Δεν μου πεφτει λογος,αλλα παρτε Δωνη να (ξανα)δειτε ασπρη μερα,ακου που σου λεω!
Λοιπόν, η αελάρα με έχει στείλει πολύ κουβά φέτος και την είχα για να κοντράρει με δύναμη την 5η θέση πριν αρχίσει το πρωτάθλημα. Κρίμας.
Φιλαρακι,η 5η θεση ειναι ηδη ρεζερβε απο αλλη θεσσαλικη ομαδα.:D:p
AEL FC ARENA
AEL 1964 ARENA
LARISSA FC ARENA
CRIMSON PARK
QUEEN AEL PARK
AEL PALACE
crimson να φανταστώ ποιο διαλέγεις…?
αελ παλάς
:lol3:
γιατι ντε και καλα πρεπει το ονομα να ειναι αγγλικο ρε…crimson park, queen ael park (!!) και queen’s park rangers…ελεος ,δεν πανε καλα
ας το πουν αελ 1964 η λαρισα αρενα, τα πιο σοβαρα μου φαινονται
προτεινω λαρισα ρικελμε αρινα… και αν την φερουν και στα εγκαινια…
^ χαχαχαχχαχαχαχαχαχα0χα
έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν πως η [B]queens park rangers[/B] και η [B]crystal palace[/B] λόγο της υπερβολικά υψηλής φορολογίας στο νησί συγχωνεύτηκαν και η βάση τους θα είναι στη λαρισα…
*η ομάδα της λαρισας θα παίζει στο γήπεδο του απολλων λαρισας αφού ετσι και αλλιώς δεν θα πηγαίνουν και πάνω απο 3.500 άτομα…
[COLOR=“Purple”][SIZE=“7”][B]AEL PALACE[/B][/SIZE][/COLOR] #-o:lol:#-o:lol:#-o:lol:#-o:lol:
*για γέλια το όλο θέμα…όπως ολα τα θέματα της λαρισας…ξένο όνομα λες και είμαστε στην αγγλια…θα φεύγει ο άλλος απο τα τσίπουρα και θα λέει πάμε στο park… φορ δε πουτσ γιου αρ
κοίτα ο ιδανικό όνομα ειναι queen of plain
αλλα και το αελ palace εχει τη χαρι του γιατι το βράδυ μπορει να γίνεται και σκυλάδικο…
:lol::lol:
αελ palace…πρεπει να πας…
:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:
Λαρίσα Ρικέλμε
Στο γήπεδ’ όλοι θέλ’με!
μπράβο στην αελαρα και στον κωστη πηλαδακη που στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε κάνει τον κόσμο να γελάει…
Λοιπον διαλεγω Crimson Park!!!
Φορος τιμης στον Αελαρα Crimson Idol!!!
Aς φτιαχναμε κι εμεις γηπεδο και το ονομα ειναι ετοιμο,Achillea (Berna)Mπεου Arena!!!
χεσε μεσα
γιατι δεν το λενε γηπεδο νεαπολης ξερωγω? το κλειστο διπλα για παραδειγμα γιατι το λενε ολοι ετσι? μια χαρα σοβαρο ονομα
(και μην πεις ανηκει στο δημο, γιατι ενα σωρο αλλα γηπεδα ειναι ιδιωτικα και εχουν παρει το ονομα της περιοχης στην οποια βρισκονται)
και γενικα δηλαδη δεν μου ερχεται κανενα γηπεδο στο μυαλο , που παρολο ιδιωτικο, εχει το ονομα της ομαδας που παιζει (ισως καπως city of manchester, αλλα και παλι παντα χαζο το θεωρουσα σαν ονομα γηπεδου)…συνηθως ονομαζονται ειτε με βαση την τοποθεσια, ειτε χορηγο, ειτε προς τιμην καποιου
η τελοσπαντων, ας το πει γηπεδο λαρισας χωρις αρενες και κουραφεξαλα, τι βλακειες ειναι αυτες? καλα λες κιολας, θα ειμαστε απο τσιπουρα και θα λεμε παμε στο ΚΡΙΜΣΟΝ ΠΑΡΚ η στο ΚΟΥΗΝΣ ΑΕΛ ΠΑΡΚ… και απο τσιπουρα να μην ειμαστε δηλαδη θα γελαει ο κοσμος
The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 5 characters
Γιδοτύρι παλας είναι ένα όνομα της προκοπής
Ή “Στάνη παλας”
το γήπεδο θα ονομαστεί [B]L.A rissa arena[/B]
Eλε ρε φιλε τωρα,μην ξηγιεσαι ετσι.Ουτε εγω που ειμαι Βολιωτης δεν τα λεω αυτα.
Ας ειχαμε ολες οι υπολοιπες ομαδες την προεδραρα και τα @…@ της προεδραρας της Α.Ε.Λ να εκανε αυτα που κανει κι ας μας κοροιδευαν.
Μπραβο στη Λαρισα που σε αλλον ενα τομεα ειναι μιλια μπροστα απο καθε αλλη επαρχιακη πολη.(Για να μην μιλησω για το ποσο μπροστα ειναι στις συναυλιες …)
Νομίζω ότι είναι προφανές ότι κάνω πλάκα…αν δεν είναι τότε λάθος μου.