αν δεν βαρεθώ, αύριο θα είναι σίγουρα Τρίτη…
Αυτά τα ξέρω. Το τι θα γίνει με το τοπικό δέρβι, χέσε με νεαρέ…:p:p
Η γκαντεμιά συνεχίζεται. Τελικά 1,5 μήνα εκτός ο πόνσε. Και μέχρι να επανέλθει πλήρως 2 μήνες πες.
3 βδομάδες εκτός και ο φρανκού.
*Κάτι μου λεει οτι την κυριακή θα το κολλήσει ο χασομέρης.
…το γραμματοσημο?
Καλα αυτό δεν ήταν λόγο αστυνομίας. Ειχαν κανονίσει οι διοικήσεις στο πρώτο παιχνίδι να μην γίνει ανταλαγή εισητηρίων και στα 2 παιχνιδια.
ποιες διοικήσεις? η μια η σκιά και η μια η ανύπαρκτη? 
[B]Επένδυση στον… ήλιο[/B]
Ένα μεγάλο έργο ξεκινά εντός των επόμενων ημερών στον AEL FC ARENA, καθώς στα σκέπαστρα του γηπέδου της ΑΕΛ θα τοποθετηθούν φωτοβολταϊκά. Ο διευθυντής του AEL FC ARENA Βασίλης Τσιγεράς κατάφερε να κάμψει τις αμφιβολίες της MARFIN και σε συνεργασία με την “INET ENERGY” κατάφεραν να πάρουν την έγκριση για τη δημιουργία ενός από τα μεγαλύτερε φωτοβολταϊκά πάρκα στην κεντρική Ελλάδα και σίγουρα το μοναδικό στην χώρα που γίνεται στο σκέπαστρο γηπέδου.
Έτσι λοιπόν αφού επισκέφθηκαν το AEL FC ARENA Γερμανοί ειδικοί κι άναψαν το πράσινο φως εντός των επομένων ημερών θα ξεκινήσει η τοποθέτηση των φωτοβολταϊκών συστημάτων στα τρλια από τα τέσσερα σκέπαστρα του γηπέδου, εργασίες οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν σε 1,5 μήνα.
Αν και το βόρειο πέταλο, θύρες 11-13, θα μείνει εκτός παρόλα αυτά πρόκειται για ένα “πάρκο” με συνολική απόδοση 1 ΜW, που αν ερμηνευθεί σε χρήματα πρόκειται για μια επένδυση που θα αποδίδει περίπου 600.000 ευρώ ετησίως.
Αν μη τι άλλο πρόκειται για μια σημαντική επένδυση η οποία επετεύχθη χάρη στην συμβολή του Διευθυντή του AEL FC ARENA, ο οποίος να σημειώσουμε πως όπως και οι περισσότεροι από τους υπαλλήλους της ΑΕΛ εργάζεται μόνο τις ημέρες των αγώνων, και η οποία θα δώσει ανάσα και στην ΠΑΕ ΑΕΛ καθώς αναμένεται μέρος των εσόδων να πηγαίνει στην τράπεζα για την εξόφληση του δανείου.
http://sportlarissa.gr/1-αελ-1964/παε-αελ-1964/5424-επένδυση-στον-ήλιο.html
Τι να πω; Μας φώτισε ο Θεός…
απο ποιο ματς ειναι αυτο ρε συ??
προχθές με γιαννιτσα. ωραίος καιρός, ήρθε κόσμος
μεχρι το 30 έμπαιναν. εγω μπήκα στο 8 γιατι ειχε κοσμο στα εκδοτήρια
…τι λέτε ρε παιδιά. Έχω αρχίσει και ζηλεύω…
και για να μην κοροϊδεύετε μόνο εμένα
:har: