Μαλακία μου. Ο καρακώστας ειναι πολυ σταθερος. Απορώ γιατι δεν επαιζε βασικός στον πανσεραικό. Και ο λιαπάκης πολυ καλός.
Αν όμως ανεβούμε ετοιμάσου για χαλί με τα ποστ σου.
Μαλακία μου. Ο καρακώστας ειναι πολυ σταθερος. Απορώ γιατι δεν επαιζε βασικός στον πανσεραικό. Και ο λιαπάκης πολυ καλός.
Αν όμως ανεβούμε ετοιμάσου για χαλί με τα ποστ σου.
Τι χαλί… Από δω μέχρι την Περσία μετ’επιστροφής.
Ωραιος. Τώρα έχω και μάρτυρα.
Πάντως στα αγωνιστικά εχω μάθει οτι οι παίχτες ειναι αρκετα φοβισμένοι για την κυριακη. Και για να πω και την αλήθεια μας παίρνει και να χάσουμε. Δεν έγινε και τίποτα και με την ήττα. Αλλοι είναι αυτοί που χρειαζονται το ματς πιο πολυ. Ας μην χάνουμε βαθμούς στην έδρα μας και αυτα τα ματς δεν είναι τίποτα. Αν και εγώ όπως είπα είμαι αισιόδοξος.
καλά δεν ειναι και καταστροφή να χάσεις μέσα σε βολο. λογικό είναι. μετά τι κάνουμε με πονσε έξω
Αλέξηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη ηθελες το ματσάκι στα χαρτιά ε?
Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ- FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:
Απήλλαξε την ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση. Απέρριψε την παρέμβαση του NESTOR FABIAN CANOBBIO. [B]Απέρριψε την προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 και διέταξε την κατάπτωση του καταβληθέντος παραβόλου υπέρ της διοργανώτριας αρχής[/B](αίτηση ? καταγγελία ποδοσφαιριστών).
ε αναμενομενο ηταν. πρωτα ήμασταν κοντα στο 99. μετα τα βρήκαν με τις δόσεις και μετα μπήκε η συμφωνία με ολες τις ομάδες. διαδικαστικό ήταν
αν και το περίμενα
:|:|:|:|:|:|:|
Δεν είμαστε ικανοποιημένοι; Δώσε κάνα ραπόρτο…
Να σου δωσω εγω που ημουν γηπεδο?
Ικανοποιημενοι πρεπει να ειστε διοτι σας παιζαμε και πηρατε ‘‘Χ’’ με μηδεν ευκαιριες και καλυτερο παιχτην τον τερματοφυλακα.
Αναψτε λαμπαδες!
Oκ. Πάω εκκλησία…
άγαλμα στον σερεμετ ΤΩΡΑ!!! έχουμε τον καλύτερο τερματζη στην κατηγορία. οι αλλοι οπως τα ειχα πει. χωρίς πονσε και χωρις λιαπακη μοιάζουν λες και ειναι παιδική χαρά.
0 σουτ…
ναι όντως. η ΑΕΛ δεν ήταν καθόλου καλη. ευχαριστημενοι είμαστε με το χ.
στα του κόσμου, συγχαρητήρια στους φίλαθλους του ολυμπιακού που δίδαξαν όπως ελεγαν ΠΟΛΙΤΙΣΜΌ. Πρώτα πετώντας πέτρες στο λεωφορείο όταν ερχόταν, μετά με το πανό που έλεγε ότι η μανάδες μας γαμιουνται για ένα κιλό τυρί και μετά μετά πετώντας κέρματα και φωτοβολίδες σε τεκτελέσεις πλαγίου. Πολιτισμός κύριοι.
Αν και διαφωνω με τα ζωα τα δικα μας που εκαναν τετοιες μαλακιες τις οποιες προσωπικα καταδικαζω και οι οποιες δεν με εκφραζουν καθολου εμενα προσωπικα,αυτα Langgg να τα σκεφτοσουν τον πρωτο γυρο οταν κανατε τα ιδια και φανταζομαι στο γηπεδο αποθεωνες τα ζωα και εβριζες τις μανες τις δικες μας…
ειμαι εκπληκτος…πως γινεται ενα μπον βιβερ-λαρτζερ δαν λαιφ κοινο οπως αυτο του βολου να επιδιδεται σε τετοια αισχη?
τελικα οι βολιωτες ειναι πιο πολιτισμενοι ρε παιδια απο εμας τους γιδοβοσκους η οχι?
Φιλε,δανεικα ειναι αυτα.
Δεν σε ειδα να εχεις την ιδια ευαισθησια στο πρωτο ματς με το κωλοπανο σας παντως ,ουτε το 2010 οταν πλακωσατε στο ξυλο Βολιωτες δημοσιογραφους
Τα ξεχασες μου φαινεται.
δεν ειπα ποτε πως ειμαστε καλυτεροι αλλα τουλαχιστον δεν παραμυθιαζουμε κανενα πως ειμαστε καλυτεροι και πιο πολιτισμενοι
το τι σκατα ειμαστε το ξερω, καλυτερα να το μαθετε και σεις πως απο τα ιδια σκατα ειμαστε φτιαγμενοι ολοι μας
Σωστος!!!
Το κορμι τι εκανε εδω ρε? :lol:
[B][I]ΤΙΜΟΣ ΚΑΒΑΚΑΣ :
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε
[/I][/B]
Για την κακή εικόνα?
Μια ομάδα έχει σκαμπανεβάσματα. Δυστυχώς εμείς την κακή μας εμφάνιση την κάναμε με τον Ολυμπιακό Βόλου. Εμείς έχουμε πει πως όταν δεν είμαστε καλοί πρέπει να παίρνουμε τα αποτελέσματα, κάτι το οποίο οφείλεται και στην ικανότητα και στην τύχη. Όλοι μας έχουμε δικαίωμα να κάνουμε μια κακή παρένθεση. Το άγχος ήταν λίγο περισσότερο και ίσως αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο. Παρόλα αυτά το άγχος μας θα έπρεπε να ήταν θετικό. Παίξαμε σε μια έδρα όπου θα την περίμενα πιο φανατισμένη. Άλλωστε οι επιθέσεις του Βόλου γινόντουσαν από δικά μας λάθη. Χειρότερη ΑΕΛ κάποια ομάδα δεν μπορεί να βρει.
Πως θα αντιμετωπίσετε την απουσία του Πόνσε?
Η λύση θα έρθει από τα παιδιά τα οποία υπάρχουν, τα οποία θα πρέπει να μας δίνουν κάτι περισσότερο. Όταν γίνονται αλλαγές συνεχώς αλλαγές στους ακραίους χαφ, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να βελτιωθούν. Ταλέντο υπάρχει. Θα πρέπει να έχουμε υπομονή. Πάντως λέμε πως έχουμε πρόβλημα στο γκολ, αλλά παρόλα αυτά έχουμε την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Θα πρέπει να βελτιώσουμε τις συνεργασίες μας και να μάθουμε πότε θα παίζουμε το ένας με έναν και πότε ομαδικά.
Προλαβαίνετε να βαφτίσετε κάποιον δεκάρι, λόγω απουσίας Πόνσε, Φρανκού?
Δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Δεν έχουμε παίκτη με τέτοια χαρακτηριστικά. Κάναμε πολλές δοκιμές την προηγούμενη εβδομάδα δίχως κάτι να μας βγει. Χρήσιμος ποδοσφαιριστής για τον προπονητή είναι αυτός που μπορεί να παίξει πολλές θέσεις.
Θα δούμε την ομάδα από εδώ και πέρα να αγωνίζεται με δύο φορ?
Παίζουμε όπως μας ζητάει στο παιχνίδι. Παράδειγμα στο ματς με τον Πανσερραϊκό παίζαμε προς το τέλος με πέντε επιθετικούς.
Πως θα καταφέρουμε να κερδίσουμε τις κλειστές άμυνες εντός έδρας?
Εμείς θέλουμε να κερδίζουμε μέσα ? έξω. Όταν ήρθα στην ομάδα, είπα στους παίκτες πως θα πρέπει να κάνουμε πρωταθλητισμό. Μέχρι και το ρεπό μας, η ομάδα θα πρέπει να έχει κάνει μόνο νίκες. Όλα τα παιχνίδια δίνουν τρεις πόντους. Και στον Βόλο πήγαμε για τη νίκη αλλά εφόσον είδα την ομάδα να μην τραβά αναγκάστηκα να παίξω αμυντικά καθώς όταν δεν κερδίζεις ένα παιχνίδι καλό είναι να μην το χάνεις κιόλας.
[B]Μπορούμε να βγούμε απευθείας?
Το πίστευα όταν ήμασταν 11τοι. Η ομάδα έχει αφομοιώσει κάποια πράγματα και πλέον είμαι σίγουρος για την άνοδο μας. Τέλη Μαΐου θα έχουμε τελειώσει το πρωτάθλημα.[/B]
Για τον Λιαπάκη?
Ο Λιαπάκης αγωνιστικά είναι πολύ καλά. Σήμερα θα παίξει στο φιλικό και ίσως και στο ματς της Κυριακής να είναι μαζί μας. Οι υπόλοιποι θα αργήσουν.
Ένα σχόλιο για την συσπείρωση στις πρώτες δέκα θέσεις. Από που πηγάζει η αισιοδοξία?
Πιστεύω στους ποδοσφαιριστές μου. Πιστεύω στη δική μου δουλειά.
Για τον ατομισμό και την συμπεριφορά ορισμένων ποδοσφαιριστών?
Τα λουριά θα πρέπει να είναι σφικτά και να μην πετάμε στα σύννεφα. Η ομάδα είναι πολύ πειθαρχημένη. Το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό στα αποδυτήρια.
Η αντίδραση των παικτών μετά το ματς στο Βόλο?
Ούτε και μεις χαρήκαμε. Ήμασταν ιδιαίτερα στεναχωρημένοι. Και αυτοί περιμένουν κάτι παραπάνω από τον εαυτό τους. Αλλά ίσως αυτό μας βοηθήσει στο προσεχή παιχνίδι να είμαστε πιο σοβαρή.
Για τον Σέρεμετ?
Ο Ντίνο είναι αυτός που έρχεται πρώτος και αυτός που φεύγει τελευταίος από την προπόνηση. Κάνει πολύ καλά την δουλειά του. Και ο Φιρινίδης έδειξε έτοιμος στο ματς που έπαιξε. Για μένα ο Σέρεμετ είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας της κατηγορίας.
Όταν ήρθατε ακούστηκαν πολλά και το πρώτο ματς είναι ήττα. Φοβηθήκατε κάποια στιγμή;
Ποτέ. Δεν φοβήθηκα ποτέ. Ήρθα στη Λάρισα διότι πίστευα πως η ομάδα είναι καλή. Άλλωστε ο καλός ο καπετάνιος φαίνεται στα δύσκολα και όχι στα εύκολα. Όταν η ομάδα είναι κακή τότε θα πρέπει να επιβληθείς στην ομάδα.
Για τον Ζεκίνια?
Ο Ζεκίνια σιγά ? σιγά βελτιώνεται. Το έδειξε και τη Κυριακή. Τον καλό Ζεκίνια τον χρειαζόμαστε. Μίλησα μαζί του και μου έδωσε τον λόγο του.[B] Και τον καλό Ζεκίνια η ομάδα τον χρειάζεται περισσότερο και για την νέα κατηγορία του χρόνου?[/B]
Για την επιλογή των αγώνων που θα λείψει ο Νεμπεγλέρας?
Από την αξιολόγηση των αγώνων αλλά και για να έχουμε έτοιμο καλύτερα τον Μανώλη Λιαπάκη.
Αν είναι ευχαριστημένος από τους 20 βαθμούς σε 10 αγώνες?
Είμαι ευχαριστημένος καθώς τα παιδιά δείχνουν μια σταθερότητα. Πρέπει να γίνουμε πιο πιεστικοί. Όλες οι ομάδες στη Β΄ Εθνική κοιτούν να αμύνονται και να παίζουν στη κόντρα. Εμείς δεν παίζουμε έτσι. Κοιτούμε να κάνουμε παιχνίδι με αυτοματισμούς σε κάθε γωνιά του γηπέδου.
Για τον Παναιτωλικό?
Είναι μια από τις πιο ποιοτικές ομάδες της κατηγορίας διαθέτοντας αρκετά καλούς παίκτες. Έχει παίκτες με ταχύτητα και εμπειρία από την SL. Εμείς θα κοιτάξουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας που θα βρεθεί ακόμη μια Κυριακή στο πλευρό μας.
Ποιο είναι το όνειρο σου στο ποδόσφαιρο?
Να είμαι αξιοπρεπής μέσα στο χώρο μου και να καταφέρω να βάζω τη δική μου σφραγίδα σε όποιες ομάδες και αν δουλέψω. Θέλω να πάρω ένα πρωτάθλημα με την ΑΕΛ.
Δηλώσατε ποτέ εσείς πως όταν φύγατε από την ΑΕΛ, φύγατε γιατί δεν αντέχετε να ήσασταν δεύτερος προπονητής, πίσω από το Κόουλμαν?
Όχι. Είχα πει στον πρόεδρο πως δεν θα δεχόμουν να έρθω ως βοηθός Έλληνα προπονητή.
Τι κρατήσατε από την συνεργασία σας αυτήν?
Ήξερε πάρα πολύ καλά να διαχειρίζεστε πράγματα με τρομερή ηρεμία. Είχε πολύ καλή επικοινωνία με όλους. Ήταν πολύ καλός διπλωμάτης.
Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν οι monstersκαι ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Νομού Λάρισας αναφορικά στο μεταξύ τους φιλικό ματς για την ενίσχυση της οικογένειας του Στέφανου Πράσινου.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Ο Σ.Φ. Α.Ε.Λ. “Monsters” μαζί με τον Σ.Ε.Π. Νομού Λάρισας, ολοκληρώνοντας την πρώτη φάση της προσπάθειας για ουσιαστική βοήθεια στον στόχο της πλήρους αποκατάστασης της υγείας του συνοπαδού και ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή Στέφανου Πράσινου, αισθάνεται την ανάγκη:
α)να ενημερώσει τον φίλαθλο κόσμο της Λάρισας που συμμετείχε στην κίνηση αυτή πως από τα [B]3000 εισιτήρια[/B] που είχαν τυπωθεί, [B]έμειναν μόνο κάποιες δεκάδες[/B] και τελικά συγκεντρώθηκε το ποσό των [B]8727 ευρώ[/B] που παραδόθηκε στην οικογένεια του Στέφανου,
β)να ευχαριστήσει όλο τον φίλαθλο κόσμο της Α.Ε.Λ. για την συμμετοχή του, τον Σ.Ε.Π. για την πρωτοβουλία του, την [B]Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. 1964[/B] για την παραχώρηση του AEL FC Arena και τις διευκολύνσεις,τον [B]Σ.Φ. “Rebels” Ηλιούπολης[/B] που με δική τους πρωτοβουλία μάζεψαν χρήματα και αγόρασαν εισιτήρια και τον Σύνδεσμο [B]Ultras 94 της Νυρεμβέργης[/B] που αποδεικνύοντας έμπρακτα τον δυνατό δεσμό φιλίας που μας ενώνει, συγκέντρωσε με δική του πρωτοβουλία ,πριν τον προγραμματισμό του φιλικού αγώνα, το ποσό των [B][U]1000 ευρώ[/U][/B]!!!, που ήδη παραδόθηκε στην οικογένεια του Στέφανου.
Από την πλευρά του ο Σ.Ε.Π. Λάρισας ευχαριστεί όλο τον κόσμο που ανταποκρίθηκε σε αυτή την προσπάθεια, τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν, τον Σ.Φ.“Monsters” που ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόταση, την [B]Ε.Π.Σ.Λ[/B]. για την αγορά 100 εισιτηρίων και τους [B]χορηγούς[/B] Fast Food “Αποκέντρωση”, Mars Fashion, το κατάστημα του Άρη Μούτσιου και τέλος το “Feel Cafe” στην πλατεία της Φιλιππούπολης.
Τέλος, Σ.Ε.Π. και “Monsters” μαζί, δεσμευόμαστε πως η προσπάθεια θα συνεχιστεί ώσπου ο Στέφανος να βρεθεί ξανά στο πέταλο ανάμεσά μας…»
και η παε αγορασε εισιτήρια. καλή η κόντρα αλλά να τα λέμε όλα