ΑΕΛ

διαιτητές με τον πανθρακικο μπήκαν διαιτητές της μακεδονιας…πάλι καλα που δεν έβαλαν τον πρόεδρο του πανθρακικου :stuck_out_tongue:

Είσαι υπερβολικός. Από Μακεδονία είναι δεν είναι απο Θράκη…

καλά…μην πεις τίποτα μετά το τέλος του αγώνα…:stuck_out_tongue:

παντως είμαστε πάλι τραγικοί…ποιος πήρε την ευθύνη να εκτίσει την ποινή ο τσιμπαμπα σε εκτός(και δύσκολο) έδρας ματς?!! #-o
με καουνο στο εκτος, και τσιμπαμπα στο εντός? γαμώ την μπάλα που ξέρουν.! να τραυματιστεί κανένας σαιτιτωτης να μην πάμε καν

θα λείπει ο χατζης λεει γιατί παρουσιάστηκε φαντάρος.! #-o
λείπει και ο ααραμπ… γιατί αποβλήθηκε? μιλούσα εκείνη την ώρα και δεν κατάλαβα…τον πάτησε με την φόρα? τι έκανε?!

Καλύτερα που τα έκοψε τα σχόλια το AEL official. Είχε καταντήσει κουραστικό και για τους οπαδούς και για την ΠΑΕ.

O Aarab μαλλον τον έχει πατήσει. Γενικά απο τους μονστερς δεν φαινόταν τελείως καθαρά αλλά φαίνεται να πάει δυνατά στη φάση.

οκ…Thanx…εκείνη την ώρα ειχα γυρίσει και μιλούσα.

ναι.καλά έκανε και τα έκοψε…αν έβγαινε και κανένα συμπέρασμα, να βρισκόταν και καμία λύση απο αυτά τα σχόλια, καλά θα ήταν…τώρα ο καθένας να τα χώνει, και το οφισιαλ να απαντάει(και να λει οτι να ναι), δεν εχει νόημα

για τον…ποτσι η αελ.! :stuck_out_tongue:

εμ τα λεγαμε…τι γκρινιάζουν για τον μπαντοβιτς…μεχρι την κυριακη θα μείνει…:stuck_out_tongue:

[B]langgg[/B] στην εφημερίδα έλεγε οτι ο πηλαδακης συναντήθηκε με τους οργανωμένους και τους μίλησε για τα οικονομικά προβλήματα στην ομάδα?!
εχει πάρει κατι το αυτί σου?

Ντάξει μας χαλασαν τη μέρα τα μαλακισμένα παλι.
Για τουσ παίχτες δεν λέω τιποτα. Μόνο ο Νεμπεγλέρας κάτι ψιλοέκανε. Οι άλλοι απο το κακο στο χειρότερο.
Εγω θέλω μόνο να μάθω με τι ψυχολογία ο αλλος κάνει αλλαγή στο 89. Δηλαδη τι περιμένεις να σε βοηθήσει?
Τέλοσπάντων δεν ξέρω αν συναντήθηκε ο πηλαδάκης με τους οργανωμένους ξέρω μόνο οτι στο σύνδεσμο έμαθαν οτι ο πηλαδάκης χρωστάει ακομα και τα ξενοδοχεία που εμενε η ομάδα.

Να μας χάλαγαν μόνο την μέρα…
μόλις άλλαξαν οι στόχοι της ομάδας. πάμε για εξάδα πλέον.αν δεν γινει και αυτο, η αελ εχει τελειώσει σαν ομάδα.την επόμενη μερα κιόλας, θα εχει εξαφανιστεί απο προσώπου γης

*μήπως ξέρεις κατι για αυτο που ρωτησα?

Όχι δεν ξέρω αν συναντήθηκε. Αλλά δεν νομίζω κιόλας να θέλει να συναντηθούν. Αφού προχτες έβγαλε ανακοινωσάρα.

μας δουλεύουν στις εφημερίδες? άλλοι τρόμπες απο εκεί
καλά απο ανακοινώσεις και παρατηρήσεις η παε, άλλο τίποτα…εδω λεει κανει αγωγή στον κολεμαν για μισό εκατομμύριο.!! αμα το κάνει πράξη εγω αλλάζω ομάδα…παω να βλεπω τον απολλων…μπορεί θεωρητικά να εχει δίκιο, αλλά στην ουσία του ζήτησε να μείνει σε άλλη ομάδα. πόσο μαλάκας να ειναι ο άλλος δηλαδη?!!

ποσο τρόμπες είμαστε ρε πούστη μου…ξέχωρα με τι εχει γινει απο πίσω, κερδίσαμε κάποιους μικρούς φιλάθλους τα τελευταία χρόνια στο αλκαζαρ, κερδίσαμε μερικούς με το νεο γήπεδο, και πας και τους ξενερώνεις όλους.!
γαμώ τα μυαλά σας.~

για ξενοδοχεια δφεν ξερω, αλλα για τα σπιτια, κατι ξέρω…

μου ξαναρχονται ενα ενα χρονια δοξασμενα…(ασχετο αν το 96 ημουν 6 χρονων και δεν τα εζησα :p)

ο πηλαδακης τη διελυσε την ομαδα

δυστυχώς ετσι είναι

α και πες μου πως δεν ειχα δικιο για σιατραβανη ρε κριμσον. μα να παιζει βασικος ο σαββας στην αελ μωρε, θα τρελαθουμε εντελως δηλαδη. στο τοπικο να σε παω θα σου βρω 10 καλυτερους και πιο γυμνασμενους μεσοεπιθετικους απο το σαββακο μωρε…ελεος που εχει φτασει η ομαδα

ετσι ειναι…οταν παίζει στα άκρα με αντίπαλο βάζοντας ταχύτητα , ειναι (καπως)καλός…αμα βρει αντίπαλο και είναι κάποια μέτρα μέσα, δεν εχει δύναμη να βαλει κόντρα, να προστατεύσει μπάλα, να κοντράρει σε μια φάση…δηλαδη δεν εχει τίποτα…

τα ειχαμε πει και στον καφε…δεν υπάρχουν πουθενά αλλού τόσο αγύμναστοι ποδοσφαιριστές…μόνο ελλαδα

[B]εδιτ[/B]…αρχίσαμε σύστημα κουζεν…καμινάδες…οου γιεαααα

Θα σε θυμόμαστε όλοι με μια αίσθηση:

Σαν να τρως μέλι με ξυράφια?..!

Να πας στο καλό?.

Είσαι πλέον?

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ.

http://www.olavissini.gr/πρωτο-θεμα/κώστας-πηλαδάκης-σα-να-τρως-μέλι-με-ξυρ/

Πραγματικά πολύ ωραίο αφιέωμα…

αυτο διάβαζα και εγω…
ναι…ειναι η πραγματικότητα, και σωστά δοσμένη.

ενα σχόλιο μου για τον πρόεδρο απο κάτω…(αδυνατώ να το πιστέψω οτι παλι τα ιδια κάνει)

και κατι αλλο για να καταλάβουμε τι γινεται σε αυτή την ομαδα.
ο παππας(της καλαμαριας) ήταν εδω για να πάρει μεταγραφή…ελα μου ντε που κάνεις δεν ενημέρωσε τον προπονητή.!!!
αρνήθηκε να τον βαλει στην ομάδα, και χάλασε λέγοντας πως θελει χαφ γιατί εκει εχει πρόβλημα η ομαδα(κατι μας είπες)…
δηλαδη έχουμε ενα ΜΕΓΑΛΟ ερωτηματικό?
ΠΟΙΟΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ?!!!
ΠΑΛΙ Ο ΠΗΛΑΔΑΚΗΣ , απο μονος του?!!
οταν το εμαθα, τραβούσα τα μαλλιά μου…δεν μπορω να το πιστέψω οτι ακόμη και τωρα λειτουργούμε με αυτόν τον τρόπο…

*καλά…οχι και λειτουργούμε

:? :? :?

Προφανώς και πήγε να την κάνει μονος του. Δεν καταλαβα και γιατι να ρωτησει τον προπονητη? Αυτός “πληρώνει” και παίρνει οποιον γουσταρει.
Πέρα απο την πλακα τωρα ο ανθρωπος δεν έχει ιδέα απο ποδόσφαιρο. Και τώρα με τον χαφ πάλι έτσι θα γίνει η δουλεία. Οπως σχεδόν ολες οι μεταγραφες. Θα πλακώσουν οι μάνατζερ προτείνοντας “παιχταράδες” και αυτός θα διαλέξει οποιον του αρέσει περισότερο. Θα δει και κανενα βιντεάκι στο youtube και ντάξει την κλεισαμε την μεταγραφή.

ε για αυτο θα γινω φαλακρός σε λιγο…δεν θα μείνει τρίχα πάνω στο κεφάλι μου.

η φάση ειναι οτι όταν ειχε έρθει ο μανατζερ του ααραμπ για αναπροσαρμογή(τοτε που το τσέκαραν ξένες ομάδες), του ειχε πει οτι αν γινει η αναπροσαρμογή σου δίνω παίχτη με 50% οφ…έναν παίχτη απο ακτη ελεφαντοστου …εχει δικαιώματα απο πολλούς εκεί…(και ενα μικρο από του ντρογκμπα.!), αλλά αυτός ειπε οχι…τοτε βρήκε να πει οχι.!
θυμάμαι που μου τον εδειξε ο κολλητός μου…μικρός, άγουρος σαν ποδοσφαιριστής, αλλά τρομερό τρέξιμο και επιτάχυνση, ακόμη και με την μπάλα…αντί να τα δώσουμε σε αυτόν τα χρήματα, τα δώσαμε λίγο μετα στον σιμιτς.! #-o

ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΗΤΤΑ???!!!

τι θα γινει ρε παιδια? ας το κλεισουμε το μαγαζι να τελειωνουμε.

[SPOILER]μηπως να γινω καχυποπτος για την πορεια της ομαδας?[/SPOILER]