ΑΕΛ

Ρε συ ημουν σιγουρος οτι κανεις πλακα,οκ.Απλα ρε παιδι μου λεω μην τυχον το παρει στραβα κανεις απο τους Λαρισαιους εδω περα.
(Κατσε να δεις τι θα γινει απο πλευρας μηνυματων και posts την αλλη εβδομαδα που παιζουμε μεταξυ μας.Ολος ο Βολος δω και μια βδομαδα ζει πραγματικα γι αυτο το παιχνιδι.Στα τοπικα καναλια,που καποια ειναι κοινα ,λενε αυτοι τα δικα τους,λεμε εμεις τα δικα μας.Χαμος.Ελπιζω απλα να μεινει το θεμα εκει και να μην εχουμε ιστοριες,που μεταξυ μας πολυ τις φοβαμαι.3.200 εισιτιρια εδωσε στους Λαρισαιους η προεδραρα μας.Για να δουμε)

:blink:

πότε έγινε αυτό με τα εισιτήρια…?
δεν πρόλαβα να πω, πως είναι λάθος να πάρει εισιτήρια η λαρισα…
κρίμα είναι να τιμωρηθούμε και δυο ομάδες…η μια πάει πολύ καλά και η άλλη προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της…

*ρε κάντε όσο πλάκα θέλετε…απο την στιγμή που τα λέμε και από μονοί μας δεν τρέχει τίποτα…
έκανα σήμερα γκάλοπ σε οποίον ξέρω στη λαρισα…η μισοί γελούσαν και οι άλλοι μισοί έβριζαν…

Το πεταλο προς περιφερειακο χωραει 3.500.Ο Μπεος θα δωσει 3.200,τον ακουσα στον Nova Sport FM που το ειπε ο ιδιος.Κι εγω φοβαμαι οτι θα γινουν μαλακιες και δεν θελω καθολου.Παρεμπιπτοντως θα ερθεις Crimson?

Οχι φίλε [B]jiopas[/B]…εδω δεν μπόρεσα να πάω σε shadow gallery, στον πόλεμο θα πάω.?

βλέπω να τιμωρούνται και οι δυο…

Τελικα τα πραγματα αλλαξαν

http://www.paeolympiakosvoloufc.gr/index/

δεν ξέρω τι στάση κράτησε(:-k) για τον δεύτερο γύρο αλλά πάλι καλά που δεν πήραμε εισιτήρια…έτσι μπορείτε να χαρείτε την νίκη σας πιο άνετα…:smiley:

κερδισατε πεναλτυ :frowning: [SPOILER]και το χασατε :vibrate: :smiley: :bounce: :stuck_out_tongue: :yahoo: :bleh: =D> :har:[/SPOILER]

[SIZE=“4”][B]GOOOOOOOOOAAAAAAAAAALLLLLLLLLL[/B][/SIZE]
ιν γιορ φεισ μπιτσιζ

[SIZE=“4”][B]GOOOOOOOOOAAAAAAAAAALLLLLLLLLL[/B][/SIZE]
και δευτερο

:lol::lol::lol:

για τον αστέρα

καλά ρε [B]JTN[/B] … είσαι σίγουρος για τον τερματζη σας ότι δεν είναι και τόσο καλός…?? τι άλλο να κάνει ο άνθρωπος??

αμα ήμουν ο βλαχος θα έδινα συγχαρητήρια παντού…αλλά θα τους έβαζα και για μια ολόκληρη βδομαδα να κάνουν τελειώματα…για το θεό…!! 5 φορές βρέθηκαν με τον τερματζη έσκαβαν την μπάλα…:? βάλτε 5-6 γκολ μωρεεεε

ο βλαχος παραδέχτηκε οτι είναι πέναλτι το πέναλτι της λαρισας και οτι διαμαρτυρήθηκε για χέρι στην προηγούμενη φάση , το οποίο και αυτό δεν ήταν… ζήτησε συγγνώμη απο τον κόσμο και όλα ωραία…

πολύ ωραία έβγαινε ο αστερας μπροστά…και εξήγησε το πως ο βλαχος…πάει με σχέδιο…ωραίος…

*λαρισα? ποια λαρισα??

Τάκης Λεμονης για ΑΕΛ λένε στο ράδιο

crimson εστι οπως πάτε θα εχετε το καλύτερο γήπεδο στην β(queen ael park βέβαια):stuck_out_tongue:

το είχαμε πει πέρυσι οτι κάποτε θα έχουμε το καλύτερο γήπεδο στην β’ εθνική…ε, ήρθε η ώρα…

οτι να ναι… άμα δω τακη λεμονη και σέντερ φορ χαριστεα θα πεθαίνω…
το πρόβλημα τις λαρισας ειναι στον σεντερ φορ…δεν κάνει ο κουζεν για το παιγνίδι της…θέλει παίχτη σαν τον μιραλας…(όχι σε αξια ρε)

[B]Λαϊκά δικαστήρια στη Λάρισα[/B]

Η ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης ξεχείλισε το ποτήρι στη Λάρισα. Οι φίλαθλοι των «βυσσινί» δεν άντεξαν ακόμα μια κακή εμφάνιση και μια ήττα και έτσι έστησαν λαϊκά δικαστήρια έξω από τα αποδυτήρια.

Τα συνθήματα για τον Γιάννη Παπακώστα και τους παίκτες του έδιναν και έπαιρναν, με αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές να μείνουν κλεισμένοι στα αποδυτήρια. Επεισόδια δεν υπήρξαν καμία στιγμή, όμως η ατμόσφαιρα ήταν τεταμένη.
Όταν ο αγανακτισμένος κόσμος άρχισε να αποχωρεί, τότε και οι ποδοσφαιριστές έφυγαν από το γήπεδο.

Αργά το βράδυ της Κυριακής θα υπάρξει ραντεβού του κ. Παπακώστα με τον Κώστα Πηλαδάκη για να συζητήσουν για το τι μέλλει γενέσθαι. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ειλημμένη απόφαση του Έλληνα τεχνικού να παραιτηθεί. Το σίγουρο είναι πως μετά το τέλος της συνάντησης θα λυθεί το «μυστήριο» με την παραμονή ή όχι του Γιάννη Παπακώστα στον πάγκο της Λάρισας.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο κ. Πηλαδάκης, τόνισε: «Δεν πρέπει να δρούμε εν βρασμώ ψυχής, χρειάζεται να ηρεμήσει η κατάσταση, να αφήσουμε τον χρόνο να μας δώσει τη δυνατότητα να σκεφτούμε τα πράγματα όσο το δυνατόν καλύτερα.

Έχω λάβει τις αποφάσεις μου και να ξέρετε ότι θα τις γνωστοποιήσουμε πριν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου. Πιστεύω ότι η ψυχολογία παίζει σημαντικό ρόλο και εμάς μας λείπει μία νίκη

Είναι ενδεικτικό ότι λίγο πριν τις 10 το βράδυ ο Κώστας Πηλαδάκης εξήλθε των αποδυτηρίων και κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητό του, ακούγοντας από τους φιλάθλους τα παράπονά τους «πρόεδρε, δεν αντέχουμε άλλο. Έχουμε γίνει περίγελος» ήταν μερικές μόνο από τις ατάκες που ακούστηκαν από τους «βυσσινί» φιλάθλους.

[B]Ένας μάλιστα εξ αυτών, τον πλησίασε πριν αυτός μπει στο αυτοκίνητό του και του είπε «είμαι κάτοχος διαρκείας και θέλω τα λεφτά μου πίσω» και τότε ο Κώστας Πηλαδάκης, έβγαλε χρήματα και του τα έδωσε?[/B]

http://contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Larisa/293108.html

Μπορεί να κάνει καλή δουλειά στη Λάρισα:):!:

δεν υπαρχει κατι να πεις για αυτην την ομαδα…ο παπακωστας δεν νομιζω να φυγει τωρα, δεν πειραζει παμε τον ιανουαριο να σωσουμε την ομαδα, το χουμε μαθει

αυτα παθαινεις οταν κανεις καλοκαιρινο ‘προγραμματισμο’ με λογικη τσιρκου και αυτη τη στιγμη σου κανουν κουμαντο οι παικτες

σαββατο βράδυ φεύγει ο παπακωστας…
αλλά δεν βλέπω να αλλάζει και κάτι…

η αληθεια ειναι οτι εχει βελτιωθει αρκετα και αυτο ειναι δουλεια του νεου προπονητη τερματοφυλακων που εχουμε,ο τζερι ουγκεν αν εχεις ακουστα,εφερε ενα [B]κανονι[/B]
και τους προπονει,και μπαλες τζαμπουλανι σε περιπτωση που η μπαλα κοντραρει.
ο λογοι που δεν μου αρεσει εμενα ειναι οτι ειναι ασταθης,εχει/ειχε πολυ κακες τοποθετησεις,ειναι γκαφατζης,πολλες φορες ενω μπορει να μπλοκαρει την μπαλα προτιμα να αποκρουσει θεαματικα και επειδη εχουμε εναν πολυ καλυτερο [U]ελληνα[/U] τερματοφυλακα τον αναστασοπουλο

καλα σε μια φαση που βγηκε ο αρας μονος του και την εσκαψε οπως βαρανε τα παιδια του νηπιαγωγειου τραβουσα τα μαλλια μου

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10530&subid=2&pubid=76946657

ναι ρε το ξέρουμε αυτό…
την άλλη δευτέρα ανακοινώνεται ο προπονητής…

Βλεπεις να ερχεται ο Sir Takis?

Aντε βγαλε ακρη.
Παντως επειδη πηγαινοντας στη δουλεια ακουω διαρκως Nova Sport Fm,αλλα και οταν ειμαι σπιτι,παιδια εδω στο Βολο κανεις δεν ασχολειται με τιποτε αλλο ,παρα μονο με το παιχνιδι με τη Λαρισα.Ο Μπεος εχει τρελλαθει να βγαινει στο ραδιο και να λεει τα δικα του.
Παντως πραγματικα οταν τον ακους σε φτιαχνει ο ατιμος,σε κανει να πιστευεις οτι εισαι φιλαθλος της Real.
Στη Λαρισα ρε συ Crimson,τι γινεται?Το παιχνιδι το αντιμετωπιζετε σαν αλλο ενα παιχνιδι η κι εκει βγαινουν(οπως κι εδω) στο ραδιο διαφοροι γραφικοι και δυναμιτιζουν το κλιμα?

μάλλον :?

αν συνεχίζει και αυτός να παίζει με σεντερ φορ τον κουζεν το ίδιο πράγμα θα γίνεται…
επίσης αν φέρουν και τίποτα χαριστεα που ακούγεται θα γίνω ολυμπιακός βόλου…ετσι και αλλιώς κοντά ειναι ο βολος…μια βολτίτσα εκει στα τσιπουραδικα και μετά γήπεδο…

Δεν σε προλαβα .Δωσε απαντηση και στο παραπανω γιατι εκανα editing.
Xαριστεας???
Ελα Βολο.Τσιπουρα στον ‘‘Kαβουρα’’ και μετα Old Traford(Kατα κοσμον Πανθεσσαλικο)