αφού είναι την πέμπτη ακόμη και απο την δεύτερα…
δεν λεω τίποτα για αυτό το ματς γιατί είμαι και γκαντέμης…απο την ανάποδη…
(θα πεθάνουμε απο το κρύο δυο μέρες…και το κύπελλο είναι στις 8 νομίζω :?)
Θά΄ναι γεμάτο το απόψε;:):!:
[B]stef [/B]πολύ δύσκολα…εκείνη την ώρα ακόμη θα είναι ανοιχτά ολα τα καταστήματα στην λαρισα…
είναι και η τρομερή πορεία της ομάδας έως τώρα…
- το τρελό κρύο που θα διώξει τους “τουρίστες”…
σημερα εδειξαν πως υπαρχει φως στο τουνελ, αλλα πλεον ειναι αργα ,πρεπει να αρχισουν απο τον ατρομητο με νικες
τουλαχιστον δεν φανηκε αυτη η σηψη του παιχνιδιου με την αεκ, το παλεψαν, αξιζαν να παρουν Χ
υ.γ.1. ας δουν το πουρι οι παπακωστες, κατσαρες και να ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ
υ.γ.2. ελεος με τους αμπαλους 18 χρονους φαλαγγα, βουζα, σιατραβανη που απλα βρεθηκαν να εχουν ατζεντη, στη λαρισα υπαρχουν πολλα απειρως καλυτερα ταλεντα
υ.γ.3. το πενταλτυ στο μετιν, το χουμε συνηθισει πια, δεν θα αλλαξει αυτη η κατασταση, ας μαθουμε να ζουμε με αυτο
υ.γ.4. λουγκρα τοροσιδη, αμα σου πεταξει η γκομενα σου χιονομπαλα στον παρνασσο, να αρνηθεις να τη γαμησεις…ΨΟΦΑ
για τον αντερσεν θα γραψω αργοτερα
α και ειδαμε τον μελμπεργκ να χορευει και να στριβει πιο γρηγορα απο τον ιγκλεσιας…μονο για να σου κλεισει μπουκαλι στο ρεινα ο ιγκλεσιας πια
Παιδια σε αυτη την αγωνιστικη φανηκε οτι αρχισαν να μικραινουν οι μεγαλοι κ χαιρομαι ιδιατερα.
Απαραδεκτο το οτι σφυριξε την Α.Ε.Λ ο Πειραιωτης Σπαθας.
Ο ΟΣΦΠ ειχε αναγκη απο ενα χαζο αυτογκολ κι εναν διαιτητη να κλεινει για αλλη μια φορα τα ματια σε μαρς πεναλτυ,για να κερδισει χωρις να εχει κανει φαση.
Κριμα για την Α.Ε.Λ που μαλλον δυσκολευει το να μεινει στην Α Εθνικη.
Καλα ο Τοροσιδης ειναι γνωστο οτι ειναι γελοιος και πουστοπανο.Τα ιδια εκανε κ στο μεταξυ μας παιχνιδι το κλαπαρχιδο,αλλα παντα εχει τον’‘μπαμπακα’'διαιτητη να τον προστατευει.Ειλικρινα δεν το καταλαβαινω αυτο.
εχει κανεις σχεδιαγραμμα με τις θυρες και τις τιμες των εισιτηριων στο ματς με το γαυρο?
δεν εχει νοημα πια…
δεν θέλω να ασχολούμαι…
πιο ενδιαφέρον έχει να συζητάς για τα προβλήματα του παναθηναϊκού, για το παλτό του ολυμπιακού(ριερα), για τις ευρωπαϊκές επιτυχίες των άλλων παρά για την λαρισα…
ΑΠΟΡΩ ΡΕ ΣΥ [B]haliseco[/B] ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΚΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ…ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΦΕΤΙΝΟ ΜΑΤΣ.!!
για να μην κάνω τον έξυπνο, το πέναλτι δεν το είδα (όπως και πολλά άλλα…δεν ήμουν καλά)
απλα η αναφορές στα αθλητικά site λένε πως είναι…δεν έχω προσωπική άποψη…αλλά και να είχα ο [B]chrisp[/B] απαγόρευσε να πούμε κάτι οπότε…
[B]
Δικαιολογημένα παράπονα[/B] από τους γηπεδούχους στον διαιτητή Σπάθα, που [B]κακώς δεν έδωσε πέναλτι[/B] στο 54’, όταν ο Ουρτάδο [B]γκρέμισε [/B]μέσα στην περιοχή τον Μετίν.
http://[B]sport24.gr[/B]/football/ellada/SuperLeague/ael-olympiakos_0-1.725779.html
Μην έχοντας βέβαια πολλές επιλογές οι Θεσσαλοί πίεσαν περισσότερο στην επανάληψη, [B]έχουν δίκιο να διαμαρτύρονται για το μη καταλογισμό πέναλτι[/B] στη φάση του 55’ (ανατροπή του Μετίν από τον Ουρτάδο)
http://[B]contra.gr[/B]/Soccer/Hellas/Superleague/Larisa_Olympiacos/302021.html
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΛΕΕΙ…? αφού και να μας το έδιναν θα το χάναμε…ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ… (στην β’)
τσογλανακο τοροσιδη πρώτη φορά στη ζωη μου είμαι υπέρ της βίας…έχε χάρη που με πήρανε και με πήγαν σπίτι…μεχρι το πρωί θα περίμενα να σε φτυσω…παλιογυφτε.!!!
αντε κανε πάλι 10 χρόνια να ανέβεις…σκατά…
*ακόμη δεν το πιστεύω οτι χάσαμε…και από αυτόν τον ολυμπιακό…
**παίρνω πίσω οτι κακό έχω πει για σερρες, κερκυρα, και όποιον άλλο…σαν την λαρισα τέτοιο χάλι κάνεις…με τέτοια μπάλα και λογική ούτε στην β΄δεν στέκεσαι…
***παππούς δίπλα μου…: το πτώμα μιας ημέρας κέρδισε το πτώμα των τριών ημερών… πόσο αλήθεια…!!!
ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΡΙΧΑΝ ΧΙΟΝΙ ΣΤΟΝ ΤΟΡΟΣΙΔΗ…
Καλα υπερβολικο σε βρισκω.Το πιο δικαιο αποτελεσμα στο ματς το Χ θα ηταν μιας
και στο τελος του αγωνα η Λαρισα 5 τελικες ειχε ολες κι ολες…
Εdit : Καλα ποτε προλαβατε να απαντησετε αλλοι 2 !
Στον jiopa απαντουσα.Το πεναλτυ ειναι καθαρο παντως.
Στον Τοροσιδη δεν καταλαβα γιατι εριχναν χιονι αλλα απο την στιγμη που του ριχνουν
τι θελετε να κανει ?
δεν ξέρω σε ποιον το λες αλλά εγω δεν είπα οτι δεν άξιζε να κερδίσει…εγώ λέω το πόσο τραγικοί είναι στο ποδόσφαιρο οι ομάδες…
*και σιγά μην κάναμε 5 τελικές…1 είχαμε στο πρώτο…σκατα
Στο πρώτο ημίχρονο απλά δεν υπήρχατε στο γήπεδο παίδες, ότι ήθελε έκανε ο Ολυμπιακός. Και τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους 30-70 κατοχή και 9 τελικές ο Ολυμπιακός ενώ εσείς μόνο μια. Το πέναλντι ίσως και να είναι, σίγουρα δεν πήγε για την μπάλα ο Ουρταδο.
Με τον Τορο τι έγινε γιατί από την τηλεόραση δεν κατάλαβα και πολλά…?
Του πέταξαν χιονόμπαλα πάνω στη… μπάλα όταν ήταν να εκτελέσει πλάγιο κι αυτός έπιανε το κεφάλι του! :lol:
πηρε πλάγιο ο ολυμπιακός και του έδωσαν(του τοροσιδη) την μπάλα να το εκτελέσει…
ερχόταν στην πλευρά του η μπάλα ήρεμα…αλλά αυτός την κοιτούσε μεχρι να περάσει στις πινακίδες …!!
από εκεί και πέρα όλοι θελαν να τον σημαδέψουν…ένας τον πέτυχε…πιστεύω οτι είναι έτοιμος να πάει για εγχείρηση …
OK αυτό το είδα. Άλλα σορυ παίδες αν δεν προκάλεσε πιο πριν ο ίδιος τότε μαλακία σας.
Που και να προκάλεσε δλδ πάλι μαλακία σας…
[I]πηρε πλάγιο ο ολυμπιακός και του έδωσαν(του τοροσιδη) την μπάλα να το εκτελέσει…
ερχόταν στην πλευρά του η μπάλα ήρεμα…αλλά αυτός την κοιτούσε μεχρι να περάσει στις πινακίδες …!! [/I]
Τον πήραν τα θραύσματα!
Καθαρό το πέναλτυ της Λάρισας.
Ε και? Μην προσπαθείς να το δικαιολογήσεις…μαλακία σας και τέλος.
Εδιτ: και ο σεκιουριτάς που την έπεσε στον Ιμπαγάσα??? Τι ρόλο βάραγε?
δεν είναι έτσι…δες την φάση …δεν δικαιολογώ.
δεν είναι σεκιουριτας…
Αλλά τι είναι?
μα ναι στο πρωτο ημιχρονο μαγευτηκε η υφηλιος απο την κατοχη και τις …2 φασεις…με τον μελμπεργκ (αλλα ναι νταξει αν ειναι [SIZE=“7”]70%[/SIZE] η κατοχη και [SIZE=“7”]9[/SIZE] τελικες, δεν πρεπει να μιλαμε)
και ναι το πεναλτυ μπορει και να ειναι μπορει και οχι
οσο για τον τοροσιδη, μαλακια μας που εχει το τουπε του παικτη της μπαρτσελονα
ρε shadowking πες και για το αντιαθλητικο παιξιμο της λαρισας να ολοκληρωθει η ιστορια
@crimson: μπαλα δεν ειδα ρε…αλλα ειδα τουλαχιστον καποια θεληση που στο ματς με την αεκ απλα δεν υπηρχε
εντιτ
ο τυπος με τον ιμπαγασα, ασχετος πρεπει να ηταν που βρηκε φανελα του tv crew