ΑΕΛ

Ουτε μεντι ούτε κανείς άλλος…θα είναι έτοιμος σε 15 - 20 μέρες και μάλλον δεν τον παίρνουμε…
και επίσης game over

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει την προσεχή Πέμπτη ο Φαμπιάν Κανόμπιο αφού θα υποβληθεί σε επέμβαση στους κοιλιακούς. Ο εν λόγω παίκτης θα απουσιάσει για ένα τουλάχιστον μήνα από τις αγωνιστικές δραστηριότητες. Η απουσία του σημαντική μια και ο παίκτης μέχρι τώρα ήταν από τους καλύτερους.(???)

δεν έχουμε δεξί μπακ πλέον, δεν έχουμε οργανωτή, δεν κάθονται και οι μεταγραφές…

:smiley: :smiley: :smiley:

:lol::lol: καλό…

το πιο κρισημο ματς της χρονιας (μεχρι το επομενο)
και ειναι αμφιβολος ο μπαστια

εμας λείπουν ολα τα δεξι μπακ, δεν υπάρχει αριστερό χαφ/εξτρεμ, οι μεταγραφές δεν παίζουν,λειπει ο κανομπιο και λείπει και ο μπλαζεκ…καληνύχτα ζωή.!!

Μάνταλος στο ματς με τον αστερα :!:

και χθες τα λέγαμε οτι οποίος και να μπει θα έχουμε πρόβλημα , αλλά τουλάχιστον να μην είναι αυτός ο βλάκας… και ξαφνικά αυτός θα σφυρίξει το ματς…και ακόμη το σκέφτονται μερικοί

και επειδη λατρευω να ασχολουμαι με τα αγωνιστικα της ομαδας…

[SPOILER]

[B]καλοοο…!!! :p[/B][/SPOILER]

χαχαχα…ναι την είδα…τις περνάει απο συνέντευξη :stuck_out_tongue:
[B]
Τέλος και ο Μπάμπιτς?
[/B]

Ένας ακόμη παίκτης που ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΛ δεν κατάφερε να συμφωνήσει. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Κροάτη αριστερού εξτρέμ Μάρκο Μπάμπιτς! Ο παίκτης πέρασε εργομετρικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων δεν ικανοποίησαν τους ανθρώπους της ομάδας.Ο Μπάμπιτς ήθελε περίπου ένα μήνα για να είναι απόλυτα έτοιμος και αυτό ανάγκασε τους ανθρώπους της ομάδας να μην θέλουν να προχωρήσουν τη συγκεκριμένη μεταγραφή.

Του προτάθηκε συμβόλαιο με συμμετοχές, κάτι το οποίο δεν άρεσε στον Μπάμπιτς και έτσι πήρε το δρόμο της επιστροφής. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει έτοιμη λύση που τις επόμενες ώρες θα ενεργοποιηθεί?

http://www.athleticlarissa.gr/?p=21354

για τον ιδιο λογο δεν κλεινει τον ροτεν…(ο οποιος εχει ριξει στο μισο τις απαιτήσεις του.!! δεν τον θελει κανεις.!)

τωρα που ψαχνουν παικτες, αντε να πετυχεις σε φουλ φυσικη κατασταση…ιστορια μου αμαρτια μου

ουτε να γελάσω δεν μπορώ…θέλω να δω ποια ειναι η έτοιμη λύση…

πάντως αύριο αν και με προβλήματα έχουμε δυο γούρια…ήρθε παλικαρος απο αγγλια που ειναι τρελό γούρι και ο πάππους μου που εγχειρισμένος απο το νοσοκομείο είπε οτι η λαρισα θα κερδίσει ενω απο μικρός θυμάμαι να λέει πάντα σε ματς εκτός οτι θα χάσει(και πάντα μέσα έπεφτε)
[B]
ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΡΡΩΣΤΙΑ[/B] :!:

να ριξω χρημα στο διπλο δηλαδη? :stuck_out_tongue:

πιες τα σε μπύρες καλύτερα…
και άλλαξε αβαταρ…βάλε τον καρολ…:stuck_out_tongue:

χεσε μεσα…

3? Ο Ροζέριο βρήκε με το πόδι στο πρόσωπο τον Νταμπίζα και το στόμα του έμπειρου αμυντικού γέμισε με αίμα. Ο διαιτητής δεν τιμώρησε τον παίκτη των γηπεδούχων, ενώ ο Νταμπίζας έμεινε για λεπτά εκτός αγωνιστικού χώρου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Δεν το βλέπω, αναμένω σχόλια κρίμσον :!:

ηταν κοκκινη

οχι ηταν μαυρη…

[SPOILER]ζωνη[/SPOILER]

crimson και JTN δεν το βλέπω το ματς. Θέλω εντυπώσεις από Abubakari και Παπάζογλου…

δεν μπορω να πω για την κοκκινη(βεβαια ουτε κιτρινη πηρε)…η καλυψη της νοβα ηταν αστεια…οποτε δεν εχω γνωμη
αλλα ξερω αυτο…3 αναγκαστικες αλλαγες και 5 τραυματιες για την λαρισα:!:

αμπουμπακαρι απο τους διακριθεντες… παπαζολγλου αφαντος σε ολο το ματς εκτος απο δυο πασες!!!

δεν υπαρχει ελπιδα λεμε…ουτε το δοκαρι μπηκε, ουτε ο κουζεν πασαρε διπλα στον ελευθερο…ουτε ειχαμε επιλογες μεσα στο ματς με τις απουσιες και τις αναγκαστικες αλλαγες…

και ερχεται και ο βολος…:?

*το γκολ το βαλαμε με 10.και σε ολο το ματς παζαμε με 10…παντα ηταν καποιος εξω…αμα δεν σε θελει

γαμω το δοκαρι και τον κουζεν τον ΠΑΝΗΛΙΘΙΟ που αντι να πασαρει ,σουταρε στην κλειστη γωνια. θα ειχαμε μπει για τα καλα μεσα στη μαχη για την παραμονη…το θεμα ειναι πως ειμαστε σε τοσο τραγικη κατασταση που θελουμε να κανουμε καποιο διπλο οπωσδηποτε

με βολο δυσκολα, αλλα το γηπεδο λογικα θα εχει τρελη ατμοσφαιρα, οποτε ελπιζεις απλα

ο αμπουμπακαρι μου φαινεται μακελελε οταν ολη τη χρονια εφαγα τον ιγκλεσιας στη μουρη…το θεμα ειναι πως δεν εχει ενα αριστερο εξτρεμ και ο ρεντζας απο μπαλα δεεε. το εγραψα εδω και παλιοτερα: ολοι αυτοι οι μικροι εξτρεμ της αελ απο μπαλα δε σκαμπαζουν πολλα. αμα κανουν καριερα θα την κανουν σαν (μετρια) μπακ και με την προυποθεση πως θα δυναμωσουν.

ο δε σιμιτς δεν μπορει να κανει πασα στα 3 μετρα, καλυτερα πλιαγκας (απο τον τυφλο ο μονοφθαλμος)…και για να το ξαναπω, τεραστιο τερμα ο τσοντοφαλσκι

εχεις δικιο