και εγω στη 12 ημουν αλλα δεν εκοψα κανεναν να χειροκροταει…
…εντάξει είναι επίσημο…είστε χάλια και μάλλον πάτε για β’:):!:
24/12/10.Ούτε 24 ώρες δεν πέρασαν …
μετά από την ήττα με 0-4 από την ΑΕΚ στο AEL FC ARENA 300 oπάδοι της ΑΕΛ επισκέφτηκαν το σπίτι του ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ ‘‘Jan Blazek’’ …αφού κατάφερε να αποφορτίσει το κλίμα δήωσε :«Δεν καταλαβαίνω, γιατί τα λένε αυτά, [B]έχω κόψει το αλκοόλ/B, κοιτάω μόνο να κάνω προπονήσεις και να βελτιώνομαι»…
λίγες ώρες μετά(δεν φαίνεται καλά , αλλά είναι αυτός…)
*μαλάκα…καταστράφηκες μόνο σου…
οχι μονο λοστ…εθεαθη και στο ρεινα πιο αργα (με τσιγαρακι, ποτακι)
πηγε να γινει και φασαρια με κατι τυπους που του λεγαν διαφορα, αλλα τελικα δεν εγινε τιποτα, αρχισε τα im sorry μετα αυτος…(αυτο για τη φασαρια μου το ειπαν, εγω δεν ειδα τη φαση)
στο ρεινα πως και δεν ειδα τον ιγκλεσιας, μου κανει εντυπωση, πρωτος θαμωνας
[SPOILER]φερε καμια τσεχα τουλαχιστον ρε αλκοολα, πηξαμε στα μπαζα χθες :p[/SPOILER]
edit
στο λοστ μου ειπαν ηταν και ο σιατραβανης :lol:
συνεχεια με αλλους 3 τυπους (o blazek), μαλλον φοβοταν κανα πεσιμο
το διάβασα και εγώ…έχει μερικές ανακρίβειες αλλά περίπου έτσι είναι…
*βέβαια το άρθρο δεν μας λέει γιατί έχουμε φτάσει επι προεδρίας πηλαδακη να έχουμε φέρει 100+ ποδοσφαιριστές…!!
αρκετες ανακριβειες. αλλα οντως τοοοσες μεταγραφες και δεν γινεται το βασικο: να δημιουργηθει κορμος για να μπορει να στρωνει η ομαδα εστω απο τη 2η σεζον! αυτο πηγε να το κανει ο Δωνης αλλα…
αλλά έτρεξε να πάει στην αεκ λες και δεν υπήρχε αύριο…
*αν και πρώτα το κακό είχε γίνει με τον λυρακη…εχει χάθηκε η μπάλα…
και μετα τον εφαγε και η μαρμαγκα(αφου κατεστρεψε και τη χρονια της ΑΕΚ…)
παντως ο Λυρακης ηξερε απο ποδοσφαιρο τουλαχιστον κατι που ο Πηλαδακης δεν εχει…πρεπει να βρεθει ενας τετοιος ανθρωπος να αναλαβει το ποστο που ουσιαστικα εμεινε κενο! βεβαια πιο εμπιστος
εμείς τα φωνάζουμε αυτά απο τότε που έγινε…
η λογική ο προηγούμενος με έκλεψε, δεν παίρνω άλλον στην θέση του είναι τραγική,…
η παε (οπως λέμε με τον κολλητό μου στην πλάκα) έχει πολλούς στην ομάδα…πρόεδρος και μετά …η καθαρίστρια…χαχα
*και μην πει κανείς οτι οι παλαίμαχοι που αναλαμβάνουν διάφορα πόστα είναι κάτι…
οι ομάδες δεν χτίζονται έτσι…
Ρε συ Crimson,που ειναι απο τις μεταγραφες ο φοβερος Αλωνευτης και ο Εντερ???
λείπουν πάρα πολλές…η λαρισα εχει πάρει πάνω απο 100 και δεν έχει ούτε τις μισές
Για καλους τους αναφερω,δεν κοροιδευω!
δεν είπα τίποτα…
*ο εντερ ήταν τρελή αγάπη…έπαιζε μόνο με την εμπειρία…
εντερ εννοουμε ενα σεντερ μπακ-θηριο?
Ναι,που εiχε κανει καριερα στην Paris Saint-Germain.
Oh yeah.!! 8)
τον ειχα ξεχασει… #-o
Τον Helder εννοείτε όμως.
ε μωρέ συ με τις διορθώσεις…
εμείς στην θεσσαλια τους λέμε όπως θέλουμε… και φέτος τους λέμε άχρηστους…:lol: