H ομάδα δεν έχει αρχη μέση και τέλος. Απλα κλωτσανε την μπαλα και όπου πάει. Ο παίχτες είναι τελείως αδιάφοροι. Εντάξει τεσσερις σερί ήττες είναι πολλές. Η ομάδα πολύ δυσκολα να ανέβει πλέον. Έτσι όπως παίζει ούτε play off. Και ο πρόεδρος διασκεδάζει στον μαζωνάκι.
ποιος προεδρος?? :p:p
Αυτός που θα μας φέρει το πρωτάθλημα ρε. :lol:
το σύνθημα “φέρτε μας τον ψυχίατρο”, ταιριάζει γάντι.!
ομάδα που παίζει φιλικά!!
ομαδα με ποτσι(για τον πουτσο), με τον παπαγεωργιου, τον αραμπατζη και όλους τους απίθανους, που αν δεν είχαν και τον νεμπεγλερα δεν θα ειχαν πως να σταθούν μέσα σε ένα γήπεδο.
ομάδα που οτι και να γινεται μεσα στο γήπεδο(απο οποιοδήποτε) δεν αντιδράει κανείς.!
η μονή λυση είναι να πάρει ο κόσμος στα χέρια του την κατάσταση…να βρεθούμε 2 χιλιαδες, να συζητήσουμε, να προτείνουμε, να ασχοληθούμε.
ουτε φωνές, ουτε φασαρίες , ουτε τίποτα.ετσι και αλλιώς δεν ιδρώνει κανείς, και ουτε γινεται ο ποτσι ποδοσφαιριστής, ούτε ο πηλαδακης αλλάζει μυαλά.
μου πέρασε απο το μυαλό να μην ξαναασχοληθω με ελληνικό ποδόσφαιρο…εκει μας έφτασε ο άλλος…
τι σκατα, επιτηδες το κανουνε? τα χει παρατησει τελειως ο πηλαδακης στη μοιρα τους. οι παικτες δε φαινεται να σκοτιζονται ιδιαιτερα, καλα για μαντοβιτς τι να πω…ας βγει ο πηλαδακης να ξεκαθαρισει τη θεση του οσο πιο γρηγορα γιατι εχουν σοβαρεψει τα πραματα
Μόνο ο Μανόλης Ψωμάς κατέφερε να αρθρώσει λέξεις περνώντας μπροστά από τους δημοσιογράφους. «Τι ξεφτίλα είναι αυτή?», είπε ο έμπειρος αμυντικός και κατευθύνθηκε προς την οικογένειά του που τον περίμενε έξω από το «Ελ Πάσο». Πάντως ο Ψωμάς σε πολλές στιγμές της χθεσινής αναμέτρησης έδειξε την δυσαρέσκειά του προς τις εντολές του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, για να «γεμίσει» στην περιοχή του αντιπάλου. Στυλ παιχνιδιού που δεν αρέσει στον κόσμο και βέβαια δεν μπορεί να ικανοποιεί και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, αλλά απ? την άλλη, χωρίς τον κατάλληλο «κουβαλητή» στη μεσαία γραμμή, τι διαφορετικό μπορείς να περιμένεις;
…
Και ξαφνικά στη συνέντευξη τύπου ο μπαντοβιτς ζήτησε ρεαλισμό στόχων.
http://flnews.gr/teams/ael/item/4686-ρεαλισμό-στόχων-ζητά-ο-μπάντοβιτς.html
Δεν θα έχει καλή καταληξη η ιστορία αυτή…
μια χαρα τα ειπε…ειπε αλήθειες…με αυτούς που έχουμε δεν πάμε πουθενά.
απο το καλύτερο υλικό στην β εθνική φτάσαμε να παρακαλάμε αν μην τραυματίζεται ο χασομερης, και να μην κρατήσει πολλές μέρες ο ελληνικός στρατός τον χατζη.! #-o
τι να πει? ψέμματα?
η μαλακία της διοίκησης να διατάξει τους παίχτες να φύγουνε με ταξι ενω οι ιδοι ειπαν οτι θέλουν να συναντηθούν με τον κόσμο που περίμενε, λέει πολλά…
σου λεει κάτσε μην πει καμιά αλήθεια κανένας παίχτης και καούμε.
και μη χειρότερα!
Του χρονου βλεπω ντερμπυ Νικη Βολου-Λαρισα,μονο που δεν ξερω σε ποια κατηγορια!!!
Και εγω σου λεω οτι του χρόνου δεν θα υπάρχει καμία θεσσαλική ομάδα στις επαγγελματικές κατηγορίες εκτός του τυρναβου.
εχε χάρη οτι τα χρεη πηγαίνουν σε φυσικά πρόσωπα και δεν σβήνονται.αλλιώς θα την ρίχναμε άνετα
Βολαρα,αγορι μου,επανερχεται!!!
Πιο εύκολα η κολάρα, παρά η βολαρα
Ντροπη ρε αλητη!!!
για το κολάρα ή για το αν επιστρέψετε του χρόνου?
Και για τα δυο μωρη βλαχοκουφαλα!!!
:lol:
να επιστρέψετε…και προετοιμασία στα 3-5 πηγάδια.
3-0 ημίχρονο , 3-5 τελικό το πρώτο φιλικό εκει :bleh:
Οπως τοτε…???
…http://www.youtube.com/watch?v=k8zlpnsw6JI&feature=related
:har::har::har::bleh::bleh::bleh::D:D:D
σιγα τα αυγα…χειρότερο θα ήταν να έβαζες βίντεο με τον χθεσινό αγώνα :lol:
ούτε που θα το πίστευες
αλεκος αλεξανδρης
[B]-Για την ΑΕΛ ποια είναι η γνώμη σου;[/B]
«Η ΑΕΛ είναι ένα κομμάτι της ζωής μου. Έχω μάθει όλα αυτά τα χρόνια που είμαι στο ποδόσφαιρο ότι όποιος μου έχει δώσει με το χέρι του ψωμί δε γυρνάω να του το δαγκώσω. Πέρασα από την ΑΕΛ και θεωρώ ότι βοήθησα σε αυτούς τους έξι μήνες που αγωνίστηκα. Και έφυγα για το καλό της ομάδας κάτι που πολύ λίγοι το γνωρίζουν. Είχα διαφωνίες με το Νίκο Λυράκη με τον οποίο γνωριζόμαστε 20 χρόνια και έχει βαφτίσει το παιδί μου. Θα μπορούσα κάλλιστα να καθίσω και να δημιουργήσω πρόβλημα. Όμως σεβάστηκα και τον κόσμο της ΑΕΛ οι οποίοι είναι άξιοι συγχαρητηρίων για την υπομονή που έχουν δείξει σε αυτή την ομάδα. Είναι εκπληκτικό πράγμα. Εάν δε ζήσεις στην Λάρισα δεν μπορείς να το καταλάβεις. Και δυστυχώς αυτό η ΑΕΛ δεν το έχει εκμεταλλευτεί. Αυτή τη στιγμή η ομάδα παραπαίει. Είναι ντροπή να παίζει στη Β? Εθνική και να χάνει από τον Πλατανιά».
[B]-Πιστεύεις ότι αυτή η αγάπη του κόσμου για την ομάδα τελικά ίσως την «πνίγει» αντί να τη βοηθά;[/B]
«Πίεση υπάρχει αλλά είσαι η ΑΕΛ. Και ο κόσμος θέλει και καλά κάνει να βλέπει την ομάδα του πρώτη. Πίεση έχει αυτός που θα ξυπνήσει το πρωί, δε θα έχει δουλειά και θα πρέπει να μεγαλώσει τα δύο του παιδιά. Θεωρώ ότι είναι «καραμέλα» να λέμε ότι ο κόσμος πιέζει τους παίκτες και δεν μπορούν να αποδώσουν. Όταν εκτίθεσαι στον κόσμο θα πρέπει να ξέρεις ότι δε θα εισπράξεις μόνο χειροκροτήματα αλλά κριτική. Καλόπιστη πάντα ώστε να γίνεσαι καλύτερος. Όταν λοιπόν η ΑΕΛ έχει πίσω της τόσο κόσμο θα πρέπει να είσαι εγκληματίας για να μην πετύχεις».
[B]
-Τι πιστεύεις ότι φταίει για αυτό;[/B]
«Όλα ξεκινάνε από την αλαζονεία κάποιων ανθρώπων. Όταν ξεκινάμε να κάνουμε κάτι έχουμε ταύτιση απόψεων με τους συνεργάτες μας. Και ξαφνικά γινόμαστε βασιλικότεροι του βασιλέως όταν δε ξέρουμε πολλά πράγματα για το ποδόσφαιρο, τότε το πράγμα στραβώνει. Νομίζω ότι εκεί είναι το κακό. Τα μυαλά ορισμένων ανέβηκαν πάνω από το κεφάλι».
“Κουμπωμένο.”
Ναι,ναι,οπως τα λες!!!