ΑΕΛ

Κλάμα…αγνοείτε ο τσιμπαμπα

Αφού είμαστε μπουρδέλο. Και στην τελική τόσο χρησιμος που σου είναι πλεον δεν τον κανεις και τιποτα.

ειναι γεγονός απο τοτε που μιλούσε με τον μάνατζερ για να δουν σε ποια ομάδα θα παει οταν νόμιζε οτι θα την κάνει απο την αελ, εχει σταματήσει να παίζει…
απο την άλλη τον έχουν βγάλει απο την περιοχή.αυτός ειναι για εκει.με μια κίνηση να σου κάνει φάση…οχι για τσαλιμακια στις γραμμές και ξύλο με τους αντιπάλους εκτος περιοχής.

αλλά γενικά είναι και ο ίδιος για τα πανηγύρια.έβαλε ενα γκολ στη μαντσεστερ σιτι και νομίζει οτι πήρε χρυσή μπάλα

Πολύ δύσκολο έως απίθανο μοιάζει πλέον ο Ζοέλ Τσιμπάμπα να συνεχίσει την καριέρα του στην Λάρισα και στην ομάδα της ΑΕΛ.

Ως γνωστόν ο νεαρός επιθετικός δεν έδωσε το παρών στη σημερινή πρωινή προπόνηση μετά την άδεια που είχε εξασφαλίσει από τη «βυσσινί» ΠΑΕ (για να επισκεφτεί το παιδί του που διαμένει στο εξωτερικό), όντας αδικαιολογήτως απών.

Στην πορεία της ημέρας η πλευρά του Ζοέλ Τσιμπάμπα (ο ίδιος αλλά και ο εκπρόσωπός του) επικοινώνησαν με τους ανθρώπους της ΑΕΛ λέγοντάς τους ότι δεν επέστρεψε στην Λάρισα επειδή βρίσκεται στο εξωτερικό για αναζήτηση ομάδας (!).

Από την πλευρά τους οι «βυσσινί» του διεμήνυσαν ότι, ότι είναι να κάνει να το κάνει άμεσα (το αργότερο έως την Παρασκευή) ώστε να γνωρίζουν πως ακριβώς θα κινηθούν από εδώ και πέρα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στα πρωταθλήματα των βορείων χωρών (Σκανδιναβία, Ρωσία κ.α.) που αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις λόγω του χειμώνα, ισχύει κανονικά η μεταγραφική περίοδος.

Η ουσία είναι ότι η ΑΕΛ ? εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ? χάνει ακόμη ένα πολύτιμο ποδοσφαιριστή της, ο οποίος είναι και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 7 τέρματα. Και ειδικά μετά το πρόβλημα του Σαϊτιώτη, αυτή τη στιγμή ο μοναδικός διαθέσιμος επιθετικός είναι ο Βαγγέλης Καούνος. Αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό η ΑΕΛ να κινηθεί για την απόκτηση του Σέρβου επιθετικού, Νίκολα Γκρούμπιεσιτς.

Εντάξει τι να πεις τώρα. Το οτι ο Τσιμπαμπα ειναι για τον πούτσο επαγγελματίας το ξέρουμε. Για την ομάδα που του λεει (ενω έχει τελειώσει η μεταγραφική περίοδος) να κανει οτι ειναι να κάνει μέχρι την παρασκευη για να ξέρει και αυτη πως να κινηθεί τι να πεις?
Δηλαδη εδώ σηκώνεται όποιος θέλει όποτε θέλει και φευγει. Δηλαδη δεν τους βάζουν να υπογράψουν? Πώς γίνεται ο αλλος ενώ έχει συμβόλαιο να σηκώνεται να φευγει και εσυ νομικά να μην κάνεις τίποτα. Είναι η τρίτη φορά που γίνεται αυτό. Μία με τον Πάρα που είχε συμβόλαιο και έφυγε έτσι γιατί είχε στραβώσει για 20000 ευρώ και μία με τον Μπλάζεκ που εμείς λεγαμε εχει συμβολαιο αυτος έλεγε οτι τελειωσε. Και στις 2 περιπτώσεις κινήθηκαν δικαστικα. Το αποτελεσμα το ξερουμε.

απο την στιγμή που μας ανήκει αλλά δεν έχουμε πληρώσει την δόση, μπορεί να πει , αν δεν με αφήνεται πιέζω την ομάδα μου να σας παει φιφα.και άντε τρέξε τότε. οτι έγινε και με μπλαζεκ(την δοση την τρενάραμε μέχρι να δούμε αν μας κάνει(και “καλά”), και στο τέλος χάσαμε και μερικά χρήματα και τον παίχτη.!!#-o).

με τον παρα έγιναν πολλά. αρπάγη του φπα του παίχτη απο τον λυρακη, η [B]ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ[/B] του πρόεδρου για τους κανονισμους(δεν υπάρχει μονομερής ανανέωση δανεισμού χωρις συμφωνία αμοιβής ποδοσφαιριστή.δεν μπορείς να το κλείσεις μόνο με την ομάδα).
και φαίνεται απλά το οτι δεν ξέρει και είπε ψέμματα ο προεδρος, απο την στιγμή που λεει οτι του πρότειναν κάτι, ο παίχτης αρνήθηκε, και μετα λεει αφου εχω συμβόλαιο.
Ε ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΡΕ ΠΡΟΕΔΡΕ.! ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΣ, Ή ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ?!!! ΟΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.!! (φυσικά και ισχύει το παραπάνω που ειπα.συμφωνία με ομάδα να δανεισμό δεν σημαίνει συμφωνία με παίχτη.)
15 μέρες πριν φύγει δεν του ειχε μιλήσει άνθρωπος απο την παε,!! τον ρωτησα 15 φορές να θελει να μείνει και λέει ναι, αλλά δεν μου μιλάει κανείς απο την ομάδα,!! δεν μου λένε τίποτα.!! δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω,!
και ενω ειχε πρόταση απο σκορδα για τον αρη και μια τρελη πρόταση απο αστερα, περίμενε ποοοοτε θα μάθουμε κανονισμους μεταγραφών της φιφα.!! ΚΑΙ ΕΝΩ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ.!
για τα πανηγύρια,.!

πάντως είμαστε και γκαντεμηδες…ο ενας καρδιά, ο άλλος γόνατα, ο άλλος αγαμιες, μείναμε με τον καουνο .!!!

Αρχη και τελος δεν εχουμε. Οποιον γνωστο βρισκω εξω που πηγαιναμε γηπεδο με διαρκειας μια κουβεντα λενε…τα παραταμε. Πολυ ξενερα στο κοσμο παντως. Απο τη μια η σαπιλα, απο την αλλη η κριση με τις οικονομικες κλπ κλπ συνεπειες…

παντως ο κόσμος που πήγε μέχρι τώρα στο γήπεδο είναι κατι παραπάνω απο ικανοποιητικός σε αριθμό.
δεν ξέρω βέβαια πόσοι θα παν σε περίπτωση που τα παρατήσει η ομάδα

παζαρεύουμε την πώληση παίχτη που δεν έχουμε αποπληρώσει την αγορά του.! :lol:
πηλαδακη είσαι θεός.!

19 Φεβρουαρίου Ηρακλής Ψαχνών ? ΑΕΛ
22 Φεβρουαρίου ΑΕΛ ? Θρασύβουλος
26 Φεβρουαρίου Βύζας Μεγάρων ? ΑΕΛ
29 Φεβρουαρίου Αγροτικός Αστέρας ? ΑΕΛ
4 Μαρτίου ΑΕΛ - Βέροια
7 Μαρτίου Φωκικός ? ΑΕΛ
11 Μαρτίου Πιερικός - ΑΕΛ

Πρόγραμμα φωτιά. 2 εντος και 5 εκτος. Σ΄Αυτα τα 7 παιχνιδια κρίνονται τα πάντα.

δύσκολα βλέπω να κανει κάτι τόσο κάλο που να σφραγίζει κάποια σταθερή θέση(έστω και 4η-6η)

Του χρονου και βλεπουμε…

Ειλικρινά με όλα αυτά που γίνονται στην Ελλάδα δεν μπορώ να φανταστώ πόσες ομάδες θα πέσουν λόγω αδειοδότησης και πόσες θα ανέβουν από Β εθνική. Οπότε ας μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε. Αν και για μένα ακόμα δεν έχει τελειώσει τιποτα ακόμα. Βλέπω τα προβλήματα που έχουν οι άλλες ομάδες και συνεχίζω να πιστεύω πως μπορεί ακόμα η ομάδα να βγει μέσα στην τριάδα.

δεν ξερω ρε συ.αυτο με τις άδειες, οκ, μπορεί να είναι ετσι(αν και τώρα που η αελ ειναι στην άλλη θέση μπορεί να γυρίσουν τουμπα τα πράγματα:lol:)
αλλά και το σύνολο μας πλέον είναι λίγο.

εχει γήπεδο σήμερα.! σχεδόν ειχα ξεχάσει οτι υπάρχει τέτοιο πράγμα.

φώτο με τον θρασιβουλα όταν ήμουν φαντάρος και το εχα χάσει
ττοτε ην γκολαρα την ειχε βάλει ο κυπαρρισης…τώρα θα είναι στον πάγκο…άμα τα βρούμε σκούρα, θα μπει αλλαγή

Εγώ ήμουνα. Παλιές καλές εποχές.

αμα καλύτερος σου παίχτης είναι καποιος που δεν ήξερε αν θέλει να ασχοληθεί σοβαρά με το άθλημα, γαμησετα

• πάλι στις καθυστερήσεις

Κι όμως είναι ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ. Μία ταχύτητα πιο μπροστά απ’όλους, μέσα σε όλες τις φάσεις και τρομερή αντοχή. Ετρεχε 90 λεπτά ασταμάτητα σαν σκυλί. Μια χαράήξερε αν θέλει να ασχοληθεί σοβαρά. Τον είχε δοκιμάσει και ο Ουζουνίδης και τον έκοψε.

βρε και 2 ταχύτητες, δεν λέω.(αν και μια ταχύτητα απο όλους αυτούς είμαι και εγω :p) και ουτε λεω οτι δεν ειναι καλος.για τους υπόλοιπους παει το σχόλιο
καλα βρήκες και εσυ.ουζουνιδης.αυτός(χωρις να λεω οτι είναι κακός) δεν μπορεί να αυτοσυγκρατηθει, τους παίχτες θα κερδίσει ή θα αξιολογήσει?

κατά τα άλλα τρελή γκολαρα του θρασυβουλα!! άλλες 50 φορές να το έκανε δεν έμπαινε

το γκολ στις καθυστερήσεις(χαμηλα τον ηχο, ματώνουν αυτιά)

*ουτε την μπαρτσελονα να κερδίζαμε

το μούντζωμα απο τον θεο συνεχίζεται…σε λιγο θα παίξω εγω μέσα :?
[B]
Μήνυμα συμπαράστασης από τους Ultras ?94 της Νυρεμβέργης[/B]

2 γκολ ο τσιμπαμπα χθες στη ρωσια.ένα απο πάσα του χλεμπ.!!

το πρόγραμμα

16η αγωνιστική  26 Φεβρουαρίου  Αγροτικός Αστέρας - ΑΕΛ
17η αγωνιστική  4 Μαρτίου  ΑΕΛ - Φωκικός
18η αγωνιστική  11 Μαρτίου Ηρακλής Ψαχνών - ΑΕΛ
19η αγωνιστική  14 Μαρτίου ΑΕΛ - Πανσερραϊκός
20η αγωνιστική  18 Μαρτίου Βύζας Μεγάρων - ΑΕΛ
21η αγωνιστική  23 Μαρτίου ΑΕΛ - Βέροια
22η αγωνιστική  28 Μαρτίου Πιερικός - ΑΕΛ
23η αγωνιστική  1 Απριλίου Παναχαϊκή - ΑΕΛ
24η αγωνιστική  4 Απριλίου ΑΕΛ - Εθνικός Αστέρας
25η αγωνιστική  8 Απριλίου Αναγέννηση Επανομής - ΑΕΛ
26η αγωνιστική  18 Απριλίου     ΑΕΛ - Αναγέννηση Γιαννιτσών