ΑΕΛ

Δηλαδή τώρα αυτός εδώ, θα είναι καλύτερος από κάποιον έλληνα προπονητή.

βρε και εγω θα ήμουν καλύτερος…

*ας είναι καλά τα…παλικάρια που έδιωξαν τον δερμιτζακη…τώρα το κρίμα στο λαιμό τους…

1)Φιλε αν δεν κανω λαθος ειχε παιξει και με την KR Reykjavík στην Ισλανδια περισυ!!

2)Οσον αφορα στον προπονητη,τωρα θα καταλαβεις τη μαλακια του να φυγει ο Παπακωστας!

χμ :-k μπορεί…τώρα που το λες πρέπει να είναι ο νεότερος ελληνας που έπαιξε σε ευρωπαϊκό ματς…
αλλά εκείνο δεν πιάνεται ρε συ…με ψαράδες, δικηγόρους, και υδραυλικούς παίξαμε…ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ.!!! :lol::lol::lol::lol: (η σύνθεση της αελαρας και το τραγικό παιγνίδι της τα λένε όλα…)…για να μην πω για τον επαναληπτικό που πήγε να με πάρει το ασθενοφόρο…(τι μ ου θύμησες τώρα…πωωω)

με τον παπακωστα έπρεπε να φύγει…για τους παίχτες…γιατί αλλιώς δεν καταλαβαίνουν…αλλά δεν έπρεπε οι άλλοι να διώξουν τον δερμιτζακη…ας τα λουστούν τώρα…(αλλά τα λουζόμαστε και όλοι οι άλλοι.)

[B]Μάστερ της Πειθαρχίας![/B]

Ο Άντερσεν συμφώνησε με τον Κώστα Πηλαδάκη την Τετάρτη και όπως όλα δείχνουν θα κάτσει στον πάγκο της ομάδας στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Τι ήταν αυτό όμως που τράβηξε το ενδιαφέρον των ανθρώπων της ΑΕΛ; Μα φυσικά το γεγονός πως ο Άντερσεν έχει τη φήμη του πολύ αυστηρού τεχνικού.

Αυτός ήταν και ο λόγος που έφυγε από την Μάιντς το καλοκαίρι. Μία ομάδα που φέτος πρωταγωνιστεί και αποτελεί δημιούργημα του 47χρονου τεχνικού. όμως οι παίκτες παραπονέθηκαν για την αυστηρότητα του…

[B]Θα σφίξουν τα λουριά…[/B]

Η χαλαρότητα που παρατηρήθηκε συν το γεγονός πως το κλίμα στα αποδυτήρια δεν ήταν και το καλύτερο, οδήγησε τον κ. Πηλαδάκη στο να συμφωνήσει με τον Άντερσεν, ο οποίος έρχεται στην Ελλάδα για να… κόψει τον τσαμπουκά σε μερικούς.

Καλα ηταν στην μαιντς??

*ήταν το 2008?2009…

Σε ποιον απο τους μισθοφορους του κωλου που ερχοννται στην Ελλαδα για μπαλα (σε ολες τις ομαδες φυσικα)θα ερθει αυτος να κοψει τον τσαμπουκα???
Στον Makinwa και στον Tall???

καλά έπιασες και εσυ τους πιο ήσυχους παίχτες…παίζει να μην έχουν σηκώσει βλέφαρο από τότε που ήρθαν

δεν ξέρω τι θα γίνει…

Φιλε ειλκρινα θελω να μου απαντησεις.
Το να παιζεις του χρονου Β Εθνικη,ποσο σοβαρα το αντιμετωπιζεις ως ενδεχομενο???

δεν είναι ενδεχόμενο…η λαρισα εχει πέσει ήδη…
για να σωθει θέλει τουλάχιστον 7-8 νίκες σε εναν γύρο.!!! για να φτάσει τους 32-35 που ειναι η σωτηρία
οπότε είναι σαν να επεσε…άλλο τις άλλες χρονιές…τότε είχαμε και 10 βαθμούς παραπάνω…
τώρα δεν σώζεται το θέμα…

αν θελει να τους κοψει το τσαμπουκα ,να αρχισει να σπαει συμβολαια…τωρα λιγο αργα το θυμηθηκε, εκανε κατι χρονια να διωξει τον παπακωστα, τωρα ας λουστει τη β’ εθνικη…δεν πειραζει γιατι λογικα ο,τι μαλακια και να κανει το καλοκαιρι, ε του πουστη θα ανεβει

αν και είναι περίεργη κατηγορία η β’ και εγώ αυτό πιστεύω…οτι θα ανέβει με την μια…

**για τον καιρό δεν μας είπες… :stuck_out_tongue:

ε τι να πω… και δω χιονακι εριξε, αλλα και παλι δε μασαω εγω ρε…:stuck_out_tongue:

[SPOILER]τη ζεστη δεν αντεχω[/SPOILER]

τελικά μόνο οι παίχτες της λαρισας μασάν…:stuck_out_tongue:

τι να ελπίζουμε τώρα για την κυριακη??
περισσότερα περιμένω για την άλλη πεμπτη στο κύπελλο…(άσχετα που μπορεί να κάτσει κάτι την κυριακη…αν και με πολλές απουσίες και με …σπαθα…)

Διαφωνώ ότι η Λάρισα έχει πέσει ήδη.
Θα έλεγα μάλιστα ότι της δίνω και 51% πιθανότητα να μείνει στην κατηγορία.

Επίσης δεν ξέρω τι μέρος του λόγου είναι αυτός ο Άντερσεν, αλλά φτάνει πια με τους απατεώνες Έλληνες προπονητές της πλάκας. Ο καθένας παρακολουθεί δυο σεμινάρια του κώλου και αμέσως γίνεται προπονητής. Έχει ακούσει ποτέ κανείς επιχείρημα για την πρόσληψη Έλληνα προπονητή διαφορετικό από το “είναι Έλληνας , έχει γνώση της εγχώριας πραγματικότητας και θα ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών”? Κάτι για τα συστήματα που εφαρμόζει? Για το σκάουτινγκ? Τα προγράμματα εκγύμνασης? Ούτε καν.

Πολύ λίγοι έχουν ξεφύγει από αυτό το μοτίβο και έχουν επιδείξει πραγματικό έργο, ο Κυράστας (RIP), ο Λεμονής, ο Αναστασιάδης, ο Τσιώλης, ο Καραγεωργίου (όσο αντιπαθής κι αν γίνεται) και ίσως κάνας-δυο ακόμα που μου ξεφεύγουν.

Όλοι οι υπόλοιποι είναι απατεώνες τύπου Παράσχου που δεν μένουν ποτέ πάνω από πεντάμηνο σε μια ομάδα και έχουν γυρίσει όλη την επαρχία και τις γειτονιές της Αθήνας.

διαφωνώ στις πιθανότητες που δίνεις…
κυριακη παίζουμε μεταξύ μας…
μετά δυο εκτός κολλητά σε 4 μέρες…
στον β’ γυρο εχω δυο εντος λιγότερα…
και στο τέλος του πρωταθλήματος που καίγονται οι μεγάλοι τους παίζω τότε.,.
και στην τελευταία αγωνιστική σε εσάς πάλι…:? (βο-η-θει-α…:roll:)

και εγω θέλω ξένο…
αλλά…
αυτή τη στιγμή δεν χτίζω ομάδα…
τωρα η ομάδα ήθελε έναν ελληνα…ή έστω έναν “ελληνα”…δηλαδή κάποιον ξένο που εχει ξαναδουλεψει εδω για να ξέρει τι είναι τι…τουμερ, σούπερ λιγκ, παοκ, σπαθας…
θα έρθει τώρα ο ξένος και τι θα κάνει??

ο ξένος είναι κάλος για να τους πεις πάρε αυτό το μπάτζετ, πάρε και αυτούς τους ρόλους(οχι μόνο “κοτσος”) και κανε οτι θέλεις την ομάδα…αυτό με ελληνα δεν γίνεται το ξερω…

*οι περιπτώσεις που εξέτασε και μίλησε ο πηλαδακης απο κοντά ηταν καλές…δεν ήταν “ξεροί προπονητές”… αλλά όλοι έχουν ενα κόλλημα…
ο coleman Θελει να πάρει ολα τα λεφτά απο το συμβόλαιο που εχει με την κοβεντρι…πόσο να τον περιμένεις?

**με αυτά και μ εκείνα δεν εχω πει πόσο αγάπησα το νεο γήπεδο μόνο με ενα ματς…(γιατί αλλιώς έχω πάει καμιά 25αρια φόρες)…δεν περίμενα με τίποτα να νιώσω τόσο καλά,τόσο γρήγορα…
πάντως δεν ξέρω πόσο κόσμο θα εχει αυτή τη φορά…με τον πανιωνιο είχαμε στο παλιό 13.000 κόσμο…με τον παοκ στο καινούριο κάτι λίγο παραπάνω απο 16.200… αλλά χάσαμε…πως να έρθει αυτός που πήγε μόνο για την φάση?? είναι μεγάλο κρίμα…

πες τα χρυσοστομε…4-2-3-1 ολοι και αγιος ο θεος, οσο για προετοιμασιες και σκαουτινγκ γελαει ο κοσμος (αν και το τελευταιο ειναι ευθυνη της διοικησης, αντε ο προπονητης να σου πει αυτος μου κανει, αυτος οχι)

ερωτηση προς κριμσον: ξερεις ΤΙ ΣΚΑΤΑ παιζει με τον πουρι και γιατι προτιμανε το βουζα (που το παιδι δεν μπορει ξερωγω και δε νομιζω να μπορεσει ποτε να παιξει εξτρεμ σε α’ εθνικη…ισως αν δυναμωσει να γινει ενα μετριο μπακ) απο τον σαντερ που γαμω το φελεκι μου και το κεφαλι τους ειναι απο τους [U]πιο ποιοτικους παικτες της λαρισας[/U] και ειναι και 22 χρονων?

εντιτ
διαφωνω εντελως με το πανω που λες να φερει ελληνα, να ξερει την πραγματικοτητα…και σαν την ξερει δηλαδη ,τι? θα μιλησει στο σπαθα? αν οι αλλοι ξυνουν τα αρχιδια τους και δεν εχει δυνατοτητα να επιβληθει τι καλο θα κανει οπυ ειναι ελληνας? ισα ισα που αυτη τη στιγμη χρειαζεται εναν τυπο να ξερει μπαλα και να κανει σοβαρες επιλογες στην ενδεκαδα και στο συστημα

ο πουρι έχασε τις συμπάθειες που ειχε μέσα στην ομάδα στο ματς με τον αρη…

ειχε πάρει οδηγίες στα πρώτα λεπτά να κρατήσει μπάλα και αυτός έκανε οτι του κατέβαινε…γιαυτό και μπήκε ο τουμερ που γύρισε το ματς(και απο τοτε μας έκατσε πάλι στην εντεκάδα#-o)

απο εκείνο των αγώνα δεν εχει ξαναπαίξει σοβαρά για εντεκάδα…ακόμη και με χίλιες απουσίες…
και ειναι κρίμα…ειναι καλός σε πάρα πολλοίς τομείς αλλά σε ομάδα που ειναι σε φουρτούνα άντε να σκεφτούν σωστά…
εδω χαλάσαμε ολη την ομάδα γιατι ο τουμερ τον αυγουστο έπαιξε ενα φιλικό με τον τυρναβο.!! #-o#-o#-o

και εχει περιθώρια να μάθει και άλλα και ας είναι ήδη 22…ας ελπίσουμε σε ξένο προπονητή…

και για το 4-2-3-1 δεν μπορεί να αλλάξει χωρίς μεταγραφές…εδώ ακόμη και για αυτο το σύστημα λείπουν παίχτες

Εκεί λοιπόν που η ομάδα είχε αρχίσει να ετοιμάζεται για την επόμενη σεζόν, ήρθε ένας αποκλεισμός σοκ από τη συνέχεια του Κυπέλλου για να φέρει το διαζύγιο μεταξύ του Άντερσεν και της Μάιντς.

Οι κακές γλώσσες λένε ωστόσο πως ο αποκλεισμός ήταν απλά η αφορμή, καθώς πολλές ομάδες στην Γερμανία βάζουν σε δεύτερη μοίρα τον θεσμό, αλλά η αιτία ήταν η κακή σχέση του Άντερσεν με τις βεντέτες της ομάδας.

Τα επεισόδια κατά την διάρκεια της περσινής σεζόν ήταν πολλά, με τον 47χρονο τεχνικό να ξηλώνει φωτογραφίες και άλλα από τα αποδυτήρια και να ζητά σοβαρότητα από τους παίκτες του. Πολλοί από αυτούς παραπονέθηκαν στην διοίκηση για τις σκληρές προπονήσεις, με ότι σημαίνει αυτό.
[B]
Εποχή ΑΕΛ[/B]

Είναι καλός για την ΑΕΛ; Είναι κακός για την ΑΕΛ; Είναι ένα ερώτημα στο οποίο κανείς δεν μπορεί να απαντήσει. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα καθαρίσει τα αποδυτήρια και πως τον Γενάρη θα γίνουν ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ μεταγραφές.

ευτυχώς είμαστε στον πάτο…αλλιώς μας έβλεπα να φτάναμε και εκεί.,.

Καλά, ας είχε την επιλογή η Betfair και θα έπαιζα 50ευρο κόντρα στον υποβιβασμό της ΑΕΛ.

ποτε βγαινουν τα εισιτηρια για το ματς με την ΑΕΚ?