[B][SIZE=“7”]ΤΣΙΜΠΑΜΠΑ[/SIZE][/B]
Άρχισε η αντεπίθεση…μακάρι να μείνεται…να μείνει και η Πανσεραικάρα:):!:
[SIZE=“6”][B]ΤΣΙΜΠΑΜΠΑ[/B][/SIZE]
ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΑΦΗ ΕΠΕΣΕ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟ ΓΡΑΣΙΔΙ
ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΤΡΙΠΛΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΟΥΤ EVER
ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΝΑ-ΔΥΟ ΜΕ ΠΑΙΧΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΙΝΗΣΗ…
ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ…
[B]ΜΑΣ ΚΟΥΦΑΝΕ Η ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ[/B]
για το ματς αργότερα…
*stef Κάνεις λάθος…απο την στιγμή που κέρδισε ο ατρομητος και ο πανιωνιος είμαστε σε χειρότερη μοίρα…εκτός αν βάλουμε στο κόλπο και την κερκυρα το άλλο σαββατο…(που δεν το βλέπω)
Είναι πολύ δύσκολο και για τους δύο, αλλά ας ελπίζουμε:):!:
Ποιο ηταν το ‘‘πανο-συνθημα απαραδεκτου περιεχομενου’’ που ‘‘αμαυρωσε την νικη’’ οπως αναφερει η Match ?
δεν το θυμαμαι ολο αλλα λογικα το ‘η φανελα δεν ματωνει στα κλαμπ και στις πουτανες’ και κατι ακομα
αυτό δεν το είδα επειδή ήμουν σε αυτή την θύρα #-o
αλλά μου ειπε ο κολλητός του τι ήταν…
υπήρχε ενα “σύνθημα” που έλεγε κάτι για ξενύχτια, πουτάνες και μανάδες των παιχτών.(της λαρισας)!!!
για αυτό και οι παίχτες της λαρισας μόλις τελείωσε το ματς έφυγαν με την μια χωρίς να χαιρετίσουν τον κόσμο…:?
στα του ματς.
[B]10.000 κόσμος [/B](αντε και λίγο παραπάνω)…δεν είχα παράπονο…για ομάδα που ειναι στον πάτο, με 7 σερι ήττες(!!), και σχεδόν καμιά πιθανότητα να σωθεί, μιλάμε για θαύμα…
[B]άρχισε το ματς[/B] με την γκέλα του ελε, και μπήκε με φόρα η ομάδα…από ενα σημείο και μετά άρχισε να κάθεται…αλλά ευτυχώς οι παίχτες του ηρακλη ήθελαν να κάνουν επίδειξη τι ωραία ξέρουν τρίπλες…(τι βρισίδια εχει ρίξει ο ουζουνιδης σε σολτανι και σισιτς δεν λέγεται)
ήρθε όπως περιμέναμε η [B]ισοφάριση [/B]απο τον βελλιο…το κλασικό γκολ που τρώει πάντα η αελαρα…μπάλα στην περιοχη και ανικανότητα να διώξουν…αφού και την ασίστ στο γκολ παίχτης της λαρισας την δίνει στο βελιο…
[B]και τώρα που λέμε βελλιος…[/B]
στο γκολ πετάχτηκε κάποιος μέσα στον κόσμο της λαρισας άρχισε να πανηγυρίζει το γκολ λέγοντας οτι πάμε να βάλουμε και άλλα.!!! ήταν ο πατέρας του βελλιου.!!
δεν τον χτύπησε κανείς αλλά έγινε ένας σαματάς…
ήρθε μετά η αστυνομία και του άλλαξε θέση…(δηλαδή, τον προστάτευσε…πάλι καλά)
εγω δεν μπορώ να καταλάβω γιατί απο ολόκληρο γήπεδο πήγε και έκατσε εκεί…θα μπορούσε να δει το ματς με την διοίκηση του ηρακλη…να ζητήσει να τον βάλουν σε μια απο τις άδειες σουίτες…να δει το ματς απο το bar…επέλεξε να κάτσει εκεί , να πανηγυρίσει όρθιος, και να φωνάξει οτι θα βάλουν και άλλα…
ευτυχώς δεν έγινε κάτι χοντρό…
[B]αρχίζει το δεύτερο ημίχρονο [/B]και ολοι στην εξέδρα συζητάμε οτι αν παει ετσι το ματς μεχρι το 80 ο ηρακλης θα κανει 1-2 καθυστερήσεις και θα πάρει το χ άνετα…
ο ηρακλης επέλεξε να αρχίσουν τις καθυστερήσεις στο 46.!! (και την πάτησε κιόλας.)
η λαρισα προσπαθούσε αλλά έξω απο την περιοχη του ηρακλη τα έχαναν…
ο ηρακλης προσπαθούσε αλλά εκτός του [B]πιτου[/B], ολοι οι άλλοι κάναν συνεχεία τρίπλες…
μεχρι που μπήκε ο [B]τζιμπαμπα[/B]…στην πρώτη φάση γέλασε ολο το γήπεδο…στην δεύτερη κρατούσαμε τα κεφάλια μας…στην τρίτη είχαμε νευρά … και απο εκει και πέρα το πήρε σχεδόν μόνος του…
έβαλε το γκολ κεφάλια-οβίδα, κέρδισε 4-5 κόρνερ, πήρε 2 φάουλ, κέρδισε χρόνο, έδινε ανάσες σε όλους τους συμπαίχτες…
ακόμη και μετά το γκολ πιο πολυ βγήκε η λαρισα μπροστά παρά ο ηρακλης…αν και θα μπορούσε να βάλει γκολ στο τέλος με την φάση στην περιοχη της λαρισας που η μπάλα έμεινε 5-6 δεύτερα μέσα στην περιοχη πριν το σουτ
[B]έληξε,[/B] και ολα καλά και όλα ωραία…ο ηρακλης δεν ήταν κακός…αλλά με παίχτες που δεν σηκώνουν μια φορά το κεφάλι τους να δουν τι παίζει από συμπαίχτες δεν κάνεις τίποτα…
η λαρισα ειχε ένα καλύτερο πρόσωπο απο άλλα ματς , αλλά και πάλι δεν είδαμε και καμιά μεγάλη μπάλα…κρίμα γιατί άλλα φανταζόμασταν…
[B]M.V.P.[/B] (παίζει να καεί η οθόνη τώρα…) κατσιαρος.!!! αποσόβησε 2 γκολ, έκοψε καμιά δεκάρια φορές τον σισιτς.(!!), έπαιξε 90 όλη την ευθεία…
ο τσοντοφαλσκι αιώνες καλύτερος απο τον αμπαρη, ο μπαζεκ αν θα μας τρελάνει τελείως, ήταν καλύτερος απο άλλες φορές, ο σιμιτς όλο προσπαθούσε και ολο κάπου το έχανε…ο κανομπιο όταν μπήκε ήταν θετικότατος, ο τουμερ προσπαθεί όσο μπορεί
[B]η ομάδα παίζει χωρίς αμυντικά χαφ.[/B]για το θεο δηλαδή…ο ιγγλεσιας δεν ειναι καν ποδοσφαιριστής(αν και χθες προσπάθησε πιο πολύ απο ποτέ)…βγαίνουν οι αντίπαλοι άνετα και ωραία μπροστά…
το βρήκα
[B]«Η φανέλα δεν ματώνει στα κλάμπ και στις πουτάνες. Αν πέσει η ΑΕΛ θα σας γαμήσουμε τις μάνες»!!![/B]
*δεν έχω λεφτά να πάω κερκυρα
Εσύ δεν πας στην απέναντι από τους monsters?
ε αυτη ειναι η απεναντι απο τους μονστερς
πω μαλακία, τόση ώρα διάβαζα “δεν ήμουν σε αυτή την θύρα”.
Tον θέλει η ΑΕΚ λέει, είναι κολλητός του Σκόκο :!:
το είδα και εγώ.!! αν ειναι ποτέ δυνατόν…ας τον πάρουν ακ τωρα…και τζάμπα…και άμα θέλουν τσοντάρουμε και λίγα…χαχαχχα
*α ρε πηλαδακη…700.000 έδινε ο ολυμπιακός και εσύ ήθελες 1 εκατομμύριο.!!! πόσο βλακεία…
Ρε συ Κριμσον μηπως υπερβαλλεις λιγο για τον εν λογω παιχτη? Εγω παντως που τον θυμαμαι την σεζον 08-09, μου ειχε κανει πολυ θετικη εντυπωση… τι να πω… τοσο πολυ “επεσε” υστερα?
ναι ειχε μια καλή χρονιά…και δεν καταφέραμε να τον πουλήσουμε στον ολυμπιακό…ζήτησε ο άλλος 300.000 παραπάνω…
μεχρι φέτος που βρήκε γυναίκα να τον “καθίσει” σπίτι ,δεν είχε αφήσει bar, club και οτι υπάρχει στην περιοχη.
τον πήραμε απο την ατλετικο, και αντί να βελτιωθεί με τον καιρό, αυτός εμφανίζεται χειρότερος…
δεν εχει πάσα πάνω απο τα 5 μέτρα(και πολλά λέω), είναι πάντα στο όριο να αποβληθεί(το εχει κάνει κάμποσες φορές…σε έναν αγώνα πήρε 2 κίτρινες σε 12 δεύτερα.!χαχαχα), οταν παίζει χωρίς δεύτερο αμυντικό χαφ διπλά ειναι δράμα…τώρα που έχουμε μείνει μόνο με αυτόν(ρομεου τραυματίας) ολες οι ομάδες κάνουν όποτε θέλουν επίθεση
*πάντως στον αγώνα με τον ηρακλη έπαιξε καλά…ειδικά στην φάση που γίνεται η βαθιά μπαλιά στην άμυνα της λαρισας και έτρεξε πιο γρήγορα απο το κέντρο απο οτι τα σέντερ μπακ που ηταν εκεί, ήταν τρομερός…
η κερκυρα δεν μας δίνει κανένα εισιτήριο λέγοντας αυτά που ειπε και η λαρισα για το ματς που πέρασε…η παε λαρισα δεν προσπάθησε να κοροϊδέψει τους φιλάθλους της όμως [B]nightsky [/B]:roll:
Ε και τι να ελεγε δηλαδη η παε λαρισσα ? Οτι ‘‘κανετε και εσεις το ιδιο με εμας, ντροπη σας’’ ? :lol::lol:
μου αρέσει που ακόμη το πιστεύεις…
iglesias πρωην ποδοσφαιριστης λεμε…26 χρονων και τον εβλεπες ακομα και οταν επαιζε ο ρομεου απο το 80 και μετα ετοιμο να λιποθυμησει
α για αυτο δεν τον πετυχα ουτε μια φορα στο ρεινα τα χριστουγεννα που ξημεροβραδιαζομουν εκει :!:
απο τους καλυτερους πελατες ηταν
ναι πέφτει παντόφλα τώρα…πριν ειχε μόνο τον σκύλο…τώρα εχει και γυναικά…δεν υπάρχει δημοκρατία πλέον
για αυτό τον βλέπεις με δυνάμεις πλέον…αλλά η αμπαλοσυνη ακόμη υπάρχει…
αχνοφαίνεται ο ενσαλιβα…
[B]edit:[/B] τώρα αχνοφαίνεται και η β’(καλά όχι τώρα)…πήραμε αμπουμπακαρι και μελλιση