ΑΕΛ

[B]Βοηθός του Κόουλμαν ο Καβακάς[/B]

Ο Τιμόθεος Καβακάς θα είναι όπως όλα δείχνουν το «δεξί» χέρι του Κρις Κόουλμαν στην Λάρισα. Ο Ουαλός τεχνικός ήθελε κάποιον προκειμένου να είναι βοηθός του και είχε μια πρώτη συνάντηση με τον τεχνικό του Πλατανιά.

Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και έτσι ο Καβακάς έκρινε πως είναι μια τεράστια πρόκληση για εκείνον να μετακομίσει στην Λάρισα. Για να γίνει κάτι τέτοιο όμως θα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση και με την κρητική ομάδα, καθώς ο Καβακάς δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Η επιθυμία του Κόουλμαν είναι να συνεργαστεί με τον Καβακά και σύντομα αναμένεται να ξεκαθαρίσει η υπόθεση

δεν λέω οτι δεν κάνει για την θέση…κάθε άλλο…απλά απορώ ποιος τον σύστησε…

Τί πίνεις;

τίποτα…μου τα εχει απαγορεύσει ολα ο γαστρεντερολόγος…αλλά , για πες…

απο αυτα που πινετε εκει στη 13 πινει. μαλακα.

γιατι μουφα η μπλουζα ρε? τι ουσιαστικη διαφορα εχει με την προηγουμενη δηλαδη περα της nike? εμενα μου φαινεται και καλυτερη κιολας

για το βοηθο δεν εχω ιδεα και γω

Εσύ τώρα τι πετάγεσαι σα τη πορδή. Τι κατάλαβες. Βλάκα

μην μαλώνετε…άλλο εννοούσε ο post_digital…απλά αντί να το ρωτήσει σε pm το ειπε εδω χωρίς πολλά πολλά…

όταν λεω μουφα μου φάνηκε περίεργο γιατι πριν καν κλείσει η συμφωνία είδαμε και φανέλα.!! ποιοι είμαστε? η μπαρτσελονα.??!!

λοιπον, ξερω πως ειναι νωρις ακομα αλλα κανε μια σουμa ποιοι μενουν για να ξερω…για ενα περιεργο λογο ανυπομονω για football league :lol:

εμεις θελουμε βενετιδη αν φυγει ο ουριμπαρι
και θελουμε και τσοντοφαλσκι αλλα αυτος εχει μεινει ηδη ελευθερος

πολλοί παίχτες μας έχουν προτάσεις…ή αναμένεται να έχουν προτάσεις…σε ρεπορτάζ απο διάφορες ομαδες ακούγονται διάφορα ονόματα παιχτών μας…
πάντως κάμποσοι απο αυτούς θελουν να μείνουν και στην β’…!! και δεν λέμε μόνο για τους μεγάλους σε ηλικία…

ενα αρχικό πλάνο του πηλαδακη είναι τα κρατήσει τους ξένους ρομεου,ιγγλεσιας(!!ενώ εχει ζητήσει να φύγει και εχει μιλήσει και με αεκ.!ίσως είναι και τρικ),ααραμπ, πουρι,ίσως αμπουμπακαρι…
οι υπόλοιποι ξένοι ειναι πολύ δύσκολο να μείνουν…υπάρχουν αυτοί δεν έχουν προσφέρει και πολλά, και υπαρχουν και αυτοί που δεν δέχονται…τσοντοφαλσκι,πανγκρατ(κριιιμα)…μια μικρή περίπτωση να μείνει ο μετιν ,αλλά και πάλι δεν πιστεύω…

απο ελληνες κρατάμε τους μικρούς φυσικά, και σε λίγες μέρες θα δούμε τι θα απαντήσουν οι νταμπιζας,βενετιδης που ο coleman τους θέλει για να έχει και κάποιους στην ομάδα που να είναι παλιοί άλλα και έμπειροι…
μάλλον κρατάμε πλιαγκα…εχει γυρίσει ο σωτηριου απο τον εθνικό, μάλλον μένει και ο αμπαρης(ωχ…αν και για β’)…

βέβαια ολα αυτά ειναι σχέδια…αύριο παει αγγλια ο coleman με σχεδόν 30 dvd απο αγώνες μας…σχεδόν τον λυπάμαι…:lol: θα δει και τι του κάνει εκτός απο τα σχέδια του πηλαδακη, και θα πει και αυτός τι να μείνει και τι οχι

υπάρχει ο νεμπεγλερας, ίσως και ο κουλοχερης(!)…επισης κάμποσες αυτοπροτασεις εχει δεχτεί η παε απο παίχτες…

είναι καπως νωρίς…

[SPOILER]
κατα τυχη πέτυχα τον παίχτη που βγήκε πρώτος σκόρερ στην κατηγορία του με 34 γκολ(!!!) να φρωναζει και να σκυλοβρίζει την λαρισα και να λεει οτι θα πάω στην μεταγραφή μου, και θα τους δείξω οταν θα σκοράρω μέσα στο ael fc arena, και το μετανιώσουν.και,και,και.οπότε μάλλον αυτόν τον ξεχνάμε :p[/SPOILER]

και τέλος να πω οτι και εγω ανυπομονώ…δεν γαμιέται…β’, 'β…τι να κάνουμε τώρα…οταν ήταν να κάνουμε κάτι ο άλλος ζητούσε απλά να φύγουν κάποιοι απο τις θέσεις τους, ενω τους ηξερε ονομαστικά… αλλά ο φόβος βλέπεις…
θέλω και του χρόνου να έχουμε τα ίδια…θα γίνει χαμός…

[B]Η πρώτη συνάντηση MONSTERS - Κόουλμαν [/B]

“μπορώ να πω πως γνωρίζω αρκετά καλά τι συνέβη τους τελευταίους 12 μήνες, ίσως και λίγο περισσότερο, στην ΑΕΛ”

*Άλλωστε η ΑΕΛ είναι μια ομάδα με πολύ καλή υπόληψη και στους κύκλους που συνήθισα να δουλεύω.
Εκείνη τη στιγμή έδειξε ένα μήνυμα που είχε λάβει από κάποιο γνωστό του 10? νωρίτερα: «Η Λάρισα είναι μια καλή ομάδα με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές στο παρελθόν. Καλή η επιλογή σου, σου εύχομαι καλή επιτυχία»)

http://www.sportlarissa.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=7224:-monsters-&catid=38:anakoinoseis&Itemid=44

Έντονες είναι οι φήμες που Θέλουν Πηλαδάκη και Coleman να έχουν συμφωνήσει στη μεταξύ τους συνάντηση να προσληφθεί το δίδυμο Γιάννη και Δημήτρη Καλοχριστιανάκη από τις ακαδημίες της Bolton. Tα 2 αδέρφια θα έχουν μοναδικό σκοπό την οργάνωση των δικών μας ακαδημιών στα πρότυπα των αγγλικών.

http://www.olavissini.gr/ποδόσφαιρο/από-την-bolton-οι-βοηθοί-του-coleman/

θα πάρουμε ελληνες απο το εξωτερικό.:stuck_out_tongue:

ο τουμερ λέει οτι έχει πρόταση από το ντουμπαι.:expressionless:

*η μαλακία μερικών οπαδών συνεχίζεται αμείωτη

Τι κάνανε πάλι αυτά τα καθάρματα οι οπαδοί;:stuck_out_tongue:

Υ.Γ. Εχω σκυλοβαρεθεί . Πότε θα ξαναπάμε γήπεδο ρε!!!

χαχα,στη χειρότερη στιγμή με πετυχαίνεις για τέτοια…

με λίγα λόγια…από εδώ και εμπρός εγώ περιμένω μαζί με τα λογία, πράξεις και κινήσεις απο αυτούς που τα λένε…
δεν μπορεί ο καθένας να λεει μια παπαρια και να την αφηνει να αιωρείται…“εγώ σας τα είπα…είναι απατεώνας” “βρε ο άνθρωπος είναι εδώ να μας καταστρέψει” "μα τον καβακα, μα τον νταμπιζα, μα τον μπονοβα, μα τον νεμπεγλερα, μα τον κουλοχερη, μα τον,τον,τον…μα αφού υπάρχουν τόσοι,!!! " και κανένας δεν λέει ουτε ένα όνομα , ούτε μια πρόταση για κανένα θέμα.!!! (και ουτε καν στα μέτρα της θέσης που είμαστε φέτος…απο μπαρτσελονα και πάνω.!) σε λίγο θα αρχίσω να τα γυρίζω και να υποστηρίζω πηλαδακη όπως το πάμε το θέμα…
δεν γινεται στις 3 να βγαινει μια είδηση και μια ομάδα ανθρώπων να βγαινει στις 3:01 και να κράζει, πριν καν επιβεβαιωθεί αυτή η είδηση…

με αυτές τις μαλακίες οτι παπαρια και να κάνει ο πηλαδακης περνάει στο ντούκου…γιατι όταν υπάρχει κάποιο σοβαρό θέμα και βγει προς τα έξω, θάβεται απο τις ηλίθιες φωνές που διαμαρτύρονται για όλα.!!! λίγο μυαλό ρε πούστη…!!

[B]για πες και εσύ την άποψη σου…και ας ειναι εντελώς αντίθετη…[/B]

και [SIZE=“4”][B]ΝΑΙ.!![/B][/SIZE] δεν μπορώ να περιμένω…γαμώ την αρρώστια μας…

Τι να σου πώ . Ενώ τα πρώτα χρόνια διοίκησης Πηλαδάκη είμασταν φουλ αισιόδοξοι όλοι(όπου και να παίζαμε ότι και να γινόταν εμείς λέγαμε θα τους μαμήσουμε όλους) , φτάσαμε στο άλλο άκρο ,συνέχεια γκρίνια μίρλα καχυποψία και να σου πώ την αλήθεια ο ίδιος ο Πηλαδάκης φταίει γιαυτό με τις κινήσεις που έκανε(ή δεν έκανε) . Άφησε την ομάδα στο έλεος του θεού να διοικείται απο κάτι υπαλληλίσκους που δεν είχαν μυρωδιά από ποδόσφαιρο . Δεν είμαι πολύ αισιόδοξος για το μέλλον , αλλά χωρίς γηπεδάκι και ΑΕΛ δεν μπορώ , οπότε καφεδάκι αντηλιακό και πέταλο στα χωράφια της Β εθνικής .

μαζι σου είμαι…δυστυχώς 3 χρονια είναι που κάνει λάθη…και χοντρά μάλιστα…
απλά δεν θέλω να φωνάζουμε για τα πάντα, αλλά μόνο για αυτά που αξίζουν…γιατι ετσι θα συνεχιστούν τα λάθη…
δεν γινεται να βρίσκουμε θέματα για να φωνάξουμε…αυτό δεν είναι αγάπη για την ΑΕΛ…αυτό είναι μια μαλακία και μίση…να μην πω οτι γινεται και επίτηδες(θα το έλεγα αν υπήρχε υποψήφιος αγοραστής)…
όπου κάνει λάθος ο πηλαδακης εκεί να του λέμε τι επιλογές και τι αποφάσεις παίρνει…αλλά οχι να λέμε για να λέμε…

επίσης ειναι στην μοίρα μας…πολύ καιρό θα είμαστε στα δύσκολα(δεν λεω συνεχόμενα)…άμα ήταν αλλιώς θα ήμασταν ολυμπιακοί/παναθηναϊκοί…

και θέλουμε πάνω απο 2,5 μήνες…πωωωωω

Ρε Crimson,μια ερωτηση σε παρακαλω.
Αυτη η παιχτουρα ο Δημητρης Πλιαγκας,θα μεινει Α.Ε.Λ η θα φυγει?
Παντως για Β Εθνικη ειναι καλος,αληθεια.
Κι εγω στη Β,τον γουσταρα πολυ,απλα ειναι μαλακισμενο σε βαθμο μαλακιας!!!

Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες του athleticlarissa.gr, τις τελευταίες ώρες προκύπτουν νέα δεδομένα στην υπόθεση του βοηθού του Ουαλού τεχνικού Κρις Κόουλμαν.

Ο επικρατέστερος σύμφωνα με το ρεπορτάζ ήταν ο Τίμος Καβακάς που τη φετινή χρονιά ήταν προπονητής στον Πλατανιά Χανίων στη Γ? Εθνική. Αξίζει δε να αναφέρουμε πως για λογαριασμό της ΑΕΛ ο ίδιος αποχώρησε από την ομάδα της Κρήτης (!).

Τα δεδομένα όμως στη συγκεκριμένη υπόθεση δείχνουν να αλλάζουν μιας και ο Κόουλμαν δεν δείχνει ιδιαίτερα ζεστός να συνεργαστεί με τον Καβακά και στη λίστα έχει αυτή τη στιγμή τρεις υποψηφίους προπονητές για να αναλάβουν αυτό το πόστο.

Όλα δείχνουν λοιπόν πως ο νεαρός τεχνικός από φαβορί γίνεται αουτσάιντερ και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να γίνει γνωστό το όνομα του αντικαταστάτη του?

http://www.athleticlarissa.gr/viewarticle/1867/true/

χιουμοριστικά καπως… “καλά ρε πηλαδακη…καταστρέφεις εμάς και τώρα επεκτείνεσαι και σε άλλες ομαδες…??” :lol:

*κρίμα τον άνθρωπο…:?

αν ειναι δυνατον

πάντως θα ειναι τεράστια μαλακία αν όντως του κάναν αυτο το πράγμα.!
του είπαν να μείνει γρήγορα ελεύθερος και τώρα του λεν δεν μας κάνεις.?!!

τελικά το θέμα με τον καβακα μάλλον ηταν μουφα…
κάπου διάβασα οτι ήταν μαζί με τον coleman στο λονδινο.!!
οπότε…

επισης…

έλα ο τρελός

Για 4 χρόνια θα συνεχίσει στην Α.Ε.Λ. καθώς φαίνεται ο Ζοέλ Τσιμπάμπα, μιας και στην ιστοσελίδα της εταιρείας που κατέχει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή, από τα τέλη Μαϊου υπάρχει η σχετική ανακοίνωση.

Αξίζει να αναφέρουμε, πώς από την Π.Α.Ε. Α.ΕΛ. δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση επί του θέματος, όλο αυτό το διάστημα, που να αναφέρει ουσιαστικά, την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών, αν και υπήρχαν όλες οι ενδείξεις πως ο Τσιμπάμπα, θα συνέχιζε να φορά τα βυσσινί τα επόμενα χρόνια.

[B]Η ανακοίνωση σε ελεύθερη μετάφραση, αναφέρει τα εξής:[/B]

Μετά από 6 μήνες δανεισμού από την Λεχ Πόζναν η ΛΑΡΙΣΑ από την Ελλάδα αγόρασε τον Joel TSHIBAMBΑ.

Μετά από διαρκείς διαπραγματεύσεις στην Αθήνα μεταξύ του συλλόγου και του πράκτορά μας Αντριαν Αλία έχουν συμφωνήσει σχετικά με τη συνεργασία και υπέγραψε συμβόλαιο 4 χρόνων με την Λάρισα!

Ο JOEL TSHIBAMBA είπε στα Ελληνικά ΜΜΕ ότι ήταν ικανοποιημένος με την υπογραφή του νέου συμβολαίου και αισθάνεται καλά στη Λάρισα, ενώ θέλει να πετύχει όσα περισσότερα γκολ!

http://www.olavissini.gr/ποδόσφαιρο/τσιμπάμπα-για-4-χρόνια/