ΑΕΛ

Aνακοίνωση μετά τον αγώνα με την καλλονή εβγαλαν οι street gang κατά του πηλαδάκη. Αν όντως ισχύουν αυτά που λενε υπάρχει πρόβλημα.

http://streetgang1aelhooligans.wordpress.com/1149-2/

πολλα χρεη λογο του υποβιβασμού, και δεν ειναι κοντά η μέρα που θα παθει κακό κάποιος διαιτητής και θα μας σβήσουν απο τον χάρτη…δεν αντέχει άλλο ο κόσμος…έχουμε τυφλωθεί πλέον οποιος εχει δει μεταδοσεις της αελ απο το otetv , ακουει και τα σχόλια σε κάθε φάση…έχουμε γίνει το ανέκδοτο του ποδοσφαίρου

ασε που είμαστε έτοιμοι να διασπαστούμε μεταξύ μας λόγο των επιλόγων του πηλαδακη

ελα τωρα…ποιοι street gang…δεν λεω οτι δεν εχουν δικιο σε μερικα(ή εστω ειναι καααααπως κοντα) , αλλά σε λιγο θα δώσουμε λόγο και τους κουτσούς του αγιου παντελεημωνα

ρε πουστη μου δημοτικο δε βγαλανε? εχει κατι ορθογραφικα μεσα χεσε μεσα

εγω το ξαναλεω, δε με ενδιαφερει καθολου να παρακολουθησω β’ εθνικη, το θεωρω αυτονοητο πως θα ανεβουν στην α’. δηλαδη αν ειναι να το χασουμε απο τον πλατανια και ενα χωριο στη λεσβο, η ντροπη δε θα εχει ορια

οσο για τα ιδιοκτησιακα ενας θεος ξερει

σιγα μην ξερει ο θεος…εδω δεν ξερει ο πηλαδακης τι εχει κανει :stuck_out_tongue:

Ποσο σπαστικό είναι οταν έρχονται άτομα άλλης ομάδας και ρωτάνε καλα πήρατε τον μπάντοβιτς? Τους λες ναι και λενε εντάξει ανεβήκατε σίγουρα…

ε ναι δεν βλεπεις? τα 30 εναντίων σφυρίγματα, και οι 5 γκέλες θα γυρίσουν πισω τωρα με τον μπαντοβιτς,.:p…που μπορεί σήμερα να είναι και σε 2 εβδομάδες να μην είναι

22/01/12 ΛΑΡΙΣΑ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
25/01/12 ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ
29/01/12 ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΛΑΡΙΣΑ
01/02/12 ΛΑΡΙΣΑ - ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
05/02/12 ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ - ΛΑΡΙΣΑ

σε 15 Μερες.!!! ούτε η μπαρτσελονα.!

Όλες οι ομάδες τους ίδιους αγώνες θα παίξουν σε 15 μέρες οπότε όλες θα είναι κουρασμένες. Εμάς μας ευνοεί αυτό γιατί η ομάδα έχει πολυ καλή φυσική κατάσταση.

καλα, ναι…δεν λεω οτι εμεις είμαστε σε κακή μοίρα σε σχέση με τους άλλους.απλά λεω πως κατάφεραν να στριμωξουν τόσους αγώνες σε 2 εβδομάδες.

πάντως αυτη η πεντάδα αγόνων θα δείξει πολλά.
και συγκεκριμένα η πρώτη 3αδα, θα δείξει πολλά για τον μπαντοβιτσ…αν δεν του κάτσουν τα αποτελέσματα, βλέπω ο κόσμος να εξαγριώνεται… (που και τωρα μιλανε για αποχη)

Κλαμα

καλο, αλλά αμα είναι να μας ανεβασουν(γελαω) οι street gang εγω λεω να σταματήσω να ασχολούμαι

Το εμέις θα την ανεβάσουμε πάει για τον κόσμο που δείχνει το γήπεδο γεμάτο δεν είναι για τους Street gang.

‘’[B]Αιμα Κι Αμμος Στον Καμπο[/B]’’!!!

Ταινιαρα παιδια.
Αυτην την Κυριακη στους κινηματοφραφους!!!
Τωρα και στα Ster Cinemas στο ‘‘Πανθεον’’.

Συγνώμη αλλά με τον Νταμπίζα τι παίζει;
Στη μία φαίνεται στο “μαζί θα τα καταφέρουμε” και στην άλλη στο “εσείς τη ρίξατε”; :-s:-k

Το “μαζί θα τα καταφέρουμε” το έβγαλε η ΠΑΕ ενώ το “εσείς τη ρίξατε” το έβγαλαν κάποιοι οπαδοί.
Το πρόβλημα με το Νταμπίζα είναι οτι κάποιοι τον συνδέουν με την πτώση της ομάδας και επειδή ειναι ο χακακτήρας του περίεργος όταν τον έβριζαν εβριζε και αυτός. Με έναν επαίξε μπουνιές κιόλας μετά απο ένα παιχνίδι. Αλλά γενικά αν είχαν όλοι την ψυχή του νταμπίζα ισως να μην είμασταν σ’αυτό το σημείο

:lol::lol::lol:

με σκοτώνει οτι ξέρεις πως τα στερ πήγαν στο πανθεον…η λεπτομέρεια κανει την διαφορά στο αστείο :smiley:

οτι ειπε το παιδί απο πάνω

πάντως κάνουν λαθος με την αντιμετώπιση σε νταμπιζα, και πολύ περισσότερο σε μπαντοβιτς…
απο την μια ο νταμπιζας που εχει πει οτι εγώ είμαι εδω για την ομάδα και οχι να κανω φίλιες και να λεω χαρούμενα πράγματα στον κόσμο, και φυσικά η ταύτιση με τον υποβιβασμό(δεν κοιτάμε εκει που είχαμε μια πανάκριβη ομάδα+οτι αλλο εχει γινει, που κανείς δεν ξέρει πότε θα το μαθουμε και αν).
και απο την αλλη ο μπαντοβιτς, που δεν τον θέλουν για την δήλωση, [I]εγω ειμαι στρατιώτης του ολυμπιακου και οποτε με χρειαστεί θα ειμαι εδώ[/I], και μια παραφιλολογικη παπαρια οτι τωρα που πήραμε μπαντοβιτς κάναμε κίνηση για προστασία του ολυμπιακου, μπας και μας αφήσουν οι διαιτητές.!
ΠΑΠΑΡΙΕΣ δηλαδη.!

*δυνατό ματς σήμερα

A OK, δεν το πρόσεξα όταν είδα αρχικά τις δύο αφίσες…

Και εγώ τείνω να συμφωνήσω πως τον αδικείτε τον Νταμπι.
Τον θεωρώ και καλό παιδί και ψυχωμένο παίχτη με όποια φανέλλα και αν παίζει.
Και επειδή στην Αθήνα μένουμε και κοντά να σας πώ πως μιλάμε για αθλητή που καλοκαίρι, Κυριακή μεσημέρι, όταν άλλοι λιάζονται στη Μύκονο, τον πετύχαινα γυμναστήριο για να κρατάει την φυσική του κατάσταση. Εγώ αυτό το εκτιμώ.