ε ειναι συγκεκριμένη αυτοί που το κάνουν.
ο νταμπιζας είναι μεγάλο κεφάλαιο για την αελ.
ειναι ο μοναδικός που βγήκε να πει, εγω δεν εχω πολλές φιλίες εδώ, ουτε κάνω περατζαδα από παντού για να με συμπαθήσετε. αγαπάω την ομάδα, τα παιδιά μου είναι αελ(αυτό το ξέρουμε…πάνω απο όλους το ενα το παιδι δεν εχει χάσει ματς σε 5 χρόνια.! το παιδάκι που μαζεύει τις μπαλες, με την επωνυμία το νταμπιζοπαιδο! :p), αλλά ούτε θα σας πιπιλίζω το μυαλό με κολακείες, ούτε θα γίνομαι αρεστός στις τοποθέτησης μου.
τέτοιους θέλουμε.
(χθες με τον πρόεδρο πήγαν να δουν τους νέους με την βεροια.3-0)
βέβαια ειμαι σιγουρος οτι σε καθε ματς θα τον αποβάλουν…αν πέρυσι ειχε τρελαθεί με αυτά που κάναν οι διαιτητές, φέτος θα παίξει ξύλο…είμαι σιγουρος
πάντως με αν ειναι αλήθεια τα χρεη τους 1.2 σε ποδοσφαιριστές, δύσκολα τα πράγματα…ειναι βέβαια πληρωμή σε 1.5 χρόνο, αλλά ειναι αναγκαστική η μηνιαία πληρωμή των δόσεων.οπότε , οικονομία…
όπως ειπε και ο coleman οταν έφυγε, έχουμε 250 παιδιά στις ακαδημίες…δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έχουμε χίλια.!
πρωτο μερος καλός ο πλατανιας χωρις σουτ…η αελ λιγα πράγματα, και πως να γινει αλλιώς οταν ο τσιμπαμπα εκανε τσαλιμακια,ο πλιαγκας δεν μπορουσε να βρει την δυναμη του στην σεντρα και τρελανε ολο το γήπεδο, και κλασικα ο αραμπατζης που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ και μπορει να κανει ακομη και τους αντιπαλους να απορουν.!! ο άνθρωπος έχασε πανω απο 25(αληθινός αριθμος) μονομαχίες,και εκανε και 5-6 σοβαρά λαθη…δεν εχει ταχυτητα,δεν εχει δυναμεις,φοβαται ακομη και την μπαλα οταν του ερχεται μονη της
χατζης ειχε παρει μετρα στο γήπεδο χωρις λογο αφήνοντας τον νεμπεγλερα με τα σεντερ μπακ…λαθος.
δευτερο μερος,ο πλατανιας εκανε μια ευκαιρια και το εβαλε…μετα η αελ με τους κακους σιατραβανη και πλιαγκα,και τον θελω αλλα δεν μπορω χωρις συμπαιχτες βενετιδη,τον προσπαθω αλλά ειμαι μονος καουνο και με την κοκκινη που ΚΑΝΕΙΣ δεν καταλαβε γιατι βγηκε δεν καταφερε κατι.ουτε σε σουτ του νεμπεγλερα,ουτε σε σουτ βενετιδη…στις αντεπιθέσεις ο πλατανιας θα μπορουσε να κανει το 0-2.
γενικα δεν ηταν καλη η αελ…το χειροτερο ηταν οτι δεν ειχε νευρο…απο το γκολ ηξερες οτι το ματς ηταν χαμενο…απλα παιζαν για να τελειωσει…δεν ξερω τι παιζει…εχω πολλα ερωτηματικα. ουτε σε φιλικο δεν εχω δει τοση βαρεμαρα…στα φιλικα ειχαμε καρτες,νευρα,ενταση…τωρα στα ματς βαθμων, δεν κουνιεται φυλλο
Ναι ημουν στο γήπεδο. Νταξει ξεκινήσαμε καλά , κάναμε δύο τρεις χαζοευκαιρίες αλλα όχι τιποτα το ιδιαίτερο. Από εκει και πέρα παιχνίδι μηδέν. Και αυτοί μην νομίζεις οτι έχουν καμιά ομαδαρα. Καλυτερη ευκαιρία μας ένα δοκάρι με τον Βενετίδη στο 82?.
Για τους παίχτες ο Τσιμπαμπα πάλι εκτος χρόνου (τον έφαγαν τα ξενύχτια)
πολύ κακος και ο αραμπατζής και ο σιατραβάνης. Και ο χειρότερος όλων ο πλιάγκας θελει πολύ ξύλο το παλικάρι να στρώσει. Νταξει το παράκανε νομίζω. Και απορώ που συνεχίζει να παίζει βασικός απο τη στιγμή που δεν έχει κανει ακόμα ένα καλό παιχνίδι απο την αρχή της χρονιάς.
το βιντεο δείχνει απλά το γκολ του μαραγκουδακη που ειχε κλείσει η αελ.
υπάρχει μια φήμη οτι ο ολυμπιακός παρκάρει τον μονχε στην αελ.που σημαίνει αρκετά πράγματα. δεν μας βλεπω καλα
Καπου το πήρε το ματι μου το πρωί, και το διάβασα σαν σχόλιο αργότερα στο επίσημο.
βρε ασε το αν θα βοηθήσει…το νόημα ειναι οτι θα αποδειχθεί οτι εχουμε ριξει γέφυρες(να μην πω κατι άλλο) με τον ολυμπιακό…και αμα γινει τώρα αυτο θα αποτρελαθεί ο κόσμος.
το ματς σε 2 μέρες στην θρακη και την κυριακη στην καλλλιθεα καθορίζουν τους στόχους πλέον…
αν δεν μαζέψει 4 βαθμούς, πάμε για 6αδα και μπαράζ…