Καλά ναι, με αυτόν τον τρόπο έχουμε δει ότι κανενός την άμυνα δεν μπορούμε να σπάσουμε, όχι της αελ…
και το ότι θα παίξει 19χρονος δεν λέει κάτι.
Νόβα το ματς;
Καλά ναι, με αυτόν τον τρόπο έχουμε δει ότι κανενός την άμυνα δεν μπορούμε να σπάσουμε, όχι της αελ…
και το ότι θα παίξει 19χρονος δεν λέει κάτι.
Νόβα το ματς;
καλά δεν το είπα οτι και φουλ αρνητικό οτι θα παίξει ένας 19χρονος…
νοβα, αλλά πιστεύω οτι η κάλυψη θα έχει προβληματάκια…εχω την εντύπωση οτι δεν εχει προβλεφθεί χώρος για τις ευθείες των οφσάιντ.!! (μπορεί να κάνω και λάθος…)
καλοριζικο…:lol::lol:
Αυτός ο αθανασιάδης όποτε βλέπει λάρισα συφιλιάζεται :lol:
Και κλάμα στον Νοου Κάμπος…
“Ξε-παρθενιασμα” διαβασα καπου…
Δεν την πάνε οι σημαδιακές μέρες…τελευταίο παιχνίδι στο Αλκαζάρ-πρώτο στο καινούριο γήπεδο…πάντως δεν την έχω χαμένη την Λάρισα…έχει πολύ πράμμα ακόμη:):!:
Κριμσονακο πολυ σιγουρο σε ειδα πριν το ματς… Τι εγινε τελικα;
Ειπες και συ μια φορα να φανεις αισιοδοξος και υπεροπτης και δεν σου βγηκε, αρα ξανα γυρνα το στην απαισιοδοξια καλυτερα λεω γω…
και εγώ όμως διάβασα και για τραγική ομάδα του παοκ, οτι πρέπει αισθάνεται τυχερός, οτι έχουν γίνει 15 παραβάσεις και δεν δόθηκε καμία(όπως και 2 κίτρινες της λαρισας),
αυτά δεν θα τα διάβασες…
αλλά δεν πειράζει…
εγώ αντέχω και στην β’ εθνική…
για το ματς δεν λεω τίποτα…δεν υπάρχει κάτι που να μπορείς να πεις…(για όλα τα υπόλοιπα υπάρχουν)
ο παοκ με 4 σουτ έβαλε 2 γκολ και η λαρισα με 4 τετ α τετ σε 13 λεπτά κανένα.!!! (και άντε μετά να πεις για τα κοράκια και για πράσινα άλογα.)
*στο β’ η κατοχή ήταν 80-20 ή παραπάνω…?
μαζί με τον ολυμπιακό της τελευταίας χρονιάς του αντζα και την αεκ του ριβαλντο ο παοκ([U]μόνο για σήμερα λέω[/U]) είναι ότι χειρότερο έχω χει από φιλοξενούμενο σε εντός της αελαρας…εχω δει του κόσμου τα ματς και ολο και κάτι προσπαθούν οι ομάδες…
σήμερα δεν είδαμε τίποτα απο παοκ…10 γεμίσματα τις 2 σωστές και όμορφες κάθετες στο πρώτο ημίχρονο.αυτά.!! ξαναλέω, μόνο για σήμερα το σχόλιο
εγω στον 62χρονο που ήμασταν μαζί σε ολο το ματς την ωρα που έκανε το 0-1 ο παοκ…: άμα ήταν τώρα τίποτα 80-85 θα έπιανε τον ώμο ο χαλκιας, θα έπεφτε κάτω, κάτι θα έκανε δεν γίνεται
62χρονος: σε έμενα τα λες?? μια χαρά τον ξέρω…
και ο αθεόφοβος τα έκανε στο 1-2 … :lol: και έβαλε και μέσα τους γιατρούς χωρίς να δώσει άδεια το κοράκι (αυτοί που ήταν στην σουίτα του παοκ γελούσαν…!!!)
το ιδιο και με τον ζουελα που έκανε οτι υπέφερε αλλα ο τσιριλο τον [B][U]έσερνε[/U] [/B]από το χέρι που και καλά πονούσε και ως δια μαγείας έγινε καλά
για τα κοράκια δεν λέω τίποτα…
η ανακοίνωση κρύβει τα μισά…(μάλλον δεν θέλουν να γίνουν γραφικοί σαν και εμενα)
[B]Η ανακοίνωση της ΑΕΛ:
«Εάν ο αγώνας είχε γίνει στο γήπεδο της Τούμπας, δεν θα τελείωνε ποτέ? Εάν είχε άλλη ομάδα υποστεί ό,τι εμείς, το πρωτάθλημα δεν θα τελείωνε ποτέ?
Εμείς είμαστε αποφασισμένοι να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα που αφορούν στην ομάδα μας. Εσείς, γνωρίζετε πώς να διορθώσετε τη διαιτησία, κύριε Πιλάβιε;
-11ο λεπτό: Ο ΠΑΟΚ κερδίζει τη μπάλα με καθαρό φάουλ πάνω στον Κουζάν - που δεν καταλογίζεται ποτέ - και στην εξέλιξη της φάσης ανοίγει το σκορ.
-32ο λεπτό: Ο Κανόμπιο ανατρέπεται από τον Βιεϊρίνια μέσα στη μεγάλη περιοχή του ΠΑΟΚ κι ενώ είναι έτοιμος να σκοράρει. Το ματς συνεχίζεται κανονικά?
-89ο λεπτό: Εντός περιοχής ο Κοντρέρας σταματά με το χέρι τη σέντρα του Μακίνουα. Το πέναλτι δεν υποδεικνύεται ποτέ και η ΑΕΛ υποχρεώνεται σε ήττα.» [/B]
απο κόσμο ειχε κάτι παραπάνω απο [B]16.200[/B] ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΕΥΡΟ, Ή ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ 10 ΚΑΙ 8 ΕΥΡΟ…[U][B]ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ[/B][/U].
οι οποίοι 16.200 φυσικά σιγά μην ξαναπατήσουν…με αυτούς τους παίχτες που θέλουν 15 ευκαιρίες να βάλουν ένα γκολ…(για τα κοράκια δεν λέω καν…)
τραγικός ιβιτς…έκανε παρατηρήσεις σε όλους τους συμπαίχτες του, αλλά αυτός να κρατήσει μια φορά μπάλα δεν το έκανε
ο παοκ ψάχνει λέει για επιθετικό…!! [B]ΕΙΣΤΕ ΤΡΕΛΟΙ.???[/B]
ΣΑΣ ΤΑ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΧΑΛΚΙΑ… εγγύηση
[B]*ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ…ετσι ειναι ολη η χρονιά…δεν θα άλλαζε τώρα…[/B]
και για να το συμπληρώσω να πω μπράβο στον παοκ που όταν βλέπει οτι εχει πρόβλημα παίρνει την νίκη και με μίση φάση…οχι σαν την λαρισα που θελει 15 σουτ και 100-0 κατοχή για να καταφέρει κάτι…εκει βλέπεις την διάφορα με τις μεγάλες ομάδες και με τους παίχτες με προσωπικότητα.,
**[B]haliseco[/B] (αν και τα είπαμε στο τηλέφωνο) σορρυ που δεν μπόρεσα πριν το ματς αλλά έπρεπε να παραδώσουμε το βίντεο που έπαιξε λίγο πριν την σέντρα και πήγαμε στο γήπεδο 2,5 ώρες νωρίτερα.!! :?
ελπιζω στο ματς με τον ολυμπιακό που είπες να τα πούμε…
***το (φίσκα) γήπεδο ήταν κάτι το συγκλονιστικό…σαν να είχα πάει εξωτερικό και έβλεπα αγώνα…το κακό είναι οτι όλοι φύγαμε από το γήπεδο λέγοντας οτι μας εχει κάψει ο πηλαδακης…
Ο Ζουελα εχει μαλλον θλαση στον αριστερο δικεφαλο, εξυπνε
Κριμα για τη Λαρισα που την αδικησε πραγματικα η διαιτησια.
Αληθεια ο ΠΑΟΚ οταν του φερονται σαν μεγαλη ομαδα το θελει η οχι?Η θυμαται τις αδικιες μονο οταν τον ''σφαζουν ‘’ στο Καραισκακη?
Δεν μου πεφτει λογος,αλλα επειδη τελειωνει ο πρωτος γυρος και ξεκιναει ο δευτερος γυρος και μπαινουμε στην τελικη ευθεια μετα τα Χριστουγεννα και θα αρχισουμε να βλεπουμε πολλα,γιατι εγω στο β γυρο εχω τους μεγαλους μεσα και βλεπω σφαγες να ερχονται!!!
Γελάει ο κόσμος με τις φάσεις που διαμαρτύρεται η ΑΕΛ. :lol::lol::lol::lol:#-o#-o
Υ.Γ: Ο Inglesias πόσες κίτρινες έπρεπε να έχει πάρει;
Εγώ μαρς χέρι δεν ειδα παντως ή δεν εδειξε αρκετα ριπλεη η τηλεοραση δεν ξερω
ναι αλλά την ώρα που σφαδάζει απο τους πόνους τον τραβάει απο το χέρι ο τσιριλο και κάνει σπριντ 30 μέτρων…πως το βλέπεις εσύ??
καλά είσαι και αν είσαι πιο γραφικός απο μένα…
στην πρώτη φάση που δεν φαίνεται να παίρνει πουθενά ο βιερινια(παιχταράς) την μπάλα και κλωτσάει [U]καθαρά[/U] τον μπλαζεκ δεν είναι πέναλτι…?
6 λεπτά αργότερα σε κόντρα που ο κοντρερας (από πάρα πολύ κοντά πάντως) ακουμπάει και με τα δυο χέρια την μπάλα δεν είναι πέναλτι??
και αφού όλα αυτά δεν τα βλέπεις πέναλτι το καθαρό στο τέλος που είναι καθαρά χέρι(α) και 2,5 μέτρα η απόσταση δεν θα είναι πάλι…
ωραίος φίλε…!!
Υ.Γ:…ενα φαουλ έκανε μια κάρτα…μην μου πεις οτι ήθελες και άλλη κίτρινη σαν την κόντρα που προκάλεσε στο κέντρο του γηπέδου ο δικός σας παίχτης.!! 8O/:lol:/#-o
*ε ρε κοκκαλης που χρειάζεται (πως λέμε χούντα)
εγω δεν εχω αποψη για το πεναλντυ του κοντρερας,αλλα το πεναλντυ του βιερινια ουτε καν…οσο και για το φαουλ που λεει στο γκολ,ακομα πιο απιθανο…
και το ρεσιταλ της διαιτησιας απο τον κριμσον ηταν γραφτο να αποκορυφωθει στο ματς με τον παοκ…
απλα εισαι απιθανος …μπορουσες να μας πεις κωλοφαρδους ξερω γω η γκαντεμιδες εσας που δε βαλατε τα γκολ που επρεπε και μιλατε για διαιτησια…αααχααχχααχ.τις καρτες που επρεπε να χαν δει οι παικτες της αελαρας δε τις σχολιασε κανεις
σας εγκαινιασαμε καλα τη καινουρια σας στανη…καλοριζικια:thumbup:
περίεργο…και εγώ που νόμιζα οτι είπα στο πρώτο ποστ για τις κάρτες που έπρεπε να πάρουν οι παίχτες της λαρισας…
μάλλον δεν θα το έγραψα . ή μάλλον θα είσαι [B][SIZE=“5”]ΤΥΦΛΟΣ[/SIZE][/B]
*οσο για τις δικαιολογίες που λέτε να σας θυμίσω τις λογικές σε άλλες έδρες που έχετε παίξει…: 3 φάσεις ήταν για πέναλτι…καμιά δεν ήταν…?? :lol:
δε το καταλαβα το τελευταιο,αλλα αν εννοεις στο ματς με γαυρο,εγω ειχα μιλησει για ενα και μοναδικο πεναλντυ…το οτι μιλησε ο σαλπι για 3 φασεις δε σημαινει οτι το συμεριζομαι…ο μινος μπορει να μιλησε για 10…
Για την πρωτη, μην εισαι απολυτος.
Δε φαινεται αν ακουμπα μπαλα.
Οι ληψεις ειναι απο πισω και υπαρχει μια μικροαλλαγη πορεια της μπαλας, που ενδεχεται να ειναι απο το Βιερινια, οποτε αν ειναι ετσι δεν υπαρχει πεναλτι.
Για το δευτερο, αν μιλας για μια φαση, οπου μετα βγηκε ο Μπλαζεκ μονος χανοντας απιστευτο τετ α τετ, ουτε καν …πολυ κοντα.
Το τριτο πιστευω δινεται, γιατι παροτι το σκαμπο προσπαθει να μαζεψει τα χερια, εξακολουθουν να 'ναι απλωμενα.
Καλα που εχουμε και σας που παιζετε τοσα χρονια στο κοτετσι, να λετε στανη το νεο γηπεδο της αελ.
ειδες…απο ολα εχει ο μπαξες…σκουλικοφωλιες,κοτετσια,στανες…
βασικά τα ίδια λέμε…
στην πρώτη δεν υπάρχει κάλυψη να μας δείχνει αν ακουμπά μπάλα…την κλωτσιά την δινει παντως.
στο δεύτερο είναι κολλητά αλλά και με τα δυο χέρια…
στην τρίτη αν πάω στην τουμπα και γίνει αυτή η φάση ανάποδα θα ειμαι ευτυχισμένος…αλλά δεν θα γίνει…συνήθως γίνονται τα αντίθετα μέσα εκεί
δεν μίλησα ούτε για την φάση που στο πλάγιο πήρε την μπάλα απο τα χέρια του άλλου , την πέταξε και δεν πήρε κάρτα…#-o
ούτε για τις 7 διακοπές του παοκ…!!!
και ξαναλέω για τους τυφλούς…
υπάρχουν δυο κίτρινες κατά της λαρισας στο 2-3 και κοντά στο 12-15 οι οποίες δεν δόθηκαν
εγω μονο το πρώτο ημίχρονο είδα και η αελ ηταν πολυ ανώτερη απο τον παοκ
καλα αυτος ο Μπλαζεκ τι μαλακίας που ειναι ιδικά το 1 τετ α τετ δεν χανόταν!!!
για το 2ο δεν μπορω να εχω άποψη