ΑΕΛ

ήρθε λαρισα, συμφώνησε με πηλαδακη…
μάλλον για να βοηθήσει περισσότερο και όχι για μόνιμος…
για τον αγώνα με τον παοκ και σαν βοηθός για λίγο καιρό σε ξένο προπονητή που έχει κάνει premier league(αν έρθει τελικά)

αλλα μετά απο ενα κύμα(καμία υπερβολή) αντίδρασης με απειλές, με βρισίδια, με σχέδια για φασαρίες πήγαν 100ατομα στο ξενοδοχείο που ήταν ο δερμιτζακης και του έδωσαν κάτι σελίδες με υπογραφές που του ζητούσαν να φύγει απο την λαρισα…

αυτός τους ειπε οτι πρόθυμος να συζητήσει μαζι τους οτι πρόβλημα έχουν, αλλά αυτοί είπαν οτι δεν θέλουν να συζητήσουν μαζί του και να πάρει το αυτοκίνητο του και να φύγει…!!!

τηλεφώνησε στον πρόεδρο, τον ρωτησε τι θα γίνει, ο προεδρος ζήτησε συγγνώμη και χάλασε η συμφωνία…
γελάει ο κόσμος δηλαδή…

και τωρα χωρις προπονητή, χωρίς επιθετικούς(άντε ένας στο ροστερ αλλά κουτσός μακινουα), και με εναν παοκ να θελει τους 3 βαθμους…(οχι οτι πριν δεν τους ηθελε…)

θέλω να δω συμπεριφορά όταν ας πούμε ο γκαρσια θα εκτελεί πλάγιο και στα 7 μετρά είναι ο οπαδός-κάφρος…
ο θεός βοηθός λέμε

και συνεχίζω να λέω, οτι όταν εχει δίκιο ο πρόεδρος είμαι 100% μαζί του…αλλά και όταν για 7 χρόνια κάνει τα ίδια λάθη θα είμαι εναντίον…
πάντως αν δω τίποτα βλακείες απο οπαδούς την κυριακη, θα είναι το μοναδικό ματς που θα πάω…δεν κάναμε γήπεδο για να γίνουμε κάφροι…

*Κωνσταντινίδης , εγγύηση ρε συ

Μμ, κατάλαβα.
Για να τα λέμε όλα όμως, άμα ερχόταν για προσωρινός δεν θα έκανε τίποτα, και θα ήταν και κακό για την καριέρα του.

Όσο για τα πέταλα ειδικά του γηπέδου, καλό θα είναι(=πρέπει) να μπει πλεξιγκλας ΚΑΙ δίχτυ. Όπως στο καραϊσκάκη ένα πράμα

*έχω άλλα 2 στο ψυγείο =P~

είπαν οτι θα μπουν…
απλά είμαι πολύ απαισιόδοξος αν γίνει πριν το ματς με τον παοκ…

[SPOILER]τυχερε[/SPOILER]

Πιστεύω το ξέρεις ότι έχει και Σαλόνικα… :wink:

[B]Τελειώνει του προπονητή. Φήμες για Στράχαν[/B]
[B]
Στην τελευταία φάση μπαίνει η αναζήτηση προπονητή στην ΑΕΛ, μετά τις συζητήσεις του Κώστα Πηλαδάκη με γνωστό τεχνικό το μεσημέρι της Τετάρτης. Φήμες για Γκόρντον Στράχαν.[/B]

Από την Αγγλία με αγάπη…

Ο προπονητής με τον οποίο φαίνεται πως οι διαπραγματεύσεις πάνε καλά έχει πλούσιο βιογραφικό από το Νησί (Αγγλία), είναι έμπειρος και φυσικά έχει κατακτήσει τίτλους. Φήμες θέλουν το όνομα του πρώην προπονητή της Σέλτικ, Γκόρντον Στράχαν, να είναι εκείνο του “εκλεκτού”, χωρίς ωστόσο να είναι βέβαιο.

Όπως και να έχει ακόμα και ο Ζοσέ Μουρίνιο να έρθει τώρα στους βυσσινί, είναι λίγο δύσκολο να μπει στο… κλίμα μέσα σε λίγες ημέρες. Στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ πάντως, ο Κώστας Κατσάρας (βοηθός του Παπακώστα) θα βρεθεί στον πάγκο.

Ναι ρε, απλά της λαρσ’ας είναι καλύτερο για κάποιο λόγο :stuck_out_tongue:

Mπας και είναι ιδέα σου; Πάντως και του εδώ είναι εκπληκτικό :slight_smile:

Ναι είναι, τον προηγούμενο μήνα έφαγα.αλλά της λάρισσας είχα δοκιμάσει πρώτα. ίσως για συναισθηματικούς λόγους :-s :stuck_out_tongue:

Με λειψη αμυνα θα κατεβουμε και μεις νταξει μη μασας crimson
Αλλα νταξει δεν δεχομαι την ηττα με την καμια

[SPOILER]Στο Πανοραμα παντως εχουμε φοβερα τρίγωνα
εδιτ: Οπα για μιλφειγ λετε σεις[/SPOILER]

νταξει, τι να πω τραγελαφικα πραματα…ουτε εγω τον ηθελα το δερμιτζακη, κυριως γιατι δε χρειαζομαστε και αλλον ελληνα απειρο, προτιμω να αναλαβει την ομαδα καποιος ξενος με ονομα και εμπειρια που να τον σεβονται και οι παικτες (ο στραχαν ειναι καλη περιπτωση), πραγμα που με τον παπακωστα προφανως δεν εγινε και σε συνδυασμο με την ελλειψη πειθαρχιας απο πλευρας διοικησης ειχε καταστροφικα αποτελεσματα

αλλα να κανουν κουμαντο στην ομαδα 100 ατομα ειναι τραγικο…τελοσπαντων ας κατσει οποιος να ειναι, παση θυσια 3 βαθμους να παρουμε (και γενικοτερα να αρχισουμε τις νικες) και τα αλλα δεν με ενδιαφερουν καθολου

Πάντως πρέπει να είστε εκτός πραγματικότητας εάν νομίζετε οτι 100 δεν θέλανε τον δερμιτζάκη και ο κακόμοιρος Πηλαδάκης συναίνεσε . Το ξαναποστάρω γιατί συνεχίζονται να γράφονται λαλακίες για τους οπαδούς της ΑΕΛ .

[B][B]Originally Posted by crimson_Idol [/B]
έχουν ήδη επικοινωνήσει με τον πρόεδρο οπαδοί και μίλησαν πολύ άσχημα για την επιλογή του…

σε γνωστό φόρουμ οπαδών της λαρισας πέφτουν πολύ χοντρά βρισίδια, οπως και απειλές για το τι θα γίνει την κυριακη έτσι και είναι ο δερμιτζακης στον πάγκο…!!
*το 1/100 να γίνουν από αυτά που λένε θα έχουμε πολύ φασαρία…

μπράβο καγκουροι…0 συμπαράσταση όταν η ομάδα είναι στο πάτο…νομίζουν οτι η επιλογή δερμιτζακη μικραίνει την λαρισα…εμείς την μικραίνουμε[/B]

Για ποιό φόρουμ μιλάς; Κάγκουροι αυτοί που πηγαίνουν σε όλα τα Γήπεδα που αγωνίζεται η ΑΕΛ , που έχουν φάει σκατά και τον τελευταίο 1,5 χρόνο ανέχονται την μία μαλακία του Πηλαδάκη πίσω απο την άλλη; Μετά τις επιλογές ουζουνίδη , παπακώστα που ήταν αποτυχημένες , ενώ βρισκόμαστε στην τελευταία θέση να θέλει να φέρει τον δερμιτζάκη; Πλάκα κάνουμε τώρα; Δεν ντρέπεται να μιλάει έτσι για τους οργανωμένους που πάντα για το καλό της ΑΕΛ κάνανε τουμπεκί και έφτασε μεγάλη μερίδα της πόλης να τους αποκαλεί πηλαδάκια;

Παιδια ο Strachan ειχε κανει φοβερη δουλεια στην Celtic!!
Πολυ καλος προπονητης!!

ρε συ αφού προσέχω τι λέω…
δεν είπα οτι 100 δεν τον θελαν…σχεδόν όλοι δεν τον θελαν…
αυτοί όμως που πήγαν στο ξενοδοχείο το βράδυ ήταν 100…
αυτοί οι 100 δεν έχουν καμιά εξουσιοδότηση απο τον λαό της λαρισας να πάνε και να κανονίζουν το ποιος θα προσλαμβάνεται και ποιος θα απολύεται…
να είναι εναντίων ναι, να βγάζει ανακοινώσεις ναι, να αρνείται να παει στο γήπεδο γιατι η ομάδα εχει κάποιον ανεπιθύμητο στον πάγκο ναι…αλλά να μου λες ότι εσύ εκφράζεις έμενα και τον καθένα λαρισαιο, είναι τουλάχιστον αστείο…

ποιος σου ειπε οτι εγω θέλω να χαρακτηριστώ απο τις μαλακίες αυτόν τον 100???
νομίζεις οτι δεν υπήρχε άλλος τρόπος να φύγει ο δερμιτζακης?? ή νομίζεις από την δευτέρα δεν θα είναι στον πάγκο της λαρισας?? το μόνο που κατάφεραν είναι να έρθει να δουλέψει με περισσότερη πίεση απο πριν…αυτό δηλαδή που προσπαθούσαμε να αποφύγουμε με την αποχώρηση του παπακωστα…#-o
και ολα τα επιχειρήματα των ανθρώπων που πήγαν στο ξενοδοχείο είναι πλέον άκυρα…
κατσαρας: είναι περισσότερος έμπειρος απο τον δερμιτζακη? οχι…θα τον σεβαστούν οι παίχτες? απλά γελάω…

κανένας δεν ξέρει τον ρόλο που θα είχε(θα έχει) ο δερμιτζακης στην ομάδα της λαρισας…το νοημα ειναι να ερχόταν την κυριακη να είναι κάποιος στον πάγκο και μετά να βοηθούσε την λαρισα απο άλλο πόστο…
εδώ όμως φταίει ο πηλαδακης…δεν έχει πλέον άμεση επαφή με τον κόσμο, και δεν εχει κάποιον μέσα στην ομάδα(άσχετα αν ο προηγούμενος αποδείχτηκε φίλος-εχθρός)
οπως επίσης θα έπρεπε μέσα στην παε να υπάρχουν και άλλοι μέτοχοι που να έχουν λόγο…αν αύριο πάθει αλστχαιμερ ο πηλαδακης και τα χάσει τι θα γίνει η ομάδα…

και ναι [B]Κάγκουροι [/B].!!
είναι αυτό επιχείρημα οτι πάτε σε όλη την ελλαδα.?? (μόνο εσείς όμως)
και αυτοί που σκότωσαν τον καθηγητή σε ολη την ελλαδα παν, και παναθηναϊκοί που μπήκαν στο αλκαζαρ πριν απο 5 χρόνια πετώντας φωτοβολίδα με πιστόλι στα 35 μέτρα το ιδιο κάνουν…πάνε παντού…και οι κόκκινοι-κίτρινοι-οτι-άλλο-χρώμα-υπάρχει, αυτό δεν λέει κάτι…

πόσες φόρες απο τότε που ανεβήκαμε σε αγώνα που είμαστε πίσω στο σκορ σταματάνε τον αγώνα σε βάρος της ομάδας…?
με τον πανιώνιο όταν έγινε με έπιασε η καρδιά μου…παω στο γήπεδο άρρωστος και αντί να με ταράξουν οι φωνές, ο κόσμος και τα λοιπά με ταράζουν οι μαλακίες αυτών που [I]που πηγαίνουν σε όλα τα Γήπεδα που αγωνίζεται η ΑΕΛ[/I]…
σταμάτησαν τον αγώνα αν έχεις τον θεό σου την ώρα που είμαστε πίσω στο σκορ…#-o μια φορά που μας συμφέρει δεν το έχουν κάνει(οχι οτι το θέλω)

δεν είναι έτσι φίλε μου…
δεν ξέρουν μόνοι αυτοί το καλό της λαρισας…
αν το πάμε έτσι και ξέρουν μόνο αυτοί ας μείνουν μόνοι τους στο γήπεδο(ούτε αυτό το θέλω)…να τους κάνουμε και μια ομάδα στα μέτρα τους να την διοικούν…
αν ήταν για το καλό της λαρισας θα πήγαινα και εγώ στο ξενοδοχείο και η μισή πόλη…

και κάτι άλλο
αυτά μαθαίνονται… αυτές οι επισκέψεις στα ξενοδοχεία…
ποιος ξένος σοβαρός προπονητής θα έρθει να αναλάβει την τελευταία του ελληνικού πρωταθλήματος οπου οι οπαδοί της την πέφτουν στον καινούριο της προπονητή…??? υπάρχει περίπτωση να το σκέφτηκαν αυτό? με τίποτα…
κάτσε τώρα χωρίς προπονητή στο ματς με τον παοκ και μια χαρά…

οσο για τα λαθη του πηλαδακη τα φωνάζω απο την πρώτη χρονιά που ήρθε με πολλούς από τους …εκδρομείς να είναι εναντίων μου…
υπάρχουν πολλά ποστ μου εδω μέσα που είναι εναντίον του πηλαδακη…μεχρι την αποχώρηση του ζητούσα…
αλλά οχι να διαλύσουμε και την ομάδα με το έτσι θελω…

*την κυριακη η συμπεριφορά τον οπαδών μας θα δείξει τι σοι οπαδοί είμαστε …
γιατί αν μέσα στην εβδομάδα παμε στα ξενοδοχεία και διώχνουμε τον προπονητή, προσπαθούμε να διοικήσουμε χωρίς μισή μετοχή, και κάνουμε και φασαρία στο γήπεδο, δεν διαφέρουμε σε τίποτα απο άλλους οπαδούς που κοροϊδεύουμε… να μην σου πω ότι θα είμαστε και χειρότεροι…
γιαυτό την κυριακη ολοι στο γήπεδο και με φωνές από 15 χιλιάδες κόσμο ο παοκ θα χάσει…(έστω και με μισό επιθετικο)

**σε οτι διαφωνείς εδώ είμαστε.

Μην μου κολλάς ετικέτες . Όλοι ΑΕΛ είμαστε και την Κυριακή θα είμαστε όπως πρέπει . Οτι είμαστε διαφορετικοί το έχε δείξει η πορεία των φιλάθλων της ΑΕΛ τόσα χρόνια δεν θα κριθούν απο 1 κίνηση 100 ανθρώπων(ασχέτως αν εγώ συμφωνώ μαζί τους) . Δεν μπορεί να βγαίνει ο Πρόεδρος και να μιλάει για απειλές και εκβιασμούς. Ήταν ο πρώτος που τους καθιέρωσε στην ΑΕΛ (αν δεν με θέλετε φεύγω και άλλες τέτοιες μύξες) .

[B]δεν είναι έτσι φίλε μου…
δεν ξέρουν μόνοι αυτοί το καλό της λαρισας…
αν το πάμε έτσι και ξέρουν μόνο αυτοί ας μείνουν μόνοι τους στο γήπεδο(ούτε αυτό το θέλω)…να τους κάνουμε και μια ομάδα στα μέτρα τους να την διοικούν…
αν ήταν για το καλό της λαρισας θα πήγαινα και εγώ στο ξενοδοχείο και η μισή πόλη…[/B]

Αυτό δεν έπρεπε να το γράψεις. Αυτό σου έχουν δείξει τα τελευταία 7-8 χρόνια;

Υ.Γ. Είπαμε! Κώστα Κατσάρα για πάντα ΑΕΛΑΡΑ:D

τους εκβιασμούς του πηλαδακη δεν μπορείς να την βάλεις διπλά με την φυσική παρουσία 100 ατόμων σε ξενοδοχείο απειλώντας θεούς και δαίμονες…

[B]Αυτό δεν έπρεπε να το γράψεις. Αυτό σου έχουν δείξει τα τελευταία 7-8 χρόνια;[/B]

ρε συ piomenos, το λες και παίζουν μπάλα…τι είναι αυτό που μου έχουν δείξει τα 7-8 χρονιά?? οτι και καλό να κάναν δεν μπορώ να πω ότι έχουν δίκιο σε κάτι που δεν έχουν…

οσο για το Υ.Γ. [I]Κώστα Κατσάρα για πάντα ΑΕΛΑΡΑ[/I] δεν είναι ακριβώς έτσι…
είναι

[SPOILER][COLOR=“Purple”][SIZE=“5”][B]Κώστα Κατσάρα για πάντα ΑΕΛΑΡΑ [/B][/SIZE][/COLOR]:D[/SPOILER]

είσαι στο μπαρ-ρεστοράν του καινούριου γηπέδου της ομάδας σου και απο κάτω βγαίνει η ομάδα να κάνει προπόνηση…
μαγεία??

τι φλωριες ειναι αυτες :Ρ

πηραμε και εισιτηριο, θα παμε να ξελαρυγγιαστουμε μπας και ξυπνησει κανεις…

χεχε…:smiley:

ούτε δίχτυα [B]EDIT[/B]:μόλις μου είπαν οτι έβαλαν, ούτε plexiglass…κρίμα…(οχι που θα είχαν προλάβει)

Crimson άπο άμυνα πως πάτε από απουσίες; Καλύτερα Σάλπι ή καλύτερα κάποιος ψηλός(έστω και Παπάζογλου);

για εσάς καλύτερα σαλπι…αλλά οχι να του πετάτε στα 30 μέτρα την μπάλα και να περιμένετε να τα κάνει όλα μόνος του…

*σεντερ μπακ, υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να παίξει ένας 19χρονος.!!