ΑΕΛ

Aπέσυρε την πρόταση ο λυράκης.

Πάμε στα του πλεξίδα. Δες ανακοίνωση που έβγαλαν οι σακαφλιάδες.

?Ακόμα πιο γελοίος. Σου απαγορεύουμε να βάζεις στο στόμα σού την πόλη μας και την ιστορική μας ομάδα…Απέτυχες να την διαλύσεις διότι υπάρχουμε εμείς… Όλα σε αυτή την ζωή πληρώνονται και θα πληρώσεις… Σου έχουμε κόψει καφέδες και ποτά στην Ασκληπιού. Θα είσαι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ για μια ζωή… Πες στους Λαρισαίους για την πλαστή σου εγγυητική και πως έφτασες την ομάδα από την Β στην Δ… Πες πόσα κονόμησες και πες μας που είναι τα 200 χιλιάρικα που άφησες ταμείο να τα πάρουμε… Ο ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ. Καλούμε όλη την φίλαθλη πόλη να τον περιμένει…?

:lol:

:lol::lol::lol:

*γελάω με τον λόγο απόσυρσης

http://www.goalpost.gr/index.php/podosfairo/football-league/ael/item/18370-plexidas

Kαλως το αρχιλαμογιο.

Ελα Crimson μετα να μου μιλησεις για Μπεο…

Καλα να περασετε…

Ελπιζω να διαβασατε την χθεσινη ανακοινωση των Σακαφλιαδων με την οποια προσπαθουν να σας ανοιξουν τα ματια…

καλα οι ανακοινώσεις βγαίνουν και απο οπαδούς της αελ που μετα μαθαίνουμε οτι έχουν μιλήσει με λυρακη για να ριξουν πηλαδακη. δεν μου λένε τίποτα.

επισης το οτι πιστεύεις οτι είναι ίδιο ο μπεος με τον οποιοδήποτε, με σκοτωνει :stuck_out_tongue:

3 χρόνια από τον τραγικό θάνατο του Παναγιώτη Μπαχράμη

Παρασκευή 13/08/10

Σοκ στο χώρο του ποδοσφαίρου! Νεκρός είναι ο ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Μπαχράμης καθώς χτυπήθηκε από ταχύπλοο την ώρα που ψάρευε στην Καλαμάτα, την Παρασκευή ( 13/8 ). Σε επικοινωνία που είχε το exedrasports.gr τόσο με το Λιμεναρχείο όσο και με το Γενικό Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας, αμφότεροι επιβεβαίωσαν το τραγικό αυτό συμβάν. Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 19.30.

κριμσον σε ματς με την Παναχαική στο Αλκαζάρ δεν έβαλε το πέναλτυ στα τελευταία λεπτά που επί της ουσίας κλείδωνε την άνοδο?

μετα απο 4678296432 ωρες δουλειάς σε 5 μέρες δεν ξερω καν ποιο είναι το έμβλημα της ομάδας. θα επανέλθω

*δούλεψα και εγω 5 μέρες σερι και το έκανα ζήτημα. :stuck_out_tongue:

καφέ πότε θα κεράσεις? τώρα ευκαιρία που έχεις λεφτά :p:p

Shadow Gallery 13 October,
Fates Warning -. 20/10/13 Athens
grandloom Thessaloniki (GRE) Thu. 24 Oct.
mayfair
soyl cages

• αγγλια.

κατάλαβες…

κατάλαβα. τη γλεντάς τη ζωή σου! :stuck_out_tongue:

Εχουμε και Rotting Christ 7 σεπτέμβρη ρε!!

Στα της ΑΕΛ τώρα.

4 μεταγραφές ανακοινώθηκαν σήμερα.
Επέστρεψαν πλιάγκας:lol: και αραμπατζής. Και πήραμε τον Χρήστο Μήτση που αγωνίστηκε πέρυσι στη Ν. Βόλου και τον τερματοφύλακα Γιώργο Σικαλιά που πέρυσι αγωνίστηκε στον Ηρακλή Ψαχνών.

Ντάξει. δεν είναι και άσχημες μεταγραφές.

!!! γυρισε ο αραμπατζής που δεν τον πληρωναμε!!???
για γ εθνικη ειναι μια χαρα οι κινησεις. νεμπε να μεινει

*οι rotting christ εχουν ιστορια απο πισω…αργοτερα…

Η ΑΕΛ ανακοινώνει την συμφωνία με την κορυφαία εταιρεία αθλητικής ένδυσης στον κόσμο ΝΙΚΕ για το αθλητικό υλικό της ομάδας μας.
Οι εμφανίσεις θα είναι τρεις:

1. Λευκή με Βυσσινί ρίγα,

2. Βυσσινί με Λευκή ρίγα και

3. ακριβές αντίγραφο της φανέλας κατάκτησης του πρωταθλήματος 1988.
    Η εμφάνιση αυτή θα υπάρχει και θα συνοδεύει κάθε αγωνιστική περίοδο την ομάδα μας για πάντα.
    Θα χρησιμοποιείται κατά της διάρκεια της χρονιάς στις μαύρες επετείους του χαμού όσων
    θυσίασαν την ζωή τους για το μεγαλείο αυτής της ομάδας

ε βάλε και την φωτό ρε!

!! δεν ήξερα οτι υπάρχει! και πολυ αμφιβάλω οτι είναι όντως αληθινή.
ισως μακετο απο φανμποι, που ελεγε και ο σιμητης

αφού ταιριάζει στην περιγραφή ρε

και εγω μπορώ να το κανω αμα μου δώσεις την περιγραφή. δεν γίνεται σήμερα να συμφωνήσαν και σήμερα να έβγαλε η εταιρία μακέτα για την φανέλα. δεν είμαστε η μπαρτσελονα. μια ομάδα στην γ εθνικη ελλαδος ειμαστε

είπες κάτι?? :p:p

axaxaxaxaxaxaaxa

κλείνει λέει ο Κυριακίδης. αρνήθηκε πρόταση της Νίκης Βόλου και έρχεται να υπογράψει κλειστό 3ετές με την ΑΕΛ.

όντως ή γελάμε?? :stuck_out_tongue: