Ξεκολάτε απο τους 100-150-200 που πήγανε στο Ιμπέριαλ για να δώσουν το μπούλο στον δερμιτζάκη(δεν ήταν μόνο οργανωμένοι οπαδοί) . Προέχει η σωτηρία της ομάδας . Έχουμε 2 κρίσιμα εκτός έδρας παιχνίδια που θέλουμε minimum 4 βαθμούς . Στήριξη στον προπονητή και σε όσους παίκτες έχουν @ρχίδια για να σώσουν την Ομάδα .
Υ.Γ. Πιστεύω 10.000 θα είμαστε σίγουρα με την αεκ .
και εγω 10.000 πιστεύω θα είναι…και λίγο παραπάνω…
αυτή την φορά δεν λεω για αυτούς που πήγαν στο ιμπεριαλ…έχουμε ανοίξει πληγές παντού…:lol:
ας πάρουν 4 βαθμούς και ας δείξουν οτι παλεύουν , και θα είμαστε μεχρι το τέλος 16.000 κόσμου…αν και μερικοί παίχτες δεν μπορείς να τους κόψεις μερικές συνήθειες(αγωνιστικές)
τσιμπησα εισιτηριακι για το ματσακιον αυριο! παντως σε καλες τιμες τα κραταει τα εισιτηρια! περιμενα να ειναι πολυ πιο ακριβα! μαλλον παιζει ρολο η κακη πορεια της ομαδας…:-k
οχι ρε συ…έτσι είναι και θα είναι οι τιμές…
εκτός των εισιτηρίων που μόνο για αύριο έχουν 12 στο πέταλο…κανονικά είναι 15…
το νοημα είναι θα οταν θα γίνουν τα μαγαζιά θέλει κόσμο για να βγουν χρήματα από εκει…και οχι απο 2-3 ευρό παραπάνω που μπορεί να ανεβάσει ενα εισιτήριο…
αντε και ανέβασες 2 ευρο το εισιτήριο…τι θα κερδίσεις απο 11.500 ελεύθερα εισιτήρια(τα άλλα διαρκείας).?? 23.000 ευρό…?? σιγά τα αυγά…τόσα χαλάμε στον αγώνα για τις κροτίδες…
*εμείς τα λέμε 3 χρόνια τώρα, αλλά είμαστε εχθροί της λαρισας…#-o ρίξε τώρα την αξια της ομάδας και πουλά την εύκολα…κράτα το γήπεδο και όλοι ευχαριστημένοι…
**ταυλαριδη ξενέρωσες?? το χιλιάρικο την ημέρα συνεχίζεις να το τσιμπάς όμως…σε λίγο να δεις τι θα τσιμπήσεις…
***κλαίω με τον αστυνομικό διευθυντή που ζητούσε συγγνώμη για την παρουσία των ματ… (μπεεεεε)
πολύ κρίμα για τον κόσμο της λαρισας
με ανοιχτά τα μαγαζιά σε μια πόλη 190.000 είχε 14.500-15.000…
και μου βγάζει ανακοινώσεις και λέει εγώ φταίω …ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ ΡΕ ΓΥΔΙ.!!! 3 χρόνια.!! ακόμη και 15χρονα βλέπουν τα λάθη σου…ακόμη και η κοπέλα μου ξέρει ένα προς ένα τα λάθη σου αλλά εσύ εκεί να βγάλεις τρελούς τους πάντες…φατα τώρα…
Καλά ο Πηλαδάκης δεν είναι που σας ανέβασε στην Α’ που σας έβγαλε Ευρώπη και που σας έφτιαξε γήπεδο που το ζηλεύουν όλοι; Τί άλλο να κάνει δηλαδή; Να μεταμορφωθεί σε Messi και να παίξει μπάλα;
λάθος…και πολύ μάλιστα…
δηλαδή αν ένας μου δώσει το νεφρό του να σωθώ και μετά απο 2 χρονιά με πατήσει με το αυτοκίνητο , η αντίδραση μου είναι αχαριστία…?? ΜΕ ΠΑΤΗΣΕ ΛΕΜΕ.!! (από παρατεταμένη αβλεψία, και συνεχείς υπεροψία…ούτε καλός οδηγός είσαι, ούτε όταν σου λέμε κόψε ταχύτητα το κάνεις…)
Ατυχης θεωρω η συγκριση και θα σου πω το γιατι.
Ησουνα στην αφανια της Γ Εθνικης και το μονο που σε συνεδεε με την μεγαλη Α.Ε.Λ ηταν τα DVD του πρωταθληματος το’89.
Ηρθε λοιπον ενας μεγαλος παραγοντας και ενας πολυ σπουδαιος προπονητης(Δωνης) και για καποια χρονια ησουν στα πανυγηρια και ευγνωμονουσες το Θεο ,εσυ κι ολοκληρη η Λαρισα πιστευω γι αυτο το ευτυχες γεγονος.Ειδες Κυπελλο,Ευρωπη κι ομως φιλε θυμαμαι παρα πολυ καλα οτι και τοτε γκρινιαζατε και ησασταν χωρισμενοι στα δυο κι αλλοι ηθελαν να φυγει ο Δωνης κι αλλοι οχι.
Συμφωνω οτι τωρα που εισαι σε παρα πολυ δυσμενη θεση δεν ειναι δυνατον και λογικο να κλεισεις τα ματια και να λες :’‘Δεν πειραζει,ας πεσω ,το 2007 πηρα το Κυπελλο’’.
Συμφωνω οτι τωρα που εχεις το αγγουρι στον κωλο κατι πρεπει να γινει για να βγει,αν κ μαλλον δεν βγαινει με τιποτα.
Απλα δεν μπορω να καταλαβω πως ο Μεσσιας Πηλαδακης εγινε εν μια νυκτι αποδιοπομπαιος τραγος!
οποιος δεν ξερει παρακαλειται να σταματησει να ποσταρει σε αυτο το θεμα…υπαρχουν θεματα για την ομαδα σας και οσο και αν ειναι εντελως ανουσιο να με πειραζουν ποστς σε (μουσικο, κιολας) φορουμ, την ημιμαθεια δεν την αντεχω.
ευχαριστουμε για το ενδιαφερον σας, αντιο. για τα περι πηλαδακη και αχαριστιας αυτα.
δεν υπαρχει κατι να σχολιασω…4ο συνεχομενο χαμενο ματς στην εδρα μας με γεματο γηπεδο σε ολα (πανιωνιο, παοκ,οσφπ, αεκ). απλα αυτα τα παιδια δεν μπορουν, τελειωσε. ιδια λαθη στην ενδεκαδα οπως ολη τη χρονια,ουτε μια φαση επιθετικα, αγανακτηση και ο θεος βοηθος. η αελ δεν εχει ελπιδα σωτηριας (τουλαχιστον αγωνιστικα). για την ακριβεια θα ειναι υβρις προς το αθλημα το ιδιο αν μεινει στην κατηγορια.
δεν ξερω αν πρεπει να πω μπραβο στα παιδια απο τους μονστερς που κρατησαν την ψυχραιμια τους η να ριξω καμια μουτζα, γιατι η θ13 θα τους ειχε γδαρει ζωντανους.
καταφεραν να φανε 8 γκολ απο μια τελειωμενη αεκ, που το πιθανοτερο ειναι να χασει το επομενο ματς. αλλα τι να κανεις μαλλον δουλευουμε για τα εξωφυλλα των εφημεριδων και δινουμε ελπιδες σε πεθαμενες ομαδες. λειτουργημα δεν μπορω να πω.
αγριο τριπαρισμα αυτη η ομαδα, πρεπει να την δω μαστουρωμενος καποτε.
(κριμσον και γω (οπως πολλοι αλλοι) χειροκροτησα στο 4ο γκολ της αεκ παντως να ξερεις, δεν ησουν ο μονος). στην 12 αυτα.
βασικά δεν είναι μια νύχτα,…
και δεν είναι αποδιοπομπαίος τράγος…
ειναι ο απόλυτος υπεύθυνος…!!
ειχα πει όταν έμαθα οτι το γήπεδο θα έχει σουίτες οτι τώρα πως θα τον κυνηγάμε όταν πέσουμε στην β’…
και δεν πέρασε ούτε 2μηνο(:! από τότε που έγινε το γήπεδο και είναι στην β΄εθνική με το ενάμιση πόδι…!!
για άλλα πράγματα μιλάτε εσείς για άλλα εγώ…υπάρχουν στην ομάδα 6-7 θέματα που τα έχουν επισημάνει οι πάντες…ο πηλαδακης όμως διάλεξε να συνεχίσει τον δικό του δρόμο χωρίς να δώσει λογαριασμό σε κανέναν…θα μπορούσαμε να κάνουμε πολλά περισσότερα με λιγότερα χρήματα.αλλά ο ίδιος δεν το θέλησε…!!! και παρόλα αυτά ο κόσμος ακολούθησε…(και ας ήταν όλοι αντίθετοι…)…και έγινε αυτό που λέμε εδώ και 3 χρόνια…
δεν είμαστε τρελοί…ούτε αχάριστοι…αλλά όταν ο άλλος παίζει με την υγεία σου δεν θα κάτσω και τέταρτο χρόνο να λέω ευχαριστώ που δεν είμαι β’ εθνική.(που έτσι και αλλιώς σε 4 μήνες θα είμαι.!!!)
ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Η Β ΕΘΝΙΚΗ…ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΣ…
ΤΟ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΡΙΤΣΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ…
ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΛΕΓΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ…ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΠΕ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ…ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΟΜΩΣ…!!
*από αύριο τα υπόλοιπα…με έχει πλακώσει το στήθος…
[B][I]αγριο τριπαρισμα αυτη η ομαδα, πρεπει να την δω μαστουρωμενος καποτε.[/I][/B]
αυτό έλεγα με τον κολλητό μου…ΤΙ [SIZE=“4”][B]ΤΕΡΑΣΤΙΑ [/B][/SIZE]ΠΡΕΖΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ…???
**ΟΧΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΕΛΑΡΑΣ…ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ…ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΝΕ ΚΙΟΛΑΣ…ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΑΣΧΕΤΟΙ ΟΥΤΕ ΤΡΕΛΟΙ…(μια χαρά είναι ο jiopas)
μα δεν ειπα πως το κανεις κακοπροαιρετα, ουτε να μαλωσω θελω, αν ειναι δυνατον, αλλα μη μιλας για αχαριστια κτλ, αμα οι γνωσεις σου περιοριζονται σε ενα γηπεδο και ενα κυπελο. τα χουμει πει γενικα,τωρα απλα να περιοριστω στο πως ο πηλαδακης ειναι ξεροκεφαλος σε σημειο αηδιας. και ασχετος με το αθλημα.