ΑΕΛ

Ο Κρις Κόουλμαν ξεκινάει για τους “βυσσινί” με την [B]ακόλουθη σύνθεση: [/B]Σωτηρίου, Ταλ, Χατζής, Νεμπεγλέρας, Πλιάγκας, Καλί, Χασομέρης, Παπαγεωργίου, Κατσιαρός, Σιατραβάνης, Σαϊτιώτης.

Στον πάγκο της ΑΕΛ κάθονται οι Ρέντζας, Πρίφτης, Βούζας, Καρανίκας, Κολοβέτσιος, Φαλάγγας, Γκαλίτσιος, Ρομπίνιο, Ραφίνια.

Εκτός αγώνα έμειναν για διάφορους λόγους οι [B]Βενετίδης, Τσιμπάμπα, Γκονζάλες, Ααράμπ, Ρομέου, Ιγκλέσιας, Μπανταβάνης, Μιχαηλίδης. [/B]:?

[B]
Η σύνθεση του Αστέρα:[/B] Στεφανάκος, Αργυρόπουλος, Πιπίνης, Κωστούλας, Φορμίκα, Ροτζέριο, Χουανίτο, Κερ, Μάτουσιακ, Ράγιος, Χιγκόν.

Απίστευτο αλλά αληθινό: Κατά την έξοδο των παικτών της Τρίπολης από τ’ αποδυτήρια, ο προπονητής τους ακούστηκε να λέει: [B][U]“Δεν ξέρω τι θα κάνετε, αλλά σήμερα θα πρέπει να νικήσετε πάση θυσία”!
[/U][/B]:?
Σέντρα στο ματς, παρουσία [B]300 Λαρισαίων φιλάθλων[/B], που καταχειροκρότησαν τους παίκτες της ΑΕΛ.

Το σχήμα της ΑΕΛ 4-2-3-1: Σωτηρίου γκολκίπερ, στην άμυνα Παπαγεωργίου δεξιά, Κατσιαρός (αρχηγός) αριστερά, Ταλ, Καλί στα στόπερ, αμυντικά χαφ Νεμπεγλέρας, Χατζής, μεσοεπιθετική τριπλέτα Χασομέρης δεξιά, Πλιάγκας αριστερά, Σιατραβάνης άξονα και κορυφή ο Σαϊτιώτης.

9’ Ο Νεμπεγλέρας βρήκε με μεγάλη πάσα τον Χατζή στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, αλλά ο τελευταίος δεν έκανε καλό κοντρόλ, χάνοντας μοναδική ευκαιρία να βγει τετ α τετ.

Παιχνίδι κέντρου, χωρίς φάσεις, στο πρώτο 10λεπτο.

13’ Κάθε πάσα Σιατραβάνη σε Σαϊτιώτη, αλλά ο Στεφανάκος βγήκε από την περιοχή του και πρόλαβε την τελευταία στιγμή τον επιθετικό της ΑΕΛ

16’ Κοντρόλ με το στήθος και γυριστό σουτ του Σαϊτιώτη λίγο έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ

18’ Ξεμαρκάρισμα και δυνατό σουτ του Μάτουσιακ εκτός περιοχής, μπλόκαρε ο Σωτηρίου

Πρωτοβουλία της ΑΕΛ το τελευταίο 10λεπτο, αλλά δεν έχει δημιουργήσει τη μεγάλη ευκαιρία

36’ Αδύναμο σουτ με καλές προϋποθέσεις από τον Πλιάγκα, στην αγκαλιά του Στεφανάκου

40’ Η καλύτερη φάση ως τώρα… Ο Νεμπεγλέρας πήρε το ριμπάουντ μετά από εκτέλεση φάουλ και προσπάθησε με φάλτσο να “κρεμάσει” τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ο οποίος πρόλαβε με υπερένταση να αποκρούσει

45’ Απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ από Νεμπεγλέρα, μπλόκαρε ο Στεφανάκος

[B]Λήξη ημιχρόνου με 0-0[/B]
[B]
Χαρακτηριστικά ΑΕΛ:[/B] Καλή αμυντική λειτουργία, κυρίαρχη μεσαία γραμμή, αδυναμία εισόδουμε προϋποθέσεις στην αντίπαλη περιοχή.

[B]Έναρξη β’ ημιχρόνου[/B]

Το σχήμα της ΑΕΛ: Πρίφτης, Παπαγεωργίου δεκί μπακ, Καρανίκας αριστερό μπακ, Καλί, Κολοβέτσιος (αρχηγός) στόπερ, Νεμπεγλέρας, Χατζής αμυντικά χαφ, μεσοεπιθετική τριπλέτα Βούζας δεξιά, Χασομέρης αριστερά, Ραφίνια άξονας και κορυφή ο Φαλάγγας.

53’ Επικίνδυνο γυριστό σουτ του Μάτουσιακ απ’ το ύψος της περιοχής, πέρασε άουτ

59’ Τρεις αλλαγές για την ΑΕΛ… Μέσα Ρέντζας (δεξί μπακ), Γκαλίτσιος (στόπερ), Ρομπίνιο (αμυντικό χαφ), έξω Παπαγεωργίου, Καλί, Χατζής

66’ Ομαδική προσπάθεια και σουτ του Ραφίνια μέσα απ’ την περιοχή, κόντραρε τελευταία στιγμή σε αμυντικό

Ολοκληρώθηκαν οι αλλαγές του Αστέρα με Σκόνδρα, Λαδάκη, Κυριακόπουλο, Τσαμπούρη, Αρσενίεβιτς, Μπακασέτα, Φρανκού, Πετρούση, Διαμαντόπουλο, Τσουμάγκα

69’ Επιστροφή Πλιάγκα στο ματς, αντί Χασομέρη

72’ Μετά από πίεση οι “βυσσινί” έκλεψαν τη μπάλα κι ο Ραφίνια επιχείρησε έξυπνο σουτ από απόσταση, αναγκάζοντας τον αντίπαλο γκολκίπερ να κάνει εκτίναξη, διώχνοντας με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ

75’ Επιστροφή στο ματς του Χατζή, αντί του κορυφαίου της ΑΕΛ, [B][U]Νεμπεγλέρα, ο οποίος αποχώρησε καταχειροκροτούμενος[/U][/B]
[B]
81’ ΓΚΟΟΟΟΛ[/B] Οι “βυσσινί” έκλεψαν τη μπάλα πάνω απ’ τη σέντρα, ο Ραφίνια την πέρασε στον Φαλάγγα κι αυτός στην πλάτη του στον Χατζή, ο οποίος με πλασέ έγραψε το 1-0

90’ ΓΚΟΛ 1-1 Λάθος στο κέντρο άμυνας, όπου όμιλος παικτών άφησε τη μπάλα να σκάσει κι ο Φρανκού πρόλαβε με πλασέ να ισοφαρίσει #-o

[B]Λήγη[/B] αγώνα με τελικό αποτέλεσμα 1-1 και πολλά χειροκροτήματα για τα νεαρά παιδιά των “βυσσινί”.
[B]
Θετικά μηνύματα για την ΑΕΛ[/B], από την ομαδικότητα, την άψογη αμυντική τακτική και το αποτελεσματικό επιθετικό μαρκάρισμα.

άντε ρε όνειρο…με β-γ εθνικής παίχτες και με υπό δοκιμή…

Εγώ στα λεγα πάντως από πέρσι ότι η Λάρισα δεν θα πέσει. :smiley:

καλά μην κρατήσεις και την αναπνοή σου…ή μην ποντάρεις και χρήματα σε αυτό…περίμενε…ο βολος κάνει καλές κινήσεις…και πάνω απο ολα έξυπνες…ποντάρει στον εκβιασμό της καθυστέρησης του πρωταθλήματος για μεγάλο χρονικό διάστημα. και θα ακολουθήσει και η καβαλα…
και γενικά η λαρισα βγαίνει ζημιωμένη ηθικά(και ας λενε όλοι το αντίθετο)…θα είναι η ομάδα που έμεινε γιατί έπεσαν κάποιες άλλες στην θέση της…και για αυτό θα συνεχίζω να κράζω τον πηλαδακη που δεν κατάφερε να κάνει σαματά(μάλλον λάθος λέξη, αλλά οκ) με άλλο θέμα που έχουμε στα χέρια μας, τεκμηριωμένο, και περίμενε να βγουν οι κασέτες τα dvd και τα blue–ray…μεγάλο λάθος…και όταν μετά θα βλέπει βια, θα αναρωτιέται το γιατί…

ακόμη και αν μείνει η αελ στην α’, θα είναι πολύ δύσκολα…οι παίχτες που έχουμε αυτή την στιγμή που μπορούν να σταθούν σίγουρα στην κατηγορία δεν είναι και πολλοί…βασικά, είναι ελάχιστοι :?

παίρνουμε πάντως Ντος Σάντος Κάρλος Σέζαρ ή σκέτο «Σεσίνια»… αγωνιζόταν από το 2007 μέχρι φέτος στη Ραπίντ Βουκουρεστίου. Είχε 104 συμμετοχές και 16 γκολ…μέσος
και
Αλγερινό αμυντικό, Κεϊρεντίν Ζαραμπί.αγωνίζεται ως δανεικός από τη Βιτόρια Σετουμπάλ, στη Λεϊσόες.

η πρώτη περίπτωση μοιάζει καλή…

πάντως όπως είπε και coleman σημερα, αμα παίξουμε super league, ωραία…άμα δεν παίξουμε τι να κάνουμε…απο του χρόνου…πάμε μωρέ όνειρο…οι ίδιοι θα είμαστε σε όποια κατηγορία και να είναι…αυτά τα χρόνια το έχουν δείξει…

Ελλαδαρα…σε ολα τα επιπεδα. Η αδικια στην ομαδα της Λαρισας εχει αλλαξει επιπεδο.

Του παραχρονου να μας περνανε και απο το τοπικο.

αλκαζαρ…!! :yahoo:

*οι άλλοι έβαλαν τα λεφτά στην τσέπη και έφυγαν(χωρίς να πληρώσουν κανέναν.!) και το κράτος δεν κάνει την επιστροφή…το γήπεδο έμεινε ημιτελές(και οι υπόλοιπες εγκαταστάσεις ακόμη δεν έγιναν), και πρέπει αν τα πληρώσουμε εμείς!!! πως γινεται αυτό?"?? για σου ρε αελαρα…
[B]
Στο Καρπενήσι αναμένεται να έρθει σε περίπου 1,5 ώρα ο Σεσίνια.[/B] Ο 31χρονος Βραζιλιάνος βρέθηκε το Σάββατο στην Αθήνα, όπου και πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και πλέον βρίσκεται καθ?οδόν για την πρωτεύουσα της Ευρυτανίας, όπου και θα συναντήσει την υπόλοιπη αποστολή των «βυσσινί».

αν μπαινεις στο sportlarissa.gr λογικα θα το εχεις δει αλλά κλαιν

εχει ολο τον αγωνα σε βιντεο

το ξέρω, αλλά είναι ενα κουνημένο μονοκαμερο, όποτε το προσπέρασα…
νεμπεγλερας και ένας βραζιλιανος πολυ καλοί από εμάς, όπως και η συνολική αμυντική προσπάθεια λέει…πίεζαν συνέχεια ψηλά…
για τον αστερα που εχει 2 εβδομάδες παραπάνω προπονήσεις , φάνηκαν κάποιες ελλείψεις…
και έχει και τραυματίες…για αυτό έβγαλαν αυτη την φωτο με τα μπλουζάκια…

*εδω τα γκολ

και 100 super slow motion καμερες να ειχε δεν θα καθομουν να δω αστερας - λαρισσα
μονο τα γκολ ειδα και την αποκρουση του στεφανακου στο σουτ του νεμπεγλερα

εμείς στη λαρισα είμαστε οι μοναδικοί καμένοι…:smiley:

[B]ΠΑΕ ΑΕΛ:[/B]

«Όταν τον Ιανουάριο του 2008 ο Τουμέρ Μετίν πέρασε για πρώτη φορά την πόρτα των αποδυτηρίων του Αλκαζάρ, όλοι θεωρούσαμε ότι η ΑΕΛ απέκτησε έναν ποδοσφαιριστή εξαιρετικά υψηλού επιπέδου. Κατά τη διάρκεια των επόμενων 3,5 χρόνων συνειδητοποιήσαμε ότι ήταν, για την ομάδα μας, κάτι πολύ περισσότερο.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΠΑΕ ΑΕΛ αποχαιρετά τον Τουμέρ Μετίν, αλλά οι δεσμοί που έχουν δημιουργηθεί μεταξύ του Τούρκου ποδοσφαιριστή και της Λάρισας είναι άρρηκτοι».

[B]Σε γραπτή του δήλωση, ο Κώστας Πηλαδάκης τόνισε:[/B] «Σ? αυτά τα τριάμιση χρόνια μπορεί η ΑΕΛ να κέρδισε έναν μεγάλο ποδοσφαιριστή, [B]εγώ όμως νιώθω ότι κέρδισα έναν φίλο[/B]. Σπουδαία προσωπικότητα και κορυφαίος πρεσβευτής της ΑΕΛ στο εξωτερικό, ο Τουμέρ Μετίν έχει γράψει το όνομά του με ολόχρυσα γράμματα στην ιστορία της ομάδας μας. Το ότι ήλθε το πλήρωμα του χρόνου σε αγωνιστικό επίπεδο, δεν σημαίνει ότι η σχέση του με την ομάδα μας σταματάει εδώ. [B]Εάν και όταν ο ίδιος το επιθυμήσει, η πόρτα μας θα είναι ανοιχτή».[/B]

αλήτη τουρκε.! 8)

Ο τραγουδιστής των hirax είναι αυτός;

:lol2::lol2::lol2:

αχαχαχχα…τι λέει…!!! :smiley:

[B]Δημήτρη Σωτηρίου[/B]
[B]-Για τον Τουμέρ Μετίν που σήμερα αποχώρησε επίσημα από την ομάδα[/B]

«Η αλήθεια είναι πως τώρα το έμαθα.Εγώ θα μιλήσω για τον «άνθρωπο» Τουμέρ, ο οποίος με πήρε κυριολεκτικά από το χέρι και με βοήθησε εντός κι εκτός γηπέδου.Για την ποδοσφαιρική του αξία δε μπορώ να πω,είναι γνωστή!Θα ήθελα να είμαστε συμπαίκτες και φέτος,είναι κρίμα που φεύγει.Τον ευχαριστώ για όσα μου πρόσφερε»

και πόσα άλλα τέτοια παραδείγματα…ακόμη και άλλες ομάδες βοήθησε.!
ψυχαρα

[B]Συμφωνία με Μπόα Μόρτε!!![/B]

Πριν από λίγο η ΠΑΕ ΑΕΛ ήρθε σε συμφωνία με τον Πορτογάλο επιθετικό Μπόα Μόρτε! Το μόνο που μένει είναι η ανταλλαγή υπογραφών. Μέχρι αύριο θα έχει τελειώσει και τυπικά το θέμα!

http://www.athleticlarissa.gr/viewarticle/2668/true/

δεν πανηγυρίζω…έχουμε φέρει πολλούς τέτοιους…πάντως οι οπαδοί της γουεστ χαμ χάρηκαν που έφυγε.!!

επίσης οι υποθέσεις των λαρισα και ηρακλη αναβλήθηκαν…στο τέλος που μήνα παν…(:!:slight_smile:

Όπως ενημερωθήκαμε από το γραφείο τύπου της ΠΑΕ ΑΕΛ, αύριο δεν δοθεί κάποια συνέντευξη όπως γίνεται καθημερινά.

Ο λόγος; Το γεγονός πως αύριο στις 1 το μεσημέρι θα μιλήσει στη Λάρισα ο Τούρκος μέσος Τουμέρ Μετίν, που μπορεί να αποχώρησε από την ομάδα, αλλά αποτελεί κομμάτι της ΑΕΛ?

Έτσι λοιπόν τιμής ένεκεν αύριο είναι η μέρα του Μετίν?

και ξανά…αλήτη τουρκε.! 8)

[SIZE=“5”]78 μάτς με την Α.Ε.Λ.
23 γκόλ
11 ασίστ
13 κίτρινες
[/SIZE]
*μερικά πράγματα η στατιστική δεν μπορεί να τα καταγράψει…

[SIZE=“4”]ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ.![/SIZE]

[B]Η αρχική τοποθέτηση του Τουμέρ:[/B]

"Αγαπητοί φίλοι, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που είστε εδώ. Τον Ιανουάριο του ‘08 όταν πρωτοήρθα σκεφτόμουν αν θα ‘ναι εύκολο για μένα. Ερχόμουν σε μια χώρα με κοινά πολιτιστικά κριτήρια, αλλά πρώτη φορά θα έβγαινα εκτός χώρας κι είχα άγχος. Αν ρίξουμε και μια ματιά στην ιστορία των δύο λαών, καταλαβαίνετε πως αύξανε το άγχος μου. Χάρη στην αγάπη και την εμπιστοσύνη όλης της ομάδας και του κόσμου, προσαρμόστηκα γρήγορα και έφτιαξα τρία χρόνια με υπέροχες αναμνήσεις. Στην χώρα μου έπαιξα στις μεγάλες ομάδες Μπεσίκτας και Φενέρ, έχω ζήσει πολλά με τις Εθνικές, [B]αλλά αυτά τα τρία χρόνια στη Λάρισα, που με αγάπησε και με σεβλάστηκε, ήταν σημαντικά.
[/B]
Όταν πρωτοήρθα δεν ήξερα κανέναν στην πόλη κι όλοι με φώναζαν [B]“ο Τούρκος”. [/B]Παρ’ όλα αυτά με το χρόνο μέσα κι έξω απ’ την ομάδα έκανα σχέσεις και φιλίες ως Τουμέρ Μετίν και [B]γνώρισα κόσμο που μου πρόσφερε χαρά και περηφάνεια. [/B]Κατάλαβα πως δεν έχει σημασία από που έρχεσαι αλλά ποιός είσαι και ποιός είναι ο καθένας μας. Αυτά που κέρδισα εδώ δεν κερδίζονται με χρήματα, ούτε μόνο κάνοντας καλά τη δουλειά σου. Αυτό έχει να κάνει με το χαρακτήρα κι έτσι είναι ο δικός μου χαρακτήρας.

Μπορεί σήμερα να τελείωσε η επαγγεκλματική μου σχέση με την ΑΕΛ, αλλά οι σχέσεις που έκανα στη Λάρισα θα είναι για πάντα. [B]Να με συγχωρείτε για τη συγκίνηση αλλά είναι δύσκολη στιγμή.[/B]

Με την ΑΕΛ, εντός κι εκτός γηπέδου, προσπαθούσα να μοιράσω τις εμπειρίες μου και να δώσω πνεύμα ομαδικότητας. Το ποδόσφαιρο δεν το είδα ποτέ σαν δουλειά, αλλά έκανα πάντα αυτό που με ευχαριστούσε. Γι’ αυτό κι έβγαζα τον ίδιο χαρακτήρα και μέσα στο γήπεδο και έξω. Πιστεύω ότι όλοι το κατάλαβαν.

Εσείς θα πείτε αν είμαι καλός ή κακός. [B]Παρά τις μεγάλες εμπειρίες μου όνειρό μου ήταν να τερματίσω την καριέρα μου στην ΑΕΛ[/B]. Δεν σκέφτηκα τίποτα άλλο ως προχθές που συνατήθηκα με τον προπονητή. σας είπα ότι ποδόσφαιρο παίζω πάντα με ευχαρίστηση και δήλωσα τόσο σ’ εκείνον όσο και στον πρόεδρο πως ήθελα να τελειώσω εδώ, χωρίς να περιμένω κάτι οικονομικά ή κάτι άλλο. Παρ’ όλα αυτά ο προπονητής μου εξήγησε πως δεν βρίσκομαι στο πλάνο της ομάδας. Δεν μπορώ παρά να σεβαστώ την απόφαση αυτή. [B]Πολλά μπορούν ίσως να ειπωθούν, αλλά πάνω απ’ όλα είναι η ομάδα. Όλα τα πρόσωπα έρχονται και παρέρχονται, αλλά πάνω απ’ όλα είναι η ομάδα.
[/B]
Έτσι αυτή τη στιγμή είμαι σε συζητήσεις με κάποια άλλη ομάδα. [B]Έχω ζήσει κι άλλους αποχωρισμούς, αλλά θέλω να σας πω ότι αυτός είναι ο πιο βαρύς και πιο συναισθηματικός[/B]. Μπορεί οι δρόμοι με την ΑΕΛ να χώρισαν, αλλά όχι οι δρόμοι με τη Λάρισα και τους ανθρώπους της. Ίσως στο μέλλον και οι δρόμοι μας με την ΑΕΛ να συναντηθούν ξανά. Δεν μ’ αρέσουν έτσι κι αλλιώς οι τίτλοι τέλους, αλλά η αισιοδοξία κάθε αρχής. Μετά από τόσα χρόνια να μην ξέρεις τι να κάνεις είναι λίγο περίεργο για μένα.

Σ’ αυτό το ξενοδοχείο υπέγραψα το συμβόλαιό μου, εδώ έζησα ωραίες στιγμές και τους ευχαριστώ, όπως και όλη την πόλη της Λάρισας για τις ωραίες στιγμές…

Ευχαριστώ τους πάντες… [B]Φίλους μπορείς να βρεις παντού, αλλά αδέρφια δύσκολα. Πριν έρθω εδώ είχα μια αδερφή, αλλά πλέον έχω κι εδώ 3-4 αδέρφια, που θέλω ειδικά να ευχαριστήσω. Ήταν πάντα δίπλα μου ο [U]Στ. Κοτσόλης[/U], Ντόντος, Καλαμπάκας κι άλλα πρόσωπα. [/B]

Το πρώτο ματς ήταν με την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ και από τότε ήταν όλοι οι φίλαθλοι κοντά μου και τους ευχαριστώ απ’ την καρδιά μου. Θέλω να συνεχίσουν να στηρίζουν την ομάδα με την καρδιά τους. Αλλά κι εκτός Λάρισας, μ’ αντιμετωπίζουν με σαβεσμό. Παντού μπορείς να βρεις φίλους.

[B]Ευχαριστώ και το πρόεδρο Κώστα Πηλαδάκη, γιατί δεν ήταν απλά ένας πρόεδρος αλλά ένας φίλος και πιστεύω πως κι αυτή η φιλία θα συνεχιστεί.[/B]

[B]Ευχαριστώ και πάλι και συγγνώμη αν πίκρανα ή στενοχώρησα κάποιον αυτά τα τρία χρόνια…[/B]

είσαι ΘΕΟΣ,!!

Αρχίζει η διαδικασία των απαντήσεων έπειτα από ερωτήσεις:

• “Έχω κάνει πράγματα για την ομάδα που μπορεί να μην τα ξέρει κανείς. Η ΑΕΛ ήταν όμως εκείνη που πρώτη με διάλεξε. Δεν ήξερα τίποτα γι’ αυτήν και για το ελληνικό πρωτάθλημα. Στα δύο πρώτα χρόνια ήταν καθαρά στο χέρι μου αν θέλω να συνεχίσω στην ΑΕΛ. Αν μιλήσουμε καθαρά επαγγελματικά, υπάρχουν όροι που προϋποθέτουν μια συμφωνία. Τα προηγούμενα δύο καλοκαίρια αποφασίσαμε τελευταία στιγμή αν θα συνεχίσω, αλλά δεν είχα κάνει τότε κάποια δήλωση, όπως δεν έκανα και φέτος, μέχρι τώρα. εσείς καλά κάνετε τη δουλειά σας και κάνετε κριτική. Έως την Τρίτη το βράδυ ίσχυαν όσα και στις προηγούμενες περιπτώσεις. Επλί 2,5 μήνες δεν είχα συναντήσει κανέναν, αλλά έκανα 1.500 χλμ. και βρέθηκα στο Καρπενήσι για να μάυθω οριστικά τι θα γίνει. Τις εξελίξεις για την ομάδα τις μάθαινα απ’ τις εφημερίδες. Πήγα γιατί είχα απορίες, αφού όλοι έγραφαν ή έλεγαν κάτι. Συναντηθήκαμε για λίγο και δεν θέλω να πω κάτι αφήνοντας ίσως τον προπονητή σε δύσκολη θέση. Ίσα ίσα που πρέπει να τον βοηθήσουμε όλοι για χάρη της ομάδας. Αυτό που μου είπε, είναι πως σχηματίζει ένα νέο πλάνο για την ομάδα και δεν είμαι μέσα. Στη ζωή δύο πράγματα με νευριάζουν, αλλά έμαθα να συγκρατώ τις αντιδράσεις μου. Οι προκαταλήψεις είναι κακό πράγμα, αλλά ο προπονητής από την πρώτη στιγμή με είχε εκτός πλάνων και ήθελα να τον ρωτήσω γιατί. Μου είπε πως η απόφαση είναι δική του φέρει την ευθύνη. Η εμπειρία μου λέει να σεβαστώ αυτή την απόφαση”.
  • “Στο πρώτο εξάμηνο στην ΑΕΛ έφυγα με ανάλογη συνέντευξη Τύπου κι αυτό ήθελα να κάνω και τώρα, για να μην επιτρέψω στον καθέναν να σκεφτεί οτιδήποτε. Αυτό που έκανα πάντα έκανα και τώρα. Έκανα τα πάντα για να μείνω στην ομάδα. Ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου με τη φανέλα της ΑΕΛ και πρέπει να εξηγήσω γιατί δεν συμβαίνει αυτό. Ίσως παίξω ένα ή δυο χρόνια μπάλα ακόμη κι ίσως παραμείνω στην Ελλάδα, οπότε δεν θέλω κάποιος να σκεφτεί για μένα κάτι αρνητικό. Δεν θέλω να σκεφτούν πως μπορεί να έφυγε ο Τουμέρ απ’ την ΑΕΛ γιατί έπεσε. Μέχρι την Τρίτη το βράδυ έκανα ό,τι μπορούσα. Αλλά έτσι είναι η ζωή και παντού συμβαίνουν αυτά. Δεν έχω θυμό ή απογοήτευση αλλά δεν θέλω να αφήνω ερωτηματικά. Το σημαντικότερο είναι ο σεβασμός και η παιδεία μου λέει πως έπρεπε σήμερα να δώσω αυτή τη συνέντευξη, σεβόμενος τους πάντες”.
  • “Νομίζω πως αυτή την ερώτηση πρέπει να την κάνεις σε άλλον κι όχι σ’ εμένα” (σ.σ. η ερώτηση ήταν αν μπορούσε ο πρόεδρος να πιέσει τον προπονητή για την παραμονή του Τουμέρ"
  • “Ο σεβασμός ξαναείπα πως είναι σημαντικός. Κάποια μικροπράγματα που με ενόχλησαν έγιναν κι εδώ, αλλά η ζωή μου φέρεται πάντα καλά και δεν στέκομαι σ’ αυτά. Μένω στα καλά γιατί δεν ξέρω η ζωή τι θα μου φέρει. Δεν έχω θυμό για κανέναν και πιστεύω πως το αύριο θα φέρει για μένα κάτι καλύτερο”.
  • “Για το αύριο δεν μπορώ να σχολιάσω αφού πλέον είμαι εκτός ομάδας. Πιστεύω όμως στον εαυτό μου και στο ταλέντο μου. Δηλαδή εσείς οι δημοσιογράφοπι αγαπιέστε όλοι μεταξύ σας; Έτσι συμβαίνει και σε κάθε ομάδα με τους ποδοσφαιριστές. Είναι αναγκαίο όλοι να αγαπιούνται μεταξύ τους; Δεν συμβαίνει πουθενά αυτό. Μπορεί βέβαια να μην περνάμε χρόνο μαζί, αλλά μέσα στο γήπεδο ξέρω να κάνω καλά τη δουλειά μου. Γι’ αυτό πληρώνομαι, αυτό στηρίζει το μέλλον μου κι εκεί κρύβεται η επιτυχία. Προσπαθώ να κάνω σωστά τη δουλειά μου στο γήπεδο και δε μ’ ενδιαφέρει αν θα κάνω παρέα με κάθε συμπαίκτη. Παντού το ίδιο ίσχυε, ισχύει και θα ισχύει. Από κει και πέρα, δεν είναι σωστά να γυρνάμε πίσω και να λέμε τι έγινε σωστά και τι λάθος. Ο κάθε Τουμέρ έρχεται και φεύγει, αλλά αυτό που μένει είναι η ομάδα και η στήριξη σ’ αυτή και σ’ όσους την απαρτίζουν πλέον είναι απαραίτητη”.
  • “Ίσως μπορούμε να μιλήσουμε για αγνωμοσύνη, όχι για αχαριστία. Πιστεύω πως πρόσφερα και ήθελα να μείνω να κρεμάσω εδώ τα παπούτσια μου. Όποια και να ‘ναι πάντως η νέα μου ομάδα, θα δώσω όσα μπορώ. Εγώ έπαιξα στην Μπεσίκτας, που την αγαπούσα από μικρός, αλλά πήγα στη Φενέρ και παρ’ ότι πέρασα δυσκολίες πήρα πρωταθλήματα κι έκανα σωστά τη δουλειά μου. Το ποδόσφαιρο πάντως δεν είναι αχάριστο, γιατί όσα κέρδισα τα κέρδισα απ’ αυτό. Αν με ρωτάτε αν οι άνθρωποι είναι αχάριστοι, δεν μπορώ να απαντήσω. Μιλάω γενικά. Δεν σημαίνει πως αυτό το έζησα εδώ. Μίλησα γενικά για τη ζωή και τους ανθρώπους”…
  • “Έχω άλλη επιλογή απ’ το να σεβαστώ την επιθυμία του προπονητή; Εσείς θα κρίνεται αν το όποιο επιχείρημά του είναι πειστικό”…
  • “Τα πλάνα της ζωής μου είναι μακροπρόθεσμα, αλλά εδώ που είμαστε δεν ξέρω τι θα βγάλει το αύριο. Ευχαριστώ πάντως τον πρόεδρο για την ανακοίνωση που εξέδωσε. Μ’ έκανε να αισθανθώ χαρά και περηφάνεια. Ας μην κάνουμε όμως τώρα κουβέντα για μελλοντική συνεργασία με την ΑΕΛ. Θα το δείξει ο χρόνος”…

(σ.σ. “Περίμενε φίλε μου”, είπε στα ελληνικά ο Τουμέρ σε συνάδελφο που απηύθυνε μακρισκελή ερώτηση, χωρίς να σταματά ενδιάμεσα για τη μετάφραση)

• “Όταν έπαιζα με τη Φενέρ έβαλα γκολ στη Μπεσίκτας. Μέσα στο γήπεδο δεν γνωρίζω ούτε πατέρα ούτε μητέρα. Υπήρχαν πολλά ωραία γκολ με την ΑΕΛ, αλλά μου έμεινε η ανατροπή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ από 0-3 σε 4-3 στο Αλκαζάρ, όπως και το γκολ που πέτυχα στο Καραϊσκάκη. Κάποια ματς ήταν φυσικά ιδιαίτερα και τα θυμάμαι. Αυτό που με πλήγωσε ήταν το πρώτιο ματς στο νέο γήπεδο με τον ΠΑΟΚ, που δεν ξεκίνησα τον αγώνα. Είχε φύγει ο προπονητής και ο τότε υπεύθυνος με είχε εκτός ενδεκάδας, γεγονός που με πλήγωσε πολύ. Κι αφού μιλάμε για ένα τόσο σημαντικό κομμάτι της πόλης όπως η ΑΕΛ κι αφού ήμουν κι εγώ κομμάτι της ΑΕΛ, ήθελα να είμαι στη φωτογραφία της ενδεκάδας που μπήκε πρώτη στο νέο γήπεδο. θεωρώ πως ήμουν ένας απ’ τους 3-4 παίκτες που άξιζαν να είναι σ’ αυτή τη φωτογραφία. Τώρα το λέω με άνεση, αλλά τότε με πλήγωσε”…
  • “Κλείνοντας, να ευχαριστήσω τους φιλάθλους που με υπομονή και σεβασμό με αγκάλιασαν, ενδιαφέρθηκαν και μου έδωσαν απεριόριστη αγάπη, Είναι απ’ τα πιο θερμά κοινά και χωρίς να μπούμε σε άλλα μονοπάτια, θέλω ξανά να τους ευχαριστήσω”.

οτι να ναι ειδήσεις…
(να γινει κανένας σεισμός, ή καμιά κακοτεχνία, να θρηνήσουμε θύματα)

[B]10 μέτρα Άλογο στο AEL F.C. ARENA[/B] :!:

Παρά την πρόσφατη απόφαση που έλαβε η ΓΗΠΕΔΟ Α.Ε. και προβλέπει την αναστολή λειτουργίας του AEL F.C. ARENA, λόγω μη καταβολής οφειλών από την πλευρά του Ελληνικού Δημοσίου, φαίνεται πως κάποιες προγραμματισμένες εργασίες συνεχίζονται.

Έτσι, σε σύντομο χρονικό διάστημα, όποιος επισκεφθεί το σπίτι της Βασίλισσας, θα έχει την ευκαιρία να θαυμάσει ένα μεγαλοπρεπέστατο άλογο, ύψους 10 μέτρων και εξήντα εκατοστών , με βάρος περίπου 5 τόνους, φτιαγμένο από μπρούντζο!

Την υλοποίηση του έργου έχει αναλάβει Λαρισινή εταιρεία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το επιβλητικό άλογο, θα τοποθετηθεί παραπλεύρως της μπουτίκ στο AEL F.C. ARENA.

Αξίζει να τονίσουμε, ότι η τοποθέτηση του τεράστιου αλόγου, ήταν μια προσωπική απόφαση του Κώστα Πηλαδάκη, που κρατούσε σαν επτασφράγιστο μυστικό, μέχρι την υλοποιησή του.

Τέλος, και σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, αυτό το άλογο, θα μας κάνει να ξεχάσουμε όλα τα υπόλοιπα της πόλης, όχι μόνο λόγω του μεγέθους του, αλλά και λόγω της κομψοτητάς του.

http://www.olavissini.gr/ποδόσφαιρο/10-μέτρα-άλογο-στο-ael-f-c-arena/

θα με τρελάνουν σε αυτή την ομάδα…

(σαιτιωτης και καρανικας τα γκολ με τον απολλων αθηνων…2-0)

αν και πλέον δύσκολα θα γίνει κάτι…

[B] ΕΚΔΟΧΗ Α ΈΚΔΟΧΗ Β[/B]

[B]1η[/B]
Ολυμπιακός (εκτός) ΑΕΚ (εκτός)

[B]2η[/B]
ΟΦΗ (εντός) Ολυμπιακός (εντός)

[B]3η[/B]
Άρης (εκτός) ΟΦΗ (εκτός)
[B]
4η[/B]
Παναθηναϊκός (εκτός) Άρης (εντός)

[B]5η[/B]
Αστ. Τρίπολης (εντός) Παναθηναϊκός (εκτός)

[B]6η[/B]
Παναιτωλικός (εκτός) Αστ. Τρίπολης (εκτός)

[B]7η[/B]
Κέρκυρα (εντός) Παναιτωλικός (εντός)

[B]8η[/B]
ΠΑΣ Γιάννινα (εκτός) Κέρκυρα (εκτός)

[B]9η[/B]
Ατρόμητος (εντός) ΠΑΣ Γιάννινα (εντός)

[B]10η[/B]
Πανιώνιος (εντός) Ατρόμητος (εκτός)

[B]11η[/B]
Ομάδα Β’ (εκτός) Ομάδα Α’ (εντός)

[B]12η[/B]
Ξάνθη (εντός) Πανιώνιος (εντός)

[B]13η[/B]
Εργοτέλης (εκτός) Ξάνθη (εκτός)

[B]14η[/B]
ΠΑΟΚ (εντός) Εργοτέλης (εντός)

[B]15η[/B]
ΑΕΚ (εκτός) ΠΑΟΚ (εκτός)

θεϊκή δήλωση coleman
[B][I]
«Είμαι 100% σίγουρος πως την ερχόμενη εβδομάδα θα μας πουν ότι? την άλλη εβδομάδα θα ξέρουμε σε ποια κατηγορία θα παίξουμε».[/I][/B]