ΠΟΣΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ? Ε?
Γιατι το λες αυτο???
εσύ μην ακούσεις οτι μας λέω [SIZE=“4”][B]μαλάκες[/B][/SIZE], αμέσως να πεταχτείς,
δεν παλεύεται η κατάσταση…και στα καλά και στα κακά η ιδια μαλάκια θα δέρνει τον οπαδό…
δεν υπάρχει κάτι που να ικανοποιεί τον οπαδό…και δεν λέω για τον προπονητή που ήρθε φυσικά…
ειπε δυο πράγματα σε άλλο τόνο ο προεδρας, παλι μας πείραξαν…!!
ΜΑ ΟΤΑΝ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ.!!! ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ ΔΗΛΑΔΗ.!!
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ?
ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΒΟΗΘΑΣ…
ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΝΕΣ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ…
ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ??!!
Συμφωνω απολυτως ρε φιλε!!!
Ε μωρε κλασσικη λαρισαικη γκρινια επειδη πεσατε.Του χρονου ενωμενοι θα ειστε παλι και θα στηριζετε.
Αλλα η γκρινια γκρινια!!!
Τι να πουμε κι εμεις που μας κουνιουνται και οι Νικιωτες(ΧΑ ΧΑ ΧΑ) που κοντευουν να πεσουνε Δ Εθνικη λογω χρεων!!!
καμία σχέση με τον υποβιβασμό…εδώ πρωτάθλημα είχαμε πάρει και πάλι γκρίνια έπαιζε.
την “μεγαλώνουμε” μέσα μας την αελ μέρα με την μέρα…και δεν εννοώ οτι δεν είναι μεγάλη…απλά όλη μέρα κάθε μέρα οτι και να γίνει ασχολούμαστε με αυτή…και όσο περισσότερο ασχολείσαι τόσο πιο εύκολο είναι να βρεις προβλήματα,…και αν δεν βρίσκεις, φτιάχνεις…γιατι πρέπει να είσαι πάντα “εκεί”…
το να πεις ενα μπράβο πάμε συνεχίζουμε θέλει 5 δευτερόλεπτα…το να βρεις/φτιάξεις ενα πρόβλημα σου δίνει περισσότερο χρόνο να ασχοληθείς…
τι να πεις
εξάλλου, αξέχαστη είναι η στιγμή που στο ματς με την αεκ και ενω έχουμε μαλώσει και βριστεί σε όλες τις θύρες ,ξαφνικά στο 70 άρχισαν τα τραγούδια και οι πανηγυρισμοί απο ολο το γήπεδο.!!!
[B]βυσσινή παράνοια.!![/B]
Τα σχέδια του Κρις Κόουλμαν
[B][U]Επίπεδο ΠΡΩΤΟ: Οργάνωση[/U][/B]
Υπήρξε μία αρχική συζήτηση για να έρθουν κάποιες προσωπικές επιλογές του Κρις Κόουλμαν ως συνεργάτες στο τεχνικό τιμ, όμως τελικά αποφασίστηκε πως είναι καλύτερα αυτοί να είναι Έλληνες ή γνώστες της ελληνικές πραγματικότητας.
Από εκεί και πέρα θα γίνουν κάποιες βελτιωτικές εργασίες στις εγκαταστάσεις που θα προπονείται η ομάδα όπως και μία αξιολόγηση των νεαρών ποδοσφαιριστών και συναντήσεις με όλους τους προπονητές της ομάδας σε όλες τις κατηγορίες. Κλείνοντας θα γίνει συνεργασία με τοπικές ομάδες τις περιοχής για την αξιοποίηση ταλέντων και τη δυνατότητα να δίνονται παίκτες ως δανεικοί.
[B][U]
ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΕΥΤΕΡΟ: Προετοιμασία[/U][/B]Τα είπε και στη συνέντευξη Τύπου. Η προετοιμασία θα είναι αρκετά σκληρή και θα διαρκέσει 6-8 εβδομάδες! Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως σε όλο αυτό το διάστημα θα γίνονται τα ίδια πράγματα, αλλά θα καταρτιστεί ένα πρόγραμμα επιπέδου Πρεμιερ Λιγκ.
Που θα γίνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας; Στην Ελλάδα στα μέσα Ιουλίου και πιθανότατα στο Καρπενήσι. Ήδη ο Ουαλός έχει ζητήσει να μάθει και άλλα μέρη στη χώρα μας με εγκαταστάσεις που θα τον βοηθήσουν να φέρει εις πέρας το πρόγραμμα του.
[B][U]ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΡΙΤΟ: Μεταγραφές[/U][/B]
Από την Παρασκευή (μία ημέρα μετά την συνέντευξη Τύπου) ο Κόουλμαν έχει στα χέρια του DVD και στοιχεία από ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί. Κουλουχέρης, Μιχαΐλίδης, Γκαλίνοβιτς, Σιόντης και άλλοι βρίσκονται στη λίστα που έχει παραδοθεί στον Ουαλό τεχνικό που θα διαλέξει με προσοχή τους παίκτες.
Μάλιστα δεν αποκλείεται αρκετοί από αυτούς να συναντηθούν μαζί του μέσα στις επόμενες ημέρες, για να έχει προσωπική άποψη. Όπως είπε άλλωστε θέλει ποδοσφαιριστές έτοιμους για σκληρή δουλειά και όρεξη και όχι… τουρίστες. Το μπάτζετ της ομάδας θα είναι το μεγαλύτερο στην κατηγορία (θα αγγίξει ίσως τα 3-4 εκ. ευρώ) οπότε το οικονομικό δεν είναι το πρόβλημα, αλλά να μην την πατήσουν όπως με τον Ταυλαρίδη.
[B][U]ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΕΤΑΡΤΟ: Βοηθός προπονητή[/U][/B]
Μέχρι στιγμής με αυτά που γνωρίζουμε τρεις περιπτώσεις από την Ελλάδα είναι που έχουν το προβάδισμα. Μάλιστα μέχρι την Δευτέρα είναι πιθανό να βγουν και ανακοινώσεις. Ο Κρις Κόουλμαν θέλει να μιλήσει και με τους τρεις από κοντά για να δει τι γνώσεις διαθέτουν, αν μπορούν να συνεργαστούν και τον χαρακτήρα τους. Ο Ουαλός είναι απαιτητικός.
άντε να δούμε
Σοβαρος δεχνει στη δουλεια με καλη νοοτροπια…
αλλα, στο τελος ξυριζουν το γαμπρο.
επίσης θέλει και βοήθεια απο τον κόσμο…μην νομίζει κανείς οτι θα εχει χτίσει ομάδα για τσου λου απο τον αυγουστο…στην αρχή θα την “ακούσει” απο τις συνθήκες της β’ εθνικής…σιγά σιγά θα γίνουν όλα…
Ενα πολιτισμικο ΣΟΚ θα το παθει…:lol::lol::lol:
δεν τον ηξερα καθολου τον κολεμαν πριν ακουστει για αελ, αλλα φαινεται σοβαρος ανθρωπος…τουλαχιστον μακαρι να καταφερει να κανει την ομαδα αξιοπρεπη, αυτο το περσινο δεν αντεχεται, δε γινεται να βλεπεις το νεο γηπεδο και να σε απωθει η θεα του.
μακαρι τουλαχιστον να μπορεσει να φτιαξει ενα συνολο με τις φυσικες δυναμεις-αντοχες (οσο ειναι δυνατον) βρετανικου συλλογου…για την ελλαδα, ειτε β ειτε α εθνικη, ειναι αρκετο και παραρκετο. αλλα προς θεου οχι παλι μαλακιες στις μεταγραφες, ας αξιολογησουν τις περιπτωσεις σχετικοι ανθρωποι με το αντικειμενο και με αξονα τον κολεμαν.
κριμσον ερωτηση: οταν λεει 20% κατω τα διαρκειας εννοει απο την τιμη που θα ηταν τα φετινα διαρκειας με τις αυξησεις, αρα τις περσινες τιμες, η 20% απο τις περσινες τιμες? αν ημουν λαρισα παντως και εβλεπα απο τις μεταγραφες πως εχουν σοβαρο πλανο και δεν κινουνται οπου φυσαει ο ανεμος, δεν υπηρχε περιπτωση να μην παρω διαρκειας…αλλα παλι μαλακιες δεν αντεχω, βασανιστηριο κυριολεκτικα αυτο το περσινο ρε παιδακι μου
ΑΝ κανουν τα ιδια και 2η φορα, δε θα τους το συγχωρεσει ο κοσμος πιστευω…
Πραγματικα θα τους παρουν με τις πετρες φετος.
Το καλο ειναι οτι εφυγαν και ατομα ασχετα στο δοιηκητικο ποστο.
είπε τουλάχιστον 20%…λογικά στην τιμή της αύξησης όμως…
το θέμα με τις μεταγραφές είναι απλό και ο κόσμος θα είναι αντίθετος, και είμαι σιγουρος…
οι μεταγραφές στην β’ θα έχουν και παίχτες σε πολύ μεγάλη ηλικία, και παίχτες που θα έχουν δύναμη…δεν γινεται να παίξεις με 20χρονους…η β΄ειναι δύσκολο πρωτάθλημα…δεν είδα ομάδα να ανεβαίνει απο την β’ και να παίζει με μικρούς…
χαλάστηκαν μερικοί με νεμπεγλερα…ξίδι.!!
δεν έχει καταλάβει κανείς οτι είμαστε στην β’.!!!
όλες οι μεταγραφές δεν θα μας αρεσουν…στα σίγουρα…δεν γινεται να ικανοποιήσεις τον κόσμο με το σχέδιο της β’…και καλύτερα…είδα και στην α οταν προσπαθούσαμε να προσελκύσουμε κόσμο…
επίσης αν ρωτήσεις τον κόσμο “άντε δεν σου αρέσει κανένας, ποιον θέλεις?”, δεν ξέρει να σου απαντήσει…
τον κοουλμαν τον ήξερα εγώ εξαιτίας τις αγάπης μου για την φουλαμ.!!
το μόνο που εχω να πω είναι να έρθει και η γυναίκα του μαζί γιατι δεν μας βλέπω καλά…:lol:
άντε να πω και ότι σίγουρα σε δύσκολα ματς δεν θα ξαναδούμε αυτό το όλοι στην επίθεση…αυτο το πάμε μόνοι μας και όλοι μαζί χωρίς σχέδιο να το ξεχάσουμε…βέβαια εμείς και με την μπαρτσα να παίζουμε αυτό θέλουμε…χαχαχα
καλυτερα να χαλαστουν και να ανεβουμε, δεν το συζητω. για το τι πιστευει ο κοσμος στη λαρισα στα αρχιδια μου, αλλωστε ξερεις και συ οπως και γω πως τη χωριατιλα με την εννοια της μεγαλομανιας την εχουμε καλα στο αιμα μας, νομιζουν πως ακουνε αελ οι παικτες και ψαχνουν στυλο για να υπογραψουν και πως θα παμε για πρωταθλημα. το να γουσταρει ο κοσμος δες που μας εφερε (αλλο που δεν καταλαβαινω γιατι να πανηγυριζεις που εφερες τον γκερεμι απο την τουρκια…τελοσπαντων). ας φερει οποιους παικτες θελει, αρκει να εχει πλανο, αλλωστε ο κυπαρισσης στα 35 του εγινε αγαπημενος του κοσμου της αελ.
υ.γ. το προβλημα με το νεμπεγλερα αλλο ειναι ομως και το ξερεις…οχι πως προσωπικα με πειραζει, δεν εχω τετοια κολληματα
ακόμη και με το θέμα του νεμπεγλερα μπορεί να είναι πλανεμένος ο κόσμος…δεν είναι όλα έτσι όπως ακούγονται απο τους πολλούς…άσε που τώρα δεν με νοιάζει καθόλου…τον θέλω οσο τίποτα…μιλαμε για β΄εθνικη και είναι οτι πρέπει…
και ο γκεκας ειπε οτι θα έρθει!! σε λίγα χρονια… ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ!!! το είπε πριν λίγες μέρες από μόνος του και πέθανα στα γέλια…:lol:
*θεϊκή ατάκα… ο κωστας φταίει που επεσε η αελ.!! εμένα είναι φίλος μου αλλά αυτός φταίει.!! :lol:
*δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει, αλλά έτσι και έρθει θα πεθάνω απο την χαρα μου.!
[B]Πλησίασε Μπόα Μόρτε η Λάρισα[/B] :!:
Μπορεί η Λάρισα να έπεσε στην Football League, αλλά ο μεταγραφικός σχεδιασμός της δείχνει ομάδα με άμεσο στόχο την άνοδο.
Όπως αναφέρει η Sporday, ο νέος τεχνικός της Λάρισας Κρις Κόουλμαν είχε επαφή με τον Λουίς Μπόα Μόρτε, τον οποίο ρώτησε αν θέλει να έρθει στην Ελλάδα, αλλά και τις οικονομικές του απαιτήσεις.
Ο 34χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος είχε αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Ουαλού τεχνικού στη Φούλαμ, δεν παρουσιάστηκε αρνητικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στη θεσσαλική ομάδα, ωστόσο δεν απάντησε αμέσως, κάτι που δεσμεύτηκε να κάνει την επόμενη εβδομάδα, αφού περιμένει να δει τι προτάσεις θα έχει στα χέρια του, τώρα που έμεινε ελεύθερος από τη Γουέστ Χαμ.
[B]Πολύ κοντά στην ΑΕΛ είναι ο Ανδρέας Μπονόβας για να καλύψει τη θέση του τεχνικού συμβούλου!
[/B]
Ο Μπονόβας είναι πρώην παλαίμαχος του Ολυμπιακού και τώρα μάνατζερ. Σε προηγούμενο άρθρο είχαμε φωτογραφίσει τον «εκλεκτό» του Κώστα Πηλαδάκη και οι δύο πλευρές βαδίζουν σε συμφωνία!Ο Μπονόβας είναι ατζέντης αρκετών ποδοσφαιριστών από το ελληνικό πρωτάθλημα. Αξίζει δε να αναφέρουμε πως κατά το παρελθόν υπήρξε συνεργασία της ΑΕΛ με τον εν λόγω μάνατζερ.
http://www.athleticlarissa.gr/viewarticle/1792/true/
άντε να δούμε…
το ειχα διαβάσει…είναι οτι να ναι…βέβαια τα έχουμε ξαναπεί.ηρεμία δεν υπάρχει ποτέ σε αυτή την ομάδα…
*η ανακοίνωση έχει μερικά άκυρα σημεία που μου την δίνουν στα νεύρα
[B]Κόουλμαν: «Εκεί που της αξίζει»[/B]
Αποφασισμένος να κάνει ότι περνάει από το χέρι του ώστε η Λάρισα να επιστρέψει στη Σούπερ Λίγκα παρουσιάστηκε ο νέος προπονητής των «βυσσινί», Κρις Κόουλμαν, στην πρώτη του ραδιοφωνική συνέντευξη μετά την παρουσίασή του.
«Η ΑΕΛ είναι μία ομάδα επιπέδου Σούπερ Λίγκας, κι αυτό είναι ξεκάθαρο από τη στιγμή που κάποιος θα δει τις εγκαταστάσεις της. Πιστεύω ότι οι ατυχίες ήταν αυτές που την έφεραν σε αυτήν τη θέση. Πρέπει, λοιπόν, όλοι μας, να κάνουμε πολλά πράγματα για να μπορέσουμε να την επαναφέρουμε άμεσα εκεί που της αξίζει», ανέφερε αρχικά ο Ουαλός τεχνικός στη «Ραδιοφωνία Κισσάβου».
Στην ερώτηση αν έχει ξεκινήσει ήδη επαφές με παίκτες που υπάρχουν ήδη στο ρόστερ της ομάδας, απάντησε: «Ναι έχω κάνει επαφές με κάποιους παίκτες, ξέρω ότι κάποια συμβόλαια ποδοσφαιριστών έχουν ολοκληρωθεί και σίγουρα θα ήθελα έναν ή δύο παίκτες από αυτούς που λήγουν τα συμβόλαιά τους να συνεχίσουν και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Παράλληλα έχω ενημερωθεί και για παίκτες από την περιοχή της Λάρισας, αλλά είναι ένα ζήτημα που θα το δούμε αναλυτικότερα στο επόμενο διάστημα. Θα ήθελα όμως να σας ενημερώσω ότι έχω ήδη έτοιμο το πλάνο με το οποίο θα κινηθούμε στις μεταγραφές».
Για τον αριθμό των μεταγραφών που θα χρειαστούν οι «βυσσινί» ενόψει της επόμενης χρονιάς, τόνισε: «Θα ήθελα να έχω ένα ρόστερ 25 ποδοσφαιριστών για να μπορέσουμε να βρούμε συνοχή, αρμονία και ομαδικό πνεύμα, κάτι που δεν είναι εύκολο να επιτευχθεί αν έχω στη διάθεσή μου 30-35 παίκτες». Σε ό,τι έχει να κάνει με την αγωνιστική φιλοσοφία αλλά και με το πώς ευελπιστεί ότι θα παρουσιαστεί η ΑΕΛ την επόμενη σεζόν, ισχυρίστηκε:
«Μία ομάδα που θα είναι πιο δυναμική στο παιχνίδι της και κυρίως πιο ανταγωνιστική, έχοντας ως στόχο τη νίκη, μια και αυτές θα μας φέρουν στη Σούπερ Λίγκα».
Οι διοικούντες των «βυσσινί» έχουν στρέψει την προσοχή τους στο ποιος θα είναι αυτός που θα βρεθεί δίπλα στον Κόουλμαν και θα τον εντάξει στην ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα.
«Σίγουρα θα προτιμούσα να είναι κάποιος που να γνωρίζω από την Αγγλία, αλλά αυτή τη στιγμή χρειάζομαι έναν άνθρωπο που να ξέρει πολύ καλά την κατηγορία και να μπορώ να επικοινωνώ μαζί του. Εξετάζω κάποιες περιπτώσεις και ελπίζω ότι σύντομα θα αποφασίσουμε. Την Παρασκευή μάλιστα επιστρέφω στην Αγγλία και θα συνεχίσω και από εκεί την δουλειά».
Τέλος αναφέρθηκε στον Κώστα Νεμπεγλέρα, που μοιάζει να είναι η πρώτη μεταγραφή της ΑΕΛ, τονίζοντας ότι έχει δώσει τη συγκατάθεσή του για τον έμπειρο αμυντικό μέσο.
άντε να δούμε
[B]
Στο Καρπενήσι για επιθεώρηση ο Κόουλμαν [/B]
Ο Κρις Κόουλμαν θα μεταβεί την Τετάρτη στο Καρπενήσι, εκεί που θα επιθεωρήσει ένα από τα αθλητικά κέντρα που εξετάζει η ΑΕΛ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και στη συνέχεια ? κατά πάσα πιθανότητα ? θα ταξιδέψει στην Αθήνα, έχοντας μία ακόμη συνάντηση με τον Κώστα Πηλαδάκη, πριν «πετάξει» για την Αγγλία την Παρασκευή.
Ο Ουαλός φαίνεται να έχει κατασταλάξει σε μεγάλο βαθμό στο ποιους παίκτες θέλει να έχει στην ομάδα τη νέα περίοδο και συνεχίζει να εξετάζει τους ποδοσφαιριστές που υπήρχαν στη λίστα της ομάδας, Έλληνες παίκτες που η ΑΕΛ θα χρειαστεί να βρει πολλούς.
θεος.!
μουφα?