ΑΕΛ

Φημες λένε όμως οτι ο πονσε θα έιναι ετοιμος στο ματς με τον εργοτελη.

Επίσης δεν ξέρω αν το είδες αλλα λένε οτι δέσμευσαν το 50% της περιουσίας του πήλαδακη γιατί η ΑΕΛ 1964 δεν έχει αποδώσει προς το Δημόσιο ΦΠΑ, ΦΜΥ και λοιπούς παρακρατούμενους φόρους σε ύψος που υπερβαίνει τον νόμο για τις χρήσεις 1/7/2009 έως 30/9/2012. Ομορφα πράγματα.

*Γκολ γαμω!!!

γκολ ρε μαλακα τσιγκκκκκκκααααααααααααααααα. ΓΚΚΚΚΚΚΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

[B]ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝ ΕΡΘΩ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.[/B]

αυτο με τον πηλαδακη δεν ξερω ποσο ισχύει

*νωρις δεν ειναι για πονσε ρε?

παλι ήταν σε ματς μας ο νταμπιζας .μαζι με κοτσολη και ταυλαριδη(στα τσακίδια εσυ)/ εγω επιμένω οτι θα ήταν χρήσιμος στην ομάδα στο μέλλον

Σαν τι?

απο πρόεδρος μεχρι τεχνικός διευθυντής και απο γενικός αρχηγός μεχρι προπονητής(οοοοταν γινει κάποιος και σε κάποιο επίπεδο). ο νταμπιζας την αγαπάει την ομάδα και είμαι σίγουρος. άλλο το πως και το γιατί σε άλλα θέματα. δεν θελω να έρθει άσχετος με την ομάδα. ακομη και τώρα βλέπεις πως είναι όρθια και δεν εχει διαλυθεί. με τον τσακμακιδη και τον κυπριο. ε εκει πιστευω οτι μπορει να ειναι και ο νταμπιζας

αυτο που τους διώχνουμε όλους με οχι και τον καλύτερο τρόπο, και όλοι μετά εμφανίζονται να είναι υποστηρικτές μας πρέπει να το κοιτάξει η επιστήμη.

παει και ο λιαπακης!! τι θα γινει ρε πούστη μου?! σε λιγο θα παίζουμε με τα δεύτερα , και η φάση ειναι ότι δεν έχουμε δεύτερα!!!

Ποιος λιαπάκης… Οσο σκέφτομαι τι έχει να τραβήξει ο καημένος ο παγώνης απο τον σκούφαλη…

*χρονια πολλα και για χτες:)

χρόνια μας πολλά! :smiley:

πωωωω. τον ξέχασα τον σκουφαλη. αυτός οταν βλέπει αελ αφηνιάζει για κάποιο λόγο

ε χεσε μας να πουμε

3 εβδομάδες έξω

Δυστυχώς σε ακόμη ένα τραυματισμό παίκτη της ΑΕΛ επικράτησε η χειρότερη εκδοχή. Η διάγνωση για τον Μανόλη Λιαπάκη έδειξε θλάση στον οπίσθιο μηριαίο και σύμφωνα με την εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου της ΑΕΛ, η περίοδος αποκατάστασης υπολογίζεται σε περίπου 3 εβδομάδες. Αυτό σημαίνει ότι ο Λιαπάκης χάνει σίγουρα τα ματς κόντρα σε Νίκη Βόλου, Εργοτέλη και Ηρακλή Ψαχνών.

τεράστιας σημασίας ματς.
κερδίζεις και είσαι σε θέση να παλέψεις για οτι μπορείς.
δεν κερδίζεις , χάνεις την χρονιά. με ρεπό και εργοτελη και δύσκολους αντιπάλους μετά πρέπει να κάνεις θαύματα για να καλύψεις την χασούρα.
πάντως 3-4 αγωνιστικές απο το τέλος ετσι και είμαστε σε καλή θέση, θα γίνει παιδομάζωμα, μέσα έξω. θα θυμηθούμε άλλες εποχές. μακάρι να είμαστε αν και δεν το βλεπω

Aυτό ακριβώς. Κερδισε και ο εργοτελης και ο ολυμπιακός βόλου. Πρεπει να κερδίσουμε σήμερα οπωσδήποτε.

Άκρα του τάφου σιωπή.

:lol:

δεν λεω τίποτα. θα με δείξει το trt στις ειδήσεις οταν θα πάω σπιτι του σκουφαλη [SIZE=“6”][B]ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΓΑΜΗΣΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ., ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΒΑΛΩ ΦΩΤΙΑ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΩ.![/B][/SIZE]

δεν με νοιάζει η άνοδος που χάσαμε, ούτε η αμπαλοσυνη των τσιαρα/μπλεντι, ουτε το οτι μαζέψαμε τοοοοοσο κοσμο και παλι δεν χάρηκε.\με νοιάζει να πιάσω στα χερια μου τον σκουφαλη και να τον κάνω να πονέσει. όπως τον χτυπήσαν 20 άτομα στην φυσούνα. θέλω να ειμαι ο 21ος.!! [B]ΒΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΒΙΑ[/B]. ζήτω ο παοκ!

ναι βασικα κάτι έγινε με το σκουφαλη αλλά δεν έμαθα τι έκανε. πες μου λίγο.

ε οχι απλα κάτι. τελειώνει το ματς, παει στην φυσούνα και έκανε χειρονομίες σε ολο τον κόσμο.!
τον σταματάει στην φυσούνα ο τσακμακιδης , και τον πιάνουν οι υπόλοιποι και τον σάπισαν στις μπουνιές., κωλόπαιδο γαμώ τα λεφτά του μπεου . τα κλεμμένα λεφτά του μπεου να λέμε καλύτερα. αρχίδι. μακάρι να του έκαναν ζημιά.
και το περίμενα οτι κατι θα κάνει, αλλά αυτός το γάμησε.
τα κωλοχερα να τα βάλει στον κώλο του. οχι να τα δειχνει στον κόσμο., στα ίδια ειχε κάνει και στο χαριλαου το ζώο.

Ποια λεφτα του Μπεου ρε συ?
[Πλακα κανεις?Ηρθαν οι γυφτοι και τους πηρες ισοπαλια με τα χιλια ζορια στο '90 και φταιει παλι ο Μπεος?
Δεν παιζεστε .
Φταιει η πουτανομπαλα που δεν εμπαινε με τιποτα στο Πανθεσσαλικο να δουμε αν θα ξαναμιλουσατε κι εσεις κι ο αρχιμαλακαρος του αιωνα που λεγεται Ντινος Εξαρχομαλακακης!!!

Ρε Crimson εσυ εισαι που γραφεις η ο Langgg χακαρε το λογαριασμο σου και γραφει ως Crimson???

Δεν σε αναγνωριζω…

Παντως για να γεμισει το μαντρι πρεπει να παιζετε με Βολιωτικη ομαδα η με τον ΜΠΑΟΚ,αλλιως πλατεια ταχυδρομιου,Πλαταμωνας,Αγιοκαμπος και δεν συμμαζευεται…

Ναι ετσι είναι. Περιμένουμε να παίξουμε με τον τεράστιο ολυμπιακό βόλου και την ιστορική νικη βόλου να γεμισουμε το γήπεδο.

• κι αν σου έλεγα οτι με τον παναιτωλικό έιχε τον πιο πολύ κόσμο φέτος?

Αντε τραβα στην Σωτηριτσα ρε να κανεις καμμια βουτια να συνελθεις…