ΑΕΛ

ναι!. εμεινε και ο νεμπεγλερας! καλα παμε!

γύρισε ο κυριακιδης και πήραμε και στεφανιδη απο ηρακλη(δεν τον ξερω. [B]nightsky[/B]??)

…εγώ δεν υπέργαψα πουθενά:p :slight_smile: :!:

:lol::lol::stuck_out_tongue:

Μετά από 5 χρόνια και τεχνικός διευθυντης στην ομάδα… :stuck_out_tongue:

Οπως επίσης είναι κοντα και αγρίτης, ουρτάδο

που δεν κοιμάται [B]πότε [/B]λέει. που κοιμάται πότε πότε μαλλον ηθελε να πει

αυτος ηταν στον αστερα τριπολης γενικος διευθυντης? τους αργεντινους αυτος τους φερνει? :stuck_out_tongue:

ναι εκει ηταν. δεν ξερω αν τους εφερε αυτος :stuck_out_tongue:

μέχρι στιγμής έχουν αποκτηθεί οι: Χρήστος Μήτσης (αμυντικός), Δημήτρης Πλιάγκας (επιθετικός), Νίκος Αραμπατζής (αμυντικός), Γιώργος Σικαλιάς (τερματοφύλακας), Γιάννης Βοσκόπουλος (αμυντικός), Γιώργος Σιάκκας (μέσος), Κωνσταντίνος Πάνος (αμυντικός), Γιάννης Παπαϊωάννου (επιθετικός), Νέστωρας Στεφανίδης (επιθετικός) και Ηλίας Κυριακίδης (μέσος).

Επίσης στην ΑΕΛ συνεχίζει ο αρχηγός Κώστας Νεμπεγλέρας που απέδειξε για μία ακόμη φορά πόσο πολύ δεμένος είναι με αυτή την ομάδα και παραμένει πιστός της άσχετα εάν έχασε πολλά λεφτά από τη διοίκηση Πηλαδάκη, ενώ είχε πολλές προτάσεις από άλλες ομάδες με πολύ περισσότερα χρήματα από αυτά που θα πάρει. Τα βυσσινί θα συνεχίσουν να φορούν και οι Μούτσα Μπλέντι και Νίκος Καρανίκας.

Βέβαια η ενίσχυση της ΑΕΛ δε σταματά εδώ. Οι επαφές με παίκτες συνεχίζονται και το βάρος έχει πέσει κυρίως στη στελέχωση της μεσοεπιθετικής γραμμής με τις περιπτώσεις των Αγρίτη και Ουρτάδο να παραμένουν στο προσκήνιο.

9 την τεταρτη στο αλκαζαρ η πρωτη

στην επιθεση αγριτης και…

Καλος ειναι.

λιτος και απέριττος:p

Ε ναι.

κουγιας -θεος.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την μεταγραφή του Δημήτρη Γκούρτσα στο φίλο και ιστορικό σωματείο της Λάρισας.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θέλοντας να βοηθήσει την ιστορική Λάρισα να επανέλθει στην φυσική της θέση αποφάσισε την παραχώρηση του Δημήτρη Γκούρτσα σε αυτήν και όχι σε άλλες ΠΑΕ που τον ζητούσαν ως δανεικό.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή διατήρησε το 50 % των δικαιωμάτων του Δημήτρη Γκούρτσα σε περίπτωση μεταγραφής του είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή αποφάσισε αυτήν την μεταγραφή για να ικανοποιήσει και το αίτημα του Δημήτρη Γκούρτσα να είναι κοντά στην οικογένεια του και δεν τον παραχώρησε σε ιστορική ΠΑΕ η οποία μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Super League αποδεικνύοντας ότι η σχέση με τους ποδοσφαιριστές της είναι ανώτερη των χρημάτων».

.

Ξεκίνησαν οι επαφές της Α.Ε.Λ. με το συνδρομητικό κανάλι του ΟΤΕ TV για κάλυψη των εντός έδρας αγώνων.

ειχε οχι ο [B]αγριτης [/B]αλλά ο [B]Inácio Piá[/B] απο ναπολι ηταν στην πρώτη σήμερα! τραβούσε βίντεο τον κόσμο! κοντά σε συμφωνία για 2 χρόνια!

ο κόσμος κλασικά. νόμιζε οτι σήμερα είχαμε τελικό champions league και έκανε σαν χαζος. ΠΑΜΕ ΜΩΡΗΤΡΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
(να μην καταστρεφαμε τον στίβο και το χορτάρι με τις κροτιδες-τερατα και τις φωτοβολίδες, καλά θα ήταν.)

χωρίς παίχτες , χωρίς ιδιοκτήτη, χωρίς γήπεδο, χωρίς τίποτα, σε γ εθνική.

:bye:[B][SIZE=“7”]ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ![/SIZE][/B] :bye:

[B]http://youtu.be/yeriVrLcQB8
[/B]*00:01-01:20 συνθηματα.
01:21-02:20 υποδοχή ομάδας :!: [B]ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ[/B] ειπαμε? 8)

ξαναβγαίνει ο χουλιγκάνος που κρύβει μέσα του ο κρίμσον! :stuck_out_tongue:

«Η Αθλητική Ένωση Λάρισας ? ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή [B]João Batista Inácio[/B] γνωστός επίσης ως [B]Piá[/B]. Ο Piá γεννήθηκε στις 22 Μαρτίου 1982 και έγινε γνωστός από την επιτυχημένη θητεία του κυρίως στην ομάδα της Νάπολι (2005-07) αλλά και σε άλλες γνωστές ιταλικές ομάδες όπως η Αταλάντα, η Τορίνο και η Λέτσε. Ο ποδοσφαιριστής θα μεταβεί σήμερα στην Ιταλία και θα επιστρέψει στην Ελλάδα τη Δευτέρα 26/8, οπότε και θα μεταβεί απευθείας στο Καρπενήσι για το στάδιο της προετοιμασίας».

[B]Με το στόμα? ανοιχτό έμεινε ο Ινάσιο Πιά στην «πρώτη» της Λάρισας κι όπως υποστήριξε στο Onsports, θέλει να σκοράρει για να βοηθήσει τους «βυσσινί» να επιστρέψουν άμεσα εκεί που τους αξίζει.[/B]

Έχοντας αγωνιστεί στο? καυτό «Σαν Πάολο» της Νάπολι, σίγουρα δεν είναι εύκολο να εντυπωσιαστείς από άλλους οπαδούς και άλλες έδρες. Ο Ινάσιο Πιά ωστόσο έπαθε? πλάκα με αυτό που αντίκρισε προχθές στην πρώτη προπόνηση της Λάρισας, όπου το «παρών» έδωσαν 3000 και πλέον φίλοι των «βυσσινί». Ο Βραζιλιάνος στράικερ αποτελεί τη «βόμβα» του καλοκαιριού για την ΑΕΛ και τον πρόεδρό της, Βαγγέλη Πλεξίδα, και κάνει τις πρώτες του δηλώσεις στην Ελλάδα στο Onsports, λέγοντας ότι θα δώσει τα πάντα για τον κόσμο και την ιστορία της ομάδας?

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που είμαι εδώ. Μίλησα με τον πρόεδρο και το πλάνο που είχε με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. Γνωρίζω πως η Λάρισα έχει ένα παρελθόν και μια ιστορία γεμάτη δόξα και διακρίσεις και στόχος μας τώρα είναι να την επαναφέρουμε γρήγορα στη Super League. Ειμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε αυτή την ομάδα, μου αρέσει πολύ και η πόλη από όσα έχω δει ως τώρα», ήταν τα πρώτα λόγια του Ινάσιο Πιά.

[I]Πώς ήταν όμως η εμπειρία του από την «πρώτη» της ομάδας, την οποία και παρακολούθησε;[/I] «Ήταν κάτι φανταστικό. Κατάλαβα αμέσως πόσο σημαντική είναι η ΑΕΛ για όλη την πόλη της Λάρισας. Οι οπαδοί της ομάδας είναι μοναδικοί. Είναι απίστευτοι. Θέλω πολύ να παίξω μπροστά στον κόσμο της ομάδας και να σκοράρω όσο περισσότερο μπορώ για να βοηθήσω τη Λάρισα να πετύχει τους στόχους της», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

[B]«Έχω παίξει μπροστά σε πολύ φανατικούς οπαδούς. Αυτό που συνάντησα στην πρώτη προπόνηση της Λάρισας μπορώ να το συγκρίνω μόνο με τη Νάπολι. Το «δέσιμο» του κόσμου με την ομάδα, και της ομάδας με την πόλη που εκπροσωπεί, το είδα μόνο εδώ και στη Νάπολι»![/B]

Όσο για το αν είναι έτοιμος; «Είμαι απόλυτα έτοιμος. Θέλω να προσφέρω στη Λάρισα και να σκοράρω για να καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας και να γεμίσουμε χαρά τους οπαδούς μας».

αντε να δούμε τι ψάρια πιανεις

[B] Ο Ιγκόρ Κόϊτς συμπληρώνει το πάζλ των μεταγραφών της Α.Ε.Λ.
[/B]
Ο Ιγκόρ Κόιτς ο γιός του Βλάνταν, που έπαιξε στους “βυσσινί” στα τέλη του προγούμενου αιώνα

είναι τελικά ο ?εκλεκτός? των ανθρώπων της Α.Ε.Λ. για τη θέση του μπαλαντέρ τη φετινή σεζόν.

Ο Σέρβος επιτελικός μέσος είναι και η τελευταία μεταγραφή του Κώστα Παναγόπουλου και θα έχει το ρόλο του [B]δημιουργού των ευκαιριών για γκολ της “βασίλισσας”.[/B]

Ο Κόιτς, γεννημένος στις 9 Ιουλίου1990, είναι "δεκάρι?, δεξιοπόδαρος και αγωνιζόταν εδώ και [B]πέντε χρόνια[/B] στον Πιερικό όπου είχε συνολικά [B]38 συμμετοχές[/B] με [B][U][SIZE=“4”]μία ασίστ[/SIZE][/U][/B] στο ενεργητικό του.

Την μεταγραφή επιβεβαίωσε στο Crimson Scorer απόψε το βράδι, ο γενικός διευθυντής της Α.Ε.Λ. Νίκος Γαλανακόπουλος.

αχμ…

:lol: :lol: :lol:

δεκάρι παλιάς κοπής…