και ο θεός βοηθός…
Τι μου θυμησες?Το επικο διπλο περισυ του Πανθρακικου στον Αρη σε ενα παιχνιδι που ειχε γινει σε δυο μερη!
Θυμαμαι ομως και παλια που ο Πanthrax ειχε αποκλεισει τον Αρη στο Κυπελλο κ κυκλοφορουσε το εξης ανεκδοτο:Ερ:Ti πορτοκαλαδα πινουν οι φιλοι του Αρη?
Aπ:Xωρις Π-ανθρακικο!:lol::lol::lol:
[B]Ο ΠΗΛΑΔΑΚΗΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΠΑΣΑΝΕ ΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΗΣ ΑΕΛ [/B] :lol:
(αλα αδολφος :D)
[B]και να ποια ζώα σπάνε αυτοκίνητα…μπεεεε[/B]
Ντροπή σου Πηλαδάκη…
Ο Κώστας Πηλαδάκης αθετεί την έγγραφη συμφωνία για παραχώρηση εισιτηρίων στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου. Σύμφωνα με το αποτέλεσμα της σύσκεψης που ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά, στον Ηρακλή δεν θα δοθούν εισιτήρια στον αγώνα της Κυριακής στο “AEL FC ARENA”(!), αν και υπάρχει έγγραφο από τον αγώνα του πρώτου γύρου όπου βρέθηκαν φίλοι της ΑΕΛ στο Καυτανζόγλειο, που αναφέρει ότι κάτι ανάλογο θα γινόταν και στη Λάρισα.
Οι λόγοι; Το λιγότερο, αστείοι. Η αστυνομία θεωρεί ότι το νέο γήπεδο της ΑΕΛ δεν πληροί όλους τους κανόνες ασφαλείας. Να 'χαμε να λέγαμε δηλαδή. Είναι προφανές ότι ο Πηλαδάκης βάζει μπροστά την Αστυνομία για να δημιουργήσει συνθήκες ζούγκλας, στο παιχνίδι δίχως αύριο για την ομάδα του.
Εμείς θα θυμίσουμε στον κ. Πηλαδάκη ότι προ τετραετίας, ο Ηρακλής βρέθηκε σε ανάλογη θέση. Πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε, ήθελε τη νίκη κόντρα στη Λάρισα για να διατηρηθεί ζωντανός στη μάχη της παραμονής. Παρόλα αυτά, δόθηκαν εισιτήρια στη Λάρισα και οπαδοί της βρέθηκαν στο Καυτανζόγλειο, όπως είχαν βρεθεί και φίλοι του Ηρακλή στο Αλκαζάρ.
Βλέπετε, κάποιοι φοράνε παντελόνια όχι απλά για να μην κρυώνουν… Επαναλαμβάνουμε ότι στη Λάρισα ετοιμάζουν περίεργες καταστάσεις για το παιχνίδι της Κυριακής. Αυτή τη στιγμή όμως προέχει για τον Ηρακλή ο αυριανός τελικός με την Κέρκυρα.
Γιατι ξηγεται ετσι ο προεδρος σας ?
Τα έχουμε πει χίλιες φορές…και πριν γίνει το γήπεδο…φέτος δεν θα έρθει κανένας οπαδός…
όλοι θέλουμε να έρθετε αλλά φέτος δεν γίνεται…(ακόμη και ο πηλαδακης.!)
όλα τα άλλα είναι μαϊμούδες…δεν έχει να κάνει με τον ηρακλη…(βέβαια συμφέρει να νιώθετε οτι σας χτυπάει το σύστημα…χαχαχα)
edit: μόλις είδα τι λέει ο [B][U]επίσημος[/U][/B] ηρακλης…μιλάμε για μεγάλους καραγκιόζηδες…
LOL, τοτε γιατι αφου το ηξερε η παε λαρισσα οτι δεν θα μπορει να δεχεται φιλοξενουμενους οπαδους το γηπεδο, παρ’ολ’αυτα ζητουσε και επερνε εισητηρια για τα δικα σας εκτος εδρας, υπογραφοντας μαλιστα οτι θα δωσετε και εσεις εισιτηρια στον επαναληπτικο αγωνα ???
#-o βρε εμείς εδώ λέω ότι το είπαμε… οχι η παε λαρισα…
-
δεν ξέραμε οτι θα πτωχεύσει η κατασκευαστική και θα σταματήσουν οι εργασίες εξω από το γήπεδο
-
το ενα πέταλο δεν έχει χωριστεί με plexiglass κάθετα ώστε να μπορεί να υπάρχει το απαραίτητο χώρισμα(αλλά δεν απαιτείται απο τον κανονισμό του πρωταθλήματος.!!) για να διεξαχθεί [B][U]ελληνικός[/U][/B] αγώνας …θα μπει μάλλον .
-
η παε ηρακλης αναφέρει ([B][U]σκόπιμα[/U][/B]) τον αριθμό 1.500 και οχι το 5%…γιατί άραγε…??:roll:
-
και ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ (η παε ηρακλης)ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΘΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΝΕΙ 500 ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ…ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΣΗΜΕΡΑ…ολα τα άλλα είναι για γέλια…η αστυνομία δεν δέχεται τους οπαδούς του ηρακλη και οχι ο πηλαδακης… απο που θα περάσουν αυτοι οι οπαδοί.? ή θα έρθουν παρέα με τους ματατζηδες όπως η αποστολή του παοκ και διέλυσαν την πόλη?
-
επίσης λέει γιατί δόθηκε άδεια σε αυτό το επικίνδυνο γήπεδο…#-o επικίνδυνο έχει μόνο αν πρόκειται να συναντηθούν κάφροι… για ποδοσφαιρικό αγώνα μια χαρά είναι.
-
η λαρισα ποτέ δεν αρνήθηκε χωρίς σοβαρό λόγο να δώσει εισιτήρια(βασικά δεν θυμαμαι ποτέ)…και είναι αυτή που την έχει πατήσει πολλές φόρες δίνοντας εισιτήρια χωρίς ανταπόκριση στον β΄γύρο…
-
ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΣΧΟΛΙΟ ΟΠΑΔΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΠΑΔΟΥΣ… μακάρι να έρχονται όλοι.!! αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα…
*και κατι λογικο…αν υπήρχε λόγος να μην έρθουν οι οπαδοί της λαρισας στο γήπεδο του ηρακλη(ανακατασκευή, εργασίες, ή ακόμη και χωρις λόγο) η παε λαρισα θα έβγαζε τέτοια ανακοίνωση οπως η παε ηρακλης?? ή θα έλεγαν οι οπαδοί της λαρισας να τι κάνει ο ηρακλης…? αφού δεν γίνεται!!
είμαι σιγουρος οτι δεν θα το δεις σαν πιστικη απάντηση αυτά αλλά τι να κάνω…έτσι είναι οι ελληνες οπαδοί…αποκλείεται η ομάδα του να τον κοροϊδεύει…κάνεις μαρινακης, πηλαδακης, διοίκηση ηρακλη δεν λέει ψέμματα…πάντα οι άλλοι είναι…
Αν πρωτα ειχαν ερθει οι αντιπαλοι οπαδοι στο γηπεδο της λαρισας, πιθανοτατα και οι λαρισαιοι θα αντιδρουσαν με αναλογο τροπο.
Επισης, οταν ξεκιναει μια ομαδα να παιζει σε ενα γηπεδο, υποτιθεται οτι αυτο ειναι ετοιμο, και δεν το φτιαχνουν τα μαστορια στην πορεια. Αλλα στην ελλαδα μαλλον ισχυει το ‘‘ελα μωρε, δε βαριεσαι, το τελειωνουμε αλλη μερα, παιξτε μπαλα τωρα’’…
Δεν υπαρχει θεμα να δωσεις απαντηση που θα με πεισει, εγω ειλικρινα ειχα την απορια μου.
Και φυσικα καθε διοικηση θα παρουσιασει το θεμα απο την πλευρα που αισθανεται οτι την θιγει.
*άμα αντιδρούσαν ενώ υπάρχει λόγος τότε και οι λαρισαίοι θα ήταν ζώα…
πιστεύεις οτι αμα έκανε τσατσια ο πηλαδκης θα είχα πρόβλημα να το πω…? χαρά μου θα ήταν…!!!
Ναι άλλο είναι να λέει δεν μας δίνει ο πηλαδακης εισιτήρια ενώ δεν ισχύει…!! δεν βγήκαν εισιτήρια για αυτο ακριβώς τον λόγο.!! για να δώσει.αλλα η αστυνομια εχει μεγάλο πρόβλημα ήδη με το από κάτω.
[B]crimson_Idol;1048790[/B]
[QUOTE][B]*[/B]επίσης η νομοθεσία το λέει καθαρά…όταν γίνεται μια αλλαγή σε μια περιοχη λόγο ενος οικοδομήματος ή ενός έργου και αλλάζει η δυναμική τον δρόμων, ταυτόχρονα με το έργο που επιφέρει την αλλαγή αλλάζει και ο οδικός χάρτης της περιοχής με ευθύνη της πολιτείας…!! [B]ΕΔΩ ΑΜΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΤΡΥΠΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΥΤΗ…[/B]
αλλά όταν θα σκοτωθούν τίποτα παιδάκια θα κλαίμε μετά…
και τότε τα παλικαράκια που σπάνε αυτοκίνητα δεν θα τους κόψει να κάνουν κάτι…
ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ…ΕΔΩ ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΤΕΜΠΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΑΠΟ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΣΠΑΡΑΛΙΑ.!!! ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΠΟΥ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΕΘΕΣΑΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΒΑΡΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ…ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.:!: Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ…
σιγά μην μας φτιάξουν τον δρόμο για το γήπεδο…
[/QUOTE]
αλλά εμείς δεν έχουμε κανένα βενιζελο να διαλύσει όλη την περιοχη
*το γήπεδο μια χαρά τελειωμένο είναι…
τα πολλά λόγια είναι φτωχιά…θα κατέβεις τίποτα λαρισα για τον αγώνα να σου πάρω εισιτήριο αύριο??
πάω στην θύρα των φιλοξενούμενων…μακριά από τους κάφρους
ελα να πάμε να πιούμε κανένα τσίπουρο πριν, και μετά στο γήπεδο… έχω και τα γενέθλια μου μια μέρα πριν (μαλάκες…άλλαξαν την ήμερα του αγώνα…ήταν σαββατο)
Oχι δεν ειχα σκοπο να ερθω, δεν ειναι καιρος για ταξιδια τωρα μεσα στην εξεταστικη.
Βεβαια το προτεινα στον κολλητο μου που ειναι λαρισσαιος να παμε μια βολτα στο ματς, αλλα αυτος δεν πολυασχολειται, οποτε δεν εκατσε η εκδρομουλα.
Πολυχρονος ρε ! (βεβαια δεν μπορω να σου ευχηθω και καλη επιτυχια στο παιχνιδι)
οκ…άλλη φορά.
*ποια άλλη φορά μωρεεεεε … αφού θα είμαι στην β΄!!! :lol:
edit ΤΗΑΝΧ.!
ΔΕΥΤΕΡΟ EDIT. XAXAXAXAXA
[B]«Ποτέ ξανά στην Ελλάδα»[/B]
Για πρώτη φορά μετά από την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία της Λάρισας, ο Άντερσεν μίλησε σε γερμανικά ΜΜΕ για τα όσα έζησε ως προπονητής της ΑΕΛ και ξέσπασε?
«Λένε πως είναι σοβαρό κλαμπ. Αυτό ισχύει μόνο για τον πρόεδρο», τόνισε ο Νορβηγός τεχνικός, ενώ δήλωσε «ανακουφισμένος» από την αποχώρησή του από την ΑΕΛ.
«Αυτά που συνέβησαν σε αυτές τις τρεις εβδομάδες ήταν απίθανα. Συνέβησαν τόσα πολλά και εργαζόμασταν τόσο σκληρά. Μετά από αυτό είμαι ανακουφισμένος που έφυγα από εκεί και εγγυώμαι πως για να επόμενα 20 χρόνια δεν θα ξαναδουλέψω στην Ελλάδα», τόνισε ο Νορβηγός ο οποίος αποκόμισε τις χειρότερες εντυπώσεις?
«Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως φοβήθηκα. Μετά από ένα εκτός έδρας παιχνίδι χούλιγκανς σπάσανε το λεωφορείο μας», σχολίασε για ό,τι συνέβη μετά από την ήττα από τον Ατρόμητο:
«Η Αστυνομία απλά παρακολουθούσε. Αυτό το γεγονός νομίζω δεν έφτασε στη Γερμανία, αυτή την εντύπωση έχω. Δεν σκέφτηκα ποτέ πως μπορεί να υπάρξει τόσο ανθρώπινο μίσος εναντίον μιας ομάδας από τους ίδιους τους οπαδούς της», κατέληξε.
μπράβο ζώα…! ωραία διαφήμιση.!
οτι είπα εγώ χθες , το λέει σήμερα και η παε λαρισα…
«Η συμφωνία ανταποδοτικότητας που όντως υφίσταται με την ΠΑΕ Ηρακλής, δεν αναφέρει συγκεκριμένο αριθμό ανταλλαγής εισιτηρίων. Και πως θα μπορούσε, άλλωστε, από τη στιγμή που το Καυτανζόγλειο Στάδιο έχει υπερδιπλάσια χωρητικότητα από το γήπεδό μας.
Η θύρα των φιλοξενουμένων του AEL FC ARENA έχει προσδιορισμένη χωρητικότητα 460 φιλάθλων, ώστε να υπάρχει επαρκής χώρος για τη ζώνη ασφαλείας και - στο άλλο άκρο της ίδια κερκίδας - τη φιλοξενία φιλάθλων οι οποίοι κατέχουν εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΛ.
Όσο για την τελευταία πρόταση της ανακοίνωσης της ΠΑΕ Ηρακλής, δεν γίνεται σαφές αν πρόκειται για απειλή ή για προτροπή, αλλά προφανώς εντάσσεται στο φεστιβάλ κοροϊδίας που η ίδια επικαλείται».[B]ΠΑΕ ΑΕΛ 1964[/B]
Είσαι της ΠΑΕ δηλαδή :!:
οχι,έχω περισσότερο μυαλό.!
*και από τις δυο παε
Μπορει στο Κυπελλο του χρονου.
Με μενα ρε κουφαλιτσα ποτε θα πιεις κανα τσιπουρο?
όποτε θες.!! στη λαρισα (αν και δεν κάνει να πίνω κάτι…είναι σχήμα λόγου)
έλα να πάμε για καφέ/πότο, στο καφέ/μπαρ/ρεστοράν στο γήπεδο. αν έχεις χρόνο κάποια μέρα και όρεξη εδώ είμαι.
γελάει ο κόσμος…τραυματίστηκαν κανομπιο και μετιν και δεν είχε μέσους να κάνει προπόνηση ο κωστενογλου.!! ειναι τραυματίας και ο ρομεου…από ξεκούραση ο μπλαζεκ(χμ) και έδιωξαν και τον γκερεμι…
βλέπω να το καβαλάει το άλογο ο ηρακλης…
*σήμερα στα εισιτήρια δεν ήταν κάνεις,!! βλέπω πολύ λίγο κόσμο…
[B]Το βράδυ στη Λάρισα ο Μαλίκ Μπα?[/B]
Στην Ελλάδα είναι εδώ και λίγη ώρα ο διεθνής σενεγαλέζος χαφ της Νάντ, Πάπα Μαλίκ Μπα επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του athleticlarissa.gr. Το βράδυ ο εν λόγω παίκτης θα φθάσει στη Θεσσαλική πρωτεύουσα και αύριο λογικά θα ανακοινωθεί.Ο 30χρονος Σενεγαλέζος που έχει ακόμα συμβόλαιο με τα Καναρίνια μέχρι τον Ιούνιο του 2012, θα δοθεί δανεικός ως το καλοκαίρι.
Στόχος του είναι να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής το οποίο δεν κατάφερε από την αρχή της σεζόν στη Ναντ. Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί, πως για να αποκτηθεί ο Μπα, ή οποιοσδήποτε παίκτης, που δεν διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο θα πρέπει να αδειάσει μια θέση ξένου στο ρόστερ των βυσσινί.
Πράγμα το οποίο αναμένεται να γίνει μετά τη φυγή, είτε με λύση συμβολαίου είτε με τη μορφή δανεισμού, του Σιμόν Αμπουχατζίρα. Πάντως για την ώρα, ακόμη δεν έχει βρεθεί λύση με τον ισραηλινό επιθετικό.
http://www.athleticlarissa.gr/?p=20478
ποιος ειναι ο παπα μαλικ μπα ??
είναι καλύτερος από τον [B]Geremi [/B]Sorele Njitap Fotso* ?? http://en.wikipedia.org/wiki/Geremi_Njitap
όπως λέγαμε και με τον κολλητό του όταν τον πήραμε, για τον …φουτσο πρωτάθλημα θα κάνουμε…χαχαχχα
μονο στην αελ αυτα…ακομα και ο παπαμαλικμπα παει να μας κανει το κομματι του
λες και άμα συμφωνούσε θα έπαιζε…αφού δεν έχουμε άδεια θέση ξένου
*άλλα και αυτός να ζητήσει άλλα λεφτά μετά τις εξετάσεις…τραγικός…
**πήγα να πάρω εισιτήρια για το ματς με τον ηρακλη και δεν αγόραζε κανείς εκείνη την στιγμή.!! παίζει να μην το έχω ξαναδεί αυτό… την τρελά μου μεσα