ε ναι στα αλλά ματς τα 6 και τα 7 χιλιάρικα ακομη σε χρονιές που δεν κάνουμε κάτι ή σε ματς αδιάφορα είναι λίγα. #-o
επίσης, πας καλα μωρέ. παει ο άλλος εδω και 10 χρονιά οπου μας πετυχαίνει κανει χειρονομίες και κωλοχερα και προκαλεί επεισόδια . μακάρι να τον χτυπούσα και εγω.
οι αλλοι ποδοσφαιριστές που πανηγύριζαν , χαιρετούσαν τους άλλους και δεν εκανα κωλοχερα μαλάκες ήταν δηλαδή? ή δεν ηταν στο ιδιο γήπεδο.
επίσης δεν εχεις πιάσει τον συλλογισμό μου με τον μπεο.πάει πολύ πισω.
και ναι. τραγικά πράγματα παλι. αλλά είπαμε. αν δεν παίζει πονσε, λιαπακης, χασομερης, ραπτακης, τι να περιμένεις…
του χρόνου πάλι…
*επίσης την ΚΑΥΛΑ του πρώτου λεπτού στο γήπεδο χθες, δεν θα την νιωσεις και ευρωπαϊκό να πάρετε :har:
*και συνεχιζω για τον κοσμο, ελα να δεις που παίζουμε δευτερες, τεταρτες, και παρασκευη που ειναι ολα ανοιχτά λαρισα, να δεις τι κάνει ο κόσμος για να ειναι στο γήπεδο. με φόρμες απο τα συνεργεία, μεχρι να κλείνει τα μαγαζιά του… γιατι ήταν μαλάκια αυτο που είπες.
και παλι εκει θα ειμαστε. παλι στην β εθνικη.
Ναι οντως εχω καθυστερησει να σε γ@@@σω,αλλα δεν θα ερθω Λαρισα καποια στιγμη???
Βαγγελα,εσυ νομιζεις οτι εδω στο Βολο,οταν παιζει ο Ολυμπιακος συμβαινουν διαφορετικα πραγματα?
Χθες με Δοξα χαλαρα,ειχαμε 5 χιλιαρικακια με κοσμο επισης να ερχεται απο δουλεια.
Εγω για παραδειγμα πηγα για ενα ημιχρονο κι εφυγα διοτι στις 5 ξεκινουσα παλι δουλεια.
Αντικειμενικα Βολος,Λαρισα και ισως Παναιτωλικος κοβουν τα πιο πολλα εισιτηρια,περισσοτερα κι απο ομαδες Σουπερ Λιγκ.
Δεν ειχα καμια αμφιβολια,ετσι ειναι τα χουλιγκανια σαν κι εσενα.
Εγω απεχω απο τετοιες συμπεριφορες…
Επισης αντι να τις παιξεις,εγω λεω να την παιξεις πρωτα,μπας κι ερθεις στα ισια σου…
Βλέποντας τόσο υπέροχα θρεντ στο ρόκινγκ και με δεδομένο ότι αφενός ο μαρινάκης είναι εμετός και αφετέρου τα βαζελοχανούμια θα κάνουν χρόνια να συνέλθουν, σκέφτομαι να γίνω ΑΕΛ ή Ολ. Βόλου. Ή και Νίκη Βόλου ακόμα (μου λένε ότι όταν ήμουν 1-2 χρονών την έλεγα Μικυβόλου -μία λέξη).
Κοιταξε να δεις,σοβαρα τωρα.
Για μενα μακροπροθεσμα το μελλον(αν μπορει κανεις να μιλησει για μελλον στο ελληνικο ποδοσφαιρο) βρισκεται στη Θεσσαλια.
Αργα η γρηγορα μια απο τις δυο μεγαλες θεσσαλικες ομαδες,ο Ολυμπιακος Βολου η η Λαρισα θα κανουν παλι κατι μεγαλο και ισως αν τις αφησουν να καθιερωθουν περισσοτερο.
Η Νικη Βολου,που στο Βολο ακομη τη λεμε Μικυ Βολου(δυο λεξεις),περα απο ιστορια,προσφυγια και κοσμο,δεν εχει να επιδειξει κατι αλλο.
Διαλεγεις και παιρνεις.
Μπορεις βεβαια να εισαι και με τους τρεις ,οπως ο Romantic 7 ,που ηταν ΑΕΛ,Ηρακλης,Ολυμπιακος Βολου και Ολυμπιακος Πειραιως.
αμαν και εσυ που απαντάς σοβαρά. η (οποια)δυναμική απο μονή της δεν λέει τίποτα.
η αελ αν είχε τον μπεο πριν 3 χρόνια, θα ήμασταν συνέχεια δεύτεροι. και δεν το παω στο πονηρό αυτή τη φορά
καλά λογικό είναι. έχουν βάρη πάνω τους απο κακή διαχείριση και χίλια δυο άλλα.
α ρε μπεος λεμε. φτιάχνει μια ομάδα καλή(βολος) και ταυτόχρονα σώζει άλλες 3-4 και ρίχνει άλλες 2(μείον μια στην πορεία) τι μανατζερ και μαλακίες. :lol:
ποιος περιμένει τώρα την νεα χρονιά να δούμε τι θα κάνουμε…:?
γελαω με προσπαθειες τζιοπα για φλεημ (δουλεια δεν ειχαμε, δουλεια βρηκαμε), τσιμπαει και ο αλλος
ημουν και γω χθες, νταξει τρομερη ατμοσφαιρα, αλλα απο μπαλα λιγα πραματα ρε συ κριμσον. τουλαχιστον βλεπω να εχουν ενα πλανο, κατι (την αελ του παπακωστα δε θα τη ξεχασω ποτε, το ΧΑΟΣ το ιδιο), απλα δεν ξερουν μπαλα τα παιδια. ο νεμπεγλερας φαινεται πιρλο εκει μεσα, ζεκινια κινητικος, αλλα μεχρι εκει και ο παγωνης μαρεσε που επαιζε ολη την πλευρα. ο μπλεντι εφαγε κατι βρισιδια και δικαιως, λες και ειχε κατεβασει τρια καραφακια τσιπουρο επαιζε.
παντως ρε κριμσον, χαλαρωσε δε τελειωσε ακομα. 3 νικες συνεχομενες να κανεις σε αυτο το πρωταθλημα ανεβαινεις 4 θεσεις ξερωγω. το καλο ηταν που δε χασανε χθες τουλαχιστον.
Ρε ο μπλεντι δεν μπορει παραπάνω είπαμε. 24 χρονών έγινε επαγγελματιας. Μια ζωή στα τοπικά έπαιζε έκανε μια καλή χρονια στην τσαριτσάνη και τον πήρε η ΑΕΛ. δεν μπορεις να περιμένεις κατι παραπάνω.
Το σκορ σήμερα ήταν 0 ? 1 και γυρνώντας κανείς να δει στον πάγκο τι όπλα είχε ο Καβακάς να ρίξει στη μάχη? έβλεπες ένα απέραντο κενό?
Το παλικάρι ο Δημόπουλος μπορεί αύριο ? μεθαύριο να παίξει Εθνική Ελλάδος! Μαζί του! Όμως τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν μπορεί να βοηθήσει, πόσο μάλλον όταν θέλεις επιθετικό ποδοσφαιριστή. Ο Γιώτας είναι στόπερ, ο Αλεξάντροβιτς βρίσκεται στον κόσμο του σε κάθε ματς, ο Πότσι είναι κόφτης, ο Στέλιος Κρητικός παραμένει ένα αιώνιο ταλέντο και τέλος ο Τάσος Κρητικός δεν έχει παίξει ποτέ ξανά στη ζωή του επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
Αυτό το μπάτζετ έχουμε αυτούς τους παίκτες πήραμε. Αυτή είναι η ΑΕΛική πραγματικότητα εν έτη 2013 και θα πρέπει να συμβιβαστούμε με αυτά τα δεδομένα.
Ξέρω πως όταν είσαι ΑΕΛ δεν έχεις μάθει να συμβιβάζεσαι αλλά τι να κάνουμε που τα οικονομικά δεδομένα έχουν έρθει έτσι όπου θα πρέπει να λέμε και ένα ευχαριστώ όπου ορισμένοι άνθρωποι το καλοκαίρι έσκυψαν το κεφάλι, έφαγαν ένα σωρό? «φάπες» για να υπάρχει σήμερα ΑΕΛ! Και αυτή η φράση σηκώνει από μόνη της μια συζήτηση ωρών. Άνθρωποι ? αφανείς ήρωες που κράτησαν τη σημαία της ΑΕΛ ψηλά στις δύσκολες ώρες όπου κανείς πρόεδρος και αντιπρόεδρος δεν ήταν εκεί παρών για να σώσουν την παρτίδα? έστω στο 90? όπως έκανε σήμερα ο Πολωνός, όπου συμφωνώ πως δεν είναι καλός. Μήπως όμως εάν τον «φτιάξουμε» καταφέρουμε να πάρουμε κάτι παραπάνω από τον ίδιο.
Μήπως έχει δίκαιο ο Καβακάς ο οποίος είπε πως αυτή τη στιγμή από τους παίκτες του έχει να πάρει μόνον θετικά στοιχεία;
Ποιος από σας το καλοκαίρι πίστευε στην άνοδο με τον Πέτρο Ζουρούδη κορυφή τον Δεινόπαπα με 3 γκολ σε 5 χρονιές και τον Μούτσα Μπλέντι του Α΄ τοπικού να βγούμε κατηγορία;
Ποιος από σας μωρέ περίμενε πως με τον Παγώνη αριστερό μπακ μετά τον Στέλιο Βενετίδη η ΑΕΛ θα επιχειρεί να αναπτύσσεται από τα αριστερά. Κανένας. Και αν δεν το «βλέπατε» εσείς, εγώ το έβλεπα στη προετοιμασία μέρα με τη μέρα.
Και όμως όλοι τους βελτιώθηκαν και καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα.
Δείτε το παράδειγμα του Τσιάρα. Ο Αντώνης ήταν η τρίτη λύση στα χαφ και πλέον αποτελεί τον «Anchor Man» του κέντρου. Ένας Τσιάρας ο οποίος κλήθηκε στην Εθνική Ελπίδων μέσα σε ένα χρόνο ως επαγγελματίας. Αυτήν η ομάδα είναι πολύ μεγάλη και όλοι μας το ξέρουμε πως δεν ανήκουμε στη FL. Το ξέρουμε και εμείς και οι παίκτες. Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα μέχρι τέλους. Και αν είναι τρέλα ή σκέτη αυτοκτονία, ας «αυτοκτονήσουμε» λοιπόν. Θυσίες χρειάζεται η ζωή. Στήριξη. Αυτό είναι το μοναδικό μας όπλο μέχρι και το πέρας αυτών των 11 αγωνιστικών. Τίποτα άλλο. Πολλές φορές λέμε να μπει ο κόσμος να παίξει μπάλα. Αυτήν η δική μας η μπάλα, η στήριξη.
Στήριξη έως τις 22 Μαΐου και όπου βγει?
Εχει απόλυτο δίκιο και νομίζω τα λέει όλα.
*Επίσης 3 νίκες συνεχόμενες με το πρόγραμμα που έχουμε είναι λίγο δύσκολο.
? μα αυτό λεω. οτι απο μπάλα μηδέν!! είδες να λεω οτι άλλο.?!
μα τελειώνει το πρωτάθλημα σιγα σιγα. μετά την επόμενη αγωνιστική που εχεις ρεπό, δεν θα είσαι στην 7αδα. και έχεις μετά ματς με εργοτελη. αν χάσεις, τέλος.δεν τα βγάζω απο το μυαλό μου.
οσο για την ατμοσφαίρα, αν βοηθούσε η ομάδα λίγο, θα γινόταν πανικός., τώρα απλα ο κόσμος ειχε μερικά ξεσπάσματα και τίποτα άλλο. και κρίμα. πήγε τόσος κόσμος και πάλι δεν κερδίσαμε. έπαιξε ο πονσε 8 ματς, 6 νίκες 1 ισοπαλία. δεν παίζει ο πονσε, 1 νίκη και 5 χ…
δεν γινεται χωρις αυτόν και τον χασομερη(και τον λιαπακη). δεν μπορεί να παίζει μεσα ο μπλεντι!! ο άνθρωπος χάνει την μπαλα πάντα, και οταν πάει να βάλει την κοντρα να την ξαναπάρει, δεν εχει δύναμη. ποτέ! δεν τον εχω δει να καταφέρει να κοντράρει εστω τον αντίπαλο. καλά για κοντρολ και τα λοιπά δεν λεω…
τσιαρας…
*Παντως εγώ ακόμα συνεχίζω να απορώ με το οτι το καλοκαίρι δεν πήραμε τον κυργιάκο. Παίζει να ήταν και η πιο έυκολη μεταγραφή που μπρούσαμε να κάνουμε. Καλα η απάντηση μπορεί να λέγετε ευρώ αλλα με κυργιάκο θα ήμασταν πολύ καλύτερα τώρα. Άσε που το παλικάρι γούσταρε να έρθει με χίλια. Μεχρι και σχόλια έκανε στο φεισμπουκ πάρτε με πάλι κτλ. Ασε που προχτες δε μπορούσε να παίξει. Και εννοείται οτι δεν ήθελε.
Το ίδιο ακριβώς και με τον κοντοδήμο. Εκει η απάντηση είναι στανταρ ευρώ . Και αυτός άφαντος προχτες. Για να απομακρύνει αντι να δώσει στον συμπαίχτη του έβγαζε τη μπαλα με κεφαλιά έξω και πέρναμε πλάγιο. :lol: Γάμησε τα με 9 παίχτες μας έπαιζαν. :lol:
δεν ηθελε δεν ήθελε αλλά 4 μπαλιές που έβγαλαν τις φάσεις της νικης, της έκανε μια χαρά. βεβαία σε μια φάση που σούταρε απο πλάγια και με το λάθος πόδι αντί να δώσει δίπλα να γίνει το 0-2, όλοι κοιταχτήκαμε…