ΑΕΛ

[B]Ευδοκιμούν μακριά από τον Κάμπο[/B]

Η ΑΕΛ όπως διαβάζετε στα σχετικά ρεπορτάζ τις τελευταίες μέρες βρίσκεται ακόμα στην αναζήτηση αριστερού εξτρέμ (δεν αποκλείεται πάντως κατά τη διάρκεια της Παρασκευής (4/2) να υπάρξουν εξελίξεις). Το μόνο σίγουρο είναι ότι ήδη έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος και ο οποιοσδήποτε έρθει θα χρειαστεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να μπει στο πετσί του ρόλου. Και στο συγκεκριμένο κομμάτι πάντως οι Βυσσινί φαίνεται να πληρώνουν τον λανθασμένο σχεδιασμό του καλοκαιριού.

Όχι μόνο γιατί δεν πήραν ποδοσφαιριστή για τη συγκεκριμένη θέση, αλλά και γιατί φρόντισαν να διώξουν και τους δύο, που κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν, κλήθηκαν να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους. Χωρίς καμία διάθεση εξιδανίκευσης των Ρούντολφ Σκάτσελ και Σαλίμ Τουάμα σε καμία περίπτωση δεν φαίνεται να ήταν τόσο κακοί παίκτες, ώστε να αποχωρήσουν με συνοπτικές διαδικασίες. Και επειδή ο χρόνος είναι ο καλύτερος κριτής και οι δύο στις ομάδες, που πήγαν, κάθε άλλο παρά απαρατήρητοι περνούν.

Ο [B]Σκάτσελ [/B]έχει πάρει τη Χαρτς από το χέρι και την έχει οδηγήσει στις υψηλές θέσεις, έχοντας καταγράψει σε [B]17 συμμετοχές οκτώ γκολ[/B]. Για την ιστορία στο δεύτερο εξάμηνο πέρυσι με την ΑΕΛ αρκέστηκε σε επτά συμμετοχές και μηδέν τέρματα. Για να περάσουμε και στον [B]Τουάμα[/B], που μπορεί να μη βγάζει μάτια με την Χάποελ Τελ Αβίβ, αλλά στέκεται στο ύψος των περιστάσεων. Με [B]14 συμμετοχές και τρία τέρματα[/B] έχει βάλει και αυτός το λιθαράκι του στην καλή πορεία της ομάδας.

Για το επιμύθιο κρατήσαμε την περίπτωση του [B]Σιμόν Αμπουχατζίρα[/B]. Ο Ισραηλινός επιθετικός, που οι Θεσσαλοί έψαχναν τον Γενάρη εναγωνίως να τον δώσουν δανεικό για να εξασφαλίσουν μία θέση ξένου, με το καλημέρα έχει κάνει απόσβεση στη Χάποελ Κιριάτ. Σε [B]δύο συμμετοχές, δύο γκολ και ασίστ[/B]. Συμπέρασμα; Η φυγή από τον Κάμπο μάλλον του έδωσε φτερά?

http://www.exedrasports.gr/football/superleague/article/?aid=96208&scid=882

έχουν περάσει 120 ποδοσφαιριστές και τους έχουμε βγάλει όλους άχρηστους

και σε συνεχεια

[B]Πάει για Κοτσόλη ο Παναθηναϊκός![/B]

Για την απόκτηση του Κοτσόλη οδεύει ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να υπάρχει κάποια εναλλακτική λύση στην περίπτωση που, παραδείγματος χάρη, τραυματιστεί κάποια στιγμή ο Τζόρβας!

Οι «πράσινοι» φέρονται να έχουν έρθει σε συμφωνία με τον πεπειραμένο τερματοφύλακα, προκειμένου να μη μείνουν στον αέρα αν? γριπιάσει, ας πούμε, ο Τζόρβας.

Διαφορετικά, αν δεν προχωρήσει το συγκεκριμένο θέμα, θα έχει τριάδα τον Άλεξ και τους δύο νεαρούς Ταμπάκη και Καπίνο?

Πρώτα δίνουν τον Φερνάντες, τώρα τρέχουν να βρουν άλλον! Οι άνθρωποι του “τριφυλλιού” βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Έλληνα τερματοφύλακα, που ξέρει πρόσωπα και καταστάσεις στην ομάδα και δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής.

Το γεγονός, βέβαια, ότι είναι εκτός δράσης από το περασμένο καλοκαίρι, δεν φαίνεται να προβληματίζει κανέναν…

http://www.sportdog.gr/article/11331/paei-gia-kotsole-o-panathenaikos

θα τον εχουμε στα playoff :stuck_out_tongue:

και αυτος ευτυχως που φευγει

αν και αμφιβάλω οτι είναι συνέντευξη και οχι κουβέντα με δημοσιογράφο μερικά από αυτά που λέει τα λέμε και εμείς…οπότε…

αλλά φαντάσου να ήσουν ο κουζεν να βγαίνεις έναν με έναν στην αντεπίθεση σε ματς που κρίνει κατηγορία, να σε ρίχνει ο αντίπαλος κάτω να μην σφυρίζει ο διαιτητής τίποτα, και όταν παίρνεις την μπάλα και φεύγεις να δίνει επιθετικό…:lol:
εσύ τι θα έλεγες τότε?

*τι έχουμε τραβήξει φέτος…:frowning:

αν ημουν ο κουζεν και σε αλλο ματς που παιζεται η κατηγορια βγαινω αντεπιθεση 1-2, ο συμπαικτης μου βρισκεται ολομοναχος φατσα με το τερμα και εγω σουταρω στην κλειστη γωνια με ενα παικτη πανω μου, θα εβγαζα το σκασμο

:lol::lol::lol:

σωστό και αυτό.
αλλά έχω την εντύπωση πως και ο μετιν να ήταν εκεί αυτό θα έκανε…όπως και κανομπιο…και δεν συζητώ καν για τον μπλαζεκ

http://www.sportnet.gr/report.php?id=253263

Tαδε εφη Κωστενογλου.
Σωστα μιλησε παντως!

Eπισης…

http://www.sportnet.gr/report.php?id=253302

Ετσι,ετσι sold out να πατε να δειτε τον Πριγκηπα της Θεσσαλιας!!!:stuck_out_tongue:

ΑΕΛ γερα γερα η Β ειναι κοντα!!!:smiley:

Υ.Γ.Πλακα κανω κ το ξερεις!

:smiley: ναι ρε…άμα δεν γίνεται και πλάκα δεν έχει νοημα…

*δυστυχώς η β΄είναι κοντά εδώ και μήνες…:?

τελειωσαν και οι οποιες ελπιδες

να τα χαιρεσαι πηλαδακη τα γηπεδα σου, με γυρισες στο 1996

Οικογενειακά προβλήματα με ανάγκασαν να μην χαρώ και πολύ το ματς(άσχετα που χάσαμε)
όπως είχαμε πει οτι θα χάσουμε, έτσι ,και το κάναμε…δεν πειράζει…football league ερχόμαστε :smiley:

πηλαδακη τελικά δεν ήμασταν ούτε εχθροί της ομάδας, ούτε βγάζαμε σενάρια απο το μυαλό μας, ούτε τα λέγαμε στην τύχη…κρυφά ήθελες δεύτερη θέση-τσου λου και εμείς λέγαμε για υποβιβασμό…ε μάντεψε,!!

για το ματς δεν θα πω για τις αποδόσεις των δυο ομάδων…
μόνο δυο πράγματα…

Η ΑΕΛ ζήτησε πέναλτι σε μία φάση όπου ο Τσιμπάμπα ανατράπηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή την ώρα που ήταν να σουτάρει, όμως ο διαιτητής δεν έδωσε κάτι προκαλώντας την έντονη διαμαρτυρία των βυσσινί. [B]Ο ΣΤΑ 1[/B]

Στην τελευταία φάση του ημιχρόνου ο Βόλος σκόραρε με τον Ουμπίδες που πήρε ωραία μπαλιά από τον Μόχνε, όμως ο διαιτητής σφύριξε οφσάιντ σε μία λαθεμένη απόφαση καθώς τον 29χρονο άσο κάλυπτε ο Κολοβέτσιος. [B] 0 ΣΤΑ 2[/B]

Ο Βόλος άνοιξε το σκορ στο 60ο λεπτό μετά από ένα τραγικό λάθος του Τσοντοφάλσκι. Ο Άλβαρες έκανε το γέμισμα από την άμυνα, ο πορτιέρο της ΑΕΛ έκανε άστοχη έξοδο και ο Μπρέσκα από κοντά με σουτ πάγωσε το AEL FC ARENA. Ο Σλοβάκος ωστόσο ήταν οφσάιντ, καθώς τον κάλυπτε μόνο ένας παίκτης στην άμυνα. [B]0 ΣΤΑ 3[/B]

[B]ΜΕ 3 ΦΑΣΕΙΣ ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ…[/B] [B]ΨΟΦΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ.!! ΠΑΙΞΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ…ΠΑΜΕ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΤΥΦΛΟΙ…
[/B]
ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ:

Τραγική η εικόνα του Αμπουμπακάρι, ο οποίος έκλαιγε με λυγμούς και ζητούσε συγγνώμη από τους συμπαίκτες του, όταν από δικό του λάθος προήλθε το δεύτερο γκολ των «ερυθρόλευκων».
[B]ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ…Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΜΑΤΣ…ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΛΕΓΑΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟ ΜΑΤΣ…ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ 10 ΑΤΟΜΑ.!!! ΠΑΝΑΓΙΑ ΒΟΗΘΑ.!!![/B] [B]Ο ΒΟΛΟΣ ΕΚΑΝΕ 9 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΑΣΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΡΑΡΕ…ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΠΟΣΚΟΙΝΙΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΠΡΕΦΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ…ΟΤΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.!! [/B] ([B]Σάκη Τσιώλης :[/B] Στο πρώτο ημίχρονο είχαν μηδέν παθητικό και οι δύο ομάδες. Η[U] ΑΕΛ έγινε πιο νευρική και ανέβηκε ψηλά[/U]. Η ομάδα μου βρήκε χώρους γι? αντεπιθέσεις. [U]Αυτό ακριβώς ήταν[/U]. Ο χώρος και ο τρόπος παιχνιδιού μας έκανε να κερδίσουμε :yes:)
[B]
+[/B]

Επίσης, το πλάνο στον Σάκη Τσιώλη κατά τη λήξη του ματς, ο οποίος [B]αντί να [/B][B]πανηγυρίζει [SIZE=“5”][B][U]καθόταν σκεπτικός στον πάγκο του[/U][/B],[/SIZE] ήταν μία εικόνα… χίλιες (και βάλε) λέξεις! [/B]
(Hταν μία δύσκολη στιγμή για μένα και αλλιώς φανταζόμουν την είσοδό μου στο ARENA, Αυτό που θέλω να πω μέσα από την καρδιά μου ? κι αυτό το καταδεικνύουν τα σπασμένα μου πλευρά για την ΑΕΛ- είναι ότι πλέον υπάρχουν 24 διαθέσιμοι βαθμοί για την ομάδα και θέλω να ελπίζω ότι η ΑΕΛ θα πάρει τους 15 βαθμούς και θα παραμείνει στην κατηγορία. Να ξέρετε ότι θα είμαι και εγώ ένας από αυτούς που θα πανηγυρίσουν την παραμονή της».)

[B]ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΡΟΕΔΡΕ…? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ…[/B]

*ΤΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΣΤΟ Thread ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ

πες τα γαμω, πες τα

πρωτο πραμα που πρεπει να κανει αν εχει τσιπα πανω του το λαμογιο ειναι προταση στο τσιωλη που τελειωνει το συμβολαιο. ακομα και β’εθνικη, μπορει να δεχτει ο ανθρωπος. που και να μη δεχτει δεν νομιζω να του πει κανεις τιποτα (να αφησει ομαδα μοντελο για ομαδα μπουρδελο)

η πρόταση εχει γίνει εδώ και 3 μήνες σχεδόν…αλλά αρνήθηκε και είπε οτι τιμά την συμφωνία που έκανε με τον μ-πεο…αλλά το καλοκαίρι δεν ξέρει κανείς τι θα γίνει…

*υπάρχει έτοιμη λύση για το καλοκαίρι, η οποία με βρίσκει σύμφωνο …αν και δεν ξέρω τι αποτελέσματα θα φέρει

:papas:

ελεος πια, σταματαω να ασχολουμαι

Ειλικρινα,αυτο σας ελειπε τωρα!

το 50% του μπλαζεκ ειναι αγορασμένο με 500.000 ευρο…
και γιαυτό παίζει με συμβόλαιο στο ελληνικό πρωτάθλημα…αλλιώς θα έπρεπε να παίζει με χαρτί δανεισμού απο την ομάδα του…
άπλα εκει είναι τραγικοί…(ενω εμείς σε άλλα θέματα…:p)…εδώ για να συμφωνήσουμε στάλθηκαν καμιά 500αρια φαχ…:!:ούτε το τηλέφωνο δεν σήκωναν.!!

Nα τα ,να τα…
Ο κοσμος το’χει τουμπανο κι εμεις κρυφο καμαρι!
Δηλαδη την κανει ρε σεις ο Businessman?

δεν είναι ξεκάθαρο αυτό που λέει…
δεν πειράζει…μόνο και κάνει κανένα ντου ο ψωμιαδης δεν θα μείνει τούβλο απο το γήπεδο

χιλιες φορες στη β και μονοι μας, παρα με εκβιασμους και τον μπεο στην α

Μπεος,Μπεος οε,οε,οε!!!
Χα,χα,χα,χα Μαλακα σκεφτομαι τι μαλακιες κανει ο καραγκιοζος και πεθαινω στα γελια!

και δε σταματάει και με τίποτα…!!

*αμα καταφέρει και μπει στην παε ο ψωμιαδης δεν θα μείνει μισό τούβλο στο γήπεδο
αν δεν γίνει, του χρόνου sold out σε κάθε ματς …ολοι αυτοί που ηρθαν για το καινούριο γήπεδο ρωτάνε από τώρα για του χρόνου…