ΑΕΛ

Πόση ώρα πειράζατε τις φωτό ρε αλήτες Λαρσινοί;;;

ε πολλές προφανώς. εκει που ο σκουφαλης κάνει κωλοχερα, δεν είναι αυτό. κανονικά τον δειχνει να χαιρετάει τη μάνα του.(της μάνα του…)

Ώρα είναι να πει και αυτός ότι δεν ήξερε τι σημαίνει η χειρονομία.

“Χαιρέτισα τον Κυρθάνο, για να μην πεθάνει παραπονεμένος”
“Την είχα δει στο γιουτιούμπ και νόμζα ότι ήντονε ανδροπρεπής χερετιζμός”
“Θέτω τον εαφτόν μου εκτός ομάδας, τώρα που αντελίβδην τη βλακία μου”
“Είμαι ράκως, ζητώ συγνόμι”
“Έχω κι εγώ μανούλα που…”

Αλλά αυτό δεν είναι ρατσισμός…

μαλάκας ο σκούφαλης αλλά και οι οπαδοί της ΑΕΛ απότι βλέπω από τα βίντεο δεν ήταν παναγίες.μπουκαλάκια φεύγανε μέσα στο γήπεδο και λοιπά…

τιμωρία αρμόζει και στον σκούφαλη αλλά και σε αυτόν από τον πάγκο της ΑΕΛ που πέταξε το μπουκάλι πίσω στην κερκίδα.

στον πάγκο της νικης εννοείς.

αμα οι παίχτες της αελ έκαναν κωλοχερα κάθε φορά που τους πετούσαν μπουκάλια εδω και 2 χρόνια, θα γέμιζε η Ελλάδα δάχτυλα :lol:

παντως, ασχετο με τα υπολοιπα, εγω νταξει λογω του ολυμπιακου ιου που με κολλησε ο αθηναιος ξαδερφος οταν ημουν μπομπος και σε φουλ αελτζιδικο σπιτι, δεν μπορω να μιλαω ως οπαδος αελ, καθε φορα μου την μπαινουν ΟΛΟΙ ‘σκασε γαβρε’ κτλ

αλλα ρε φιλε, τετοια ατμοσφαιρα σε β’ εθνικη ποιες ομαδες μπορουν να βγαλουν

ειδα τις φωτογραφιες τωρα και ηθελα να τα πω:p

και για α καλοι είμαστε :stuck_out_tongue:

ποιος ξεχνάει το ματς με αεκ στο τελος της χρονιάς που τρώγαμε τα γκολ το ενα πισω απο το αλλο και ο κόσμος άρχισε να τραγουδάει όρθιος με τρελή φωνή λες και πετύχαμε κανένα τρελό στόχο. ναι. πέσαμε! :lol:

*επίσης οι δικαιολογίες του σκουφαλη είναι για 5χρονο. φοβήθηκε μην πεθάνει απο πλαστικό μπουκάλι για αυτό έκανε κωλοχερα,και για αυτο ξαναβγηκε να ξανακανει…:lol:
αποφάσισε. είσαι μάγκας ή είσαι φλώρος.
4 μπουκαλια+4 σε ολη την ομαδα του βολου

και ξανά. η ένταση στα 50 δεύτερα ηταν από τα πιο καυλωτικα πράγματα εβερ.ειναι κριμα που στην μετάδοση υπάρχει ηχος μόνο απο το μικρόφωνο αυτού που κάνει την περιγραφή

σε μερικα μερικα σημεια καυλωνει το συμπαν

Λεω ρεπό η ΑΕΛαρα σήμερα. Κάτσε να ρίξω μια ματιά τη βαθμολογία. Κόντεψα να αρρωστησω. Μόνο 9η είμαστε. Την αλλη κυριακή αν χάσουμε τελειώνουν όλα.

Τα μηνύματα από το μέτωπο των τραυματιών ποδοσφαιριστών είναι συγκρατημένα αισιόδοξα. Πιο συγκεκριμένα:

-Ο Ντάνιελ Πόνσε συμμετείχε σε ένα μικρό κομμάτι της προπόνησης της υπόλοιπης ομάδας. Το ατομικό του πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις με τη μπάλα και μια σειρά από αγωνιστικά τεστ σε υψηλούς ρυθμούς για να ελεγχθεί η πορεία αποκατάστασης του τραυματισμού του. Εντός της εβδομάδας θα ενσωματωθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Η συμμετοχή του στον αγώνα της Κυριακής θα κριθεί από τον βαθμό ετοιμότητάς του.

-Ο Μανώλης Λιαπάκης αναμένεται από αύριο Τρίτη να ανεβάσει ρυθμούς στο ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασής του. Με δεδομένο ότι η σημερινή είναι μόλις η 8η ημέρα από τον τραυματισμό του, η πορεία της αποκατάστασης προχωρά ταχύτερα από το αναμενόμενο και δεν αποκλείεται η επιστροφή του να γίνει σε χρονικό διάστημα μικρότερο των 3 εβδομάδων (που ήταν η αρχική εκτίμηση).

-Ατομικό πρόγραμμα με τρέξιμο στο γήπεδο ξεκίνησε ο Δημήτρης Χασομέρης. Η ενσωμάτωσή του με την ομάδα εκτιμάται ότι θα γίνει εντός της επόμενης εβδομάδας. Το ίδιο ισχύει και για τον Εμάνουελ Φρανκού, ο οποίος ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς.

-Μόνος του γυμνάστηκε και ο Πάτρικ Αλεξάντροβιτς, ο οποίος έχει τράβηγμα στη γάμπα. Σε δυο-τρεις ημέρες αναμένεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα.

-Προληπτικά, πρόγραμμα συντήρησης για λόγους αποφόρτισης ακολουθούν οι Αποστόλης Σκόνδρας και Μπράνκο Ζεκίνια, εξαιτίας μικροενοχλήσεων.

To καλό είναι οτι επιστέφει ο πόνσε.
Ο ραπτάκης που είναι οεο?

ούτε σε νοσοκομεία τόσος χαμός. και άντε να προλάβεις 7ή θέση

εξω ο ζεκινια λέει. ε μην πάμε κρητη αν είναι. κρίμα τα λεφτά πέρα δώθε

σήμερα τελειώνει η χρονιά…

Εντάξει δεν τελειώσαμε ακόμα. Ετσι όπως πήγε το ματς καλό ήταν και το χ. Στα θετικά είναι οτι γύρισε ο πόνσε. Τώρα την τεταρτη μόνο νίκη για αν ελπίζουμε. Ακόμα και με χ την τετάρτη τελειώνουν όλα. Αλλά αυτοί θα έρθουν να κλειστούν πίσω και τα υπόλοιπα τα έχουμε ξαναδεί.

ο βιασμός του αθλήματος. δεν με νοιάζει καν το χ

1-0 στο ημίχρονο. έχεις κανείς στριμ??

όλοι στο γήπεδο του απολλων την δευτέρα. και εγω μέσα 8)

(αν και χωρίς πονσε δεν γαμησε κανείς…)

πάρτε κατι απο τους κάτω γαμω την τρέλα. καντε κατι…

Εμ, με δύο πρώην και έναν μέλλοντα παίκτη του Θρύλου πώς να μην πάρεις κύπελλο :!:

έτσι. εσείς δώσατε φως, φωτιά και δημοκρατία επίσης :stuck_out_tongue:

τις 3 τελευταίες τις είχα για αρκετό καιρό στο δωμάτιό μου